2014 Şubat Anneleri

ayyy şimdi aralık anneleri topiğinde birşey okudum ve 30. haftaya kadar birşey almama kararımdan caydım((((((((( 24.hafta almaya başlayacam...kızcağız 27 haftalık hamileymiş ve erken doğum riski varmış...doktoru sadece tuvalete kalkmasına izin vermiş ve hiçbirşey almadım yavruma gezip alamayacam hevesim içimde kaldı diye üzülüyor...ben alayım bare yavruma bu ihtimali hiç düşünmemiştim

selam kızlar sabahtan beri yazdıklaklarınızı oku oku bitiremedim . güzel faydalı şeyler yazmışsınız. kafama hepsini not ettim. artık elşimden geldiği kadar aypıcaz bişeyler. ama ben şimdiden alışveriş etmek için erken diye düşünüyorum.
hele bi ekim gelsin başlarım ufak ufak bende bişeyler almaya artık. bu arada sonunda bende şu anketi cevaplayabildim şükür. önceki akşam acile gittim çömez bi doktor vardı sordum cinsiyetini % 90 erkek dedi. bakalım artık ne kadar doğruysa yarın yine doktor randevüm var. bakalım o ne diyecek. allahım ya doktorlara o kadar güvenmiyorum ki ne yapacağımı şaşırdım. ssk da doğum yapmak istemiyorum. zaten kaliteli doktorlar hep özellere geçti. özelde bi doktora güveniyorum ama onunda çok sert uslubu var. ne yapacam bilmiyom. doğurmadan bi doktor bulaydım iyiydi :)
kızlar bursada olup bana bayan doktor tavsiye edecek olanlar varsa beni çok mutlu edersiniz. armudun sapı üzümün çöpü doktorsuz kaldım iyimiiii

Benimde sona bırakmamamdaki en büyük sebeplerden biri bu.Hem kışa geliyor zor olur hemde benim minik zaten aşağı tutundu yukarı çıkmazsa erken doğum riskim olcakmış :18::18::18:

sağol kuzummm.yımışakya bende yatarım diye düşündüydüm

piki piki... yanına uzanıp emzirebilirsin izin veriyorum

tamam tatlım hemen yapmayalım zaten yaw....ekim gibi güzel olur....

Günaydın kızlarrrrrrr.

Ofiste klimalar bozukk. Yancaz galiba bugün..
:18:

ay burası da serinledi ben de ince giyinmiştim, etek açık ayakkabı neyseki üstüme ceket almışım yoksa içim kolsuz brr üşüme geldi..

Kızlar kıyafetler ciciler güzel de araba, ana kucağı işini ne yaptınız? İkinci el filan mı alsam diyorum bende..Nasılsa 3.yü de düşünmüyoruz artık ya da yeni alıp sonra satsak mı ben kızım bir kaç şeyini satmıştım sahibinden.com dan bileydim satmazdım ama saklayacak yerim yok. Aslında bir depomuz olsaydı, ya da Amerikan filmlerindeki gibi tavanarası depo ne güzel olurdu..

bu arada benim minik kuşum yuvaya başladı ya pzt. gidene kadar ağlıyormuş ühühühü gitmiycem ben diye diretiyormuş diğer çocuklarda öyle gidince de alışıyormuş ama üüzldüm yine de aklım kaldı..3 yaşında çocuk ya ..keşke bakıcımız bozuk çıkmasaydı onla devam etseydik. Seneye gitseydi yuvaya
Şimdi ben izne çıkınca hiç gitmek istemicek yuvaya, paracıklar da ödenecek tabi, hem bana da iyi olacak ama neyse inşallah iyi olur bu yuva işi.
Bu arada kızlar Eylül'e girince herkes üzüldü ya bi ben sevindim sanırım hehehe kış geliyor, Şubat-Mart yaklaşıyor...Doğum iznine çıkışım yaklaşıyor diyeee huuhuhuhuhuuh

hayırlı olsun oğlun tatlımmm
canım gözün aydın üçlü test sonucun için
sağol bitanem yaaa.pazartesinden beri uyumadım desem yeri
Benimde sona bırakmamamdaki en büyük sebeplerden biri bu.Hem kışa geliyor zor olur hemde benim minik zaten aşağı tutundu yukarı çıkmazsa erken doğum riskim olcakmış :18::18::18:
la senin bebişko ne cadıdırrrr.tutunur o annesiii kuşkun olmasın
piki piki... yanına uzanıp emzirebilirsin izin veriyorum

