2014 Şubat Anneleri

görüntü net değil tatlım ya nubunu aradım bulamadım

BERNA1627 ayakkbılar çok tatlı sanırım USPAnın fiyatı nekadar tatlım bunların ?

Emin ol doktorda çok aradı nubunu hayatım

Oyy yerim onun yatisinii maasallah
ben de doktordan bi geliyim cinsiyeti bi ögreniyim hem anketi cevaplicam hem usg resmi koyucam insallah
seninki kiz mi erkek mi canim? Saglikla doğsunlar insallah

inşallah öğrenirsin benimki göstermiyor canım cinsiyetini

ay kuzum bu ne belirsiz foto böyle? yüzüstü yatmış senin bebek galiba. doktor neyi ölçmüş acaba onu merak ettim ?? ama ben sana diyim canım bu bebek kız bencee

yüz üstü yatıyor canım omuriliği falan işte üstte . Uyluk kemiğini ölçmüş yani üst bacağını.Kız mı dersin ay bir bilsem

yerim senin duygularını ben

maşallah kuzuyaaa
bi göstermedi malzemesini.ölüyoruz meraktan.kötü çıçık
bu arada ben de daha öğrenmemiş olmakla birlikte, senin haftan daha ileride diye acaba ..diyorum bir başka doktora bir görünsen mi ultrason için çaktırmadan

o konu nerde kuzum

bu arada midem fena yanıyor kızlar.soğuk süt içtim ama banamısın demedi
fikri olan varmı

Rennie diyebilirim bende, hem tadı o kadar iğrenç değil

Bu arada ben de soğuk su içe içe boğazı üşüttüm sanırım sonunda köhür köhür öksürmeye başladım

Oyyy gecmis olsuun
ben de buzlu meyvesuyu icmistim dün bugün bogaz ağrısıyla uyandımm
ballı limonlu ılık su içtim iyi geldi gibi. Sen de dene canım

Kızlar ben gideyim tavuk suyuna sehriye corbasi yapayim limonlu pul biberli sicak sicak iceyim ki su bogaz agrisi bitsin gitsin.. Hastalik hissini sevmiyorum..

o konu nerde kuzum

bu arada midem fena yanıyor kızlar.soğuk süt içtim ama banamısın demedi
fikri olan varmı

geçmiş olsun canım, benim de yanıyor midem, ama suçumu biliyorum. kahvaltıda dokunacağını tahmin ettiğim ev yapımı mayalı ekmekten yedim. mayalı şeyler çok dokunur bana. şimdi sular, ayranlar neler neler içiyorum geçer gibi oldu,hafifledi sanki.

kızlar ayakkabılar pamukkale bebe diye bi siteden... fiyatları 35 tl.. 45 gün içinde geliyomuş.. yurtdışı ürünü oldugu için..

Benim arkadaş oraya gidiyordu jfk iken 50 idi muayene acıbadem olunca 85 olmuş.Bu senede 100 oldu Başka içime sinen doktor bulamadım yoksa zorlar biraz bizi doğumda

kronik doğum ne kadarki orda

bizim burda özel gitsem muayeneye 100 tl alıyorlar ya ne o öyle güya ssk var

o siteden çok şikayet vardı canım iyi araştırdınmı????????

ya konuştuk sipariş üzerine baya ilgilendiler..ama kapıda ödeme olmayınca biraz tereddüt ettim,bilmiyorum ne kadar güvenilir. sipariş eder miyim etmez miyim bilmiyorum.. ben sizlere örnek model olsun diye paylaştım....

2600 normal 3200 sezeryan ama pazarlık yapcam indircem

OHAAAAAA desem sana ayıp olmaz umarım
ben o paraya burda 10 tane doğrurum kısssss

ben senin yerinde olsam yol yakınken yeni bir doktor bulurum kendime daha uygunda bir hastane
lan sanki sancıyı kendileri çekiyor hey allahım
bu arada doktoruna sordunmu gecede olursa gelirmiymiş burdan bunu çok okudum çünkü ben istda ankarada falan doktor gece olursa gelmiyormuş yada ancak sezeryab olursa geliyormuş

Bende OHAAAAAA'nın altına denden koyuyorum
Benim gittiğim hastanede normal 1200 , sezeryan 1500. İçinde doğum fotoğrafı oda süsleme v.s de var.
Bu fiyat bile çok geliyor bana.

Ama o doktor gece gelir mi sorusunu bende sorucam doktoruma. Aklıma takıldı valla. :18::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…