2014 Şubat Anneleri

anladım..
son 1 ayı evde geçirsem bana yeter dinlenirim birazcık 36 yada 37. haftama denk gelir sanırım benimde

kızlar bende ogretmenım,26 subat gozukuyor dogum,subat tatılı araya gırıyor benım dogum ıznı nasıl olucak saglıgım el verırse 37. haftaya kadar calısıcam ne zaman ızıne cıkmalıyım?
subat tatılı dolayısıyla ızın yanıor mu

ay ne güzel ya maşaallah inşallah bizde hissederiz artık ben hiçbir şey hissetmiyorum ani hareketlerde kasıklarım ağrıyor sadece ilk bebeğin mi canım?
darısı başına canım:))
evet ilk ama ben zayıfım belki ondandır bebeğin plesantasının yeri falan da etki ediomuş öyle okumuştum bi kaç haftaya sen de hissedersin zaten:)

saol frostcuğum. demek sen de hissedion he.
sürekli hissedilmio zaten iki tık sonra yatış:))

Geçmiş olsun canım Allah korusun sizi.İyi olmanıza sevindim.Yat dinlen bol bol

merhaba anneler:)) sonunda öğrendik bebeğimizin cinsiyetini tosun paşa geliyor dedi dr

Hadi gözün aydın canım tebrikler oğluşun

kızlar teskere takvimim nasıl olmuş

Delüüüüü

Iyi aksamlar nasılsınız kızlar

Ben varım fadikiim uygun mudur

Bu arada akşam üstünden beri ellerimde karıncalanma ve uyuşma söz konusu nedir neyin nesidir anlayamadım :18::18:

Kimse yokmu muhapet etcek ya canım sıkılıyo benim

Ben varım ama birazdan oglumu uyutacagım cok kalamıyorum:) anne olmak zor iş
Hamilelik doneminizin kıymetini bilin ilk hamileliğini yaşayan anne adayları:)
Sonra hayat acayip degişecek cok guzel oldugu gibi cok fazla da fedakarlık gerekiyor.. Bol bol uyuyun gezin canınızın istediğini yapın kitap okuyun sinemaya gidin cayınızı kahvenizi alıp dizinizi seyredin vs...:)))
Ne çok şeye hasret kalmışım meğerse
Neyse hadi cok da anlatmayayım surpriz olsun:)

olmaz mı canım ya bendede oluyo arada karıncalaşma

allah o duyguyu nasıp etsinde geri olur seyler canım ya

hamilelik nasıl gidiyor canım

Kizlar yemek yiyince tansiyonum birden dusuyor esim kırk yilin basi yemege goyurdu arabaya giderken bayginlik gecirdim ebdede yemek yiyince fenaladiyorum ya neden ki

Kizlar yemek yiyince tansiyonum birden dusuyor esim kırk yilin basi yemege goyurdu arabaya giderken bayginlik gecirdim ebdede yemek yiyince fenaladiyorum ya neden ki

Haydaaa yemesen düşer diyeceğim de yediğinde neden düşüyor ki acaba garip çok garip :44:
Geçmiş olsun canım da çözemedim valla

Haydaaa yemesen düşer diyeceğim de yediğinde neden düşüyor ki acaba garip çok garip :44:
Geçmiş olsun canım da çözemedim valla

Normsl horemefiniz beni kuzu yakladik 10 gundur boleyim ama ilk defa ayakta yaşadım cok kotuydu digerletinde oturuyorum bende anlamadım 5 dak donra olan oluyor

iyi gidiyor canım cinsiyetimiz belli arada kıpırdamada oluyo güzel bi duygu

Normsl horemefiniz beni kuzu yakladik 10 gundur boleyim ama ilk defa ayakta yaşadım cok kotuydu digerletinde oturuyorum bende anlamadım 5 dak donra olan oluyor

Ama bana çok garip geldi bu doktoruna bir sor derim.Yemek yedikten sonra tansiyon mu düşermiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…