bbilimmmm hosgeldinnnn özlemişim yawww
nasılsın canım ?
AYNEN insan inanmasa bile morali bozuluyor inşallah bu haftasonuna randevu alabilirimkendi doktorum ne derse güveniyorum
nasıl böyle bir hata yapıp başka hasatneye gittim bilmiyorum
66 TL yaptırdık ama bizim hastane de ne kadar bilmiyorum.
tam ssk hastanelerinde 20 TL falandır şişli etfal gibi zaman olmalı ama randvu almak ve sonucu almak yoğunluktan zor oluor
Günaydınlar..İyi haftalar kızlar..
bizede prenses geliyorr
İnşallah canım. Sıkma canını herşey hallolur.
Kuzenim 2'li testi araştırmadan yaptırmıştı kendi hastanesinde. 150 TL vermişti o yüzden sordum. O kadar para verilmesine gerek yok.. Muhakkak çevrenizde uygun fiyata yapan yerler var çünkü.
Vallahi biraz toparlanalım oturup konuşcam bu konuyu. Çok üzüldüm çünkü. Daha sonra daha beter patlarım yoksa..
İkimize de Allah'ım kolaylık, onlara akıl fikir versin canım..
Günaydın ;
cumartesi günü 4lü test sonucu almaya hastaneye gittik BİLGE hastanesi dr acil ameliyata giriyordu teste şöyle bir baktı değerin düşük makine de yalnış olabilir problem de olabilir dedi aynı testi yaptır yada istersen büyük çaplı bir hastaneye gidip aynı testi tekrarlattır deid çıktı gitti.
o hastaneden gerçekten nefret ediyorum , artık para kazanmak için mi aynı testi yaptır diye söyledi bilmiyorum.
bana problemin ne olduğunu düşük olursa ne olacağın falan hiç bişey anlatmadan çekti gitti :2:
bu hafta kendi doktoruma gideceğim yeniden hiç yaptırmamış gibi test yaptıracağım ama o hastaneyi de yakasım var o kadar sinir ettiler
kesinlikle öyle
bu hafta sonu bebitoya bir sürü alışveriş yaptık bir kısmını ekledim diğerleri yarına
telefonu evde unutmuşum
selam bende izinden yeni geldim iyidir sen nasılsıngünaydın şekerler uzun bi aradan sonra ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli..
hayırlı olsun tatlımbenim de cumartesi günkü kontrolümde bebişimizin organ kontrolleri yapıldı ve 4'lü test için kan verdim. ve biz sormadan doktor söyledi "bir prensesimiz olacak inşallah!"
ama kızlar inanın ki o organ kontrolleri yapılırken insanın değil cinsiyet hiç bir sey gözükmüyor gözüne, dua ediyorsun, gözlerin doluyor, sağlıklı olması için Allah'a yalvarıyorsun...öyle değişik duygular yaşadık işte
anneannesi de hemen koşmuş ilk cicilerini almış, büyük teyzoşu da memleketten bebiş yorganı ve yastığını getirdi, hepsi de sağolsunlar bize alacak bir sey kalmayacak böyle giderse:)
ben artık her yalnız kaldığımda ve babasıyla birlikteyken kızımızla konuşmaya başladım,ilk başlarda çok komik geliyor ama ileriki dönemlerde tepki veriyormuş bebekler
sağlıklı,huzurlu,yeni müjdelerle dolu bir hafta olsun!
Oh oh hayirli olsun gule gule kullandin bebidin ben daha almaya baslamadim 16.haftada bi kesinlessin cinsiyet 5. 6. Aydan sonra almayi dusunuyorum umatim dayanabilirsem
Gunayydiinn arkadaslarr herkes iyidir umarim.
Dun 1.evlilik yildonumumuzdu cok guzeldi hersey.insallah seneye bebisimiz de bizimle olacak
Kizzzlaaar biliyorum cok erken ama dogumu nasil dusunuyorsunuz?planli sezaryan mi sezaryan mi normal dogum mu??
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatil ve izin bitti ve işteyim sonunda
iznin en zor yanı bu zaten işe dönmek
neyse başa gelen çekilir
nasılsınız bakalım ?
benim bugün bi dolu işim var
bu arada ankette kızlar erkekleri geçmiş
Amin canım Amin.....
geçmiş olsun speedyimmm.sıkma canını sen.doktorun okuzlugu.bari acelen var....dpgru düzgün de ki yarın gel ya da su saatte gel tekrar bakalım konuşalım ama yok işine gelir mi hiç....
araştır sende uygun bi yer bulup tekrar yaptır canım....
Oh oh hayirli olsun gule gule kullandin bebidin ben daha almaya baslamadim 16.haftada bi kesinlessin cinsiyet 5. 6. Aydan sonra almayi dusunuyorum umatim dayanabilirsem
Gunayydiinn arkadaslarr herkes iyidir umarim.
