2014 Şubat Anneleri

bbilimmmm hosgeldinnnn özlemişim yawww

nasılsın canım ?

iyidir çok şükür balım allaha çok şükür
dün bebeğimi hissettim gibi geldi sanki ama o değilse bile üzülmüyorum çünkü bi kaç haftaya ben burdayım dicek inş.

sen nasılsın temizlik yapmışsın maşallah sana ama kendine dikkat et
bende rutin temizlik yapıyorum sil süpür falan ama daha büyüğünü yapamıyorum ya

c.tesi annemle oğlumun küçülenlerini çıkardık maşallah bizim fazla bady ihtiyacımız falan olmayacak sanırım badi ve patikli alsam alsam 2şer tane daha alırım onlarda beyaz olur sanırım, eksikleri belirledim genelde eksiğimiz kız kıyafeti özellikle 4.aydan sonra giyeceği o tarz şeyler almalıyım sanırım

spedyim sıkma canını kendi doktoruna git bir an önce hatta testide götür bişi diceni sanmıyorum

İnşallah canım. Sıkma canını herşey hallolur.
Kuzenim 2'li testi araştırmadan yaptırmıştı kendi hastanesinde. 150 TL vermişti o yüzden sordum. O kadar para verilmesine gerek yok.. Muhakkak çevrenizde uygun fiyata yapan yerler var çünkü.

kesinlikle öyle

bu hafta sonu bebitoya bir sürü alışveriş yaptık bir kısmını ekledim diğerleri yarına
telefonu evde unutmuşum

Vallahi biraz toparlanalım oturup konuşcam bu konuyu. Çok üzüldüm çünkü. Daha sonra daha beter patlarım yoksa..
İkimize de Allah'ım kolaylık, onlara akıl fikir versin canım..

Amin canım Amin.....

geçmiş olsun speedyimmm.sıkma canını sen.doktorun okuzlugu.bari acelen var....dpgru düzgün de ki yarın gel ya da su saatte gel tekrar bakalım konuşalım ama yok işine gelir mi hiç....

araştır sende uygun bi yer bulup tekrar yaptır canım....

benim de cumartesi günkü kontrolümde bebişimizin organ kontrolleri yapıldı ve 4'lü test için kan verdim. ve biz sormadan doktor söyledi "bir prensesimiz olacak inşallah!"

ama kızlar inanın ki o organ kontrolleri yapılırken insanın değil cinsiyet hiç bir sey gözükmüyor gözüne, dua ediyorsun, gözlerin doluyor, sağlıklı olması için Allah'a yalvarıyorsun...öyle değişik duygular yaşadık işte

anneannesi de hemen koşmuş ilk cicilerini almış, büyük teyzoşu da memleketten bebiş yorganı ve yastığını getirdi, hepsi de sağolsunlar bize alacak bir sey kalmayacak böyle giderse:)

ben artık her yalnız kaldığımda ve babasıyla birlikteyken kızımızla konuşmaya başladım,ilk başlarda çok komik geliyor ama ileriki dönemlerde tepki veriyormuş bebekler

sağlıklı,huzurlu,yeni müjdelerle dolu bir hafta olsun!

Gunayydiinn arkadaslarr herkes iyidir umarim.
Dun 1.evlilik yildonumumuzdu cok guzeldi hersey.insallah seneye bebisimiz de bizimle olacak
Kizzzlaaar biliyorum cok erken ama dogumu nasil dusunuyorsunuz?planli sezaryan mi sezaryan mi normal dogum mu??

günaydın şekerler uzun bi aradan sonra ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli..
selam bende izinden yeni geldim iyidir sen nasılsın
hayırlı olsun tatlım
prenseslerimiz birlikte doğsunlar birlikte oynasınlar

Oh oh hayirli olsun gule gule kullandin bebidin ben daha almaya baslamadim 16.haftada bi kesinlessin cinsiyet 5. 6. Aydan sonra almayi dusunuyorum umatim dayanabilirsem

hoşgeldin

bu soruya cevap vermek istedim, benim oğlum normal doğumla geldi dünyaya oğlumdada hiç normalden korkmadım ve hep normal doğum yapabilirim dedim doğum beni hiç korkutmadı nedense herkes nasıl yaptıysa binlerce yıldır bende yaparım dedim,

vede öyle oldu sancı sırasında bi kaç kez vazgemtim sezercik istiyorum diye bağırdım yalan yok ama dünyanın sonuda değil öyle doğum sancısı ben tamamen normal bir doğum yaptım suni sancı almadım kendi sancımla 6 saat sancıyla açılmam 10 cm olmuştu
bunu daha kolay doğracağımı umuyorum inş.
ayrıca doğum sancısından korkmayın canınız nazik olmasın o kadar diyorum

hoşgeldin,safalar getirdin,
hayırlı işler bakalım...
kız anneleri olarak sayımız arttı iyicene, bakalım son durum ne olacak?

kendi doktoruma randevu aldım cumartesi günü 11:30 a içimi rahatlacak tek adam o şuan da

Oh oh hayirli olsun gule gule kullandin bebidin ben daha almaya baslamadim 16.haftada bi kesinlessin cinsiyet 5. 6. Aydan sonra almayi dusunuyorum umatim dayanabilirsem

inşallah dayanabilirsin bizim ananene de bende heycanlı kızımda heycanlanıp erken gelmez inşallah

normal doğum İNŞALLAH

günaydınn kızlar
bende normal doğum düşünüyorum.şuan için Korkum yok yapan nasıl yapıyor diyorum.tamam kabul çok zor ama yapılamayacak bir şeyde değil. arkadaşımın normal doğumunda yanındaydım gerçekten çok zordu kız duvarları tırmalıyordu bizzat yaşadım nasıl ağrılı,sancılı bir süreç olduğunu ama yinede normalden yanayım.

Etrafındakilere ağzının payını vermezsen onlar konuşacak çok şey bulurlar. Birisi ağzını açtığında çekinme ağzının payını ver eğer sen alttan alırsan insanlar konuşacak her zaman birşey bulur

günaydın şekerler uzun bi aradan sonra ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli..

günaydın canım hosgeldin.nerlerdesin nasılsın?

gözün aydın canım benim.çok sevindimmmm

sen böyle anlatınca normal diyorum ama sonra içime bi korku giriyor cıx sezeryan diyorum:18::18:

kendi doktoruma randevu aldım cumartesi günü 11:30 a içimi rahatlacak tek adam o şuan da

hadi hayırlısı canımmm..

bu arada bende sinirden kuduruyorummm...bu hafta çarşamba dan sonra doktorum izinliymiş.10 eylüle kadar.2 eylüle randevu almak için aradım öyle dediler...napsam ki bende yaaaa

hoşgeldin,safalar getirdin,
hayırlı işler bakalım...
kız anneleri olarak sayımız arttı iyicene, bakalım son durum ne olacak?

kesinlikle katılıyorum evet kolay bir şey değil ama zaten birde şimdi epidural normal doğum var o sancılarıda hissetmeye bilirsiniz ben epidural yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası ama yaptırılması taraftarıyım

kronikim günaydın canım

bende kız ismi düşünyorum canım 1 kaç tane buldum duru azra beren sizce hangisi güzel kızlar

canım benim kesin cinsiyet belli değil ama kıza odaklanmış durumdayım isimleri görünce şaşırdım bende duru,beren,cemre arasındayım şuan beren daha ağır basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…