• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

kizlar gebeligin basindan beri hic bulanti ve kusmayla karsilasmadim. az once kustum. :( henuz midem bos olsugundan kusamadim bile sadece safra vardi :( ama bi arada azicik kan gordum tukurukte :( korktum. sabah kalkinca demir ilaci icmistim omu yapti acaba 2 haftadir iciyorum ilk defa oldu.

Bazen bende de geliyor ben dişetlerimin kanadığını düşünüyorum :31::31::31:

nihayet şu anketi cevaplayabilicem kızlar. oğlum oluyor pipi gördüm :)
ayyy canım cok sevindim kesin cinsiyet öğrenmene hayırlısı olsun inşallah sağlıkla
ve sonraki sayfalarda kafanın karışıklığınıda okudum
ve kendimi senin yerine koydum benimde ilk bebeğim, kız delisiyim ve doktor kız gibi dedi
banada şuan erkek dese bende bocalarım heralde
ama doktorlarda sölese bir dert söylemese ayrı
bide bir ay sonra gel dedi, e gel de hayal kurma kızın olcak diye
hakkımızda hayırlısı canım herşeyeee alışıcaz alnımızın yazısı neyse o
içini ferah tut bu günleride atlatıcaz inşallah

ya kızlar bende normalde kilolu ve hata göbekli biriyim
16.haftamdayım sizlere bakıyorum da ne güzel maşallahınız var
benim hala bişi yok
tabiki çok kilo alma meraklısı değilim ama doktorada gitmeyeli çok oldu
bebişim iyimi bilmiyorum inşallah o iyidir :(
göbek teferruat

selam kızlar maşallah hepiniz öğrenmişsiniz cinsiyetleri. ben bi keç kere ultrasona girdim ama hepsi acilden gitmiştim. adam akıllı bakmadılar bile görünmüyor diyip geçiştirdiler beni. özel doktor olmayınca gıcıklar ilgilenmiyorlar bile. ama ayın 5 inde bende kontrole gidiyorum. artık o zaman inşallah hayırlısıyla öğrenirim. o anketi cevaplamak için sabırsızlanıyorummm :)

ayyy canım cok sevindim kesin cinsiyet öğrenmene hayırlısı olsun inşallah sağlıkla
ve sonraki sayfalarda kafanın karışıklığınıda okudum
ve kendimi senin yerine koydum benimde ilk bebeğim, kız delisiyim ve doktor kız gibi dedi
banada şuan erkek dese bende bocalarım heralde
ama doktorlarda sölese bir dert söylemese ayrı
bide bir ay sonra gel dedi, e gel de hayal kurma kızın olcak diye
hakkımızda hayırlısı canım herşeyeee alışıcaz alnımızın yazısı neyse o
içini ferah tut bu günleride atlatıcaz inşallah

ya kızlar bende normalde kilolu ve hata göbekli biriyim
16.haftamdayım sizlere bakıyorum da ne güzel maşallahınız var
benim hala bişi yok
tabiki çok kilo alma meraklısı değilim ama doktorada gitmeyeli çok oldu
bebişim iyimi bilmiyorum inşallah o iyidir :(
göbek teferruat
Merak etme canim benimde hic yoktu annemde kaldim bir haftada uc kilo aldim o yuzden cikti kilo olunca bebek belli olmuyor benim son bir hafta bu karin

anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim sürekli olarak ağlama modundayım elimde değil kendime hakim olamıyorum. geçicek biliyorum bebeğimi çok seviyorum ve ona zarar vermek istemiyorum kendimi üzerek. çevremde gördüğüm erkek çocuklar ailelerine o kadar çok çektiriyor ki ben erkek çocuk sahibi olmaktan hep korktum. ama bu işin garantisi yok tabi kimse bana kızın olcak demedi neden bu kadar şok yaşadığımı ben de bilmiyorum :(

Allah hayırlısını versin cnm sıkma canını. Benim büyük oğlan küçük kız. Oğlum 8 buçuk yaşında daha ne bebekken ne de şimdi beni üzmedi. Çok akıllı duygusal temiz düzenli yardımcı bana. Ama kızım tam bir cazgır. İnatçı dağınık. Oğlum onu yola getirmeye çalışıyor. Hatta o yüzden ben de bu bebeğime doktor kız deyince endişelendim. Yani akıllı uslu olmanın kız veya erkek olmakla ilgisi yok anlayacağın.

