ikinciye tecrübeleriniriz artık bacım....ama ne tatlılar dimi yaaaaa...doğsalar da mıncıklasakkk
İkinci miiiiiii ?????Kuzum o benim için çok zor be.. 36 yaşında ilk bebeğini yapan sence 2. bebişi yapar mı ? Yaparsa da ne zaman yapar? Menapozdan hemen önce
gözlerim acımış ağlamaktan . kızlar dua edin bebeğime bişey olmasın ..
İkinci miiiiiii ?????Kuzum o benim için çok zor be.. 36 yaşında ilk bebeğini yapan sence 2. bebişi yapar mı ? Yaparsa da ne zaman yapar? Menapozdan hemen önce
aa ye sağlıktır pişmiş ye cacıkta ye ama sarımsak yeben hiç sarımsak yiyemiyorum eskiden beri eşim ona kızıyor :S
günaydın bal hatunGünaydınn kaymaklarr :)
tatlım sen ağlayınca geçesekmi herşeygözlerim acımış ağlamaktan . kızlar dua edin bebeğime bişey olmasın ..
yeğenin de .alışırsın doğruben tutarım gibi geliyor hele bi teyzemin ki doğsun üzerinde idman yapıcam
valla gelsin artık kucağıma alıp koklamak istiyorum bebeğimi
kızıma yeni ciciler aldık
Sen erkenden odasını dolduracaksın galiba canım
Bizimkiler 6.aydan önce bişey almak yok diyorlar. Bekliyoruz
Gönlünü ferah tut canım. Hiçbişeyciği yoktur inşallah. Ne zaman randevun?
Aaaaa öyle deme. Kim bilir kızçen doğar. Loğusalık biter aynı hafta hamile kalırsın belkim
İlk bebekten sonra hamilelik daha da kolaylaşıyormuş. Çok örneğini gördüm
yeğenin de .alışırsın doğru
bilmiom ya ben denemedim hiç bakacaz artık doğunca
ben bişi alamıom malum
ama seninkiler gülze güle giymeye nasip olsun inşallah
aa ye sağlıktır pişmiş ye cacıkta ye ama sarımsak ye
ben evlendiğimden beri abarttım yemeyi yemeğe falan katarım hep
çiğ de bi cacıkta gidio yoksa kokarız:)
günaydın bal hatun
tatlım sen ağlayınca geçesekmi herşey
lütfen sakin ol
illa bişi olcak diye demek değil ki bu
özellikle ilk üç ay sıkıntı ki sanki eskiden bu test mi vardı Allah izin verirse her şekil sağlığıyla gelir meleğin
doktora git bi görün bakalım
yeğenin de .alışırsın doğru
bilmiom ya ben denemedim hiç bakacaz artık doğunca
ben bişi alamıom malum
ama seninkiler gülze güle giymeye nasip olsun inşallah
aa ye sağlıktır pişmiş ye cacıkta ye ama sarımsak ye
ben evlendiğimden beri abarttım yemeyi yemeğe falan katarım hep
çiğ de bi cacıkta gidio yoksa kokarız:)
kimmiş o ? o almasın sen al
valla ben alıyorum beğendiğimi abartmamaya çalışıyorum ama hazır olsun kızımın çeyizi
canım randevu almadım . dün sonucu öğrendik bugünde gidicem randevu almadım . doktor öğleden sonra hasta bakıyor sabah ameliyat günü zaman geçmiyo bi türlü.
peki kızlar toxopalazmaya bağışıklığım vardı önceden tekrar geçirmiş olmam doğrumudur ? tekrarlıyomu bu hastalık ??
Bende şimdiye kadar bi tanecik elbise aldım. Bizim bebiş plansız geldiğinden dolayı arabanın borçlarına odaklandık şuan. 2-3 ay borçlarımızı temizleyelim. Sonra hurrraaaaaa diyerek gircem mağazalara
bence geçirebilirsin ama bağışıklığın varsa bi sıkıntı yaşamazsın
virüs sadece vücuda girer ama onla savaşacak antikor var demekki vücudunda
senin iki değerde pozitif mi?
sen bi yazsana sonuçlarını ben anlamadım hangisi pozitif hangisi negatif
canım bundan önceki gebeliğimde doktor ıgg ve ıgm ye bakmıştı ıgg pozitif ıgm negatif çıkmıştı . bundada bağışıklığın var sadece şimdiye bakalım dedi ıgm yapıldı sadece oda pozitif çıkmış.
Selam kızlar gece üçe kadar sivrisinek kovaladim çıldırdım en donunda göz kapağı mi soktugözüm şişti salsk sinek gcik oldum
Günaydın canım.
Yemek ye, uyu. Yemek ye, uyu. Yemek ye uyu
günaydın, hayırlı cumalar canım, ben de çok zor uyandım bugün, ama miniği kahvaltısız bırakmamak için uyanıyorum mecbur
Gün içinde ağrı az ama özellikle gece yattıktan sonra kitap okurken 1 saate yakın sırt üstü yatıyorum. Tuvalete falan gideceğim zaman bel ağrısından yataktan inemiyorum ben de. Herkes aynı dertten muzdarip galiba...
Vaaaay günaydın otomatiğe bağlamışsınBen işe gelirken resmen torbalarla geliyorum. Kahvaltılıklar, gün içinde atıştırılacak salata, ceviz vs... Cevat Kelle gibiyim
anam
hastaneden aradılar 2 eylüle alıodum randevuyu
bi sorayım dedim 31 inde çalışıo mu diye
ivit dediler
31 ağustosa aldım
ayyhh super super
bi aksilik olmazsa 31 inde toktor teyzedeyiz
Lepi sen adally ve huzunbazdan önce öğrencen
yaa çok mu uzakki böylesen gidersin belki
ben bile bi iki hafta görmesem özlüom
şuara yol zorluo diye gidip gelemiom mesela
neyse sağlıkla gitsin canları sağolsun napalım uzak muzak katlanırız
Adallycan Allah kavuştursun kuzum...ben annemle aynı sehirdeyim ama uzağız yine de....cok özlüyorum....gece de rüyamda gördüm zaten sarılmış aglasıyorduk
kavuştursun canım benim, hep hüzün yaparım ben böyle zamanlarda.
üşenmedim akşamdan bu yana tüm yazdıklarınızı okudum, günlerdir işlerin yoğunluğundan pek bakamıyordum kızlar. Özledim buradaki sohbeti yaaaaa.....
Ağlamaaaa.... E sen geleceksin ya burayaAllah kavuştursun canım..
gözlerim acımış ağlamaktan . kızlar dua edin bebeğime bişey olmasın ..
Selam kızlar gece üçe kadar sivrisinek kovaladim çıldırdım en donunda göz kapağı mi soktugözüm şişti salsk sinek gcik oldum
Başka ısıracak yer bulamamış mı hain köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?