günaydın kızlarrrrr....siz ve yeğenlerim iyisinizdir inşallahhhhben gece uyandım sabaha kadar uyuyamadım....eşimi izledim durdum...içim sıkıldı ağladım biraz da.....sonra bebeğimi üzmeyim dedim onunla konuştum biraz.sonra tv izledik yavrumla.bi türk filmi buldum gecenin bi vakti sonra gittim yatağıma.uyumusum...rüyamda bebeğimi gördüm....ortanca kardeşime emanet etmişim...çocuğa süt vermeyi falan unutmuş.altını değiştirmemiş.çocuk açlıktan ölecek nerdeyse...hemen süt ısıttım...biberonla içirdim bi de su verdim biraz.sonra altını değiştim...benim ve babasının ortasına yatırdım....rüyamda uyandığımda babasının kucağında sarılmış uyuyolardı....ayy ben cok duygusalım bu ara.....eşime de uyuzum....hep onun yüzünden hepppp
canım hepimizin bozuk psikolojisi eşine kırgınmısın canım
Gunaydin hanimlar,
Yav benim bogazim gece bi sisti((((((( konusamiyorum bile agridan. O kadar uzgun ve kotuyum ki (( ne icmemi onerirsiniz bitki cayi olarak ??
yerim ben seni yaaa.günaydın kızlarrrrr....siz ve yeğenlerim iyisinizdir inşallahhhhben gece uyandım sabaha kadar uyuyamadım....eşimi izledim durdum...içim sıkıldı ağladım biraz da.....sonra bebeğimi üzmeyim dedim onunla konuştum biraz.sonra tv izledik yavrumla.bi türk filmi buldum gecenin bi vakti sonra gittim yatağıma.uyumusum...rüyamda bebeğimi gördüm....ortanca kardeşime emanet etmişim...çocuğa süt vermeyi falan unutmuş.altını değiştirmemiş.çocuk açlıktan ölecek nerdeyse...hemen süt ısıttım...biberonla içirdim bi de su verdim biraz.sonra altını değiştim...benim ve babasının ortasına yatırdım....rüyamda uyandığımda babasının kucağında sarılmış uyuyolardı....ayy ben cok duygusalım bu ara.....eşime de uyuzum....hep onun yüzünden hepppp
günaydı hajım.bakalım gizemin ilk halkası olan lepi napcek :)Günaydın kızlar
Şafak 2...
Lepiiiiiim ölcem meraktan çabbık gel artık dayanameyoozzzz
Kronikim ben de dün benim adama karnımı severken edim tabi hala yaşıyorsa diye bi kızdı bi kızdı korktum valla ama doktora gitmedim.
Bende ki bu inat nolcak bilmem bebek konusunda bile inat ediyorum ya :44:
aynen katılıyorum tatlım.umo beni sinir ediyor.sen hep böyle öküzmüydün sonradanmı oldun diye düşünüyorum dedim onacanım hepimizin bozuk psikolojisi eşine kırgınmısın canım
günaydın güzel anneler, bu gün doktor randevumuz var, eğer gösterirse bebeğimi cinsiyetini öğreneceğim teyzeleri hemde 3 tarama testimiz var onu yaptıracağım, allahım sorunsuz çıkmayı nasıp eder inşallah, herkesin mutlu sağlıklı bir gün geçirmesi dileğiyle
yerim ben seni yaaa.
günaydı hajım.bakalım gizemin ilk halkası olan lepi napcek :)
aynen katılıyorum tatlım.umo beni sinir ediyor.sen hep böyle öküzmüydün sonradanmı oldun diye düşünüyorum dedim ona
birde kızlar bu gün test yaptırıcam ya hastaneyi arayıp sorduk aç karnına mı olması gerekiyor diyor fark etmez dediler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda randevumuz saat 2 de daha çok var
güzel haberlerle gel kuzum.içinden ne geçiyor cinsiyet için
günaydın kızlarrrrr....siz ve yeğenlerim iyisinizdir inşallahhhhben gece uyandım sabaha kadar uyuyamadım....eşimi izledim durdum...içim sıkıldı ağladım biraz da.....sonra bebeğimi üzmeyim dedim onunla konuştum biraz.sonra tv izledik yavrumla.bi türk filmi buldum gecenin bi vakti sonra gittim yatağıma.uyumusum...rüyamda bebeğimi gördüm....ortanca kardeşime emanet etmişim...çocuğa süt vermeyi falan unutmuş.altını değiştirmemiş.çocuk açlıktan ölecek nerdeyse...hemen süt ısıttım...biberonla içirdim bi de su verdim biraz.sonra altını değiştim...benim ve babasının ortasına yatırdım....rüyamda uyandığımda babasının kucağında sarılmış uyuyolardı....ayy ben cok duygusalım bu ara.....eşime de uyuzum....hep onun yüzünden hepppp
Günaydın kızlar
Şafak 2...
Lepiiiiiim ölcem meraktan çabbık gel artık dayanameyoozzzz
Kronikim ben de dün benim adama karnımı severken edim tabi hala yaşıyorsa diye bi kızdı bi kızdı korktum valla ama doktora gitmedim.
Bende ki bu inat nolcak bilmem bebek konusunda bile inat ediyorum ya :44:
Bende ne zaman eşime kırgın olsam uyuyamıyorum
Allah korusun guzum
nöbetleri tam bilmiyorum canım ama bizim okulda bi hoca rapor almıştı tutmuyodu ona bi sorucam bakalım öğrenince yazarım burayayok canım 12 haftalıkken gıttım hıc yorum yapmadı bıle herhalde pipi gormedı beklemeyı sectıbızde sormadık erken dıye.benım randevum haftaya carsamba o zaman soler nasıpse tam 16 haftalık olucam canım bıde nobet ne zamana kadar tutucaz onu bılıor musun
Ay korktum simdi
Ben iki üc kez gectim xray'den. Bilmiyordum zararlidir elbet ama ne bileyim :\
Bariz bi zarari olmaz dimi bebeğe?(
evet hem de çok...kırgınlığımı dile getirmeme rağmen sonuç aynı değişen bir şey yok....içime kapandım...tek kelime etmicem artık...
tünaydın kızlar....
sankim ben dün akşam bişiler hissettim gibi ya.
kimseyede söylemiyorum, hemen o gazdır gaz diolar daha küçük
ama ilk defa oldu gazı ayırt edebiliyoruz artıkın yani
3 defa aralıklarla aynı yerden birer kere sanki kalp çarpıntısı gibi ama ne bilem değişik bişeydi
tamda uykuya dalmak üzereydim yorgunluktandır dedim
ama sonunda minnak ben burdayım dedi heralde ya sevindirik oldum erken mi acaba gerçekten
günaydı hajım.bakalım gizemin ilk halkası olan lepi napcek :)
Allah korusun guzum
kroniğimmmmmm
her zaman doğru çıkmadığı söyleniyor inşallah bebek çok sağlıklıdır
nasılsınız hatunlar pazardan geldim dinlenirken bi bakayım napıyolar dedim :126: birazdan evi süpürcem
Arkadaslar trt 1 de guzel bir program var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?