canım ben tam hesaplayamadım ızın konusunu bakalım ptesı okula baslıcaz ya sorarız mudur yardımcısına.semıner donemınde okula gıtmeyı dusunuorum Allah nasıp ederse.senın sat ne zaman benım 22 mayıs.bebegının cınsıyetını ogrendın mı canım?
canım ben kalçaların genişlediğinde erkek olur diye biliyorum ama gönlüne göre olsun inşallah
merhabalar hanimlar.. bende suan 18. haftamin icindeyim.. allah kismet ederse 2 subat dogu tarihi dedi doktor. ama korkuyorum ve surekli carpintim var.. o yuzden sezeryan olmak istiyorum..
benide araniza alirmisiniz...
bende aynı dertten muzdaribim...acıkıyorum açım ama iştahım yok, yemekleri ittire ittire yiyorum. Bulantılarım hala da geçmiş değil...
baya da zayıfladım henüz kilo alamadım oyoyoyoyoyo
Doktor içimi rahatlamıştı geçen kontrolde..2 zeytin yesen bebeğe yeter şimdilik daha çok küçük demşiti ama işte biz açız, karnımızda büyüyen mucizeye karşılık daha çok kalori almalyız, inşallah düzelicek herşey..çok şükür bi lokma bi lokma biraz daha yemeye başladım bi de şu kusma işi bitse tamamen, koku hassasiyetim geçse...sigaradan bahsedilse öğürecek gibi oluyorum mesela, parfüm olayı cabası, koku işi bitiriyo beni insanlar da kokuyo...sıcaklar bitse de rahatlasak
merhabalar hanimlar.. bende suan 18. haftamin icindeyim.. allah kismet ederse 2 subat dogu tarihi dedi doktor. ama korkuyorum ve surekli carpintim var.. o yuzden sezeryan olmak istiyorum..
benide araniza alirmisiniz...
Benim bulantım olmadı çok şükür ama yinede iştah yok anlamadığım kiloda aldım 1.5 kilo 54.5 kilodayım şuan ideal kilomun Altında hamile kaldım ittirerek yiyorum resmen bi su içiyorum günde üç litre falan o yaramış heralde:) neyse 20. Haftayı bekliyorum o zaman açılıyormuş iştah internette öyle yazıyor.
bende de hiç iştah yok zorla yiyorum sadece 400gr aldım ama bebeğin kilosu iyiymiş 16 haftaya girdiğimde gittim 153 gr iyi dedi.Ama artık almam lazım beslenemiycekmiş gibi geliyor.
Demek ki hepsi uydurmasyonmuş, sende kanıtlandı :)
Bu arada ikili testinde BHCG'n kaçtı tombikkus? :) Benim abartı yüksekyüksek, 50 altı erkek üzeri kız yorumları da var da bir de..
biz de 26 eylul de ogrenices cinsiyetini ins nasipse.....
ay ya ne kadar gec bakiyolar burda, sinir oldum.
hic alisveris de yaptirmiyor esim cinsiyeti belli olmadan
Hoşgeldin canım aramıza.Çarpıntılar doğum korkuları bende de var sanırım çok normal geçecektir diye düşünüyorum en azından çarpıntıların
hoşgeldin canım daha erken ama doğum korkusu bende de şimdiden başladı bende epidural normal doğum düşünüyorum biraz araştırdım ağrısız oluyormuş ama yinede bilmiyorum ya insan korkuyor işte:18::18::18:
hosbulduk canim cok saol.. ben hamile oldugumu ogrendigimden beri carpintim devam ediyor.. ama bende panik atak var.. tedavi goruyordum ilac kullaniyordum.. ee tabi hamile kalinca ilac icemiyorum..
birde birsey hissediyorum yemek yedigim zaman nabzim 110 civarinda oluyor.. belkide cok normal bu ama hissetmek bunu korkutuyor insani..
insallah gecer yakin zamanda tum zorluklar.. senin ne kadarlik bebisin.. cinsiyeti belli oldumu...
Doğunca ancak alışıcam galiba. Eşim o kadar sevindi ki. Onun erkek diye sevinmesi bile bana battı. Halbuki 6 ay öncesine kadar çocuğumuz olup olmayacağından bile emin değildik. Şu an yaptığım tam bir nankörlük. Erkek çocuk nası büyütülür hiç görmedim ki ailemde hep kızlar vardı biz kızlara çok düşkün bi aileyiz. Erkek çocuk nası tutulur nası sevilir, altı nası değiştirilir hiç bilmiyorum. Teşekkür ederim kızlar moral verdiğiniz için. Umarım en yakın zamanda atlatırım bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?