kızlar oğlum için isim araştırıyoruz meriç mert aras arda ve çağan hangisi daha iyi sizce benim çağan daha hoşuma gitti anlamıda mutlu gün bayrammış nasıl sizce?
Allahım bu evladını senin sağlıkla sıhhatle kucağına versin inşallah...ben de ilk evladımı 6 haftalıkken kaybettim ama ilk düşük normal kabul edildiği için bakılmadı bile şimdiki duruyor ama içimden iyi şeyler geçirmeye çalışsam da bazen korkuyorumrabbime emanetiz yapcak hiçbirşeyim yookk (( kilonu ise sorun etme eğer dengeli beslenirsen hamilelik kilosu hariç fazla almazsın yani dert etme,sonra birr birrrr verirsin o kiloları:) şu eşle asker arkadaşı olma konusuna gelirsek;burda çoğu kişi çocuğun nasıl yapıldığını bilem unutmuş durumda:))))))))))))) ben ise bu topiğin libidoları en yüksek hatunuyum:) ama aylardık tık yoktu taaa kiii düne kadar:)))) oldu en sonunda kızlar olduuu eski günlerdeki gibi karı koca olabildik:))) biraz şeyim ağrıdı ama olsun rahatladım:)
bende tansiyon problemi olmuyor ama aşırı baş ağrısı çekiyorum hiç geçmiyor
baş ağrısı problemi yaşayan var mı ??
arda isimli öğrencilerimin daha akıllı uslu, çağan isimlilerin ise oldukça hareketli ele avuca sığmaz olduklarını gözlemlemiştim. mertler de fena oluyoraras ve meriç için bir şey diyemem benim kuzenim meriç ama kız, sakindir ama içten içe çok huysuz ve kaprislidir :) geriye aras ve arda kaldı galiba :)
Ben erkek ismi olarak mert,arda,emre,yiğit,yağız, ömer isimlerini çok seviyorum..erkek olacağından nerdeyse emindim ya büyük ihtimalle yiğit koyacaktımm:))
Şimdi kızıma alıştım..Kızıma büyük ihtimalle ırmak ismini koyucam rüyam da gördüm çünkü
Ama ceren ve defneyi de düşünmüyor değilimm..
günaydın kızlarr
ben de cumartresinden beri isim düşünüyorum
giyside olduğu gibi isimde de daha az çeşit var erkek için
böyle büyüyünce karizması olcak sonuna bey kondumu hoş duracak
yazılıp söylemesi kolay anlamı güzel bi isim istiyorum
bakalım ne olacak
babası da bakacak sonra listelerimizi karşılaştırıcaz
adally ve hüzünbazıım doktor günü geldii
ay hadi gönlünüze göre olsun sağlıklı sıhhatli olduklarını görün gelin
haber verin hee
Günaydın herkese
Adally ve hüzünbaz için büyük gün sabırsızlıkla bekliyorum. Lepi gibi merakta koymayın beni
Lepioğlum olsaydı biz eymen düşünüyorduk
Günaydın ;
cumartesi minik kuzum için açık görüşe gittikkeyfi yine yerindeydi
kilosu boyu herşeyi de çok şükür iyiydi 4lü test için kan verdim haftaya alacağım inşallah oda güzel çıkar :26:
doğum için doktora sordum tabiki normal doğum olursa geleceğim dedi ama 38: hafta da doğum şeklin belirlenecek
bunları şimdiden düşünme dedi bir OHHHHHHHHHHHHHH çektim
kendi doktorum da kızım olacağını tescilledi
sonra eminönüne gittik bir sürü alışveriş yaptık nerdeyse eksiğimiz kalmadı bile
lepi oğlun olacakmış hadi hayırlısı olsun başka cinsiyet öğrenen var mı bilmiyorum
3 gündür gelmediğim için geçmiş fena dolmış :2:
Dörtlü testi tekrar yaptırman iyi olmuş en azından kafanda soru işareti kalmazEminönüne bizde gidicez haftaya nerelere gittin ve neler aldın benimde liste yapmam gerek :26::26::26:
kendi doktoruma bahsetmedim bile yeniden hiç bişey olmamış gibi yaptırdım
Eminönünde havuzlu hana gittim babycity diye bir yere istersen açık adresini de yollarım bizim akraba oluyor genelde tüm bebek mağazaları havuzlu han içindehepsini oradan aldık
ekledim aldıklarımı liste gibi istersen de blogta bunu oluşturdum kendime göre bir liste
SPEEDY & BABY: DOĞUM ÖNCESİ BEBEK ALIŞVERİŞ LİSTESİ
Günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?