sütlü cici bebe yicem var mı isteyen????
bende istiyorum ama
yolla kocanı markete alsın hemen ne ki:)
adally yazık sana güzelim yaaa iyi dayanıyorsun valla....sağlıklı haberlerini duyarsın öncelikle inşallah ve sonra da umarım bebeğin inat etmez de açar totosunu:)))
kızçeler ben sütlü cicibebe yemeye kaçıyom ordan da eşime bir bakayım işveli işveli çağrıyor:))))
Acaba kız mı erkek mi diye şu son bir haftada kafayı çizmezsem iyidir.Bari iyi olduğunun bir işareti olsa sıyırmak üzereyim içerden çöktüm belli etmiyorum
İnşallah kız laurana inşallah ağzın bal yesin dicem de sütlü cici bebe yiyor şimdi ayrıca sende ki bu libidolarla ikinci yakındır :))
Evet uzun olsun isterimm seker.yaa derin bayilirimm cok da isterim ama esim sicak bakmiyoooayyy ben de isim düşünüyorum kızıma ama bulamıyorum aslında aklımda ezgi ve gamze var,eşim ayda da güzel isim diyor ama artık seçenekleri çoğaltcam....
aysulacım maşallah selvi boylu senin kız:) ecrin ismine en uygun derin var olur mu:))))
Evet uzun olsun isterimm seker.yaa derin bayilirimm cok da isterim ama esim sicak bakmiyooo
Acaba kız mı erkek mi diye şu son bir haftada kafayı çizmezsem iyidir.Bari iyi olduğunun bir işareti olsa sıyırmak üzereyim içerden çöktüm belli etmiyorum
günaydın kızlar. dün dr gittim benimde bir kızım olacakmış. çok mutluyum.:)
Bugün kimse olur mu ki :26::26::26:
Ben yinede selam vereyim herkese günaydın
Günaydın guzeller
Güüüüünnnnnaaaaayyyyyyyyyddddddddııııııııııınnnnnnnnn :)
günaydın anneler güzel pazarlar hepimize..
günaydın kızlar...
Allah bebeğimin sağlığını daim etsin ama sivilcelerim önü alınamaz hale geldi
berbat halde yüzüm abartmıyorum rezil durumda
evden çıkasım gelmio acıolar kızrmızızlar
hergün yenileri çıkıo ilaç da alamıyorum içten gelen şey nasıl giderki
çirkinleşiyorum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?