2014 Şubat Anneleri

Sanırım yoruldım bugün canım gaz sancısı gibi değik çünkü..Daha bir hafta var kontrole

Dikkat et kendine yat dinlen galiba bu zamanlarda olan bişey sanırım biraz önce banada çok kötü bi kasık sancısı saplandı

yattım ama yatış pozisyonu da sıkıntılı off of :/

Ah kader arkadaşım dikkat et ayağını kaldir yat gecmezse git kesin ben hep enteresan ağrılar yaşıyorum

uzandım canım hakikaten çok enteresan ağrılar zaten durmazsa gitmek şart

iyi geceler hatunlar kimseler yok topikte nerelere kayboldunuz....

neyse öpüyorum hepinizi nasipse yarın görüşmek üzereee:)

Vay be arkadaşım valla nasıl okudum nasıl yorumsuz kaldım anlatamam.Hala inatla bunu devam ettiriyor olması cidden çok garip.Allah sana sabır versin

Suan daha iyiyim kizlar. Aksam uzeri dugun konvoyuna beklendigimizi soyledim. geleceksen giyin. Gelmeyeceksen ben giderim dedim.oda giyindi gittik konvoya dugune. Dugunde elimi tutup dansa kaldirdi.sasirdim ama caktirmadim. Dans falan ettik oynadik ettik. Az once dugun bitti geldik eve. Gitti mac ozeti izlemeye. Ben yatiyorum dedim. Gel bi opeyim dedi. Bakakaldim. Neyse uzatmadim. Gittim optu. Ben bugun cok uyudum uykum yok biraz oturcam dedi. Tamam dedim yattim. Cok cabuk yumusuyorum bu adama. Kac gundur uzulduklerim bosunaydi sanirim.

Çok başınızi ağrıttım bu konuyla biliyorum ama yazmak sizinle paylasmak iyi geliyor sanırım. Idare ediverin emi? Size ve miniklerinize iyi geceler.

Halletmiş olmanıza sevindim prolet

Günaydınlar

Halletmiş olmanıza sevindim prolet

Günaydınlar

Günaydınn arkadaşlar dertleşecek kimse olmadığı için size biraz içimi dokmek isterim.Biliyorsunuz kızım 4 yaşında.2 . kızım geliyor 16 haftalık.ama biz o kadar erkek diye düşünüyorduk ki tüm belirtiler onu gösteriyordu demek ki tutmadı.eşimde isterdi tabi farklı bi cinsiyet olsun ama kısmet.etraftakilerin tavrıda çok rahatsız edici .aa 2.kız mi diye.duyunca çok üzülüyorum ister istemez.bi burukluk oluyor ama kesinlikle kızımla alakası yok onlar benim canım.biliyorum onu da üzüyorum.hiç çocugu olmayanları sağlıklı olmayanları biraz rahatlıyorum ama tam değil.bana bir yol gösterin.

canım etrafa hiç kulak asma bence Kız çocukları 2 kat armağandır Rabbimden bize daha fazla kollamak daha fazla ilgil ile büyütmek gerek sende şanslısın ki 2 tane böyle emanetin olacak sağlıklı olsun ikisi de yeterli
inşan tabi erkek gönlündekine sahip olmak istiyor ama kısmet herşey

Günaydın kızlarrr......nasılsınız?

yorgun ve uykusuzummm bugün.dün temizlik yaptımmmmm,yoruldum ama dünya varmış dedim evimi tertemiz görünce

Günaydın canım.
Bence kesinlikle milletin dediğine aldırış etme. Çok canını sıkarlarsa ve cevaplama ihtiyacı duyarsan. Böyle daha iyi oldu iki kız herşeylerini paylaşabilecekler birbirleriyle dersin.
İnsanlar konuşacak malzeme, birilerini üzecek sebep arıyorlar. Kimisi de bilinçsizce yapıyor bunu. Aldırış etme derim.