Bendede kilo ve gobek var oyuzden cokta belli olmuyo ama hamile pantalnumu giyince daha beliriyi guvarlaniyo sanki saglikli olsunlarda gobek cikacak nasilsa 1-2 aya

Sabah kulağımda bi uğultu oldu kızlar..
Hatta eşime de söyledim. Tansiyonum düştü sandım.
Aradan yarım saat geçti kahvaltı hazırlıyordum ki soğuk soğuk terlemeye başladım. Hemen kostum tuvalete.
İlk defa olduğu için korktuk biraz. Dün akşam düzgün yemek yemedim ve canım çok cips çekmişti cips yedim ondan olabilir diyip rahatlatıyorum kendimi :5:

Son düzenleme:

alphin güldrürdün sabah sabah beni:1::1:
ne yapayım lepicim göbeğimden çok çektim göğüs yok kocaman göbek normal zamanda da hamilemisin deyip yer vermeler oluyordu,diyetisyene gitmekten nefret ediyorum.

Kızlar günaydın :) hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun, çocuklarımız mutlu ve özgür bir ülkeye doğsunlar inşallah:) Sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum aslında bunu dün yazmak istedim ama elim varmadı. Yalvarırım beni kınamayın bu ilk bebeğim önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabiki de ama ben hep kız hissetmiş ve kız bebek istemiştim. Bunu yıllardır istiyorum dualarım da bile hep içimden geçirirdim eskiden beri. Allah'ım günah yazmasın ama dün doktor erkek deyince benim o kadar hevesim kırıldı ki... Cinsiyeti belli olsa da alış veriş yapsam diyordum ama şu an bi çöp bile almak istemiyorum. Bütün gece uykularım kabuslarla bölündü ve gece kalkıp sebepsiz yere defalarca ağladım. Dünden beri cinsiyette yanılma oluyor mu diye internetten araştırıyorum . 34. hatta 37. haftada bile doktorların erkek dedikleri kız ya da kız dedikleri erkek çıkabiliyormuş. 9 eylül de ayrıntılı ultrasona giricem sanırım o gün daha net bi sonuç alırım o ana kadar hiç bir şey almıycam. Allah2ım kendimi çok suçlu hissediyorum böyle şeyleri aklımdan geçirdiğim için. Ben kötü bi anne değilim ama bu fikre alışamıyorum nolur bana kızmayın ama çok kötü hissediyorum kendimi :((

tombikcim benim babam yok erkek kardeşim gurbette bekarlığımdan beri hep oğlum olsun diye hayal ederdim dr.kız deyince ağlamıştım hatta,rabbim iki oğluş verdi,aşklarım onlar benim.zaman geçtikçe aman allahım bitmek bilmeyen bir kız aşkı başladı
ben de inşaallah sağlıkla kavuşurum kızıma 3. de nasip oldu ancak.artık kimsenin kızçelerine yan gözle bakmam diyorum eşime:)seni çok iyi anlıyorum ama bu daha ilk bebek allah gönlüne göre verecektir inan,tadını çıkar.o pipişleri az öpmedim ben.doğduğunda aşık olacaksın bebişine.

Canim 3 kilo ama orayads yazdim bu gobek ustu bebek:) yani zaten tombikim o yuzden ole bebrk cok ciktigindan degil

tavuk göğsü üstü dondurma gibi yazmışsın.aynen benim ki gibi canım göbek üstü bebek.

prolet benim de 14.hft da ilk ve müthiş iki kusmam olmuştu normalde sadece bulantı olurdu.ben de korktum.sonra baktım boş mideye çok fazla su içmişim ondanmış.kana gelince bu aralar benim dişi eti kanamalarım oluor ondan olabilir mi belki.

kız bekleyen anneler kalçalarınız genişledimi benim daha belli değil cinsiyet ama kız olabilitesi var :) kalçalarım genişledi kg almadım fazla ama

çin takvimine göre de erkek çıkıyor canım artık hayırlısı

maşallah canım çok güzel çıkmış göbişin, benimde kilom olduğu için göbet+ bebeğimiz var daha tam bebek göbeği olmadı

Canım hamile pantolon giyiyorum birazda ondan yuvarladi yoksa inan cok belli degil benimde