Dun 1.evlilik yildonumumuzdu cok guzeldi hersey.insallah seneye bebisimiz de bizimle olacak
Kizzzlaaar biliyorum cok erken ama dogumu nasil dusunuyorsunuz?planli sezaryan mi sezaryan mi normal dogum mu??
Günaydınn arkadaşlar dertleşecek kimse olmadığı için size biraz içimi dokmek isterim.Biliyorsunuz kızım 4 yaşında.2 . kızım geliyor 16 haftalık.ama biz o kadar erkek diye düşünüyorduk ki tüm belirtiler onu gösteriyordu demek ki tutmadı.eşimde isterdi tabi farklı bi cinsiyet olsun ama kısmet.etraftakilerin tavrıda çok rahatsız edici .aa 2.kız mi diye.duyunca çok üzülüyorum ister istemez.bi burukluk oluyor ama kesinlikle kızımla alakası yok onlar benim canım.biliyorum onu da üzüyorum.hiç çocugu olmayanları sağlıklı olmayanları biraz rahatlıyorum ama tam değil.bana bir yol gösterin.
günaydın şekerler uzun bi aradan sonra ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli..
benim de cumartesi günkü kontrolümde bebişimizin organ kontrolleri yapıldı ve 4'lü test için kan verdim. ve biz sormadan doktor söyledi "bir prensesimiz olacak inşallah!"
ama kızlar inanın ki o organ kontrolleri yapılırken insanın değil cinsiyet hiç bir sey gözükmüyor gözüne, dua ediyorsun, gözlerin doluyor, sağlıklı olması için Allah'a yalvarıyorsun...öyle değişik duygular yaşadık işte
anneannesi de hemen koşmuş ilk cicilerini almış, büyük teyzoşu da memleketten bebiş yorganı ve yastığını getirdi, hepsi de sağolsunlar bize alacak bir sey kalmayacak böyle giderse:)
ben artık her yalnız kaldığımda ve babasıyla birlikteyken kızımızla konuşmaya başladım,ilk başlarda çok komik geliyor ama ileriki dönemlerde tepki veriyormuş bebekler
sağlıklı,huzurlu,yeni müjdelerle dolu bir hafta olsun!
bu soruya cevap vermek istedim, benim oğlum normal doğumla geldi dünyaya oğlumdada hiç normalden korkmadım ve hep normal doğum yapabilirim dedim doğum beni hiç korkutmadı nedense herkes nasıl yaptıysa binlerce yıldır bende yaparım dedim,
vede öyle oldu sancı sırasında bi kaç kez vazgemtim sezercik istiyorum diye bağırdım yalan yokama dünyanın sonuda değil öyle doğum sancısı ben tamamen normal bir doğum yaptım suni sancı almadım kendi sancımla 6 saat sancıyla açılmam 10 cm olmuştu
bunu daha kolay doğracağımı umuyorum inş.
ayrıca doğum sancısından korkmayın canınız nazik olmasın o kadar diyorum
kendi doktoruma randevu aldım cumartesi günü 11:30 a içimi rahatlacak tek adam o şuan da
hoşgeldin,safalar getirdin,
hayırlı işler bakalım...
kız anneleri olarak sayımız arttı iyicene, bakalım son durum ne olacak?
kesinlikle katılıyorum evet kolay bir şey değil ama zaten birde şimdi epidural normal doğum var o sancılarıda hissetmeye bilirsiniz ben epidural yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası ama yaptırılması taraftarıyımgünaydınn kızlar
bende normal doğum düşünüyorum.şuan için Korkum yok yapan nasıl yapıyor diyorum.tamam kabul çok zor ama yapılamayacak bir şeyde değil. arkadaşımın normal doğumunda yanındaydım gerçekten çok zordu kız duvarları tırmalıyordu bizzat yaşadım nasıl ağrılı,sancılı bir süreç olduğunu ama yinede normalden yanayım.
Etrafındakilere ağzının payını vermezsen onlar konuşacak çok şey bulurlar. Birisi ağzını açtığında çekinme ağzının payını ver eğer sen alttan alırsan insanlar konuşacak her zaman birşey bulur
bu arada bende sinirden kuduruyorummm...bu hafta çarşamba dan sonra doktorum izinliymiş.10 eylüle kadar.2 eylüle randevu almak için aradım öyle dediler...napsam ki bende yaaaa
Normal canım.. Ben çok uzun süre kullanmıştım.. İlacın emilemeyen kısmını atıyor..
bende kız ismi düşünyorum canım 1 kaç tane buldum duru azra beren sizce hangisi güzel kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?