2014 Şubat Anneleri

Sevgili anne adaylarımmmmm

kitap okuyormusunuz bebeklerle ilgili.Ben TRACY HOGG Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve SABİHA PAKTUNA KESKİN'in Çalışan Anne ve Çocuğu adlı kitapları okuyorum kesinlikle tavsiye ederim çok faydalı bilgiler var.

Son düzenleme:

:18::18::18:

Arkadaşım anlatıyor; benim oğlan kafasını bi dayıyordu iki göğsümün arasına denk gelen yere sanki aşağıdanda ayaklarıyla kendini yukarıya itiyor gibi, yalvarıyordum oğlum nolur az çekil bütün kaburgalarımı kıracaksın diye..Demek ki doğruymuş ben hadi be diyordum.

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler okuyorum ay ay

Kızlar bazı zamanlarda birden bire derin nefes alırken birkaç kez yaşadım göbeğimde elektrik çarpması gibi ya da kas sıkışması mı krampı mı anlamadım ani bir refleks oluşuyor sizde de oldu mu hiç?

Ayy canım Allah korusun dikkat et benim işyerinde de oldu öyle bişey kapıyı kapatıyorum artık birde kamera var bizde kameradan bakmadan açmıyorum kapıyı devir çok kötü insanlar emek vererek bişeyler yapmıyorlar dilenciler,tinerciler aldı başını gidiyor artık kapı kapı dolaşıyorlar bide musallat oluyorlar kovsanda yüzsüzlük edenleri var Allah'a emanet olalım ne diyeyim.

benim teyzem gözümün önünde olunca her ay neler çektiğini görüyorum

yatamıyor diye çok dalga geçiyordum onunla başıma geldi

aranızda bebeğinin ilk hareketlerını hısseden oldugumu ya ben bagırsak hareketımı yoksa bebekmı pek kestıremıyorumda...

Kizlar biliyorsunuz 2.kizim geliyor.15+3 de gidibce % 80 kiz dedi dr 3 gun sonra kan testi sonucumu almaya gittim.ben birsey soylemeden gel cinsiyete bir dahabakalimdedi.bakti goremiyorum dedi.kafam karisti ama ben kiz diye seviyorum yine.degisiklik olurmu dedigimde herzman bir yanilma payi vardir dedi.

Son düzenleme:
o kadar yoğun olurmu bilmem ama kaburga ağrısını dediğim gibi çok kişiden duydum hatta banada ağrıyomu deyince ağrıyor tabi diyordum nazar değmesin diye
bende olmuyor bu dediğin
ay evet ya manyağın biri ne yapacakları belli olmuyor

senin 2.kız sanıyordum ben
daha doğrusu ikinci gebeliğin sanıyordum 3 müydü ?

TRACY HOGG Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını bende okuyorum canım özellikle gece uyuyamayan çocuklar ile ilgili kısımı okuyorum gerçekten çok faydalı bilgiler vermiş

çok iyi yapmışsın durin, ben de düşünüyorum ama tatildi, misafirdi derken çarşıya çıkmaya vakit bulamadım. bu dediğin kitapları araştırayım:)

Nasıl canım memnunmusun alalımmı bizde?

çok memnunum genelde yaşadığım detayları anlatıyor ve tabi ne yapmam gerektiğini de

hadi hayırlı olsun kızçen

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler okuyorum ay ay

çok iyi yapmışsın durin, ben de düşünüyorum ama tatildi, misafirdi derken çarşıya çıkmaya vakit bulamadım. bu dediğin kitapları araştırayım:)

Canım netten sipariş verebilirsin Tracy Hogg hepsi burada dan aldım Diğerini butik bebe de bulabilirsin indirimli oluyor hemde.

Şimdi denedim benimkisi de çıkmıyor. Akşama sabunla çıkartayım bari. Yazık olcak yoksa alyansa

yüz üstü yatamıyorum
sırt üstü yatınca sankiüstüme birisi oturuyor gibi oluyorum
buakşam yastıkla yatmayı deneyeceğim işe yarayacağını düşünüyorum.

Bende dün akşam denedim canım. Sabah yastık yerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…