2014 Şubat Anneleri

Acaba kız mı erkek mi diye şu son bir haftada kafayı çizmezsem iyidir.Bari iyi olduğunun bir işareti olsa sıyırmak üzereyim içerden çöktüm belli etmiyorum

adally yazık sana güzelim yaaa iyi dayanıyorsun valla....sağlıklı haberlerini duyarsın öncelikle inşallah ve sonra da umarım bebeğin inat etmez de açar totosunu:)))

kızçeler ben sütlü cicibebe yemeye kaçıyom ordan da eşime bir bakayım işveli işveli çağrıyor:))))

İnşallah kız laurana inşallah ağzın bal yesin dicem de sütlü cici bebe yiyor şimdi ayrıca sende ki bu libidolarla ikinci yakındır :))

Acaba kız mı erkek mi diye şu son bir haftada kafayı çizmezsem iyidir.Bari iyi olduğunun bir işareti olsa sıyırmak üzereyim içerden çöktüm belli etmiyorum

ayy ben de bende:)
bi kaç defa hissettiğim hareketleri bugün hiç hissetmedim noldu diyorum:)ki bebek hareketi mi bilmiyorum bile>:))
annem bile soruo doktora gitmedin mi diye:) ki anne öyle pek sormaz ama herkes merakta
gittiğimizde sağlılka görcez inşallah kocaman olmuş olcaklar yaa 1 buçuk ay olcak benim görmeyeli

İnşallah kız laurana inşallah ağzın bal yesin dicem de sütlü cici bebe yiyor şimdi ayrıca sende ki bu libidolarla ikinci yakındır :))

Evet uzun olsun isterimm seker.yaa derin bayilirimm cok da isterim ama esim sicak bakmiyooo

Evet uzun olsun isterimm seker.yaa derin bayilirimm cok da isterim ama esim sicak bakmiyooo

Bizim cinsiyet belli degil ama ben de kız olursa derin olabilir diyorum
Oglumun ismi sarp ama sarpa uygun hiç bir isim bulamadım ne erkek ne de kız :) tabi oglum olurken ikinci hiç aklıma gelmemişti
O yuzden ilk çocugu olanlar ona gore dusunsun bence:)
Sizin aklınıza gelen sarpa uygun isim var mı?

Bugün kimse olur mu ki :26::26::26:

Ben yinede selam vereyim herkese günaydın

Günaydın guzeller

Güüüüünnnnnaaaaayyyyyyyyyddddddddııııııııııınnnnnnnnn :)

günaydın anneler güzel pazarlar hepimize..

Hepinize günaydın kızlar. Ben hiç iyi değilim. Kızımın öküz mü öküz bir babası var. Cumadan beri beni çok üzüyor.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

Allah bebeğimin sağlığını daim etsin ama sivilcelerim önü alınamaz hale geldi
berbat halde yüzüm abartmıyorum rezil durumda
evden çıkasım gelmio acıolar kızrmızızlar
hergün yenileri çıkıo ilaç da alamıyorum içten gelen şey nasıl giderki
çirkinleşiyorum iyice

kükürtlü sabunla yıka yüzünü kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…