Merhaba kızlarr:) kaç gündür giremiyodumm bakalım neler kaynatmışsınızz:)
ilk cicilerini aldık kızımın markafoniden eşim drek babmı seviyorumlu tulumlar aldı şimdiden çekio çocuğu:) bide ağzıiçin bezler vardı paketli ben biraz takıntılıyımda herşey böle benzer takım olsun die bakalım umarım iii çıkar eşim markayı araştırdı ancak öle aldırdı onuda önce istemedi küstüm sonra aldı
OOOO ne masalla ne masallaa oku oku bitmez canım
Hadi ilk ciciler hayırlı olsun canım bende hayırlısıyla pazartesi bakıcam bişeyler birkaç mağaza var aklımda
hoşgeldin canım daha erken ama doğum korkusu bende de şimdiden başladı bende epidural normal doğum düşünüyorum biraz araştırdım ağrısız oluyormuş ama yinede bilmiyorum ya insan korkuyor işte:18::18::18:
OOOO ne masalla ne masallaa oku oku bitmez canım
Hadi ilk ciciler hayırlı olsun canım bende hayırlısıyla pazartesi bakıcam bişeyler birkaç mağaza var aklımda
bu akşam avm ye girerken kapıdaki görevli direk yan kapıyı açtı xray den geçmedim ama çok şaşırdım demek baya belli oluyo karnım
ilk cicilerini aldık kızımın markafoniden eşim drek babmı seviyorumlu tulumlar aldı şimdiden çekio çocuğu:) bide ağzıiçin bezler vardı paketli ben biraz takıntılıyımda herşey böle benzer takım olsun die bakalım umarım iii çıkar eşim markayı araştırdı ancak öle aldırdı onuda önce istemedi küstüm sonra aldı
Güle güle giysin canımm:) bizimkiler 6 aydan önce alma diyorlarr.. Ben de sabretmeye çalışıyorumm..
canım sendemi ist daydın ne güzel şehirde olsam hiç netten almamda işteaslında bizde kayseride hastane kontrolünden sonra alırız demiştikte artık bişiler alasım geldi tak etti:)
Canım seni etkilemeyim ama benim bir arkadaşım epidural normal yaptı hiç memnun kalmadı..çünkü hissetmeden ıkınmak çok zor..çok fazla kesmek zorunda kaldılar açılmadı vakumla doğdu bebek ve malesef doğumda omzu çıkmış( amerikada yaptı bi de doğumu.. Tabi şans ksmet ama.. Epidural normalde dr un sancıları çok ii takibi ve annenin ıkınabilmesi çok önemli.. En iyisi ya tam normal yada tam sezeryan yada dr un deneyimliyse epidural sezeryan..epidural normalde malesef abd ve avrupadaki kadar ii değil henüz bizim dr lar..
Valla bitmedi canım vazgeçtimm:)
kızlar ya ben vitamin ve denir hapına başladığımdan beri 2 kg aldım toplamda 4 kg oldu.. Gerçi tatilde de kaçırdım biraz ondan da olabilir de sizde de yaptı mı merak ettimm..
bu akşam avm ye girerken kapıdaki görevli direk yan kapıyı açtı xray den geçmedim ama çok şaşırdım demek baya belli oluyo karnım
Evet canım istanbuldayım.Vialand diye bir yer açıldı burada çok acayip bebek mağazaları var özellikle mamas papasa bakmayı çok istiyorum bir de english home nevresim takımlarına.Bakıcaz artık bi pazartesi gelsin eşimde izne çıksın bol bol gezicem inşallah.Ama ben de netten alışveriş yapmıyorum işte.Eşim elimle ellemeden hiçbirşey almam der o yüzden net alışverişleri bana yasak.
Bitmez bazen ben de bayılıyorum okurken :)
Ben hapları bir aydır içiyorum bende kabızlık yaptı ama kiloda ki artış normal 2 almıştım 1 i geri vermişim garip yani bende.
Ne güzel bak artık dışarıya da ben hamileyim mesajı veriyorsun vuhuuuu
bende öleydim canım tatlım ama küçük yerde yaşayınca mecbursun bi şehre gitsen bile bir kaç saat içinde hiçbişi bulamıyorsun en azından ben öleyim ben alışverişi öle rahat zamanlarda denk geldikçe yapmayı seven bir insanım ama kısmet:)
Bir kere de olsa mutlaka rahat rahat alışveriş yapacaksındır ben inanıyorum canım
Ben de netten alışveriş yapmak istiyorum ama nasıl yapıcaz şimdi cano
benim 18 mayıs ama bebişim geriden geliyo en son satla uyumluydu ama ben yine de 23-25 şubat diyorum 25 i doğum günüm o gün doğsa aldığım en güzel hediye olucak ..bebeği 12. haftada erkeğe benzetti ama değişebilir dedi diğer randevumuz 16sında o gün kesin biişeyler söyler heralde sen öğrendin mi cinsiyeti canım?:26:
Ay korktum simdi
Ben iki üc kez gectim xray'den. Bilmiyordum zararlidir elbet ama ne bileyim :\
Bariz bi zarari olmaz dimi bebeğe?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?