iyilik canım sendn naber.valla bende sinirliyim bgün.hıncımı evden çıkarmayı düşünüyorum...deli gibi temizlik yapcam eve gidip
hayırdır canım niye sinirlisin sıkma canını
ahh kocalar desemmm anlarsın
Tuünaydın güzel anneler
xray korkumda bana yorum yapan ve yardımcı olan içime su serpen güzel insanlara da ayrıca teşekkürler. 7 haftalıkken de bebeğim bilmeden geçmiştim. Cahillikartık dövseler de geçmem
Doktor randevuma kaldı 5 gün. Şafak sayıyorum sankibir an evvel geçip bitmedi günler..
Aslında cinsiyetten çok bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum. Doopler alıcam zaten olmaz böyle telaşlanıyorum sonra..
Bir de, ben hiç test yaptırmayacaktım aslında. Kızımda da yaptırmamıştım. Sonuçta bebeğim beni seçmiş düşmüş karnıma, Allah o muczeyi içimde yaratmış. Sadece istatistiklere bağlı sonuçlara dayanarak bebeğimi aldırmam söz konusu bile olamaz. Bu yüzden ikili testi bilerwk yaptırmamıştım. Doktorum "o zaman 3'lüyü yapalım hiç yapmadan olmaz" dedi peki dedim. 3'lü testi de yaptırıcaz bakalım işimiz rast gele..
Herşey bebişlerimiz için
Bu arada, sanki hafif kıpırtılar hissediyorum ama gazdır diyorum. Kızımı 5 buçuk aylıkken hissetmiştim. Bakalımm
geç cevap yazarsam yanlış anlamayın arkadaşlar. Geç de olsa mutlaka bakıyorum sizlere..
Mutlu haftasonları...
Merakla bekliyoruz ses soluk çıkmadı daha kaçtaydı randevusu acep kafa gitti bende az temizlik yapınca :44:
Allah'ım korusun yavrimu doğru dedin :26:
10.30 olması lazım.
la yoksa doktorumu dövdü lepi
10.30 olması lazım.
10.30 olması lazım.
Bence cinsiyeti öğrendi kendini alışverişe verdi
Valla var bu işte bi gariplik hemen gelip yazacaktı bir de hain köfte
adallycim geçmişi okuyamadım sen mi gitcektin bugün doktora?
Ya çok sıkıldım neden kimse yoooook
bugün pek sakin burasııııı :26:
Valla ya bu kuzuların sessizliği ya da fırtına öncesi sessizlik tırstım :18::18::18:
nerdeeee bu milletttttt hakkaten yaaa başka zaman sayfaları okuyamıyorum hemen doluyo bugün tık yok :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?