2014 Şubat Anneleri

selam kızlaer mide bulantılarınız ne alemde var mı değişiklik herkes 3 ayın sonunda biter dedi ama benim hala çok olmasada devam ediyor ve ağzım zehir gibi acı sizin ağzınızın tadı nasıl?

Her sabah kesin çıkarıyorum.Çıkarmadığım günlerde de bütün gün midem bulanıyor

selam kızlaer mide bulantılarınız ne alemde var mı değişiklik herkes 3 ayın sonunda biter dedi ama benim hala çok olmasada devam ediyor ve ağzım zehir gibi acı sizin ağzınızın tadı nasıl?

benim ara ara bulantılarım oluyor hatta şu iki gündür sabah bulantısı yaşıyorm ama uzun soluklu olmuyor geçiyor ben sıcaklara bağlıyorum bunu çünkü oldum olası sıcaklarda midem bir tuhaf olur....ağzımda da acılık yok ama rahatsız bir tat var midem bulanıor

Ah bu kocalar ahh!! Sanki biz değil de onlar hamile, onlar çekiyorlar cefaları bu ne naz bu ne düşüncesizlik...Hem kendimizi hem bebeğimizi düşünmemiz lazım.Hem strese girmeyip üzülmememiz lazım.Ama nasıl? Sinirlerim bozuluyor böyle olayları okudukça.Ne kadar basit geliyor onlara bu işler.Allah büyük içlerine yaşadığımı duyguların 10da birini atsa da anlasa onlarda artık neler hissrttiğimiz...

Ayrıca ne çok belirti yaşıyorsunuz hala kızlar ya :/ Ben son iki üç gündür hiç bir şeu hissetmiyorum bulantılar dahil.Hatta acaba hala hamile miyim beni kandırdılar mı diye düşünmeye başladım çok sinir bozucu (

kizlar prosegtan hapi vajinadan kullanan var mi?Dun ilk defa denedim ve uyudum.sabahcamasirim kremsi olmustu,Normal mi acaba?

Slm. Ben 1,5 ay kullandim. Normal. Vucut ihtiyaci olani aliyor. Fazlasini disari atiyor. O ic camasirinin kirlenmis olmasi hissi de o kadar kotu ki cok sukur gecti

selam kızlar nasılsınız bakalımm? :) seminerim sona erdi bir hafta rahatım çok şükür. bugün sabah ve öğlen olmak üzere 2 kez içerden biri bana dokunuyor gibi hissettim sanırım bu sefer bebek olabilir :) son ölçüme göre bugün 15+2 olmam lazım hangi ölçümü dikkate alsam bilemiyorum :)

Ayyy pek üzüldüm kötü kocalara bende gecen çok kavga ettim esimle evlenince cok değişti evlenrne kadar agzimin icine bskiyorfu 5 sene simdi redmrn sga oldu cok agladim zsten çok duygusalim gcik oldum cok doluyum arsmiz duzelfi ama üstünü kapattik sorun hallolmafi

Üzülme canım evlilik cok zor mslesef ben esim dunya yikilsa beni uzemez bilirdim ama erkekler cok farklı evliligin fvm etmesi icin bazen mecburuz turkiyede kadın olmak

Üzülme canım evlilik cok zor mslesef ben esim dunya yikilsa beni uzemez bilirdim ama erkekler cok farklı evliligin fvm etmesi icin bazen mecburuz turkiyede kadın olmak

Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. Size yazdıktan sonra bi baktım sesini sonuna kadar kısmış yan odada org çalıyor. Cinlerim çıktı tepeme aldım arabanın anahtarını çıktım. O sırada yakın bi arkadaşım yazdı gelsene oturalım diye. Bende iyi değilim falan yazdım. Ne oldu ki dedi? Bende eşimle kavga ettik cumadan beri konuşmuyorduk az önce org çalmaya başladı salak. Dayanamadım evden çıktım yazdım. Tamam gel işte konuşalım benimde canım sıkkın konuşalım yazmış. Benim herif de ben gidince oturmuş face ime bakmış herhalde nereye gittim diye. Evden çıkınca da defalarca kalbime batar girdi. Kalp krizi geçircem sandım. günlerdir içim o kadar sıkılıyor ki.
1 saat sonra falan mesaj yazmış."Salak demek" yazmıış. Bende evet salaksın. Bu gidişle yapayalnız kalıp anlıcaksın salaklığını yazdım. Sonra biraz mesajla didiştik. en sonunda ben konuşmak istemiyorum dedim kapattım konuyu. Anneme gittim oturdum biraz. Sonra eve geldim. Bi odada kitap okuyor hala konuşmuyoruz. Bende kalktım düğüne hazırlanıyorum şuan.

Vay be arkadaşım valla nasıl okudum nasıl yorumsuz kaldım anlatamam.Hala inatla bunu devam ettiriyor olması cidden çok garip.Allah sana sabır versin

canım çok zor bir durum seni anlıyorum ama belki eşin de sakinleşmek için org çalmaya çalışıyordu neden o kadar sinirlendin ki? bu kadar kızgınlık sadece sana ve bebeğine zarar veriyor eşine hiç bişey olmuyor maalesef. bence bir an önce sakinleşerek konuşmanız gerek sorununuzu bu şekilde çözemezsiniz çözemedikçe de sen kendini yiyeceksin olan bebeğine olacak. neden rahatsız olduğunu seni neyin bu kadar üzüp kızdırdığını bağırıp çağırmadan sakin bir şekilde anlatmalısın. eşinin o geceki davranışına anlam veremediğini belirt. yani aile işlerine karışmak hiç sevdiğim bir şey değildir ama konuşmayıp odalara kapanıp karşılıklı trip yapmak yetişkin insanların tarzı olmamalı. eşin çocuk gibi davranabilir sen ona yetişkin gibi davran lütfen. böyle durumlarda aklı selim davranan genellikle kadınlar oluyor çünkü erkeklerin geneli zaten çocuk gibi. onlardan fazla olgunluk beklemek insanı yıpratır.

amin inşallah cnm.allah gönlüne göre versin inşallah.evet değişik olsun istiyor insan..ikiside çok tatlı meyveler ikisindende tatmak istiyor insanama önemli olan sağlıklı sıhhatli olmaları...üç kızla cennet yolunu yarıladık hayırlısı bakalım

Kızlar acayip sancım var kasıklarımda hayır olsun inşallah sanki daha da artacakmış gibi bir his var içimde :18:
Gecenin bir yarısı hastanelik olmazsam iyidir :26:

Kızlar acayip sancım var kasıklarımda hayır olsun inşallah sanki daha da artacakmış gibi bir his var içimde :18:

uzan biraz belki gazdır.artar geçmezse hastaneye git.kendini yordun mu,üşüttün mü .dikkat et kendine.bir de bende kontrole gideceğim zaman iki gün öncesinden uyutmayan karın ağrılarım oluyor,sonuç iyi çıkarsa hiçbir şeyim kalmıyor.

Dikkat et kendine yat dinlen galiba bu zamanlarda olan bişey sanırım biraz önce banada çok kötü bi kasık sancısı saplandı

Ah kader arkadaşım dikkat et ayağını kaldir yat gecmezse git kesin ben hep enteresan ağrılar yaşıyorum

Kızlarr nasılsınız.. Bşz bi kaç günlüğüne denize kaçtık.. Nası ii geldi nası özlemişim anlatamam.. Kimse cevap vermemiş bana ama ben yüzüyorum valla:) hepinizi öpüyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…