tamam tatlım hemen yapmayalım zaten yaw....ekim gibi güzel olur....
başka şeyler düşündüydüm ben

hadi yaa çıkar yavruşun belki belli mi olur annesi:) evet kışın gezmek daha zor olabilir ama sıcaklarda da gezmek zor sanki...bugün waikikye gitmeyi düşünüyorum şirinevlere...anneme doğum günü hediyesi 2 bluz almıştım küçük geldi göbeğini hesap edememişim değişim yapcam:) kendimi tutarsam sadece değişimi yapıp çıkcam:))))))

canbursaa hayırlı olsun oğluşun inşallah sağlıklı sıhhatli olur ama biran önce doktorunu bul güzelim:)

hayırlı olsun oğlun tatlımmm

sağol bitanem yaaa.pazartesinden beri uyumadım desem yeri

la senin bebişko ne cadıdırrrr.tutunur o annesiii kuşkun olmasın

başka şeyler düşündüydüm ben

bacım öle desene.ben sana onun için döşek yaptırıp gönderirim.çocuğunkine mi göz koydun gızzzz

Son düzenleme:
niye hajım.ikili üçlü heç biri yokmu

yok canom 2liyi ben istemedim 3lüyü doktorum gerek yok ikiliyi yaptırmadığın için dedi zaten detaylı usg yapılacak o yüzden 4 lüye de gerek yok dedi anlıcam Allaha emanet bebeğim

selam tatlım
ikinci el konusunda bilemeyeceğim bir tanıdığında falan varsa al derim ama bilmediğin birininki içine sinermiki :26:
evdeki minik kızın için üzüldüm ya çocuklar öyle malesef
benim oğlanda doğumdan sonra ben okula gitmicem diye tutturacak biliyorum ama napalım mecbur bi şekilde kandırcaz onları
eylüle girince herkes niye üzüldü kız kim o herkes yada
bende seviniyorum iznim başlıcak diye ama benimki ocakta kısmetse hatta 32 de çıkarsam aralıkta

bende folik asiti içemiyordum.gıcık aldıydım ilaca

demir ilacı zaten senin için tatlım bebekle hiç bir ilgisi yokki
doğum sonrasında sende kan kabyından oluşabilecek kansızlığı engellemek için
karnındakina faydası yok

hayırdır neden içemion speedy? bana ferrum fort diye bi ilaç verdiydi dr, bulantı fln yapmıo hiç, kahvaltıdan 1 saat sonra 1 bardak suyla içilio.

Kötü hissetme canım miden bulanıyor olur o kadar düzelirsin inşallah.

hobareey ne diyon guzum sen

normal insan vucuduna göre çok çok daha az kanım doktor kusarken bile bunu içmek zorundasın diyordu şimdi sanki içersemyine kusacakmışım gibi geliyor bulantım azaldı çok şükür ama içemiyorum her gittiğimde doktora soruyorum ve gittikçe düşüyor sonuçlarım ama yine de içemiyorum bile bile lades yapıyorum :2::2::2:

Acıbadem aile hastanesi desem yeterlidir sanırım

oranın projesini ben çizmiştim jfk idi aile oldu adı hastane güzel ama ciddi anlamda pahalı

bacım öle desene.ben sana onun için döşek yaptırıp gönderirim.çocuğunkine mi göz koydun gızzzz
bebeğe yaptırma kisvesi altınd aişimi görcektim ÇD
yok canom 2liyi ben istemedim 3lüyü doktorum gerek yok ikiliyi yaptırmadığın için dedi zaten detaylı usg yapılacak o yüzden 4 lüye de gerek yok dedi anlıcam Allaha emanet bebeğim

detaylı usg ne zaman kuzum

*ben de seviniom eylül geldi diye, daha doğrusu tüm antalyalılar seviniodur herhalde. baharı güzel olur buraların.yazı kışı çekilmez.
*araba illaki alınacak da, anakucağını bir arkadaş "ödünç veririm zaten 2-3 ay kullanılıo" dedi, bilmiom ne derece doğru?ilk bebiş olunca da her seyi yeni olsun istiosun.
*minik kuşun erkek galiba, paşa alışıncaya kadar biraz zorlanabilir, acaba kışın sen izne çıkınca nasılsa evde olucaksın, kreşten ayırsan olmaz mı? hem kışın diğer çocuklardan da hastalık kapmamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…