2014 Şubat Anneleri

ayy yarın annem yapcak yicemmm

Hadi gözün aydın kadının da içine sinmedi tabi

Kizlar.dr geldim.% 80 kizde
di.2.kizim geliyor
Ben erkek hissediyordum.biraz hayal kirikligi oldu tabi.

Gözün aydın bir kez daha maşallah diyeyim canım

Şimdi bende ankete katıldım. Erkeğimiz geliyormuş inşallah. Kızlar bir önde hadi erkek anneleri yokmu artıran:) Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah...

Hayırlı olsun oğluşun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben hala öğrenmedim hayırlısı

Kizlar.dr geldim.% 80 kizde
di.2.kizim geliyor
Ben erkek hissediyordum.biraz hayal kirikligi oldu tabi.
canm hayırlı olsun inşallah..bende erkek hissediyodum ama benimde üçüncü kız geliyomuş hayırlısı
Şimdi bende ankete katıldım. Erkeğimiz geliyormuş inşallah. Kızlar bir önde hadi erkek anneleri yokmu artıran:) Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah...

hayırlı olsun canım allah sağlık versin inşallah

Sağol canım, hepimize inşallah. 17 desin kontrol sürenimi bekliyorsun. Kız erkek yeterki sağlıklı olsunlar.

Oğlummm oluyo :)) ilkide erkekti ikinci oğlum gelio:) yani doktor % 80 dedi ama :))

Haydi bir erkek daha:) SCanım hayırlı uğurlu olsun oğluşun. Sağlıkla gelsin.

canm hayırlı olsun inşallah..bende erkek hissediyodum ama benimde üçüncü kız geliyomuş hayırlısı

hayırlı olsun canım allah sağlık versin inşallah

Kız iyidir ya. Biz üç kız bir erkek kardeşiz. İyikide öyleymiş kızlar çok farklı. Eşimde üç erkek k.peder bile kız bekliyor ve istiyordu:) Oğluşum geliyor ama ben hep erkek hissetmiştim.

Evet canım kontrol gününü bekliyorum nasipse eylül 2 sürekli gidip doktorlara görünmek istemedim

oh oh cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış:) aysulacım tebrik ederim ne güzel kızın kardeşsiz kalmayacak...hep içimde uhdedir benim 4 erkek kardeşim var istiyorumki kızımın kız kardeşi olsun....tabi nasip kısmet hele şu karnımdakini bir doğurayım 2.sini de Allah gönlüme göre verir inşallah:)

ciğerden bahsetmişsiniz bu arada Allahtan nefret ederim her türlü sakatattan demek ki sevsem zulum olacaktı:) bu arada ben salam,sosis ve sucuk yiyorum ama kızartıp nolcak ki doktor birşey demedi??? haftada bir kere yiyorum bu arada ne var yaniii((

Normalde 15+4 sata gore ultrasyana gore 1 hafta onde boyu 15 cm kilosuv134 gr mis kimizin adini dusunuyoruz simdi kizimin ismivecrin ona uygun da olabilir.hepinize tsk ederim cqnlar iibdileklerinizbicin

ayyy ben de isim düşünüyorum kızıma ama bulamıyorum aslında aklımda ezgi ve gamze var,eşim ayda da güzel isim diyor ama artık seçenekleri çoğaltcam....

aysulacım maşallah selvi boylu senin kız:) ecrin ismine en uygun derin var olur mu:))))

bende kız ismi düşünyorum canım 1 kaç tane buldum duru azra beren sizce hangisi güzel kızlar

valla tebrikler ben kızı ancak 3.de bulabildim o da sağlıkla doğsun kukusunu bir göreyim öyle inanacağım.evlatlarımızın hepsi bal kaymak ama farklılık istiyor insan işte.ovulasyon testleriyle uğraşmaktan mahvoldum kızı bulayım diye.tabi ki allahın takdiri,inşaallah sağlıklı,uzun ömürlü ve hayırlı evlatlar olurlar.

bende kız ismi düşünyorum canım 1 kaç tane buldum duru azra beren sizce hangisi güzel kızlar

duru çevremde çok var,azrayı da yakın akrabalarımdan biri koydu kızına beren de aynı şekilde(( benim için imkansız bu isimler ama üçü de birbirinden güzel ben olsam duru koyardım haa bir de ada güzel isim bence beğenirsen götür senin olsun:)

onu bende düşündum canım am eşim istemiyor onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…