Kızlar belim acaip ağrıyoriyki bugün doktora gitmiştim yoksa bebege bisey oldu die aglardim çok ağrıyor napcsm ben ya var mi beli agriyan kuyruk sokumu bacakla beraber
ben bugün eşimin kulaklarını çok çınlattım ama eşim hiçbir ismi beğenmiyo..kızımız için isim söylüyorum armudun sapı üzümün çöpü diyo bişey buluyo olmaz diyo..ben minel ve bade ismini seviyorum ama hayır diyo..oğlum olsaydı eğer kesin ege olurdu hem ege ismini çok seviyorum hemde egeliyim izmir
Kızlar belim acaip ağrıyoriyki bugün doktora gitmiştim yoksa bebege bisey oldu die aglardim çok ağrıyor napcsm ben ya var mi beli agriyan kuyruk sokumu bacakla beraber
Minel de bu ara duydugum isimlerden anlami nedir acaba
Sağ bacaktan başlayıp boynuma kadar komple ağrıyor biraz annem biraz eşim masaj yapıyorlar yoksa durulacak gibi değil :/ sırt üstü yatınca ağrıyor daha çok.
cennetteki inci tanesi diye biliyorum ama kimileride anlamı yok sadece kuranda geçen bir kelime diyolar..
ben bugün eşimin kulaklarını çok çınlattım ama eşim hiçbir ismi beğenmiyo..kızımız için isim söylüyorum armudun sapı üzümün çöpü diyo bişey buluyo olmaz diyo..ben minel ve bade ismini seviyorum ama hayır diyo..oğlum olsaydı eğer kesin ege olurdu hem ege ismini çok seviyorum hemde egeliyim izmir
ya kızlar sizin göbüşler ne alemde, ben sanki 4 ay deil de 6 aylık hamiş gibiyim:) zaten 1 ay öncesinden hamile pantolonu giymeye başlamıştım, bir de linea nigra denilen göbeğin tam ortasından geçen kahverengi çizgi iyice belirginleşti.
Himm cok hosmus anlami Allah hepimizin gonlune gore versin hayirlisiyla ins
ya kızlar sizin göbüşler ne alemde, ben sanki 4 ay deil de 6 aylık hamiş gibiyim:) zaten 1 ay öncesinden hamile pantolonu giymeye başlamıştım, bir de linea nigra denilen göbeğin tam ortasından geçen kahverengi çizgi iyice belirginleşti.
Aynen sac bas dagilmis yardim cigliklari atan iki perisan anne munzur ama sevimli iki bicirik bakalim hayirlisi olsun yasayip gorucez:))
Kız yavrum biz seninle hep ayniyiz kader arkadaşım benim sol bacagima iniyor kopuyor belim bir kere daha olmustu o zaman yorulmustum bugun o da yok
benim eşim de aynı seninki gibi zor, bir kez modern isimleri hiç beğenmiyor, ben de isimde geçen bazı harflere takıntılıyım, mesela ü,ö,u gibi harflerin bulunmasını istemiyorum, dolayısıyla benim seçeneklerim iyice daralıyor...
ege' yi ben de çok severim, bade'nin söylemesi çok güzel, hem "aşk" hem de "şarap" şeklinde iki anlamı var, minel ismini hiç duymadım ama kulağa hoş geliyor.hayırlısı neyse o olsun canım
Artık sen bana ben sana Allah diyorum bir de bir araya geldiğimizi düşünsene
Eşin bir isim söylediğinde de sen beğenme ben olsam öyle yaparım insanın hevesini kursağında bırakıyorlar bazen
Sabahları 4 öğleden sonraları 5 akşamları 6 aylık kararsız göbeğimama o çizgiye dikkat etmedim valla :26:
Evet ya dikkat ediyorum da biz hep aynıyız canım :13: bak tombikim ne güzel demiş vücut bişeyler salgılıyormuş doğuma hazırlık olsun diye
Bende arastirdim ole yaziyor insallah sorun yoktur sabah yuruyemedim kasık ağrısı gibiydi doktor iii dedi inşallah
ben de şimdi aynı şeyi soracaktım benim de baya büyük bir göbeğim olmaya başladı hatta bu haftaki fotomu da çekip koyucam karşılaştırırsınız :) ben de yaklaşık 2 hafta önce hamile pantolonlarından aldım 2 tane kapri. normal pantolonların beli çok rahatsız. ama bende çizgi yok henüz.senin bebişinin de cinsiyeti belli değil galiba :)
Artık sen bana ben sana Allah diyorum bir de bir araya geldiğimizi düşünsene
Eşin bir isim söylediğinde de sen beğenme ben olsam öyle yaparım insanın hevesini kursağında bırakıyorlar bazen
Sabahları 4 öğleden sonraları 5 akşamları 6 aylık kararsız göbeğimama o çizgiye dikkat etmedim valla :26:
Evet ya dikkat ediyorum da biz hep aynıyız canım :13: bak tombikim ne güzel demiş vücut bişeyler salgılıyormuş doğuma hazırlık olsun diye
Canom bumuymuş kendi göbeğin ?
Bu bildiğin bebiş yahu
al benden de o kadar canım ya o göbiş değil bebeiş diyorum kabul edecek sonundainadına bende söylediği isimleri beğenmiyorum ama oda 1-2 isim söyledi şimdiye kadar allah sonumuzu hayır etsin..en iyisi kızım doğsun kendi ismini kendi seçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?