ayy yarın annem yapcak yicemmm
Kizlar.dr geldim.% 80 kizde
di.2.kizim geliyor
Ben erkek hissediyordum.biraz hayal kirikligi oldu tabi.
Şimdi bende ankete katıldım. Erkeğimiz geliyormuş inşallah. Kızlar bir önde hadi erkek anneleri yokmu artıran:) Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah...
Kizlar.dr geldim.% 80 kizde
di.2.kizim geliyor
Oğlummm oluyo :)) ilkide erkekti ikinci oğlum gelio:) yani doktor % 80 dedi ama :))
Teşekkür ederim canım hepimizinki hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahHayırlı olsun gözün aydın canım
canm hayırlı olsun inşallah..bende erkek hissediyodum ama benimde üçüncü kız geliyomuş hayırlısıKizlar.dr geldim.% 80 kizde
di.2.kizim geliyor
Şimdi bende ankete katıldım. Erkeğimiz geliyormuş inşallah. Kızlar bir önde hadi erkek anneleri yokmu artıran:) Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah...
Hadi gözün aydın kadının da içine sinmedi tabi
Gözün aydın bir kez daha maşallah diyeyim canım
Hayırlı olsun oğluşun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben hala öğrenmedim hayırlısı
Oğlummm oluyo :)) ilkide erkekti ikinci oğlum gelio:) yani doktor % 80 dedi ama :))
canm hayırlı olsun inşallah..bende erkek hissediyodum ama benimde üçüncü kız geliyomuş hayırlısı
hayırlı olsun canım allah sağlık versin inşallah
Sağol canım, hepimize inşallah. 17 desin kontrol sürenimi bekliyorsun. Kız erkek yeterki sağlıklı olsunlar.
Haydi bir erkek daha:) SCanım hayırlı uğurlu olsun oğluşun. Sağlıkla gelsin.
Kız iyidir ya. Biz üç kız bir erkek kardeşiz. İyikide öyleymiş kızlar çok farklı. Eşimde üç erkek k.peder bile kız bekliyor ve istiyordu:) Oğluşum geliyor ama ben hep erkek hissetmiştim.
ayyy ben de isim düşünüyorum kızıma ama bulamıyorum aslında aklımda ezgi ve gamze var,eşim ayda da güzel isim diyor ama artık seçenekleri çoğaltcam....
aysulacım maşallah selvi boylu senin kız:) ecrin ismine en uygun derin var olur mu:))))
kızlar bugün dr gittik..iyiymişiz bir sıkıntı yok çok şükürkızım olacakmış 100/100eminim dedi dr..değişik olsun istiyodum ama olsun..sağlıklı ya önemli olan buydu...kızları üçlüyoruz kısacasııı hayırlısı olsun inşallah bir ay sonra pembeler örmeye başlarız artık
bende kız ismi düşünyorum canım 1 kaç tane buldum duru azra beren sizce hangisi güzel kızlar
duru çevremde çok var,azrayı da yakın akrabalarımdan biri koydu kızına beren de aynı şekilde(( benim için imkansız bu isimler ama üçü de birbirinden güzel ben olsam duru koyardım haa bir de ada güzel isim bence beğenirsen götür senin olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?