2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun güzelim ne dicemi bilemedim...geçer inşallah...bazı rahatsızlıklar hamileliğe bağlı olup çok uzun soluklu olmuyorlar seninki de öyledir inşallah...oğluşun da hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

bindim tren gibi bişi vardı annem banada kızdı :d

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 15 haftalık hamileyim bursadayım acaba aranızda bursalı varmı benm merak ettiğim şevket yılmaz hastanesine gideniniz varmı

selam annişler nasılsınız bakalım..dün yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı bugün sabah ziyarete gittim ay bebiş çok tatlıydı maşallah küçücük bişey bende hemen doğurmak istedim valla

evet canim kız bebeğim de benden iyiyiz cok şükür

sanada günaydın
afiyet olsun bakalım canım

Sağol hayatım :)

canolarrrr dün lunaparka gittim. hava alıp geldim
reflü başladı bende gece nefes boruma kaçtı mide sıvısı.bu hamilelik ne zor arkadaş

Beni götürmüyorlar oralara çünkü adrenalin patlaması yaşıyorum valla oralarda düşer kalırım binemedim diye

Geçmiş olsun canım.Oğlun hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 15 haftalık hamileyim bursadayım acaba aranızda bursalı varmı benm merak ettiğim şevket yılmaz hastanesine gideniniz varmı

Hoşgeldin canım

Maşallah arkadaşına da bebeğine de
Sende oracıkta çıkarıverseydin canım bebişi

sağol canım darısı bizlere inşallah valla eşimde kızıyo bana çok yavaşsın elini çabuk tut biraz diyo olsa hemen çıkarırım valla

sağol canım darısı bizlere inşallah valla eşimde kızıyo bana çok yavaşsın elini çabuk tut biraz diyo olsa hemen çıkarırım valla

Amin inşallah canım :) Eşler demek hep böyle hooop diye oluversin istiyorlar :) imkan olsa sanki biz çıkarmayacağız tövbe ya içerde zorla tutuyoruz sanki bebişleri :))))

kızlar bugün dr gittik..iyiymişiz bir sıkıntı yok çok şükürkızım olacakmış 100/100eminim dedi dr..değişik olsun istiyodum ama olsun..sağlıklı ya önemli olan buydu...kızları üçlüyoruz kısacasııı hayırlısı olsun inşallahbir ay sonra pembeler örmeye başlarız artık

oyy ne güzel maşallahhhh...ne varmış üçlüde kuzucum ya...biz 3 kız kardeşiz.annemler 3 kız kardeş....babam tek erkek 4 hala var neslimiz tükenmiş o ayrı ama memnunuz bu durumdan....ve galiba benimde kızım olacak.9 gün sonra kesinleşecek inşallahhh

bu arada kocan yarı cennetlik oldu desene kaldı 3 kız tam cennetlik olması için

Son düzenleme:

Çok şükür iyi olmasına sevindim bebişinin canım
Bir kız daha etti üç demek hayırlısı olsun canım

ayy ben çok sıkıldım yaaaa....eve gitmek istiyommm

herif aramış acıktım diyo

ekmek var her bişi var ye işte be adammm...akşama ne yemek yapacağıma karar verecekmişim şimdiden...oldu paşammm

Son düzenleme:
ayy ben çok sıkıldım yaaaa....eve gitmek istiyommm

herif aramış acıktım diyo

ekmek var her bişi var ye işte be adammm...akşama ne yemek yapacağıma karar verecekmişim şimdiden...oldu paşammm

Kıyamam ya gün sana eziyet oldu eşine de pes valla küçücük çocuk sanki yese ya cidden

Ben dün geceden beri arnavut ciğeri diye inliyorum valla yanına bir salata ile akşam yemeği hazır belki fikir olur

slm cici anneler ya benim bebişim sabahtan beriii kendiini sertleştiriyorrr bide o sertleşmee rahim tarafında oluyorrr zaten doktorum bebeğin eşi çok aşada demiştiii sertleşme normallmı?

kızlaaarrr avatarımdaki kıza bittim ya
kızçesi olcaklar
bol bol bakın bol booolllll.....
maşşallah ne güzellik ya..

slm cici anneler ya benim bebişim sabahtan beriii kendiini sertleştiriyorrr bide o sertleşmee rahim tarafında oluyorrr zaten doktorum bebeğin eşi çok aşada demiştiii sertleşme normallmı?

tatlım ara ara bana da oluyo bi bakıyorum alt taraf sertleşmiş sonra bi bakıyorum yukarı cıkmıs o sertlik...bebişin geziniyo olmasın içinde

Kıyamam ya gün sana eziyet oldu eşine de pes valla küçücük çocuk sanki yese ya cidden

Ben dün geceden beri arnavut ciğeri diye inliyorum valla yanına bir salata ile akşam yemeği hazır belki fikir olur

sorma kuzum tam bi bebek benimkisi.... iki taneyle nasıl başedecem bilmiyorum

bu arada ciğer yasak değil mi :26:

benimde canım kavurmasını istiyo bol soğanlı minicik doğranmış bol baharatlı offff ama yasak dedi dr bana
şırdan bile yiyemiyommm ühüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…