Her ikisi de guzelmisruya ismini de annem onermisti
bizim olur da kiz degilmis erkekmis senaryosu olursa da Efe olacak
Aslında ben rüya ismini de beğenirim ama defne ağır bastı:) poyraz isimli çocuklar aşırı yaramaz oluyor haberin olsun
Melek rüya ismi oldum olası hep dilimdeydi nasip olursa inşallah.Efe isminde çok çocuk var etrafımda ve hiçbirinin söz dinlediğini görmedim o yüzden efe isminden korkuyorum.Ama ege çok güzel :)
ben eşimle ikimizin ortak kararı olsun istiyorum ama eşim annesinin yorumunu duyunca hemen etkilendi ve soğudu ne yazık ki...bundan sonrasında onun olumsuz etkilenmesini istemediğim için böyle bir karar aldım canım.
sizin inanç ismi için anlamlı bir sebebiniz varmış hayırlı uğurlu olsun,
İşte bunu eşime anlatamıyorum ben uğraşıcam onunla sen sevmesinde olacaksın diyorum nuh diyor peygamber demiyor ama ne yapıo edip egeye ya da çınara çevirmem lazım :))
Evet ben de farkindayim Efeler fena yaramaz oluyor:))ama cok hosuma gidiyor neden bilmiyorum psikopatim galiba yaramaxlik getiren bir ismi bile bile koymak isteyen bir anne adayi:))
İşte o göbek analizcilerinin çoğu kız diyor ama erkek çıkarsa suratlarının ifadelerini çok merak ediyorum[/QUOTE
bana da o göbek analizcileri kız olduğunu söylüyorlar, erkek çıkma durumunda ters köşe olacaklar:)
İşte bunu eşime anlatamıyorum ben uğraşıcam onunla sen sevmesinde olacaksın diyorum nuh diyor peygamber demiyor ama ne yapıo edip egeye ya da çınara çevirmem lazım :))
Ege ler uysal oluyor ama soguk oluyorlar ama cinarlar hem uysal hem de sevimli guzel oluyorlar ben cinar i dusundum ama vazgectim yaramaz olsun deyip efe de karar kildik:))
İşte o göbek analizcilerinin çoğu kız diyor ama erkek çıkarsa suratlarının ifadelerini çok merak ediyorum[/QUOTE
bana da o göbek analizcileri kız olduğunu söylüyorlar, erkek çıkma durumunda ters köşe olacaklar:)
göbek analizcileri bana da kız diyor bakalım tutturacaklar mı merak ediyorum :)
İşte o göbek analizcilerinin çoğu kız diyor ama erkek çıkarsa suratlarının ifadelerini çok merak ediyorum
Ege nefis bi isim :) ya gerçi ben anaokulu öğretmeniyim ve sakin erkek çocuk pek görmedim yani ismi ne olursa olsun erkekler biraz zor oluyor:) ama yine de daha sakin olabilecek isimler vardır herhalde. ben erkek için tuna ismini severim ama etkisi nasıldır bilemem. biz erkekse inanç düşünüyoruz ama aslında bana kalsa kıvanç koyarım belkim yakışıklı olur
işte o ters köşe çok komik olacak :))
inanç çok hoş bir isimmiş gerçi hayatımda hiç .inanç isminde birini tanımadım :) kulağa hoş geliyor.kıvanç ismini de tatlıtuğuda sevmediğimden yorumsuzum :))
ayy kuzum kıvanç koymayız zaten eşim sevmiyor. ama ben tatlıtuğdan ötürü koyabilirdim yalnız karar verseydim :)
Tabi sonuçta çoğu sorumluluk sende olacak efe ise efe efelerin efesi dik kafalı dediğiö dedikler ama çok zekiler :)
Ege nefis bi isim :) ya gerçi ben anaokulu öğretmeniyim ve sakin erkek çocuk pek görmedim yani ismi ne olursa olsun erkekler biraz zor oluyor:) ama yine de daha sakin olabilecek isimler vardır herhalde. ben erkek için tuna ismini severim ama etkisi nasıldır bilemem. biz erkekse inanç düşünüyoruz ama aslında bana kalsa kıvanç koyarım belkim yakışıklı olur
Bir de sevimliler:))
Yarın öbürgün buralarda kızlaar yardıım diye kendimizi yırtmayalımda sen efe ben poyraz vay halimize :)))
Eşlerin sevmemesi normal de bana ne oluyorsa gerçi sarışınları sevmiyorum diyedir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?