2014 Şubat Anneleri

oy oy oy
ben bu tshirtlerden almadım daha

taksici melahat

pof burnumu mu tıkasam neremi tıkasam bilemedim .

zaten minik kızım çok güzel hareket ediyor doğmadan karnımda parçalıcam bu çocuğu

HUZUNBAZZZZZZ bu arada senin ev amerikan mutfakmı anacım ???
seneye bebekin sürünmeye başladğında görürüm ben seni tüm dolaplaırn azını bağlarsın çekmecelere koruma kilidi alırsın

benim geçen gün göğsümün ucu kaşıntı kesip atasım geldi

oyyy geçmiş olsun tatlım

Sağol kuzum..

Bizde de Bursa'dan kuzenim var. Eşimin kuzeniyle sevgililer. Bizimde onları doyurcaz gezdircez diye anamız ağladı. Bi de ergenler üni.kazandılar aman bizim okul şöyle de böyle de uğraş dur

turuncu küçük bir ilaç vardı afta iyi geliyor ama dilimdeki yarayı geçirmedi

Evde vardı ondan ama elime almadım bile. Öyle can yakıyor ki o dayanamıyorum böyle geçmesini bekliyorum mecburen. Oje fırçası gibi bi fırça var o değdiği an gözlerim yaşarıyo zaten. Ayyy ağzım sulandı o acıyı yaşar gibi oldum

maşallah
bende unutuyorum hamile badimi giymeyi
yine heveslendim

Allah ım Allah ım maşallah size. Hamile t shirtleri de artık tam gelirmişşşşş.

Tam olarak o işte ağzımdakiler. Bizim ailenin meşhur derdi. :26:

wowwwwwww baby çok şekersiniz
Benimde çekip buraya koyasım var aslında bugünde foto makinası yok yanımda birnin ayponunu çalsammı ki azcık

çok teşekkür ederim kızlar.sizlerde olmasanız napardım

kangurucuk hoşgeldin kuzumm

Selamlar güzel anneler..
Sabah kalktığımda boğazım ağrıyordu ılık limonlu ballı su içtim. Bebeğe dokunacak şeyler değil bu dimi?
Bu arada henüz daha bu ayımda sanırım karnım çatladı :\ kızımda 7. ayda azcık belli belirsiz çatlamıştı. Görünmüyordu bile.. Bunda çok erken başladı ama karnım da erken büyüdü ondan sanırım.. Karnımın sağ alt kısmında ışık çarpınca çoook dikkat edince fark ettim.. Umarım çoğalmaz.. Zeytinyağı ve bebek yağı sürüyorum. Sizde de oldu mu daha bu ayda?

oy oy oy
ben bu tshirtlerden almadım daha

taksici melahat
çokda yakışır kuzum sana.atsana resim sen bakalım bebişkoya
HUZUNBAZZZZZZ bu arada senin ev amerikan mutfakmı anacım ???
seneye bebekin sürünmeye başladğında görürüm ben seni tüm dolaplaırn azını bağlarsın çekmecelere koruma kilidi alırsın

ahahah vallaha şimdiden bakıyorum ev koruma setlerine

geçmiş olsun tatlım.bence içtiğin karışım on numara.bebeğe neden zararı olsunki

dolapları birbirne bağlarken açma yerlerinden renkli kalın kurdela kullan çok şeker duruyor ben öyle yapmıştım
diğer parçaları zaten alırısn ama dolap kilidi yeterli gelemeyebilir setin içinde

oohh hüzünbazın mutfağı temiz benimki bulaşık dolu şuan neyse hatunlar ben kaçar şöyle bir saat kestircem sonra da yemek yapcam sonra da çıkıp gezcem:) hadi çok öptüm sizlerii...

Alayım söz çekip yükleyeceğim ama şimdilik inatçı bebişimin ultrason görüntüsünü ekleyeceğim ultrason görüntüleri konusuna

dolapları birbirne bağlarken açma yerlerinden renkli kalın kurdela kullan çok şeker duruyor ben öyle yapmıştım
diğer parçaları zaten alırısn ama dolap kilidi yeterli gelemeyebilir setin içinde

tecrübenin dibisin başka da bişi demiyorummm

Alayım söz çekip yükleyeceğim ama şimdilik inatçı bebişimin ultrason görüntüsünü ekleyeceğim ultrason görüntüleri konusuna

la o geğur (gavur) doktor bi profilden usg resmi vermedi yaaa.şimdi artık sığmıyormuş ekrana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…