2014 Şubat Anneleri

slm kızlar cumartesi doktora gideceğimizi söylemiştim, gittik allah şükür bir sorun yok cinsiyetimizi göstermedik inşallah iki hafta sonraya kaldı. birde dörtlü testimizi verdik iyi çıkar inşallah sonuçlarımız

kızlar oğlum için isim araştırıyoruz meriç mert aras arda ve çağan hangisi daha iyi sizce benim çağan daha hoşuma gitti anlamıda mutlu gün bayrammış nasıl sizce?

arda isimli öğrencilerimin daha akıllı uslu, çağan isimlilerin ise oldukça hareketli ele avuca sığmaz olduklarını gözlemlemiştim. mertler de fena oluyor aras ve meriç için bir şey diyemem benim kuzenim meriç ama kız, sakindir ama içten içe çok huysuz ve kaprislidir :) geriye aras ve arda kaldı galiba :)

:)))) gözün aydın canım güldürdün beni yaaa.. Benim de libidodan yana problem yok ama eşim benden çok korkuyor:) bir de en son sadece ultrason için gittiğim dr temas yapmıyoruz dedi.. Lafa çok güldümo ayrı da niye öyle dedi anlamadım.. Kanamam olalı çok oldu ama acaba cvs yaptırdım ondan mı dedi bilemedimm..

bende tansiyon problemi olmuyor ama aşırı baş ağrısı çekiyorum hiç geçmiyor
baş ağrısı problemi yaşayan var mı ??

Ben de aa ara oluyor canım hamilrlikte normal diyotlar.. Hatta dün öyle bir tuttuki sabahtan akşama kadar artık sinirlerin bozuldu eşimin zoruyla minoset içtim o kesti biraz.. Çok kötü olursan en masumu minoset..

Bence isimlerin anlamıda çok önemli
Aras isim anlamı : at kılı
arda : ardından gelen veya işaret çubuğu (arda boyları şarkısında öle geçer)
çağan : eğlence
meriç : bir ırmak ismi
Geriye sadece mert kalıyor :)

Ben erkek ismi olarak mert,arda,emre,yiğit,yağız, ömer isimlerini çok seviyorum..erkek olacağından nerdeyse emindim ya büyük ihtimalle yiğit koyacaktımm:))
Şimdi kızıma alıştım..Kızıma büyük ihtimalle ırmak ismini koyucam rüyam da gördüm çünkü
Ama ceren ve defneyi de düşünmüyor değilimm..

ayy ırmaklar çook yaramaz oluyor..ayaklı bomba gibi her anları vuaat:))ama rüyanda gördüysen başka ismi konmuş demekki.hayırlısı olsun inşallah:)

hayırlı geceler arkadaşlar herkes uyuyor galiba.yarın 3 lü testin sonucu çıkacak inşallah bişe çıkmaz dua edin oğluma.biz eşimle kararlaştırdık Muhammet çağlar koyacaz ismini hayırlısıyla.yarın doktora gidenlerin allahım gönüllerine göre şeyler söyler inşallah.ALLAH'ım hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.birde ilk doğum yapanlar korkmasın ben kızımı epüdural sezeryanla doğum yaptım bi zorluk çekmedim.kiloyuda isterseniz en kısa zamnda verebiliyosunuz korkmaya gerek yok yani.

günaydın kızlarr

ben de cumartresinden beri isim düşünüyorum
giyside olduğu gibi isimde de daha az çeşit var erkek için
böyle büyüyünce karizması olcak sonuna bey kondumu hoş duracak
yazılıp söylemesi kolay anlamı güzel bi isim istiyorum
bakalım ne olacak
babası da bakacak sonra listelerimizi karşılaştırıcaz

adally ve hüzünbazıım doktor günü geldii
ay hadi gönlünüze göre olsun sağlıklı sıhhatli olduklarını görün gelin
haber verin hee

Günaydın herkese

Adally ve hüzünbaz için büyük gün sabırsızlıkla bekliyorum. Lepi gibi merakta koymayın beni

Lepioğlum olsaydı biz eymen düşünüyorduk

adally ve hüzünbazıım doktor günü geldii
ay hadi gönlünüze göre olsun sağlıklı sıhhatli olduklarını görün gelin
haber verin hee

Günaydın herkese

Adally ve hüzünbaz için büyük gün sabırsızlıkla bekliyorum. Lepi gibi merakta koymayın beni

Lepioğlum olsaydı biz eymen düşünüyorduk

Günaydın kızlar eveet bu gün büyük gün kaldı 2 saat evde bir bayram havası

Bu arada isim konusuna gelince erkek Poyraz Ata, kız ise Melek Rüya

Günaydın ;

cumartesi minik kuzum için açık görüşe gittik keyfi yine yerindeydi
kilosu boyu herşeyi de çok şükür iyiydi 4lü test için kan verdim haftaya alacağım inşallah oda güzel çıkar :26:
doğum için doktora sordum tabiki normal doğum olursa geleceğim dedi ama 38: hafta da doğum şeklin belirlenecek
bunları şimdiden düşünme dedi bir OHHHHHHHHHHHHHH çektim
kendi doktorum da kızım olacağını tescilledi
sonra eminönüne gittik bir sürü alışveriş yaptık nerdeyse eksiğimiz kalmadı bile

lepi oğlun olacakmış hadi hayırlısı olsun başka cinsiyet öğrenen var mı bilmiyorum
3 gündür gelmediğim için geçmiş fena dolmış :2:

Dörtlü testi tekrar yaptırman iyi olmuş en azından kafanda soru işareti kalmaz Eminönüne bizde gidicez haftaya nerelere gittin ve neler aldın benimde liste yapmam gerek :26::26::26:

Dörtlü testi tekrar yaptırman iyi olmuş en azından kafanda soru işareti kalmaz Eminönüne bizde gidicez haftaya nerelere gittin ve neler aldın benimde liste yapmam gerek :26::26::26:

kendi doktoruma bahsetmedim bile yeniden hiç bişey olmamış gibi yaptırdım
Eminönünde havuzlu hana gittim babycity diye bir yere istersen açık adresini de yollarım bizim akraba oluyor genelde tüm bebek mağazaları havuzlu han içinde hepsini oradan aldık
ekledim aldıklarımı liste gibi istersen de blogta bunu oluşturdum kendime göre bir liste

SPEEDY & BABY: DOĞUM ÖNCESİ BEBEK ALIŞVERİŞ LİSTESİ

Benim ilk oğlumun adı Toprak ve çok seviyorum adını şimdi ikinci erkek geliyor Ateş düşünüyorum . 4 elementi tamamlıcam:))) ateş nasıl sizce???

gunaydın kızlar 3 gündür girmedi malum o yüzden fazla geriye gidemedim umarım herşey yolundadır
lepinin oğlu olacakmış onu öğrendim hayırlı olsun lepi

adaly ve hüzünbazın doktor günü sanırım

bizlerde iyiyiz çok şükür artık bebemin hareketlerini hissediyorum iyice daha doğrusu artık o olduğuna eminim çünkü hep aynı yerden vuruyor hafif hafif
birde benim göbek çok büyümüş ya sabah baktımda sanırım bundada karnım oldukça büyük olacak oğlumdada karnım bir kamyondu

Bende bu hafta liste yapıp haftaya annemle beraber gitmeyi düşünüyorum.Yoksa gerekli gereksiz her şeyi doldururum ben Senin listeyede göz atıcam mutlaka Havuzlu hanı biliyorum ama babycity nerde tam olarak :44::44::44:

Günaydın kızlarrrr

Nasılsın frostum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…