Gunayydiinn arkadaslarr herkes iyidir umarim.
Dun 1.evlilik yildonumumuzdu cok guzeldi hersey.insallah seneye bebisimiz de bizimle olacak
Kizzzlaaar biliyorum cok erken ama dogumu nasil dusunuyorsunuz?planli sezaryan mi sezaryan mi normal dogum mu??
bu hafta gitmen lazım o zaman test falan var mı yapılacak
Suan daha iyiyim kizlar. Aksam uzeri dugun konvoyuna beklendigimizi soyledim. geleceksen giyin. Gelmeyeceksen ben giderim dedim.oda giyindi gittik konvoya dugune. Dugunde elimi tutup dansa kaldirdi.sasirdim ama caktirmadim. Dans falan ettik oynadik ettik. Az once dugun bitti geldik eve. Gitti mac ozeti izlemeye. Ben yatiyorum dedim. Gel bi opeyim dedi. Bakakaldim. Neyse uzatmadim. Gittim optu. Ben bugun cok uyudum uykum yok biraz oturcam dedi. Tamam dedim yattim. Cok cabuk yumusuyorum bu adama. Kac gundur uzulduklerim bosunaydi sanirim.
tatlım hele o gün olsundagünaydın canım hosgeldin.nerlerdesin nasılsın?
gözün aydın canım benim.çok sevindimmmm
sen böyle anlatınca normal diyorum ama sonra içime bi korku giriyor cıx sezeryan diyorum:18::18:
hadi hayırlısı canımmm..
bu arada bende sinirden kuduruyorummm...bu hafta çarşamba dan sonra doktorum izinliymiş.10 eylüle kadar.2 eylüle randevu almak için aradım öyle dediler...napsam ki bende yaaaa
daha sadece ikili test yapıldı 13+3 te....3 ağustosta gitmiştim canım.bir şey de demedi ki bi ay sonra gelirsin dedi sadece
3 lü yapacak 4lü mü hiç bilmiyorum....sinir oldum yaa
maşallah canım erkenden öğrenmişsin ne güzelGünaydınlar..İyi haftalar kızlar..
bizede prenses geliyorr
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatil ve izin bitti ve işteyim sonunda
iznin en zor yanı bu zaten işe dönmek
neyse başa gelen çekilir
nasılsınız bakalım ?
benim bugün bi dolu işim var
bu arada ankette kızlar erkekleri geçmiş
tatlım hele o gün olsunda
ama bence korkma yani sezeryan olabilir tabi tercihtir fakat bunun korkudan olması bana ters geliyor tabi herkesin kendi fikri
15*22 arası 4 lü test canım 3lü geçmişsin sanırım gerçei onun haftasını bilmiyorum doktorun ile konuşsan direk telefonla
ona göre bu hafta gidersin yada tatil sonrasına
o zamn daha erken diyoruz ve normal düsünüyoruzzzz....
16-20 yazıyo 3lü test haftasına...en iyisi ben asistanını arayım.dr a sorsun.ona göre başka birine giderim....normalde 3 eylülde gidecektim bi gün erken olsun diye 2 sine alayım dedim.....kadın bana 10 eylül öncesine randevu veremiyorum dedi....özledim ama yaaabi gün erken olsun derken 8 gün gec olacak
o zamn daha erken diyoruz ve normal düsünüyoruzzzz....
16-20 yazıyo 3lü test haftasına...en iyisi ben asistanını arayım.dr a sorsun.ona göre başka birine giderim....normalde 3 eylülde gidecektim bi gün erken olsun diye 2 sine alayım dedim.....kadın bana 10 eylül öncesine randevu veremiyorum dedi....özledim ama yaaabi gün erken olsun derken 8 gün gec olacak
canım benim kesin cinsiyet belli değil ama kıza odaklanmış durumdayım isimleri görünce şaşırdım bende duru,beren,cemre arasındayım şuan beren daha ağır basıyor.
