2014 Şubat Anneleri

Tuünaydın güzel anneler
xray korkumda bana yorum yapan ve yardımcı olan içime su serpen güzel insanlara da ayrıca teşekkürler. 7 haftalıkken de bebeğim bilmeden geçmiştim. Cahillik artık dövseler de geçmem
Doktor randevuma kaldı 5 gün. Şafak sayıyorum sanki bir an evvel geçip bitmedi günler..
Aslında cinsiyetten çok bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum. Doopler alıcam zaten olmaz böyle telaşlanıyorum sonra..
Bir de, ben hiç test yaptırmayacaktım aslında. Kızımda da yaptırmamıştım. Sonuçta bebeğim beni seçmiş düşmüş karnıma, Allah o muczeyi içimde yaratmış. Sadece istatistiklere bağlı sonuçlara dayanarak bebeğimi aldırmam söz konusu bile olamaz. Bu yüzden ikili testi bilerwk yaptırmamıştım. Doktorum "o zaman 3'lüyü yapalım hiç yapmadan olmaz" dedi peki dedim. 3'lü testi de yaptırıcaz bakalım işimiz rast gele..
Herşey bebişlerimiz için
Bu arada, sanki hafif kıpırtılar hissediyorum ama gazdır diyorum. Kızımı 5 buçuk aylıkken hissetmiştim. Bakalımm
geç cevap yazarsam yanlış anlamayın arkadaşlar. Geç de olsa mutlaka bakıyorum sizlere..
Mutlu haftasonları...

ahh kocalar desemmm anlarsın

Onlarlada olmuyor onlarsızda olmuyor diyebilirim canım güzel günler göreceğiz güneşli günler
Jackim frostum berhudar ol

Tünaydın canım
Valla ben de yaptırmadım 2li testi doktorum 3lü 4lü için ne diyecek pazartesi göreceğiz bakalım.Herşeyden çok dediğin gibi tek önemli olan kalp atışları Allah2ım bizlere bağışlasın evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…