Kızlar kahverengi akıntım var. Dün akşam da olmuştu. Ama şimdiki daha fazla ne yapıcamı bilemiyorum hafif belimde de ağrı var. Korkuyorum birşey olmaz inşallah dua edin nolur.
kızlar doktordayım telden yazıyorum prensesim olucak tsh icin endokrinolojide bekliyorum simdi bebeğım çok iyiydi 130gr olmus renklide gördüm 15+4gb gelisimi önde gidiyo dedi çok sükür okuyamiyorum telden mesajlrı dua ettiniz icin saolun
Çok şükür iyi olmanıza sevindim haksever.Doktorun ilacınıda değiştirir sorun zamanla halolur inşallah değerin düşerCinsiyet için bir şey dedi mi doktor
Ayni sekilde bunaldim konuda Allah sabir versin konu sahibine odada sakin sakin oturuyodum balkona attim kendimi Allahtan hava bugun cok ferahOfff bende nerden gördüysem biri Kuma meselesi diye bi konu açmış. Oku oku içim karardı. Valla zor nefes alıyorum
kızlar doktordayım telden yazıyorum prensesim olucak tsh icin endokrinolojide bekliyorum simdi bebeğım çok iyiydi 130gr olmus renklide gördüm 15+4gb gelisimi önde gidiyo dedi çok sükür okuyamiyorum telden mesajlrı dua ettiniz icin saolun
Ayni sekilde bunaldim konuda Allah sabir versin konu sahibine odada sakin sakin oturuyodum balkona attim kendimi Allahtan hava bugun cok ferah
slm herkese
1 haftadır aşırı baş ağrısı çekiyorum minoset parol fln hiç geçirmedi napcamı şaşırdım
sizde de oluyo mu
slm prolet88 ciğim
geçmilş olsun sanada
seninde hep oluyor mu ilk defa mı oldu ..benim eşim kadın doğumcu iç diyor bende içiyorum ama geçirmiyor hiç ühüüü
Valla ben çalışıyorum birde kaçacak yer yok. İçim daraldı. Nerden iliştiyse gözüme.
Allah düşmanımın başına vermesin.
Selam canım bende de bikaç saat önce başladı. İlaç kullanmamaya çalışıyorum ama bakalım dayanabilecek miyim?
çok sıkıldım :18:
pozitif doğum hikayesi okuyorum bol bol çok güzel geliyor daha çok cesaretleniyorum
slm prolet88 ciğim
geçmilş olsun sanada
seninde hep oluyor mu ilk defa mı oldu ..benim eşim kadın doğumcu iç diyor bende içiyorum ama geçirmiyor hiç ühüüü
Konuyu bende okudum ama pek inandırıcı gelmedi bana nedense :26::26::26:
kadın doğumcu eşde zor oluyor inanın
şikayetlerimin hiç birine aldırış etmiyor. şöyle ağız tadıyla bi naz bile yapılmuyor :=)
baş ağrım beni çok mutsuz ediyor yabulantıdan çektik 3 ay o bitti şimdide baş ağrısı
çok zor geçiriyorum günleri...
herkese sevgiler
Yok canım ilk defa yaşıyorum ben. Dayanamazsam bende içicem artık napayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?