• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

kronicikim zaten cinsiyet öğrenemessek beni lepiyi ve adally ı tv de haberlerde doktora saldırı oldu başlığında izlemeniz muhtemel

hehe l...i adlı hamile kadın üniverste basarak doktora linç girişiminde bulundu:)
silah zoruyla cinsiyet tahmini almak isteyen l. birden kendini kaybewttiğini gelen sorular karşısında sessiz kalmaktan yorulduğunu
üzerindeki baskının cinnet geçirmesine ve kendini kaybetmesine neden olduğunu belirtti:37:

Günaydın güzel hamişlerim :)
Zafer Bayramımız kutlu ve mutlu olsun.

Tombikim aslında çok normal şeyler hissediyorsun bence.
Ama merak etme zamanla hepsi kaybolup gidecektir.
Hem sen yine kız çocuğuna bakmayı biliyor erkeğe bakmayı bilmediğini söylüyorsun, kız ben ikisine de bakmayı bilmiyorum ya :D
Demem o ki üzülmelerin de sevinmelerin de sana merak etme herşey güzel olacak :)

yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoop doktordayım :))))
yatcam kalkcam toktordayım:emir_bebek:
uyanık doktor cumartesi dememişti bana ama oysaki ordaymış :ssz:kaçarmı benden
kaçmaz:47:

Üstüne bastın kaldır ayağını hajım :52:
Bizde yoğunluk kız sizde nedir son tahminler?

anneme göre erkek
eşime göre kız
bana görede kız gibi

annelerr günaydın... çok değişik bişey oldu dün ya.. normalde beni doktor eylülün ilk haftası çağırmıştı ben dün gittim erkenden detaylı ölçüm yapacaktık çok küçük şuan kalp kemik vs için dedi..ama haftasına göre normal dedi. (bu arada benm içmden hep erkek geçiyor)..ama dün doktorumuz sıpamız kendini göstermediği için baya bir ugrasarak bana kalırsa kıza benziyor ama on gün snra bir daha bakarak görüp söyleriz dedi.benmki kapadı bacakları bagdas kurdu yok nerden dürtse doktor diğer tarafa döndü ama eller ayaklar parmaklar oynuyo resmen dalga geçti...eşim erkek olsa daha çok sevinirdi ama kız olabilir diyincede cinsiyetten öte sağlıklı olsun kalanı sonra dedi ...anlayacağınız benim sıpa içerde dalga geçio benmle:) on gün sonraya kaldık artık...pembe miyiz mavi mi acaba? içim bir tuhaf çok merak ediyor musum da farkında değil mişim demekki...

beliriszlik de kötü dim
net olsun istio insan unisex mi giycek yoksa bizim bebeler doğduklarında:1:

lepi adally ve huzunbazın kurduğu gizemli cinsiyet kulubune hoşgeldin kuzummmm :32:
bermuda bebek üçgeni:51:

Günaydın kızlar. Ya kızlar bişey sorcam on altıncı haftaya girdim bitecek nerdeyse ama benim hala iştahım yok:( akşamları zorla yiyorum sizinde öylemi böyle olunca korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye
benim iştahım kötü değil ama sen kendini zorla
en azından yoğurdunu sütünü al

bana doktorum decevit verdi içerigini okuyorumda içinde bütün vitaminler varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizde bundan mı kullanıyosunuz

benim sivri göbeğime bakan popomda büyümedi diye ve sadce 2 kilo kadar alıp buna ragmen leblebi yutmuş solucan gibi olmamdan yola çıkarak erkek gibi diolar ama dün doktorumuz göremedi ve göstermediği için kıza benzetti:)

canım benim de ramazanda iftara gittiğimiz yerde ben fark etmeden makas ve bıçak koymuşlar ben makasın olduğu yere oturdum bu oğlan oluyormuş birde başıma tuz dökmüşler artık hangi ara yaptılar onu anlamadım ama onda burnuna ellersin erkek dudaklarına ellersen kızmış ben tabiki burnuma elledim bizim sonuç böyle çıktı diyorlar ama bakalım inşallah yarın belli olur da artık derin bir nefes alırız

ben süt içiyorum bebeğim ama kasılmalarım var.doktor o yüzden verdi.ilenççç bişi mağnezyum tadını düzeltseler ya[/QUOTE]

yararlı seylerin tadı berbat zararlı şeylerin tadı güzel olur ya ondandır....umarım fazla içmene gerek kalmaz...bebişkonda rahat büyür içerde:)

hahhaaa yerim nen seni 2. kadın olmayı hayalde bile istemiyoda 2 koca eskitniş gb düşünüyo hahahaaaa:1: ya bide gören olcak anlamıcak konuyu

arkadaşlar öhömm öhömm bu duyduklarınız pardon okuduklarınız tamamen hayal ürünüdür bahsedilen kişi ve şahısların gerçek hayatla ilgisi yoktur:27::52:

