kronicikim zaten cinsiyet öğrenemessek beni lepiyi ve adally ı tv de haberlerde doktora saldırı oldu başlığında izlemeniz muhtemel
hehe l...i adlı hamile kadın üniverste basarak doktora linç girişiminde bulundu:)
silah zoruyla cinsiyet tahmini almak isteyen l. birden kendini kaybewttiğini gelen sorular karşısında sessiz kalmaktan yorulduğunu
üzerindeki baskının cinnet geçirmesine ve kendini kaybetmesine neden olduğunu belirtti

yatcam kalkcam toktordayımGünaydın güzel hamişlerim :)
Zafer Bayramımız kutlu ve mutlu olsun.
Tombikim aslında çok normal şeyler hissediyorsun bence.
Ama merak etme zamanla hepsi kaybolup gidecektir.
Hem sen yine kız çocuğuna bakmayı biliyor erkeğe bakmayı bilmediğini söylüyorsun, kız ben ikisine de bakmayı bilmiyorum ya
Demem o ki üzülmelerin de sevinmelerin de sana merak etme herşey güzel olacak :)
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoop doktordayım :))))

uyanık doktor cumartesi dememişti bana ama oysaki ordaymış

kaçmaz

Üstüne bastın kaldır ayağını hajım
Bizde yoğunluk kız sizde nedir son tahminler?
anneme göre erkek
eşime göre kız
bana görede kız gibi
annelerr günaydın... çok değişik bişey oldu dün ya.. normalde beni doktor eylülün ilk haftası çağırmıştı ben dün gittim erkenden detaylı ölçüm yapacaktık çok küçük şuan kalp kemik vs için dedi..ama haftasına göre normal dedi. (bu arada benm içmden hep erkek geçiyor)..ama dün doktorumuz sıpamız kendini göstermediği için baya bir ugrasarak bana kalırsa kıza benziyor ama on gün snra bir daha bakarak görüp söyleriz dedi.benmki kapadı bacakları bagdas kurdu yok nerden dürtse doktor diğer tarafa döndü ama eller ayaklar parmaklar oynuyo resmen dalga geçti...eşim erkek olsa daha çok sevinirdi ama kız olabilir diyincede cinsiyetten öte sağlıklı olsun kalanı sonra dedi ...anlayacağınız benim sıpa içerde dalga geçio benmle:) on gün sonraya kaldık artık...pembe miyiz mavi mi acaba? içim bir tuhaf çok merak ediyor musum da farkında değil mişim demekki...
beliriszlik de kötü dim
net olsun istio insan unisex mi giycek yoksa bizim bebeler doğduklarında

bermuda bebek üçgenilepi adally ve huzunbazın kurduğu gizemli cinsiyet kulubune hoşgeldin kuzummmm![]()

benim iştahım kötü değil ama sen kendini zorlaGünaydın kızlar. Ya kızlar bişey sorcam on altıncı haftaya girdim bitecek nerdeyse ama benim hala iştahım yokakşamları zorla yiyorum sizinde öylemi böyle olunca korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye
en azından yoğurdunu sütünü al