2014 Şubat Anneleri

Her ikisi de guzelmisruya ismini de annem onermisti
bizim olur da kiz degilmis erkekmis senaryosu olursa da Efe olacak

Melek rüya ismi oldum olası hep dilimdeydi nasip olursa inşallah.Efe isminde çok çocuk var etrafımda ve hiçbirinin söz dinlediğini görmedim o yüzden efe isminden korkuyorum.Ama ege çok güzel :)

Aslında ben rüya ismini de beğenirim ama defne ağır bastı:) poyraz isimli çocuklar aşırı yaramaz oluyor haberin olsun

İşte bunu eşime anlatamıyorum ben uğraşıcam onunla sen sevmesinde olacaksın diyorum nuh diyor peygamber demiyor ama ne yapıo edip egeye ya da çınara çevirmem lazım :))

Melek rüya ismi oldum olası hep dilimdeydi nasip olursa inşallah.Efe isminde çok çocuk var etrafımda ve hiçbirinin söz dinlediğini görmedim o yüzden efe isminden korkuyorum.Ama ege çok güzel :)

Evet ben de farkindayim Efeler fena yaramaz oluyor:))ama cok hosuma gidiyor neden bilmiyorum psikopatim galiba yaramaxlik getiren bir ismi bile bile koymak isteyen bir anne adayi:))

haklısın tabi ortak karar olması çok güzel ve anlamlı olur. ah bu erkekler ve anaları. Allah'tan bizimki isim konusuna karışacak biri değil. karışacak olsa bile eşim de başkasının lafına pek bakmaz. diğer konularda çok anacıdır ama uyuz eder beni:)

İşte bunu eşime anlatamıyorum ben uğraşıcam onunla sen sevmesinde olacaksın diyorum nuh diyor peygamber demiyor ama ne yapıo edip egeye ya da çınara çevirmem lazım :))

Ege ler uysal oluyor ama soguk oluyorlar ama cinarlar hem uysal hem de sevimli guzel oluyorlar ben cinar i dusundum ama vazgectim yaramaz olsun deyip efe de karar kildik:))

Evet ben de farkindayim Efeler fena yaramaz oluyor:))ama cok hosuma gidiyor neden bilmiyorum psikopatim galiba yaramaxlik getiren bir ismi bile bile koymak isteyen bir anne adayi:))

Tabi sonuçta çoğu sorumluluk sende olacak efe ise efe efelerin efesi dik kafalı dediğiö dedikler ama çok zekiler :)

Ege nefis bi isim :) ya gerçi ben anaokulu öğretmeniyim ve sakin erkek çocuk pek görmedim yani ismi ne olursa olsun erkekler biraz zor oluyor:) ama yine de daha sakin olabilecek isimler vardır herhalde. ben erkek için tuna ismini severim ama etkisi nasıldır bilemem. biz erkekse inanç düşünüyoruz ama aslında bana kalsa kıvanç koyarım belkim yakışıklı olur

Ege ler uysal oluyor ama soguk oluyorlar ama cinarlar hem uysal hem de sevimli guzel oluyorlar ben cinar i dusundum ama vazgectim yaramaz olsun deyip efe de karar kildik:))

Amaan bi cinsiyeti öğreneyimde elbet karar verilir isim konusu zor iş :) ama sen efe ismini bir daha düşün arkadaşım :)

işte o ters köşe çok komik olacak :))

inanç çok hoş bir isimmiş gerçi hayatımda hiç .inanç isminde birini tanımadım :) kulağa hoş geliyor.kıvanç ismini de tatlıtuğuda sevmediğimden yorumsuzum :))

ayy kuzum kıvanç koymayız zaten eşim sevmiyor. ama ben tatlıtuğdan ötürü koyabilirdim yalnız karar verseydim :)

Inanc ismini ilk kez duydum ama cok hosmus gercekten

Kızlar belim acaip ağrıyor iyki bugün doktora gitmiştim yoksa bebege bisey oldu die aglardim çok ağrıyor napcsm ben ya var mi beli agriyan kuyruk sokumu bacakla beraber

Eşlerin sevmemesi normal de bana ne oluyorsa gerçi sarışınları sevmiyorum diyedir :))

ben bugün eşimin kulaklarını çok çınlattım ama eşim hiçbir ismi beğenmiyo..kızımız için isim söylüyorum armudun sapı üzümün çöpü diyo bişey buluyo olmaz diyo..ben minel ve bade ismini seviyorum ama hayır diyo..oğlum olsaydı eğer kesin ege olurdu hem ege ismini çok seviyorum hemde egeliyim izmir

ya kızlar sizin göbüşler ne alemde, ben sanki 4 ay deil de 6 aylık hamiş gibiyim:) zaten 1 ay öncesinden hamile pantolonu giymeye başlamıştım, bir de linea nigra denilen göbeğin tam ortasından geçen kahverengi çizgi iyice belirginleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…