slm cici anneler ya benim bebişim sabahtan beriii kendiini sertleştiriyorrr bide o sertleşmee rahim tarafında oluyorrr zaten doktorum bebeğin eşi çok aşada demiştiii sertleşme normallmı?
slm cici anneler ya benim bebişim sabahtan beriii kendiini sertleştiriyorrr bide o sertleşmee rahim tarafında oluyorrr zaten doktorum bebeğin eşi çok aşada demiştiii sertleşme normallmı?
canım benim bebeğim hiç yukurıya çıktığının göemedimm benim sertleşmelerr hep aşadaaaaaaa umarım bebişim iyidirrrrrrr cvp verdiğin için tşklerrrtatlım ara ara bana da oluyo bi bakıyorum alt taraf sertleşmiş sonra bi bakıyorum yukarı cıkmıs o sertlik...bebişin geziniyo olmasın içinde
sorma kuzum tam bi bebek benimkisi....iki taneyle nasıl başedecem bilmiyorum
bu arada ciğer yasak değil mi :26:
benimde canım kavurmasını istiyo bol soğanlı minicik doğranmış bol baharatlı offffama yasak dedi dr bana
şırdan bile yiyemiyommm ühüüüü
oyy ne güzel maşallahhhh...ne varmış üçlüde kuzucum ya...biz 3 kız kardeşiz.annemler 3 kız kardeş....babam tek erkek 4 hala varneslimiz tükenmiş o ayrı ama memnunuz bu durumdan....ve galiba benimde kızım olacak.9 gün sonra kesinleşecek inşallahhh
bu arada kocan yarı cennetlik oldu desenekaldı 3 kız tam cennetlik olması için
Çok şükür iyi olmasına sevindim bebişinin canım
Bir kız daha etti üç demek hayırlısı olsun canım
kızlaaarrr avatarımdaki kıza bittim ya
kızçesi olcaklar
bol bol bakın bol booolllll.....
maşşallah ne güzellik ya..
benimde canım kavurmasını istiyo bol soğanlı minicik doğranmış bol baharatlı offffama yasak dedi dr bana
sağol canımm içimi ferahlattınnnbendede vardı canım o sertleşme
ama artık geçti
hatta bende geçti diye tedirgin oldum
çünkü bir süre o sertlik vardı hissediyordum gidince korktum
ama doktor normal dedi
merak etme içini rahat tut
himmm anladımm canımmmmm inşallah bi sorun yokturrrrrrrcanm bnm esınde bı problem yoktu ama o sertlesme bnde dee ooluyo....yorulunca uzulunce falannn
vuuu kızlar erkeklerı gecmıss
tatlım ara ara bana da oluyo bi bakıyorum alt taraf sertleşmiş sonra bi bakıyorum yukarı cıkmıs o sertlik...bebişin geziniyo olmasın içinde
canım benim bebeğim hiç yukurıya çıktığının göemedimm benim sertleşmelerr hep aşadaaaaaaa umarım bebişim iyidirrrrrrr cvp verdiğin için tşklerrr
canm inşallah allah gönlüne göre verir..çok şükür bir şikayetim yok ama eşime telefonda söyleyince buruldu gibi hissettim belli etmesede erkek istiyodu..çok şükür sağlıklı önemli olan bu.allah hepimizi hayırkısıyla kurtarıp bebişlerimizi sağsalim kucağımıza nasip etsin inşallah
Normal canım geziniyor bebiş rahat yer bulunca da orayı sertleştiriyormuş doktorum öyle demişti
Bebeğin doğsun o zaman baba gibi olacaktır diye ümid ediyorum
Çiğ etler yasak canım sosis salam jambom bir de sakatat ciğere ya da çok pişmiş ete yasak koymadı ki uzun zamandır yemedim çok canım istiyor tadımlıkta olsa yapıcam ne yapayım :18:
canım ciğer niye yasakki..demir deposu bizim için en gerekli besinlerden biri..dr un neden yasakladı.belki bilmediğimiz bişey vardır sölede öğrenelim sakıncalıysa yemeyelim:26:
bana da yasak kızlarcanım ciğer niye yasakki..demir deposu bizim için en gerekli besinlerden biri..dr un neden yasakladı.belki bilmediğimiz bişey vardır sölede öğrenelim sakıncalıysa yemeyelim:26:
aDaLLycan benimde canım istiyo ne zamndır yaaa....olsa şimdi bi tabak.bi ekmekle yerim valla...
ama bana yasak dedi yaaaaa...bi kereden bişi olur mu ki
annemi aradım benim küçüğüme hamileyken sürekli yemiş ciğer kavurması
bana da yasak kızlar
toksoplazma negatif çıktığı sırada soylemişti
ciğer diye direk söyledi yksa ben de bayılırım ciğere
Bence birşey olmaz.Annem çiğ ciğere dokunma leke yapar bebekte derdi ama pişmişinin zararı olacağını sanmam.
Herşeyin çoğu zarar valla yemezsem daha kötü olurum biliyorum.
Bence sende engelleme kendini bak annen de yemiş sonuçta
canım benim bebeğim hiç yukurıya çıktığının göemedimm benim sertleşmelerr hep aşadaaaaaaa umarım bebişim iyidirrrrrrr cvp verdiğin için tşklerrr
bana da yasak kızlar
toksoplazma negatif çıktığı sırada soylemişti
ciğer diye direk söyledi yksa ben de bayılırım ciğere
canım dr um özellikle bi açıklama yapmadı bunu dediğinde ama nette yer alan bilgilerin geneli böyle..
Ciğer ve ciğer ürünleri fazla alındığında bebeğinize zarar verebilecek yüksek miktarda A vitamini taşırlar.
sanırık toksik etki mi ne yapıomus öle yazıo...ama dozunda yenilirse bir şey olmaz herhalde ya.....annem kızıyo bana dr bunu yeme dedi dediğimde...abartmazsan hiçbir şey olmaz diyo hep...kendileri her şeyi yemiş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?