:ssz: iki koca iki çocuk.hayat zordu benim için bebişim :ssz:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bana doktorum decevit verdi içerigini okuyorumda içinde bütün vitaminler varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizde bundan mı kullanıyosunuz

evet canım banada onu verdi ama bir kaç gündür içemiyorum kendi uyuşukluğumdan sonra sonra diye diye unutuyorum tadı çok kötü ya

evet canım banada onu verdi ama bir kaç gündür içemiyorum kendi uyuşukluğumdan sonra sonra diye diye unutuyorum tadı çok kötü ya

bana hap verdi tadını anlamıyorum ama acık büyük zor yutuyorum:7:

hehe l...i adlı hamile kadın üniverste basarak doktora linç girişiminde bulundu:)
silah zoruyla cinsiyet tahmini almak isteyen l. birden kendini kaybewttiğini gelen sorular karşısında sessiz kalmaktan yorulduğunu
üzerindeki baskının cinnet geçirmesine ve kendini kaybetmesine neden olduğunu belirtti:37:

yatcam kalkcam toktordayım:emir_bebek:
uyanık doktor cumartesi dememişti bana ama oysaki ordaymış :ssz:kaçarmı benden
kaçmaz:47:

anneme göre erkek
eşime göre kız
bana görede kız gibi

beliriszlik de kötü dim
net olsun istio insan unisex mi giycek yoksa bizim bebeler doğduklarında:1:

bermuda bebek üçgeni:51:

benim iştahım kötü değil ama sen kendini zorla
en azından yoğurdunu sütünü al

ahahhaha manyuk

yok kuzum gyne ferro sanol ve mağnezyum var benim.birde hayallerim ümitlerim akıp giden gençliğim :D
canım benim de ramazanda iftara gittiğimiz yerde ben fark etmeden makas ve bıçak koymuşlar ben makasın olduğu yere oturdum bu oğlan oluyormuş birde başıma tuz dökmüşler artık hangi ara yaptılar onu anlamadım ama onda burnuna ellersin erkek dudaklarına ellersen kızmış ben tabiki burnuma elledim bizim sonuç böyle çıktı diyorlar ama bakalım inşallah yarın belli olur da artık derin bir nefes alırız
çin takvimi ne diyor kuzum
ben süt içiyorum bebeğim ama kasılmalarım var.doktor o yüzden verdi.ilenççç bişi mağnezyum tadını düzeltseler ya

yararlı seylerin tadı berbat zararlı şeylerin tadı güzel olur ya ondandır....umarım fazla içmene gerek kalmaz...bebişkonda rahat büyür içerde:)[/QUOTE]

inşallahhh kuzum.senin branş neydi benim biyoloji

aa evet bide makas bıcakla tuz olayı var..onlarıda deniyorlardı en son:) sağlıklı olsunda bakalım kalanı detay:)

ahahhaha manyuk

yok kuzum gyne ferro sanol ve mağnezyum var benim.birde hayallerim ümitlerim akıp giden gençliğim :D

çin takvimi ne diyor kuzum

yararlı seylerin tadı berbat zararlı şeylerin tadı güzel olur ya ondandır....umarım fazla içmene gerek kalmaz...bebişkonda rahat büyür içerde:)

inşallahhh kuzum.senin branş neydi benim biyoloji[/QUOTE]

benim sınıf...ve eş durumu da olmadı devam istanbula ..:(

kizlar gebeligin basindan beri hic bulanti ve kusmayla karsilasmadim. az once kustum. :( henuz midem bos olsugundan kusamadim bile sadece safra vardi :( ama bi arada azicik kan gordum tukurukte :( korktum. sabah kalkinca demir ilaci icmistim omu yapti acaba 2 haftadir iciyorum ilk defa oldu.

Gobek+bebek:) $20130814_090638-1.webp

Benim oğlum 9 yaşında bütün çin rus yüzük testleri daha fazlası çevredekilerin tahminleri kız yönünde Pazartesi doktordayım kısmetse:30:

Canım dişin kanamıştır tükürünce panik yapma...

Back
X