hanimlar hayirli günler herkese.benim kanama aksam kesiliyo oh be diyip sevinirken sabah ilk idrarda yine kipkirmizi gelmeye basliyoRabbim korusun insallah yavrularimi aslında kanamam tam adet donemimde geldi.acaba bunye durduramadı ayni zamanda adet mi oluyorum.stres yapmiyim diyorum ama kanamayi görünce gozumden yaşlar suzuluyo.. Allahim yavrularimi korusun 4 sene sonunda kavustugum sevincim doguma kadar yavrularimi kucagimda gorene kadar sürdürsun..acilarini gostermesin..
hanimlar hayirli günler herkese.benim kanama aksam kesiliyo oh be diyip sevinirken sabah ilk idrarda yine kipkirmizi gelmeye basliyoRabbim korusun insallah yavrularimi aslında kanamam tam adet donemimde geldi.acaba bunye durduramadı ayni zamanda adet mi oluyorum.stres yapmiyim diyorum ama kanamayi görünce gozumden yaşlar suzuluyo.. Allahim yavrularimi korusun 4 sene sonunda kavustugum sevincim doguma kadar yavrularimi kucagimda gorene kadar sürdürsun..acilarini gostermesin..
biliyordum ama yine de teşekkür ederim tatlım
normalde hepsinde az da olsa cıva bulunuyomuş balıkların ama dediğin gibi en az olanını yememiz gerekiyor.somonda da azmış diye biliyorum,teyzemin dr u önermişti ona.o yüzden onu almayı düşündüm bende..netten de baktım cıva oranı en azolan balıklar arasında
göbeğim çok fena kaşınıyor birazdan kaldırıcam elbiseyi harthurt kaşıcam
sakınnnnnnnnn
sen kaşıdıkca o yırtılabilir hemen nemlendirici bişiler bul ve sür tatlım bunlar çatlama belirtisi çünkü
sakınnnnnnnnn
sen kaşıdıkca o yırtılabilir hemen nemlendirici bişiler bul ve sür tatlım bunlar çatlama belirtisi çünkü
ben hiç balık yiyemiyorum malesef gebeliğim boyunca bana balıktan tiksinme geliyor oğlumdada böyle olmuştum onun yerine ceviz tüketmiştim oğlumda günlük olarak
fakat bunda henüz cevizede başlamdım başlasam iyi olacak sanırım
patitisli böreeimi yedim hehe
İlacımı alıcam şimdi doktor yazıcak . Y güvenip devam edicem yada o doktora gidip bi görünecem))
afşyet olsun lepican lop lop et olsun bebişepatitisli böreeimi yedim hehe
seni üzmek istemem ama yırtılıcan sen desenesürekli sürüyorum canım işyerinde krem sürüyorum
evde bebek yağı yada acıbadem sütü sürüyorum ama delirtiyor beni avcunun içi ile kaşı hafif hafif tırnaklama dediler
ama geçmiyor
ya kızlar bebeğimize yatak konusunda sorum oldu benim kimse cevaplamıyor.Visco yatakmı yaylı ortopedik yatakmı alalım hangisi daha iyidir Birde önerebileceğiniz marka falan varmı
hayatım bir de somonda omega 3 var, o yüzden faydası daha fazla, aşağıda bir alıntı var:
Beyin gelişimi üzerinde önemli yeri olan bir madde de DHA dediğimiz Dokosa Heksaenoik Asit’tir. Her ne kadar bebek, esas ilk üç ayda şekillense de beyin, hamileliğin son üç ayında hızlı büyür. Buna istinaden de beynin DHA içeriği artar. Bu ihtiyaç doğum sonrası ilk yılda da devam eder. Bu nedenle de gebelerin, özellikle hamileliklerinin son üç ayında, DHA içeren besinleri sıkça tüketmeleri gerekir. Bu madde emzirirken süte geçtiği için, bebeğe süt verildiği sürece de bu devam etmelidir.Somon, levrek, dilbalığı ve uskumru gibi balık çeşitlerini tüketmek gerekir. Gebelere balığı haftada en az iki defa yemelerini öneriyoruz.