:9::9::9::9:
Benim karnım maasallah kocaman oldu yahu her gören karnın cok sivri kesin erkek diyor ama bakalım:nazar:
Òzellikle karnımın altı böyle V gibi cok sivri :9:
kızımda bu aylarda avuç içi kadar karnım vardı pantolonlarımı rahatlıkla giyebiliyordum.
Bunda ne olduysa oldu:40: ben de anlamadım gaz değil geçici bi şişkinlik hiç değil. Sabah aç karnına bile aynı:nazar: doktor da şaşkın:9:
Resmimi koyabilmeyi isterdim ama hem mobildeyim zaten kasıyorhem de sitede daha yeniyim öğrenemedim yahu:37::9:

kız bekleyen anneler kalçalarınız genişledimi benim daha belli değil cinsiyet ama kız olabilitesi var :) kalçalarım genişledi kg almadım fazla ama

Bende kilo almadım hiç hatta vermiş gibi duruyorum bugün itibariyle ama popom genişledi ve kızım olacak :16::16::16:

Son düzenleme:
karnımın yayvanlığı dahil tüm belirtilerim ve çin takvimine göre kız, rüyalarımda hep kız bebek gördüm bugüne kadar hep kız gibi hissettim o yüzden de biraz şaşırmış olabilirim. karnımı her gören kız dedi, kalçalarım genişledi, yüzüm ve göğüslerim sivilce içinde. tüylerim eskisinden yavaş çıkıyor. daha ne kadar batıl inanış varsa hepsine göre kız :)

Demek ki hepsi uydurmasyonmuş, sende kanıtlandı :)
Bu arada ikili testinde BHCG'n kaçtı tombikkus? :) Benim abartı yüksek :53: yüksek, 50 altı erkek üzeri kız yorumları da var da bir de..

öyle olursa kullanmak daha mantıklı ama kullanırsak sonrakinden düşüyo sanırım yani yanıcak bizim1- 2 haftamız :26:

23-25 şubat benim de sanırım karne gününde izin bitmiş olucak 2 hafta da seminer var onlara da rapor alırız bi şekilde:31:

canım ben tam hesaplayamadım ızın konusunu bakalım ptesı okula baslıcaz ya sorarız mudur yardımcısına.semıner donemınde okula gıtmeyı dusunuorum Allah nasıp ederse.senın sat ne zaman benım 22 mayıs.bebegının cınsıyetını ogrendın mı canım?

Günaydın kızlar. Ya kızlar bişey sorcam on altıncı haftaya girdim bitecek nerdeyse ama benim hala iştahım yok:( akşamları zorla yiyorum sizinde öylemi böyle olunca korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye

bende aynı dertten muzdaribim...acıkıyorum açım ama iştahım yok, yemekleri ittire ittire yiyorum. Bulantılarım hala da geçmiş değil...:(
baya da zayıfladım henüz kilo alamadım oyoyoyoyoyo
Doktor içimi rahatlamıştı geçen kontrolde..2 zeytin yesen bebeğe yeter şimdilik daha çok küçük demşiti ama işte biz açız, karnımızda büyüyen mucizeye karşılık daha çok kalori almalyız, inşallah düzelicek herşey..çok şükür bi lokma bi lokma biraz daha yemeye başladım bi de şu kusma işi bitse tamamen, koku hassasiyetim geçse...sigaradan bahsedilse öğürecek gibi oluyorum mesela, parfüm olayı cabası, koku işi bitiriyo beni insanlar da kokuyo...sıcaklar bitse de rahatlasak

Kızlar, yavrular, annelerrr, hamişlerrr
Ya bişey diyeceğm 2'l test sonucumu internetten aldım ancak henüz doktorla görüşmedim + sitede benim değerlerin karşısında normal değerlerde yoktu eklenmemişti henüz. Çok şükür çok anormal bir değer yok gibiydi internetten yaptığım araştırmaya göre ama BHCG 99 yahu abartı yüksek, her yerim hamilelik hormonu bu inşallah kötü birşey deildir. Bi yerde bir sendrom gösergesi olabilir diyordu, bir yerde kız bebekte yüksek olur diyor, bir yerde de bulantıarın sorumlusu hormon diyor.
Onu biliyorm zaten de hala bulanıyorum :14: daha tamamen düzelemedim.
Var mı böyle yüksek çıkan?
Öptüm hepinzi :23:

Back
X