merhaba kızlar nasılsınız ben bikaç haftadan beri tıkanıyorum yutkunamıyorum öksüreyim diyorum öksürünce açılır öksürürkenden kusucağım geliyor.hamileliktenmi tıkanıyor acaba.TSH değerlerim normal çıkmıştı dr yaptığında.Bir de dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti erkekmiş.İlk çocuğum benim.Eki Görüntüle 784747
ayyy peki bindin mi birşeye??? ben 8. haftamda gitmiştim ve çarpışan otoya binmiştim de annem acaip kızdı:))))) rabbim yardımcın olsun senin yaaa aslında hepimizin bakalım ilerleyen zamanlarda neler bekliyor bizi inşallah sorunsuz geçiririz daha önümüzde kat etmemiz gereken aylar var(((( dahiliyeciye git ihmal etme en azından yemek listesi belirtir sanaa....
bindim tren gibi bişi vardıannem banada kızdı :d
iyiyim hatun asıl sen nasılsın??? görüşemiyoruz bayadırbu arada ben de gyno ferro sanol kullananlardanım ama hiç bulantı ya da baş dönmesi yapmadı açıkçasıı....biraz zaman geçsin belki daha mide bulantılarının tam geçmemiş olmasındandır....arada sırada bana da oluyor ama hapa değil hamileliğe bağlıyorum....haa şu oldu afedersin dışkım siyaha döndü nerdeysee ilaçtann eh o da normalmiş:)
iyiym güzelim sen nasılsın ve bebişin nasıl kızdı dimi seninki de?
sanada günaydın
afiyet olsun bakalım canım
canolarrrr dün lunaparka gittim.hava alıp geldim
reflü başladı bende gece nefes boruma kaçtı mide sıvısı.bu hamilelik ne zor arkadaş
merhaba kızlar nasılsınız ben bikaç haftadan beri tıkanıyorum yutkunamıyorum öksüreyim diyorum öksürünce açılır öksürürkenden kusucağım geliyor.hamileliktenmi tıkanıyor acaba.TSH değerlerim normal çıkmıştı dr yaptığında.Bir de dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti erkekmiş.İlk çocuğum benim.Eki Görüntüle 784747
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 15 haftalık hamileyim bursadayım acaba aranızda bursalı varmı benm merak ettiğim şevket yılmaz hastanesine gideniniz varmı
selam annişler nasılsınız bakalım..dün yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı bugün sabah ziyarete gittim ay bebiş çok tatlıydı maşallah küçücük bişey bende hemen doğurmak istedim valla
Sağol hayatım :)
Beni götürmüyorlar oralara çünkü adrenalin patlaması yaşıyorum valla oralarda düşer kalırım binemedim diye
Geçmiş olsun canım.Oğlun hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hoşgeldin canım
Maşallah arkadaşına da bebeğine de
Sende oracıkta çıkarıverseydin canım bebişi
canolarrrr dün lunaparka gittim.hava alıp geldim
reflü başladı bende gece nefes boruma kaçtı mide sıvısı.bu hamilelik ne zor arkadaş
sağol canım darısı bizlere inşallahvalla eşimde kızıyo bana çok yavaşsın elini çabuk tut biraz diyo olsa hemen çıkarırım valla
Amin inşallah canım :) Eşler demek hep böyle hooop diye oluversin istiyorlar :) imkan olsa sanki biz çıkarmayacağız tövbe ya içerde zorla tutuyoruz sanki bebişleri :))))
Dimi ama olmadı verelim biraz onlar taşısın anlasınlar niye yavaş olduğumuzu
kızlar bugün dr gittik..iyiymişiz bir sıkıntı yok çok şükürkızım olacakmış 100/100eminim dedi dr..değişik olsun istiyodum ama olsun..sağlıklı ya önemli olan buydu...kızları üçlüyoruz kısacasııı hayırlısı olsun inşallah bir ay sonra pembeler örmeye başlarız artık
kızlar bugün dr gittik..iyiymişiz bir sıkıntı yok çok şükürkızım olacakmış 100/100eminim dedi dr..değişik olsun istiyodum ama olsun..sağlıklı ya önemli olan buydu...kızları üçlüyoruz kısacasııı hayırlısı olsun inşallah bir ay sonra pembeler örmeye başlarız artık
ayy ben çok sıkıldım yaaaa....eve gitmek istiyommm
herif aramış acıktım diyo
ekmek var her bişi var ye işte be adammm...akşama ne yemek yapacağıma karar verecekmişim şimdiden...oldu paşammm
slm cici anneler ya benim bebişim sabahtan beriii kendiini sertleştiriyorrr bide o sertleşmee rahim tarafında oluyorrr zaten doktorum bebeğin eşi çok aşada demiştiii sertleşme normallmı?
Kıyamam ya gün sana eziyet oldu eşine de pes valla küçücük çocuk sanki yese ya cidden
Ben dün geceden beri arnavut ciğeri diye inliyorum valla yanına bir salata ile akşam yemeği hazır belki fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?