2014 Şubat Anneleri

valla güzelim sezaryeni de, normali de, suda doğumu da izledim...ve son kararım şu oldu, her şey normalken gidip de erkenden karnımı kestirmek istemiyorum. en azından sancımın gelmesini beklemek istiyorum, belki de çok güzel doğuracağım.
ama bebeğin çok iri olması,çatının dar olması, bebeği zora sokabilecek herhangi bir risk durumunda spinal epidural sezaryen tercih ederim. o anı yaşamak istiyorum açıkçası...
bir de, bir mani çıkmazsa eğer eşimin dayısı anestezimi yapacak, onun görev yaptığı hastanede düşünüyoruz doğumu. hayırlısı olsun hepimiz için

canım iyi olmanıza sevindim. hemen yumuşadım diye kendini kötü hissetme illa ki yumuşıcaksın zaten ama bi sroun olduğunda konuşmayı ertelemeyin sakin bi zaman yakalayıp konuşun. sonra sorunlar çözülmeden üstü örtülmüş oluyor belli bir süre sonra da üstü örtülmeye çalışılan şeyler patlak veriyor. kendini daha fazla üzme ne güzel eşin de yanlış bişey yaptığını anlamış demek ki :)

tatlım hele o gün olsunda
ama bence korkma yani sezeryan olabilir tabi tercihtir fakat bunun korkudan olması bana ters geliyor tabi herkesin kendi fikri

daha sadece ikili test yapıldı 13+3 te....3 ağustosta gitmiştim canım.bir şey de demedi ki bi ay sonra gelirsin dedi sadece

3 lü yapacak 4lü mü hiç bilmiyorum....sinir oldum yaa

15*22 arası 4 lü test canım 3lü geçmişsin sanırım gerçei onun haftasını bilmiyorum doktorun ile konuşsan direk telefonla
ona göre bu hafta gidersin yada tatil sonrasına

kızlar selam hepinize teşekkür ederim dualarınız için ve mesajlarınız için....

cuma önce medikale kadın doguma gittim KIZIMI gördüm çok güzeldi kocaman olmuş 14+2olması gerekiyodu 15+4 çıktı çok güzel haftasından önde gelişmiş saglıklı dedi herşeyini ölçtü biçti parmaklarını bile gördüm 4 d ne kadar güzelmiş ten rengi ya alıp sevesim geldi kızımı

sonrası çok kötüydü ordan çıkıp kakülteye gittim ordaki doktorumdan endokrinolojiye kagıt aldım gittim randövü vericez 1 ay sonraya d,iyo acil diyorum almıyo sekreter sinir etti agladım doktoruma geri geldim ordaki kadın dogumcuma çok üzüldümü görünce 2 saat endokrinolojiye telefon etti açmıyolar en sonunda açtı hasta yakınım olur diyip rica etti gelsin beklesin alabilirsem alırım dedi gitttim saat 12den 5 e kadar bekledim pisliği........içeri girdim dedim hiç bi şikayetim yokken bu ilaç beni maf etti dedim kullanmama ragmen yükseliyo dedim... ben seni bakmak için çagırmadım ilaçını yükselticem sadece dedi 25mg içiyodum aynı ilacı 50mg iç dedi ben bu kadarıbile beni yataktan kaldırmıyo dediysemde yüzüme bile bakmadıçıktım ağladım durdum ....

sonra kemal paşaya anneme gittim bütün gece sızlanarak uyudum çok yorulmuştum midem alt üst dışarda hastanelerde pogaca ayran soguk su üşütmüşüm herelde gece deli gb üşüdüm sıtma ama nasıl donuyorum sandım bütün geceaglamışım...

ertesi gün ilacı 50 mg içtim düğün vardı oraya gittik geldik sabah 10da kahvaltıyla duruyorum midem çok kötü hiçbişey yemedim gece başım agrıyo ateşim var ölüyorum sandım sabah ezanlarına kadar öğürme sonra istifra ettim ilk defa(( içim dışıma cıktı sandım.... sonra sabahı ertesi gün hiç bişey yemedim eşimi aradım aslında bi hafta kalıcaktım geldi aldı beni dün akşam züneyde hanım doğum evine acilden gittim biz buna bişi yapamayız bölümümz değil ben acil doktoruyum sadece bebek canlımı diye bakabilirim dedi utrasyonla coucga baktı ....

kadın dogumcu bakmı ...uzmanı bakmıyo ben kime nereye gideyim bu nasıl bi düzendir ölsen elini uzatan yok yönlendiren yok çok yoruldum şu 10 - 15 gün ömrümü çürüttü 2buçuk kilo verdim hem yiyemiyorum hem kıpırdayamıyorum

bugün saglık ocagına gittim sevk istedim devlet hastanesine endokrinolojiye yarın 10a sevk verdi hayırlısı son kapım bu onuda çalıcam elimden geleni yapıyorum fazlasını hatta ......... rabbime emanetiz sonrasında tamamen teslimiyet yapacak bişeyim kalmadı çünkü artık

Günaydınlar..İyi haftalar kızlar..
bizede prenses geliyorr
maşallah canım erkenden öğrenmişsin ne güzel

hoşgeldin canım.tatil sonrası işe dönmek zor gelir

tatlım hele o gün olsunda
ama bence korkma yani sezeryan olabilir tabi tercihtir fakat bunun korkudan olması bana ters geliyor tabi herkesin kendi fikri

o zamn daha erken diyoruz ve normal düsünüyoruzzzz....

