selam kızlaer mide bulantılarınız ne alemde var mı değişiklik herkes 3 ayın sonunda biter dedi ama benim hala çok olmasada devam ediyor ve ağzım zehir gibi acı sizin ağzınızın tadı nasıl?
selam kızlaer mide bulantılarınız ne alemde var mı değişiklik herkes 3 ayın sonunda biter dedi ama benim hala çok olmasada devam ediyor ve ağzım zehir gibi acı sizin ağzınızın tadı nasıl?
Her sabah kesin çıkarıyorum.Çıkarmadığım günlerde de bütün gün midem bulanıyor
ayyy canım yaa hala mıı tez zamanda atlatırsın inşallahhh
kizlar prosegtan hapi vajinadan kullanan var mi?Dun ilk defa denedim ve uyudum.sabahcamasirim kremsi olmustu,Normal mi acaba?
Suan onun icin hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Cok kirildim. Ben ne olursa olsun onun ailesine hicbir saygisizlik yapmadim. O da yapmamaliydi. Ustelik ben orda kahrolup dakikalarca agladim. Hic mi sevmiyor beni de gelmedi yanima. Ben bunu nasil sineye cekerim.
canım benim ne dicemi bilemedim ama erkeklerin böyle saçma sapan inadı tutuyor....hakikaten büyük ayıp yapmış sana ve annene....eşinin huyunu sen biliyorsun eğer konuşmamak çözecekse konuşma yok eğer konuşacaksan bekleme gurur yapma ama baktın ne emmeye ne gömmeye geliyor salla boşverr....şimdi sen de hamilesin ve duygusalsın ne var yani biraz beklemişse seni iyice saçmalamış.....
bir keresinde de ben eşimle kavga etmiştim saçma sapan bir sebepten ötürü neyse bu konuşmuyor benimle hiç oralı olmuyor ben de aldım çantamı çıktım dışarı ama anneme gitcem yakın bana çok çünkü sonra yolda vazgeçtim şimdi annem üzülür diye neyse biraz dolaştım geri döndüm eve bizimki hiiiççç umrunda değil....sonra bana dedi ki eğer anneme gitseymişim gelme orda kal dicekmiş ba ba ba ba çok öküzler çokkkk....
Her şey bir kenara annene yaptığı tavır çok kötü olmuş. Yok yere kadınıda üzdü. Evde illaki tartışma olur,hiç bir zaman ev dışına çıkmaması gerektiğini düşünürüm. Belki gerçekten kendini kötü hissetti siz pasta keserken yalnız kaldığında bunu düzgünce anlattığında sen anlayamayacak birisi değilsin. O düzgünce ifade etseydi kendini zaten sen üzülür gönlünü alırdın.Bence hatasını anlayana kadar geri adım atma sen...
öyle düşünme güzelim hiç sevmez olur mu seni sadece gururu gelmesini engellemiştir hani haklı ya beyfendiii....bir de bazı insanlar sinirli olunca gözleri birşey görmez hani kim gelirse gelsin umursamazlar yani kriz kontrolü yokturr...ben de öyleyim diyelim ki sinirliyim ve o an babam gelse suratım yine asık olur ama açıklama yaparım kusura bakma biraz sinirliyim üzerine alınma diye:) senin eşin de benim gibi yani....eğer senin değil kendi annesi gelse yine surat yapacağını biliyorsan demek ki bu sen ve ailenle alakalı değil haaa ama yokk surat yapacağı insanı seçiyorsa işte o zaman sorun varr affetme derim....
Ah bu kocalar ahh!! Sanki biz değil de onlar hamile, onlar çekiyorlar cefaları bu ne naz bu ne düşüncesizlik...Hem kendimizi hem bebeğimizi düşünmemiz lazım.Hem strese girmeyip üzülmememiz lazım.Ama nasıl? Sinirlerim bozuluyor böyle olayları okudukça.Ne kadar basit geliyor onlara bu işler.Allah büyük içlerine yaşadığımı duyguların 10da birini atsa da anlasa onlarda artık neler hissrttiğimiz...
