- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Ya çok sıkıldım neden kimse yoooook
He ya sayfalarca yazılar nerede insanlar kayıp sesimi duyan var mııııııııııııııııııııııııı
Bu hafta herkes gezmede sanırım
kızlar demin çok sevdiğim ama uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşımla görüştüm dün tüplerinden ameliyat olmuşbi kerde kürtaj oldu malesef bebği olmadı sordu var mı diye yalan söleyemedim çok korkuyorum nazar olur mu deliricem asla kem gözlü değil ama ben olsam çok imrenirdim nazarda imrenmek ya zaten çok korkuyorum
bende doktoruma daha soylemedim sezeryani.. ne bileyim agrisiz olsun diye sezeryan istiyorum.. sanki normal doguma gucum yetmeyecekmis gibi hissediyorum.. epiduralde igne vuruluyormus belden.. o yuzden korkuyorum ondanda :)) allah sonumuzu hayir etsin insallah agrisiz acisiz atlatiriz dogumumuzu..
ne kadarlik bebisin.. kizmi erkekmi ??
Korkma canım Allah büyük görüyor herşeyi.Onca kötü yaşanmışlığa rağmen kötü düşünürse olmaz artık.Rabbim onada versin en kısa zamanda senin de bebeğini korusun inşallah.
Onlar gelecekler bu seferde ben gideceğim ama (hiçbir yere gidemedi) :122:
lepiden haber yokmu ya
lepiden haber yokmu ya
kötü düşünmezki asla düşünmez ama işte korkuyorum çünkü ben nazarı imrenip bir kere yutkunmak olarak biliyorum hatta insanın en sevdiklerine bile değermiş nazarı offffffffffffffrabbime emanet inşallah rabbim onada nasip etsin
Olsa keşke kayıplarda
Aaaaa valla kızıcam artık amma çok olumsuzluk düşündün bir kaç haftadır dayak geliyo ama bak acımam
Seni konunun demirbaşı ilan ediyorum
kesin vukuat çıkardı lepi.
haberleri açim bakim varmı
Halk tv yi aç varsa orda vardır :18:
Herşey güzel olacak diye kendimi yırttım burda kuzum sakin ol rahatla
kızlarrrr ben geldiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?