Günaydın kızlarrr......nasılsınız?

yorgun ve uykusuzummm bugün.dün temizlik yaptımmmmm,yoruldum ama dünya varmış dedim evimi tertemiz görünce

Günaydın canım.
Bende bütün hafta sonumu temizliğe harcadım hala belim ağrıyor. Üstüne birde sebepsiz yere dün gece 2'ye kadar uyuyamadım. Göz kapaklarıma mandal takıcam birazdan o derece..

Günaydın ;

cumartesi günü 4lü test sonucu almaya hastaneye gittik BİLGE hastanesi dr acil ameliyata giriyordu teste şöyle bir baktı değerin düşük makine de yalnış olabilir problem de olabilir dedi aynı testi yaptır yada istersen büyük çaplı bir hastaneye gidip aynı testi tekrarlattır deid çıktı gitti.

o hastaneden gerçekten nefret ediyorum , artık para kazanmak için mi aynı testi yaptır diye söyledi bilmiyorum.
bana problemin ne olduğunu düşük olursa ne olacağın falan hiç bişey anlatmadan çekti gitti :2:

bu hafta kendi doktoruma gideceğim yeniden hiç yaptırmamış gibi test yaptıracağım ama o hastaneyi de yakasım var o kadar sinir ettiler

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatil ve izin bitti ve işteyim sonunda
iznin en zor yanı bu zaten işe dönmek
neyse başa gelen çekilir
nasılsınız bakalım ?
benim bugün bi dolu işim var

bu arada ankette kızlar erkekleri geçmiş

Günaydın canım.
Bende bütün hafta sonumu temizliğe harcadım hala belim ağrıyor. Üstüne birde sebepsiz yere dün gece 2'ye kadar uyuyamadım. Göz kapaklarıma mandal takıcam birazdan o derece..

proletimm yazdıklarını okudum dün..üzüldüm açıkçası.....aynısından bi tane de benim basımda var çünküher ne kadar konular farklı olsa da odunlukları aynı.....seni çok iyi anlıyorum....bir de onların siniri geciyo seninkinin de hemen geçmesini bekliyolar.iyi de geçmiyor benimki çünkü üzülen benim o değil....ama bende senin gibi hemen yumuşuyorum,sıkıntım geciyo mu hayır...içime atıyorum

bbilimmmm hosgeldinnnn özlemişim yawww

nasılsın canım ?

Geçmiş olsun canım. Var öyle kasap gibi doktorlar.
Bende kanamam olduğunda acile gitmiştim. Ordaki doktorda bebeğin canlı, bi daha kanaman olursa hastaneye yatırcaz seni dedi döndü arkasını gitti. Kimisi hakikaten mal oluyor. Takma kafana git kendi doktoruna o ilgilensin.

Bu arada ne kadara yaptırıyorsunuz 4'lü testleri bilmiyorum ama bu testleri çok uygun yapan tıp merkezleri oluyor kızlar.
Bi arkadaşım araştırıp bulmuştu İzmir'de ikili testini 17 liraya yaptırmıştı. Bende 4'lüyü oraya yaptırmayı düşünüyorum.

Vallahi biraz toparlanalım oturup konuşcam bu konuyu. Çok üzüldüm çünkü. Daha sonra daha beter patlarım yoksa..
İkimize de Allah'ım kolaylık, onlara akıl fikir versin canım..

Hoşgelsin canım. Gazan mübarek olsun

AYNEN insan inanmasa bile morali bozuluyor inşallah bu haftasonuna randevu alabilirim kendi doktorum ne derse güveniyorum
nasıl böyle bir hata yapıp başka hasatneye gittim bilmiyorum

66 TL yaptırdık ama bizim hastane de ne kadar bilmiyorum.
tam ssk hastanelerinde 20 TL falandır şişli etfal gibi zaman olmalı ama randvu almak ve sonucu almak yoğunluktan zor oluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…