15*22 arası 4 lü test canım 3lü geçmişsin sanırım gerçei onun haftasını bilmiyorum doktorun ile konuşsan direk telefonla
ona göre bu hafta gidersin yada tatil sonrasına

16-20 yazıyo 3lü test haftasına...en iyisi ben asistanını arayım.dr a sorsun.ona göre başka birine giderim....normalde 3 eylülde gidecektim bi gün erken olsun diye 2 sine alayım dedim.....kadın bana 10 eylül öncesine randevu veremiyorum dedi....özledim ama yaaabi gün erken olsun derken 8 gün gec olacak

anladım canım yapacak mı yapmayacak mı öğrenirsin

ben aldım cumartesiye randevu bebeğimi de özledim 2 gün önce gördüm ve doktorumu da görünce boynuna sarılıcam nasıl seni bırakmak istedim diye

ben üçlü test yaptırmıcam kızlar
ikili teste sorunumuz yok üçlü teste gerek olmadığını düşünüyorum zaten doktorumda gerek yok dedi bir dahaki randevum 20.haftada olacak zaten

canım benim kesin cinsiyet belli değil ama kıza odaklanmış durumdayım isimleri görünce şaşırdım bende duru,beren,cemre arasındayım şuan beren daha ağır basıyor.

hepsi de güzel canım,
ben de cinsiyet henüz belli deilken beren ismini düşünmüştüm ve eşimle de paylaştım ama yeni moda isimlerden olduğunu söyleyerek sıcak bakmadı. ancak şimdi cinsiyet belli olunca onun ailesi beren önermiş ve bizimki anlamını beğenmiş. bu sefer de ben inat edip beren den vazgeçtim. isim konusunu bir süre düşünmek istemiyorum çünkü nedense hep bir aileye sorup onay alma durumu oluyor.son ana kadar aklımdan geçen ismi paylaşmamaya karar verdim ben de...çünkü belli ki bu isim konusu bizde kriz yaratacak:)

Bi aksilik olmazsa bu akşam konuşucam canım. Benim içimde tutamayacağım kadar canım yanıyor çünkü.
Sağol desteğin için.

Günaydın bilimcim nasılsın

daha sadece ikili test yapıldı 13+3 te....3 ağustosta gitmiştim canım.bir şey de demedi ki bi ay sonra gelirsin dedi sadece

3 lü yapacak 4lü mü hiç bilmiyorum....sinir oldum yaa

Bana doktorum 17. haftada gel ayrıntılı ultrasona girelim dedi 3 lümü oluyor o :26::26::26:

aysula merhaba,

bizim ailenin oğlanları hep ite kaka okudu, çok sağlık sorunları yaşadılar, okuyanı da ailesine hayırsız çıktı.bu yüzden bizimkiler kız olacağını duyunca pek bir sevindiler canım.

benim sevgili anneciğim de bana hamileyken karnına bakan herkes oğlan diyormuş,tabi ben doğunca hayal kırıklığına uğramış, resimlerde filan yüzü asık gibi:) sonradan öyle yaptığına çok piman olmuş tabi, kardeşime hamileyken de akrabalar filan hep dalga geçmiş, bu da kız olur demişler, ama oğlan olmuş. o gülüp dalga geçenlerin şu anki durumunu görsen çok üzülürdün canım. Allah düşmanımın başına vermesin.
Yani bu konularda konuşan yorum yapanları Allah'a havale et, bu konuyla ilgili Kuran-ı Kerim de bile geçiyor "erkekler sizin de kızlar benim mi ?" deniliyor, bence de bu tip kişileri uyar, onlar da hataya düşmesin.

Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı,uğurlu bebekler nasip etsin.

Geçmiş olsun canım. Allah'ım acil şifalar versin. İnşallah yarın derdine çare bulurlar..

aDaLLy+ napıyorsun orda. Geçmişi okuyorsun dimi? :1 Çık ortayaa. Nasılsın bakalım?

ikisinide aldım diğeride üzerinde güzel durur

ay yine başladım ben yaaaaaaaaaaaa

iyiyim canım ayrıca seni sormalı sen cici aldınmı hiç bakem kızına ??

Henüz hiç bir şey almadım Sadece biberon,emzik filan aldım. Eylülde alırım sanırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…