2014 Şubat Anneleri

Kızlar belim acaip ağrıyor iyki bugün doktora gitmiştim yoksa bebege bisey oldu die aglardim çok ağrıyor napcsm ben ya var mi beli agriyan kuyruk sokumu bacakla beraber

Sağ bacaktan başlayıp boynuma kadar komple ağrıyor biraz annem biraz eşim masaj yapıyorlar yoksa durulacak gibi değil :/ sırt üstü yatınca ağrıyor daha çok.

Minel de bu ara duydugum isimlerden anlami nedir acaba

Kızlar belim acaip ağrıyor iyki bugün doktora gitmiştim yoksa bebege bisey oldu die aglardim çok ağrıyor napcsm ben ya var mi beli agriyan kuyruk sokumu bacakla beraber

Gecmis olsun Bende oyle birsey yok ama bi yerde okumustum vucut kendini doguma hazirliyormus o nedenle bu tarz agrilar oluyormus

canım benim normalde değilde fazla oturursam ya da iş yaparsam belim hemen ağrıyor. kuyruk sokumu ağrısı yok bende ama normal diye biliyorum. relaxin hormınu kemikleri gevşetip açılmasını sağlıyor o yüzden oluyor diye biliyorum.

Sağ bacaktan başlayıp boynuma kadar komple ağrıyor biraz annem biraz eşim masaj yapıyorlar yoksa durulacak gibi değil :/ sırt üstü yatınca ağrıyor daha çok.

Kız yavrum biz seninle hep ayniyiz kader arkadaşım benim sol bacagima iniyor kopuyor belim bir kere daha olmustu o zaman yorulmustum bugun o da yok

benim eşim de aynı seninki gibi zor, bir kez modern isimleri hiç beğenmiyor, ben de isimde geçen bazı harflere takıntılıyım, mesela ü,ö,u gibi harflerin bulunmasını istemiyorum, dolayısıyla benim seçeneklerim iyice daralıyor...

ege' yi ben de çok severim, bade'nin söylemesi çok güzel, hem "aşk" hem de "şarap" şeklinde iki anlamı var, minel ismini hiç duymadım ama kulağa hoş geliyor.hayırlısı neyse o olsun canım

valla canım bana göre göbeğim biraz çıktı ama eşime göre kendi göbeğim o koyayım hatta resmimi biraz sonra..bende hamile taytları giyiyorum çünkü normal şort falan giysem sıkıyo..benimde göbek çizgim çok hafif zamanla belirginleşiyomuş..

ben de şimdi aynı şeyi soracaktım benim de baya büyük bir göbeğim olmaya başladı hatta bu haftaki fotomu da çekip koyucam karşılaştırırsınız :) ben de yaklaşık 2 hafta önce hamile pantolonlarından aldım 2 tane kapri. normal pantolonların beli çok rahatsız. ama bende çizgi yok henüz.senin bebişinin de cinsiyeti belli değil galiba :)

Aynen sac bas dagilmis yardim cigliklari atan iki perisan anne munzur ama sevimli iki bicirik bakalim hayirlisi olsun yasayip gorucez:))

Artık sen bana ben sana Allah diyorum bir de bir araya geldiğimizi düşünsene

Eşin bir isim söylediğinde de sen beğenme ben olsam öyle yaparım insanın hevesini kursağında bırakıyorlar bazen

Sabahları 4 öğleden sonraları 5 akşamları 6 aylık kararsız göbeğim ama o çizgiye dikkat etmedim valla :26:

Kız yavrum biz seninle hep ayniyiz kader arkadaşım benim sol bacagima iniyor kopuyor belim bir kere daha olmustu o zaman yorulmustum bugun o da yok

Evet ya dikkat ediyorum da biz hep aynıyız canım :13: bak tombikim ne güzel demiş vücut bişeyler salgılıyormuş doğuma hazırlık olsun diye

bizim eşlerimiz bu konuda çok benziyor canım aynen modern isimleri hiç sevmiyo..sende aslında mantıklı düşünüyosun yurtdışında falan söylediğin harfler isim açısından sıkıntılı oluyo..seçenekte zor oluyo dediğin gibi..keşke beğendiğim isimleri koyabilme şansım olsa ama malesef..isim aramaya devam

Bende arastirdim ole yaziyor insallah sorun yoktur sabah yuruyemedim kasık ağrısı gibiydi doktor iii dedi inşallah

Bende arastirdim ole yaziyor insallah sorun yoktur sabah yuruyemedim kasık ağrısı gibiydi doktor iii dedi inşallah

Doktor iyi dediyse iyidir hayatım sıkma canını.Bir arkadaşım demişti eğer doktor iyi dediyse iyidir öyle bir risk almazlar kolay kolay bir sorun olsa hemen söylerler merak etme diye o yüzden gönlünü ferah tut

yok belli değil canım, cumartesi gösterirse belli olacak inşallah

Canom bumuymuş kendi göbeğin ?
Bu bildiğin bebiş yahu

al benden de o kadar canım ya o göbiş değil bebiş diyorum kabul edecek sonunda inadına bende söylediği isimleri beğenmiyorum ama oda 1-2 isim söyledi şimdiye kadar allah sonumuzu hayır etsin..en iyisi kızım doğsun kendi ismini kendi seçsin

Son düzenleme:

evet haklısın biliyor musun, aslında bazen de bebeklere doğduğunda yüzüne bakıp o an içinden ne geçiyorsa, neyi uygun görüyorsan o adı koyabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…