selam bende izinden yeni geldim iyidir sen nasılsın
hayırlı olsun tatlım
prenseslerimiz birlikte doğsunlar birlikte oynasınlar
hoşgeldin
canım iyi olmanıza sevindim. hemen yumuşadım diye kendini kötü hissetme illa ki yumuşıcaksın zatenama bi sroun olduğunda konuşmayı ertelemeyin sakin bi zaman yakalayıp konuşun. sonra sorunlar çözülmeden üstü örtülmüş oluyor belli bir süre sonra da üstü örtülmeye çalışılan şeyler patlak veriyor. kendini daha fazla üzme ne güzel eşin de yanlış bişey yaptığını anlamış demek ki :)
kesinlikle katılıyorum evet kolay bir şey değil ama zaten birde şimdi epidural normal doğum var o sancılarıda hissetmeye bilirsiniz ben epidural yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası ama yaptırılması taraftarıyım
kronikim günaydın canım
daha sadece ikili test yapıldı 13+3 te....3 ağustosta gitmiştim canım.bir şey de demedi ki bi ay sonra gelirsin dedi sadece
3 lü yapacak 4lü mü hiç bilmiyorum....sinir oldum yaa
Kot gibi olanı çok beğendim diğeri güzel durmuyor
Etrafındakilere ağzının payını vermezsen onlar konuşacak çok şey bulurlar. Birisi ağzını açtığında çekinme ağzının payını ver eğer sen alttan alırsan insanlar konuşacak her zaman birşey bulur
kızlar selam hepinize teşekkür ederim dualarınız için ve mesajlarınız için....
cuma önce medikale kadın doguma gittimKIZIMI gördüm çok güzeldi kocaman olmuş 14+2olması gerekiyodu 15+4 çıktı çok güzel haftasından önde gelişmiş saglıklı dedi herşeyini ölçtü biçti parmaklarını bile gördüm 4 d ne kadar güzelmiş ten rengi ya alıp sevesim geldi kızımı
sonrası çok kötüydü ordan çıkıp kakülteye gittim ordaki doktorumdan endokrinolojiye kagıt aldım gittim randövü vericez 1 ay sonraya d,iyo acil diyorum almıyo sekreter sinir etti agladım doktoruma geri geldim ordaki kadın dogumcuma çok üzüldümü görünce 2 saat endokrinolojiye telefon etti açmıyolar en sonunda açtı hasta yakınım olur diyip rica etti gelsin beklesin alabilirsem alırım dedi gitttim saat 12den 5 e kadar bekledim pisliği........içeri girdim dedim hiç bi şikayetim yokken bu ilaç beni maf etti dedim kullanmama ragmen yükseliyo dedim... ben seni bakmak için çagırmadım ilaçını yükselticem sadece dedi 25mg içiyodum aynı ilacı 50mg iç dedi ben bu kadarıbile beni yataktan kaldırmıyo dediysemde yüzüme bile bakmadı çıktım ağladım durdum ....
sonra kemal paşaya anneme gittim bütün gece sızlanarak uyudum çok yorulmuştum midem alt üst dışarda hastanelerde pogaca ayran soguk su üşütmüşüm herelde gece deli gb üşüdüm sıtma ama nasıl donuyorum sandım bütün geceaglamışım...
ertesi gün ilacı 50 mg içtim düğün vardı oraya gittik geldik sabah 10da kahvaltıyla duruyorum midem çok kötü hiçbişey yemedim gece başım agrıyo ateşim var ölüyorum sandım sabah ezanlarına kadar öğürme sonra istifra ettim ilk defa(( içim dışıma cıktı sandım.... sonra sabahı ertesi gün hiç bişey yemedim eşimi aradım aslında bi hafta kalıcaktım geldi aldı beni dün akşam züneyde hanım doğum evine acilden gittim biz buna bişi yapamayız bölümümz değil ben acil doktoruyum sadece bebek canlımı diye bakabilirim dedi utrasyonla coucga baktı ....
kadın dogumcu bakmı ...uzmanı bakmıyo ben kime nereye gideyim bu nasıl bi düzendir ölsen elini uzatan yok yönlendiren yok çok yoruldum şu 10 - 15 gün ömrümü çürüttü 2buçuk kilo verdim hem yiyemiyorum hem kıpırdayamıyorum
bugün saglık ocagına gittim sevk istedim devlet hastanesine endokrinolojiye yarın 10a sevk verdi hayırlısı son kapım bu onuda çalıcam elimden geleni yapıyorum fazlasını hatta ......... rabbime emanetiz sonrasında tamamen teslimiyet yapacak bişeyim kalmadı çünkü artık
ikisinide aldım diğeride üzerinde güzel durur
ay yine başladım ben yaaaaaaaaaaaa
iyiyim canım ayrıca seni sormalı sen cici aldınmı hiç bakem kızına ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?