2014 Şubat Anneleri

slm cici anneler ya benim bebişim sabahtan beriii kendiini sertleştiriyorrr bide o sertleşmee rahim tarafında oluyorrr zaten doktorum bebeğin eşi çok aşada demiştiii sertleşme normallmı?

bendede vardı canım o sertleşme
ama artık geçti
hatta bende geçti diye tedirgin oldum
çünkü bir süre o sertlik vardı hissediyordum gidince korktum
ama doktor normal dedi
merak etme içini rahat tut

slm cici anneler ya benim bebişim sabahtan beriii kendiini sertleştiriyorrr bide o sertleşmee rahim tarafında oluyorrr zaten doktorum bebeğin eşi çok aşada demiştiii sertleşme normallmı?

canm bnm esınde bı problem yoktu ama o sertlesme bnde dee ooluyo....yorulunca uzulunce falannn

canım benim bebeğim hiç yukurıya çıktığının göemedimm benim sertleşmelerr hep aşadaaaaaaa umarım bebişim iyidirrrrrrr cvp verdiğin için tşklerrr

canm inşallah allah gönlüne göre verir..çok şükür bir şikayetim yok ama eşime telefonda söyleyince buruldu gibi hissettim belli etmesede erkek istiyodu..çok şükür sağlıklı önemli olan bu.allah hepimizi hayırkısıyla kurtarıp bebişlerimizi sağsalim kucağımıza nasip etsin inşallah
Çok şükür iyi olmasına sevindim bebişinin canım
Bir kız daha etti üç demek hayırlısı olsun canım

tşkr ederim canım evet üçlüyoruz melekleri allah nasip ederse..boyumuz11,25cm kilomuz130gr mış.oy yerim ben onun gramınıda santiminidesağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz

Normal canım geziniyor bebiş rahat yer bulunca da orayı sertleştiriyormuş doktorum öyle demişti

kızlaaarrr avatarımdaki kıza bittim ya
kızçesi olcaklar
bol bol bakın bol booolllll.....
maşşallah ne güzellik ya..

Maşallah çok tatlı ama sarışın bebekleri bi sevemedim etrafımdaki bütün bebekler sarışın renkli gözlü ben esmer eşim esmer umarım sarı olmaz

Bebeğin doğsun o zaman baba gibi olacaktır diye ümid ediyorum
Çiğ etler yasak canım sosis salam jambom bir de sakatat ciğere ya da çok pişmiş ete yasak koymadı ki uzun zamandır yemedim çok canım istiyor tadımlıkta olsa yapıcam ne yapayım :18:

bendede vardı canım o sertleşme
ama artık geçti
hatta bende geçti diye tedirgin oldum
çünkü bir süre o sertlik vardı hissediyordum gidince korktum
ama doktor normal dedi
merak etme içini rahat tut
sağol canımm içimi ferahlattınnn

canm bnm esınde bı problem yoktu ama o sertlesme bnde dee ooluyo....yorulunca uzulunce falannn
himmm anladımm canımmmmm inşallah bi sorun yokturrrrrrr
vuuu kızlar erkeklerı gecmıss

evet canım kızlarr öndeee benimde kızım olucakk sen cinsiyetini öğrendinmiii?

canım ciğer niye yasakki..demir deposu bizim için en gerekli besinlerden biri..dr un neden yasakladı.belki bilmediğimiz bişey vardır sölede öğrenelim sakıncalıysa yemeyelim:26:

canım benim bebeğim hiç yukurıya çıktığının göemedimm benim sertleşmelerr hep aşadaaaaaaa umarım bebişim iyidirrrrrrr cvp verdiğin için tşklerrr

rica ederim canım...hareket ederken dikkat et sen yine oturup kalkarken falan.bir şey yoktur merak etme...

Amin canım benim inşallah.tabiki erkek istiyosa bi burukluk olmuştur ama hayırlısı buymuş diyelimsağlıklı olsun da

aDaLLycan benimde canım istiyo ne zamndır yaaa....olsa şimdi bi tabak.bi ekmekle yerim valla...

ama bana yasak dedi yaaaaa...bi kereden bişi olur mu ki

annemi aradım benim küçüğüme hamileyken sürekli yemiş ciğer kavurması

evet canım kızlarr öndeee benimde kızım olucakk sen cinsiyetini öğrendinmiii?[/QUOTE]

eveett kız tabıkısıde.....

canım ciğer niye yasakki..demir deposu bizim için en gerekli besinlerden biri..dr un neden yasakladı.belki bilmediğimiz bişey vardır sölede öğrenelim sakıncalıysa yemeyelim:26:

canım dr um özellikle bi açıklama yapmadı bunu dediğinde ama nette yer alan bilgilerin geneli böyle..

Ciğer ve ciğer ürünleri fazla alındığında bebeğinize zarar verebilecek yüksek miktarda A vitamini taşırlar.

sanırık toksik etki mi ne yapıomus öle yazıo...ama dozunda yenilirse bir şey olmaz herhalde ya.....annem kızıyo bana dr bunu yeme dedi dediğimde...abartmazsan hiçbir şey olmaz diyo hep...kendileri her şeyi yemiş de

bana da yasak kızlar
toksoplazma negatif çıktığı sırada soylemişti
ciğer diye direk söyledi yksa ben de bayılırım ciğere

Bence birşey olmaz.Annem çiğ ciğere dokunma leke yapar bebekte derdi ama pişmişinin zararı olacağını sanmam.
Herşeyin çoğu zarar valla yemezsem daha kötü olurum biliyorum.
Bence sende engelleme kendini bak annen de yemiş sonuçta

ayy yarın annem yapcak yicemmm

telaşlanma canm benimde öyle dr sordum bu gün gittiğimde bebeğin duruş pozisyonundan kaynaklı dedi.evham yapma canm sağlıklıdır inşallah bebişin.eğer o sertleşme seni rahatsız ediyorsa ayaklarını az yüksek bir yere daya biraz dinlen geçiyor rahatsızlık

bana da yasak kızlar
toksoplazma negatif çıktığı sırada soylemişti
ciğer diye direk söyledi yksa ben de bayılırım ciğere

ayyy ben yaptırmadım daha toksoplazma yaa..valla canım istedi eşimi aradım gelirken alıcak yicem valla çok canım istedialaha tevvekkül artık napim

annenin ağzına sağlık doğru söylüyoben çok seviyorum heleki arnavut ciğeri..canım bukadar istemişken yemesem kesin biyerime bişey olur heralde

Şimdi bende ankete katıldım. Erkeğimiz geliyormuş inşallah. Kızlar bir önde hadi erkek anneleri yokmu artıran:) Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…