Ayrıca ne çok belirti yaşıyorsunuz hala kızlar ya :/ Ben son iki üç gündür hiç bir şeu hissetmiyorum bulantılar dahil.Hatta acaba hala hamile miyim beni kandırdılar mı diye düşünmeye başladım çok sinir bozucu(
Üzülme canım evlilik cok zor mslesef ben esim dunya yikilsa beni uzemez bilirdim ama erkekler cok farklıevliligin fvm etmesi icin bazen mecburuz turkiyede kadın olmak
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. Size yazdıktan sonra bi baktım sesini sonuna kadar kısmış yan odada org çalıyor. Cinlerim çıktı tepeme aldım arabanın anahtarını çıktım. O sırada yakın bi arkadaşım yazdı gelsene oturalım diye. Bende iyi değilim falan yazdım. Ne oldu ki dedi? Bende eşimle kavga ettik cumadan beri konuşmuyorduk az önce org çalmaya başladı salak. Dayanamadım evden çıktım yazdım. Tamam gel işte konuşalım benimde canım sıkkın konuşalım yazmış. Benim herif de ben gidince oturmuş face ime bakmış herhalde nereye gittim diye. Evden çıkınca da defalarca kalbime batar girdi. Kalp krizi geçircem sandım. günlerdir içim o kadar sıkılıyor ki.
1 saat sonra falan mesaj yazmış."Salak demek" yazmıış. Bende evet salaksın. Bu gidişle yapayalnız kalıp anlıcaksın salaklığını yazdım. Sonra biraz mesajla didiştik. en sonunda ben konuşmak istemiyorum dedim kapattım konuyu. Anneme gittim oturdum biraz. Sonra eve geldim. Bi odada kitap okuyor hala konuşmuyoruz. Bende kalktım düğüne hazırlanıyorum şuan.
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. Size yazdıktan sonra bi baktım sesini sonuna kadar kısmış yan odada org çalıyor. Cinlerim çıktı tepeme aldım arabanın anahtarını çıktım. O sırada yakın bi arkadaşım yazdı gelsene oturalım diye. Bende iyi değilim falan yazdım. Ne oldu ki dedi? Bende eşimle kavga ettik cumadan beri konuşmuyorduk az önce org çalmaya başladı salak. Dayanamadım evden çıktım yazdım. Tamam gel işte konuşalım benimde canım sıkkın konuşalım yazmış. Benim herif de ben gidince oturmuş face ime bakmış herhalde nereye gittim diye. Evden çıkınca da defalarca kalbime batar girdi. Kalp krizi geçircem sandım. günlerdir içim o kadar sıkılıyor ki.
1 saat sonra falan mesaj yazmış."Salak demek" yazmıış. Bende evet salaksın. Bu gidişle yapayalnız kalıp anlıcaksın salaklığını yazdım. Sonra biraz mesajla didiştik. en sonunda ben konuşmak istemiyorum dedim kapattım konuyu. Anneme gittim oturdum biraz. Sonra eve geldim. Bi odada kitap okuyor hala konuşmuyoruz. Bende kalktım düğüne hazırlanıyorum şuan.
valla tebrikler ben kızı ancak 3.de bulabildim o da sağlıkla doğsun kukusunu bir göreyim öyle inanacağım.evlatlarımızın hepsi bal kaymak ama farklılık istiyor insan işte.ovulasyon testleriyle uğraşmaktan mahvoldum kızı bulayım diye.tabi ki allahın takdiri,inşaallah sağlıklı,uzun ömürlü ve hayırlı evlatlar olurlar.
Kızlar acayip sancım var kasıklarımda hayır olsun inşallah sanki daha da artacakmış gibi bir his var içimde :18:
Gecenin bir yarısı hastanelik olmazsam iyidir :26:
Kızlar acayip sancım var kasıklarımda hayır olsun inşallah sanki daha da artacakmış gibi bir his var içimde :18:
kizlar prosegtan hapi vajinadan kullanan var mi?Dun ilk defa denedim ve uyudum.sabahcamasirim kremsi olmustu,Normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?