hahahahhaha ben de sevindim kendi adıma:)))
ayy hadi hayırlı haberler alın inşallah gösterir seninki şeyini:) benimki her seferinde açıyor mubarek:))))) çabuk yaz buraya ayy hatta dur bana özelden ya da cepten mesaj at meraktan çatlarım....
Ablamlar gecen yıl yogun ısrarlarım karsısında yıgenıme çağan adını koydular Çağan Irmak'ın ışlerıne olan hayranlıgım yuzunden bence cok yakıstı adına yakısır bayram yerı gıbı evlerıne mutluluk huzur bereket geldı :) Naçisane tavsiyem Çağan yönünde
kız olsa hazırdı ismi asya :) ama erkek hiç düşünmemiştim çağanı çok beğendim ama kararsız kaldık zor işmiş ya
Allahım bu evladını senin sağlıkla sıhhatle kucağına versin inşallah...ben de ilk evladımı 6 haftalıkken kaybettim ama ilk düşük normal kabul edildiği için bakılmadı bile şimdiki duruyor ama içimden iyi şeyler geçirmeye çalışsam da bazen korkuyorumrabbime emanetiz yapcak hiçbirşeyim yookk (( kilonu ise sorun etme eğer dengeli beslenirsen hamilelik kilosu hariç fazla almazsın yani dert etme,sonra birr birrrr verirsin o kiloları:) şu eşle asker arkadaşı olma konusuna gelirsek;burda çoğu kişi çocuğun nasıl yapıldığını bilem unutmuş durumda:))))))))))))) ben ise bu topiğin libidoları en yüksek hatunuyum:) ama aylardık tık yoktu taaa kiii düne kadar:)))) oldu en sonunda kızlar olduuu eski günlerdeki gibi karı koca olabildik:))) biraz şeyim ağrıdı ama olsun rahatladım:)
sorma yaa zor işş....asya çok güzel isim ben baya isim yazdım verdim eşime ama neymiş arapça kökenli koymazmış,öz türkçe isim koyacakmış...bir siteye girdik baktık tabi saçma sapan isimler katun aybala gibi:))) aralarından beğendiklerimizi seçip kağıda yazdık dur sıralıyorum:)
ezgi,selin,pelin,gökçe,yeşim,defne....derken aralarında yeşim ağır bastı ama aklım defnede de kaldı:)
canım bizim senle çoğu durumumuz aynı 99 ile hamile kaldım ve kilodan dolayı bazen nefes problemleri yaşıyorum hep yatasım var ve sürekli tartıdayım 4 kilo aldığım için ve bebeğimi göbeğimden göremiyorum :) . benim de ilk hamileliğim çok isteyerek hamile kaldım yani kendimi hazır hissederek ama şimdi korkuyorum erken gelirse diye çünkü kilom olduğu için normal doğum yaparsam çok zorlancam gibi geliyor.izin olayını yanlış hatırlamıyorsam sen demiştin az önce ben karne dönemini 37 hafta olarak kapatıcam geri kalanlarını doğum sonrasına kullancam 15 haftayı yani sonra da rapor alıp dönemi bitircem eğer bir değişik olmazsa okulların açılacağı diğer dönem de 20+40+20 rapor alınabiliyormuş (yeni doğum yapan arkadaşım bu dönem öyle yapacak) ben de öyle yapcam yaklaşık 10 aylık olucak bebeğim. tabi hepsi kısmet inşallah evdeki hesap çarşıya uyarcanımsın huzunbaz benım ılk gebelıgım o kadar acemı o kadar hıçbilmezimki anlatamam. bu doğum izinleri yıllık rapor hakları en verımlı nasıl kullanılır hıc bılmıyorum dogum şubatta tatil bitio doğum başlıo 95 kiloyla hamıle kaldım daha sımdıden cok zor kaldırıorum kendımı kromzom problemlerı nedenıyle 3 bebişimi 6 haftalıkken kaybettım yat yat bi baktım gezegen kadar gobek yapmısım hala bebegı hıssedemıyorum allahım butun kotu enerjımı akıttım sıze dogru kızlar acemılıgımı bagıslayın oğluşum için endıselıyım ya mıadını dolduramadan gelcem dıye tutturursa ya bu da bı problem yaratırsa. Eşimle asker arkadası oluşumuzu falan da hıc saymıyorum aylardır tık yok... Allahım yareppim sana gelıoree :)
Ben de sadece sizin adınıza sevinmekle kaldım benim libidolar öldü çünkü
Yarın ilk işim çıkınca sana cepten mesaj atmak olacak o zaman açarsa tabiiii
Bu arada git aldıklarıma bak bakalım beğenecek misin jelibonum
Amin canım ınsallah. Hepimizin evladıyla beraber inşallah. Eşlerle kankalık durumuna degıl ama yalnız olmadıgıma sevındım zira bizimki dunyada tek hamıle senmısın şeklinde gece homurdanmalarını iş çıkışı homurdanmalarına çevirmiş durumda :) 20. haftadaki kontrolden sonra düşünebilirizle geçiştirmeye cabalıyorum o zamana kadar bir yedek bulmazsa tabi :)) bu arada hala düzenli gittiğim bi dr yok. istanbul sarıyerdeyim önerileri almak isterim libiondan öpüyorum seni muju :))
facede mi??? hemen bakayım:) ben hiçbirşey almadım....almayı da düşünmüyorum 30.haftaya kadar....bu arada defne mi yeşim mi?
