2014 Şubat Anneleri

canım hepimizin bozuk psikolojisi eşine kırgınmısın canım

günaydın güzel anneler, bu gün doktor randevumuz var, eğer gösterirse bebeğimi cinsiyetini öğreneceğim teyzeleri hemde 3 tarama testimiz var onu yaptıracağım, allahım sorunsuz çıkmayı nasıp eder inşallah, herkesin mutlu sağlıklı bir gün geçirmesi dileğiyle

Gunaydin hanimlar,
Yav benim bogazim gece bi sisti ((((((( konusamiyorum bile agridan. O kadar uzgun ve kotuyum ki (( ne icmemi onerirsiniz bitki cayi olarak ??

yerim ben seni yaaa.
günaydı hajım.bakalım gizemin ilk halkası olan lepi napcek :)
canım hepimizin bozuk psikolojisi eşine kırgınmısın canım
aynen katılıyorum tatlım.umo beni sinir ediyor.sen hep böyle öküzmüydün sonradanmı oldun diye düşünüyorum dedim ona

birde kızlar bu gün test yaptırıcam ya hastaneyi arayıp sorduk aç karnına mı olması gerekiyor diyor fark etmez dediler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda randevumuz saat 2 de daha çok var

güzel haberlerle gel kuzum.içinden ne geçiyor cinsiyet için

bende seni yerim huzunbazım

birde kızlar bu gün test yaptırıcam ya hastaneyi arayıp sorduk aç karnına mı olması gerekiyor diyor fark etmez dediler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda randevumuz saat 2 de daha çok var

dedikleri gibi farketmiyo canım...

Bende ne zaman eşime kırgın olsam uyuyamıyorum

Allah korusun guzum

nöbetleri tam bilmiyorum canım ama bizim okulda bi hoca rapor almıştı tutmuyodu ona bi sorucam bakalım öğrenince yazarım buraya
Ay korktum simdi
Ben iki üc kez gectim xray'den. Bilmiyordum zararlidir elbet ama ne bileyim :\
Bariz bi zarari olmaz dimi bebeğe? (

aslında kanıtlanmış bi zararı yok ben de defalarca geçtim canım ama artık geçmiyorum bi sorun olmaz yani arkadaşların da dediği gibi herşeyde radyasyon var artık

tünaydın kızlar....
sankim ben dün akşam bişiler hissettim gibi ya.
kimseyede söylemiyorum, hemen o gazdır gaz diolar daha küçük
ama ilk defa oldu gazı ayırt edebiliyoruz artıkın yani
3 defa aralıklarla aynı yerden birer kere sanki kalp çarpıntısı gibi ama ne bilem değişik bişeydi
tamda uykuya dalmak üzereydim yorgunluktandır dedim
ama sonunda minnak ben burdayım dedi heralde ya sevindirik oldum erken mi acaba gerçekten

valla tatlım bende dün aksam ilk kez cok belirgin bi şekilde hissettim.tekme gibi değil de içimde kayıp durdu ordan oraya.dans ediyo dedim ben hatta eşime....artık hissetmeye başlıyoruz galiba çok şükür

Son düzenleme:
Arkadaslar trt 1 de guzel bir program var

merhabaaa sanırım aynı gun doğum yapacagız takvımını gorunce cok heyecanlandım bırsuru soru aklımda seni eger yormayacaksa canım hareketlerini hissediyormusun yavrunun, cinsiyeti belli oldu mu, senin de burun tıkanıklıkların sıddetlı basagrıların oluyomu, bazen cok iyi bazen çok çekilmez oluomusun, hungur hungur aglarken kahkahalarla guluomusun... ya inan ben hıc bana benzemeyen bır hal aldım artık bu durumlar normal mi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…