wowwwwwww baby çok şekersiniz
Benimde çekip buraya koyasım var aslında bugünde foto makinası yok yanımda birnin ayponunu çalsammı ki azcık
offf kıçımı kaldırsam da yemek yapsam akşam için....kardeşim bende diye hergün yemek yapıyorum yaa valla bir çocuk bile eve hareket getiriyor....bu arada kardeşim ama masraflıymış haa:)))) 18 yaşında kendisi erkek...hergün 4 ekmek alıyoruz...e mecbur hergün yeni yemek yapıyorum...arkadaşlarıyla buluşuyor akşamları harçlık veriyorum bir de dershane ve okul masraflarını ben karşıloyor olsaydım geçinemezdik heralde:) geceleri taksiye felan çıkardım:))))))))
hamilelikte hemogram bir parça düşüyor zaten, sıkma canını doktor kontrolündeyiz zaten hepimiz. demir ilacını yine de bir içmeyi dene güzelim, o ilk zamanlardaki mide bulantıları geçti zaten...bana güven bak bulanmıycak miden:)
benim geçen gün göğsümün ucu kaşıntı kesip atasım geldi
oyyy geçmiş olsun tatlım
offf kıçımı kaldırsam da yemek yapsam akşam için....kardeşim bende diye hergün yemek yapıyorum yaa valla bir çocuk bile eve hareket getiriyor....bu arada kardeşim ama masraflıymış haa:)))) 18 yaşında kendisi erkek...hergün 4 ekmek alıyoruz...e mecbur hergün yeni yemek yapıyorum...arkadaşlarıyla buluşuyor akşamları harçlık veriyorum bir de dershane ve okul masraflarını ben karşıloyor olsaydım geçinemezdik heralde:) geceleri taksiye felan çıkardım:))))))))
turuncu küçük bir ilaç vardı afta iyi geliyor ama dilimdeki yarayı geçirmedi
maşallah
bende unutuyorum hamile badimi giymeyi
yine heveslendim
Allah ım Allah ım maşallah size. Hamile t shirtleri de artık tam gelirmişşşşş.
Tam olarak o işte ağzımdakiler. Bizim ailenin meşhur derdi. :26:
wowwwwwww baby çok şekersiniz
Benimde çekip buraya koyasım var aslında bugünde foto makinası yok yanımda birnin ayponunu çalsammı ki azcık
Maaaşaaaaallaaaahhh diyorum nazar değmezin. Çok güzel görünüyor göbüş içinde bebiş. Allah sağ salim kucağınıza almayı, doğduktan sonra da çok güzel uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin....
Evde vardı ondan ama elime almadım bile. Öyle can yakıyor ki o dayanamıyorum böyle geçmesini bekliyorum mecburen. Oje fırçası gibi bi fırça var o değdiği an gözlerim yaşarıyo zaten. Ayyy ağzım sulandı o acıyı yaşar gibi oldum
çokda yakışır kuzum sana.atsana resim sen bakalım bebişkoyaoy oy oy
ben bu tshirtlerden almadım daha
taksici melahat
HUZUNBAZZZZZZ bu arada senin ev amerikan mutfakmı anacım ???
seneye bebekin sürünmeye başladğında görürüm ben senitüm dolaplaırn azını bağlarsın çekmecelere koruma kilidi alırsın
Selamlar güzel anneler..
Sabah kalktığımda boğazım ağrıyorduılık limonlu ballı su içtim. Bebeğe dokunacak şeyler değil bu dimi?
Bu arada henüz daha bu ayımda sanırım karnım çatladı :\ kızımda 7. ayda azcık belli belirsiz çatlamıştı. Görünmüyordu bile.. Bunda çok erken başladı ama karnım da erken büyüdü ondan sanırım.. Karnımın sağ alt kısmında ışık çarpınca çoook dikkat edince fark ettim.. Umarım çoğalmaz.. Zeytinyağı ve bebek yağı sürüyorum. Sizde de oldu mu daha bu ayda?
çokda yakışır kuzum sana.atsana resim sen bakalım bebişkoya
ahahah vallaha şimdiden bakıyorum ev koruma setlerine
çokda yakışır kuzum sana.atsana resim sen bakalım bebişkoya
ahahah vallaha şimdiden bakıyorum ev koruma setlerine
oohh hüzünbazın mutfağı temiz benimki bulaşık dolu şuan neyse hatunlar ben kaçar şöyle bir saat kestircem sonra da yemek yapcam sonra da çıkıp gezcem:) hadi çok öptüm sizlerii...
dolapları birbirne bağlarken açma yerlerinden renkli kalın kurdela kullan çok şeker duruyor ben öyle yapmıştım
diğer parçaları zaten alırısn ama dolap kilidi yeterli gelemeyebilir setin içinde
Alayım söz çekip yükleyeceğim ama şimdilik inatçı bebişimin ultrason görüntüsünü ekleyeceğim ultrason görüntüleri konusuna
çok teşekkür ederim kızlar.sizlerde olmasanız napardım
kangurucuk hoşgeldin kuzumm
Alayım söz çekip yükleyeceğim ama şimdilik inatçı bebişimin ultrason görüntüsünü ekleyeceğim ultrason görüntüleri konusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?