İyot, beyin gelişimi ve sinir sistemini etkiler, eksikliği zeka geriliğinin önemli bir nedenidir. Bunun yanında konuşma, duyma, görme bozuklukları ve hareket sistemini de etkiler. Gebe kalan veya kalmak isteyen her kadında bu eksikliği önceden tespit etmek, eksik olanı yerine koymak için mutlaka guatr testleri önerilir.
Yapılan çalışmalarda iyot eksikliği olan toplumlarda diğer benzer, fakat eksikliğin olmadığı toplumlara göre ortalama zeka puanlarında 13,5 değerlik fark olduğu belirtilir. İyot en çok deniz ürünlerinde ve iyotlu tuzda bulunur. Bu yüzden mutlak gebelerin iyotlu tuz alması ve haftada 2-3 kez balık tüketmeleri önerilir.
ben hiç balık yiyemiyorum malesef gebeliğim boyunca bana balıktan tiksinme geliyor oğlumdada böyle olmuştum onun yerine ceviz tüketmiştim oğlumda günlük olarak
patitisli böreeimi yedim hehe
seni üzmek istemem ama yırtılıcan sen desene
teşekkürler tatlım gayet faydalı bi yazıbende balığı severim özellikle ızgarada tuzlu tuzlu ama hamile kaldığımdan beri ağzıma almadım henüz başlıcam yemeye inş.
bana da öyle oldu kuzum...denicem işte yemeye çalışcam bende...ayyy bir de doğursak da kaynar yapsak bebişlerimizeee bol cevizli içsekkk ımmmmm
afiyet olsun lepimmm
jackkkkkkk bizde mersinde görmüştük kaynarı yıllar önce çok beğenmiştim ben ablamın iki doğumundada yaptık biz ay çok lezzetli bir çay ya
üzerinde cevizle mikemmel oluyor
bizdede lohusaya tarçın yapılır bizde sizden öğrendik ama üzerine ceviz serpiyoruz tarçının
kız belki kaynar aldırırım bende bu defa lohusalığıma
olacağa çare yokmuş canım1 haftadır falan devamlı böyle delirtiyor kaşınma geldi mi
şuan bişey yok ama sanırım olacak
başla canım hemen başla, hem yeni ceviz de çıkar şimdi. sen bi de antep fıstığı da yersin çeşit çeşit:)
ben günde 5 taneyi affetmiorum, tatlı yerine de hurma yiyin, bebişinizin hem huyu hem de yüzü güzel olsun canlar:)
ben çok severim ama tatilde tiksindim şimdi mevsimi gelsin azda olsa yerim cevizi de uzun zamandır yemiyorum badem fındık yiyorum
oh be afiyet olsun kuzuya anasına bacaklarını açsın cumartesi günü
afşyet olsun lepican lop lop et olsun bebişe
bu arada senin göbiş ne duurmda ya çekip eklesene ?
seni üzmek istemem ama yırtılıcan sen desene
ben yatak konusunda malesef bilgi sahibi değilim bizim burda yün yatak yapılır oğlumun yatağı yündü daha sağlıklı hemde yıkayıp geri doldurabiliyorsun ben yatakların yıkanmamalarını sevmiyorum malesef
kızımda aynı yatakta yatacak şimdi inş.
teşekkürler tatlım gayet faydalı bi yazıbende balığı severim özellikle ızgarada tuzlu tuzlu ama hamile kaldığımdan beri ağzıma almadım henüz başlıcam yemeye inş.
bana da öyle oldu kuzum...denicem işte yemeye çalışcam bende...ayyy bir de doğursak da kaynar yapsak bebişlerimizeee bol cevizli içsekkk ımmmmm
afiyet olsun lepimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?