anladım..
son 1 ayı evde geçirsem bana yeterdinlenirim birazcık 36 yada 37. haftama denk gelir sanırım benimde
darısı başına canım:))ay ne güzel ya maşaallahinşallah bizde hissederiz artık ben hiçbir şey hissetmiyorum ani hareketlerde kasıklarım ağrıyor sadece ilk bebeğin mi canım?
günaydın canlarımmmnasılsınız?
aynen canım ama kimse cevap vermemiş ki fikri olan yok galibaaa:26:
kuzum benim geçmiş olsun dikkat et kendine..bol bol meyve falan ye vitamin al
sana da geçmiş olsun lepicanımbende hissediyorum sürekli olmasa da...tık tık yapıp kacıyo sanki....
çokkkk şekerrrr bitttimmmm
yettim bacılarım yettim....ofiste temizlik var da ondan geç yazdımmm.... iyiyim çok şükür
bende de başladı balım yaaaa.....bi haftadır bulantı yerini yanmaya bıraktı
Merhaba hanimlar bugün kanama ve ağrıyla dr a gittim.cok şükür bebeklerim ikiside iyi ama kanama az degil orkid koydum artik.Rabbime emanet.dr kesinlikle wc harici kalkmayi yasakladi suan kesin yatış verdi.dusuk tehdidi olarak degerlendirdi igne ilaç dayadi ama Rabbime kalmış gerisi. Dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim...
merhaba anneler:)) sonunda öğrendik bebeğimizin cinsiyetini tosun paşa geliyor dedi dr
kızlar teskere takvimim nasıl olmuş
Iyi aksamlar nasılsınız kızlar
Kimse yokmu muhapet etcek ya canım sıkılıyo benim
olmaz mı canım ya bendede oluyo arada karıncalaşmageçmiş olsun canım allah korusun sizi.iyi olmanıza sevindim.yat dinlen bol bol
Hadi gözün aydın canım tebrikler oğluşun
Delüüüüü
Ben varım fadikiim uygun mudur
Bu arada akşam üstünden beri ellerimde karıncalanma ve uyuşma söz konusu nedir neyin nesidir anlayamadım :18::18:
Bbilim sen bilirsin bana toxoplazma hakkında bilgi verirmisin
allah o duyguyu nasıp etsinde geri olur seyler canım yaben varım ama birazdan oglumu uyutacagım cok kalamıyorum:) anne olmak zor iş
hamilelik doneminizin kıymetini bilin ilk hamileliğini yaşayan anne adayları:)
sonra hayat acayip degişecek cok guzel oldugu gibi cok fazla da fedakarlık gerekiyor.. Bol bol uyuyun gezin canınızın istediğini yapın kitap okuyun sinemaya gidin cayınızı kahvenizi alıp dizinizi seyredin vs...:)))
ne çok şeye hasret kalmışım meğerse
neyse hadi cok da anlatmayayım surpriz olsun:)
hamilelik nasıl gidiyor canımgeçmiş olsun canım allah korusun sizi.iyi olmanıza sevindim.yat dinlen bol bol
Hadi gözün aydın canım tebrikler oğluşun
Delüüüüü
Ben varım fadikiim uygun mudur
Bu arada akşam üstünden beri ellerimde karıncalanma ve uyuşma söz konusu nedir neyin nesidir anlayamadım :18::18:
olmaz mı canım ya bendede oluyo arada karıncalaşma
hamilelik nasıl gidiyor canım
çıktın mı adally
Kizlar yemek yiyince tansiyonum birden dusuyoresim kırk yilin basi yemege goyurdu arabaya giderken bayginlik gecirdim ebdede yemek yiyince fenaladiyorum ya neden ki
Haydaaa yemesen düşer diyeceğim de yediğinde neden düşüyor ki acaba garip çok garip :44:
Geçmiş olsun canım da çözemedim valla
Iyi aksamlar nasılsınız kızlar
iyi gidiyor canım cinsiyetimiz belli arada kıpırdamada oluyo güzel bi duyguYok canım çıkmadım afedersin karnım acıktı da biraz atıştırmalık bişeyler almaya gittim
Nasıl gitsin işte belirtisiz belirtisiz gidiyor.Daha cinsiyette öğrenmedim malum hareketlenmesini bekliyorum
Senin nasıl gidiyor canım hamilelik ?
bebeginin hareketlerini hissediyo musun
Normsl horemefiniz beni kuzuyakladik 10 gundur boleyim ama ilk defa ayakta yaşadım cok kotuydu digerletinde oturuyorum bende anlamadım 5 dak donra olan oluyor
iyi gidiyor canım cinsiyetimiz belli arada kıpırdamada oluyo güzel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?