Yok kız buraya ekliyoruz ya hani bi konu var aldıklarımızı diye orası işte..Niyetin almamak ise valla helal olsun ben dayanamadım.Bana göre Defne eşime göre Yeşim :44:
canım bizim senle çoğu durumumuz aynı 99 ile hamile kaldım ve kilodan dolayı bazen nefes problemleri yaşıyorum hep yatasım var ve sürekli tartıdayım 4 kilo aldığım için ve bebeğimi göbeğimden göremiyorum :) . benim de ilk hamileliğim çok isteyerek hamile kaldım yani kendimi hazır hissederek ama şimdi korkuyorum erken gelirse diye çünkü kilom olduğu için normal doğum yaparsam çok zorlancam gibi geliyor.izin olayını yanlış hatırlamıyorsam sen demiştin az önce ben karne dönemini 37 hafta olarak kapatıcam geri kalanlarını doğum sonrasına kullancam 15 haftayı yani sonra da rapor alıp dönemi bitircem eğer bir değişik olmazsa okulların açılacağı diğer dönem de 20+40+20 rapor alınabiliyormuş (yeni doğum yapan arkadaşım bu dönem öyle yapacak) ben de öyle yapcam yaklaşık 10 aylık olucak bebeğim. tabi hepsi kısmet inşallah evdeki hesap çarşıya uyar
öyle bir konu mu var yaa uzak kaldım desene...linkini atsana bakayım???
Günaydım anneler ve kendini anne hissedenler.Bal tadında geçsin gününüz.Ben gece benim adamla kavga ettim de az tadım az tuzum az
Evet maalesef çalışıyorumVe boğazlarım şiş ve sesim travestiler gibi
Ne oldu :26::26::26:
bende tansiyon problemi olmuyor ama aşırı baş ağrısı çekiyorum hiç geçmiyor
baş ağrısı problemi yaşayan var mı ??
Canım kekik zararlı değil mi bebişe. Ben tam bilmiyorum ama böyle bitkisel şeyler kullanırken doktora sorsan iyi olur. Bilindiğim kadarıyla sadece ıhlamur ve papatya içebiliriz.
Laurana bacim nerdesin sana sesleniyorum Adana'da kebapcidan:)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...acaklarimiz-icin-hepimize-fikir-olsun-14.html
Yöh anasını haberi yokmuş buyur
ne var ne yok tatlışlar eşim ve kızım markete gitti bakayım dedim o sırada
oo çok kuzum.ben spse tombikkuş duygudenizi ogretmen 44 ilk etapta aklıma gelenler
İyilik tatlim senden naberbende pasta ve kahvesini verdim esimin.bi bakim dedim ne var ne yok
kıs hakkaten yoktu haberim ve maşallah ne ara 14 sayfa olmuş:) çok tatlı hepsi ama unisex almayı başarabilmişsin:) özellikle yeşil kurbalı body acaip hoşuma gitti...inşallah hayırlısı olur ama kız kıyafetleri çook daha çeşitli erkeklere göre şanslıyım bu konuda:)
ne var ne yok tatlışlar eşim ve kızım markete gitti bakayım dedim o sırada
Ohhoo sen nasıl oldu da görmedin orayı ya kuzum şaşırdım..Neyse evet başardım cinssiz birşeyler almayıo yeşil kurbağalının mavi bıyıklısı da vardı ama o olmazdı haliyle :) İnşallah güzel günlerde giymeyi nasip eder Rabbim bu cicileri bebişlerimize.Ayrıca evet cicili bicili giydirebileceksin kuzunu sen de ballısın baya :))
Biz iyiyiz canım seni sormalı:)
bende iyiyim canım yarın haber bekliyoruz sizden hadi hayırlısı :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?