- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
ay bak ben bunu bilmiyordum kıs aaşağımı tutunmuş senin sıpacan
oranın projesini ben çizmiştim jfk idi aile oldu adı hastane güzel ama ciddi anlamda pahalı
görüntü net değil tatlım ya nubunu aradım bulamadım
BERNA1627 ayakkbılar çok tatlı sanırım USPAnın fiyatı nekadar tatlım bunların ?
Oyy yerim onun yatisinii maasallah
ben de doktordan bi geliyim cinsiyeti bi ögreniyim hem anketi cevaplicam hem usg resmi koyucam insallah
seninki kiz mi erkek mi canim? Saglikla doğsunlar insallah
ay kuzum bu ne belirsiz foto böyle? yüzüstü yatmış senin bebek galiba. doktor neyi ölçmüş acaba onu merak ettim ?? ama ben sana diyim canım bu bebek kız bencee
bu arada ben de daha öğrenmemiş olmakla birlikte, senin haftan daha ileride diye acaba ..diyorum bir başka doktora bir görünsen mi ultrason için çaktırmadanyerim senin duygularını ben
maşallah kuzuyaaa
bi göstermedi malzemesini.ölüyoruz meraktan.kötü çıçık
o konu nerde kuzum
bu arada midem fena yanıyor kızlar.soğuk süt içtim ama banamısın demedi
fikri olan varmı
Jfk iken çok uygundu ama acıbadem olunca baya arttı fiyatlar
bu arada ben de daha öğrenmemiş olmakla birlikte, senin haftan daha ileride diye acaba ..diyorum bir başka doktora bir görünsen mi ultrason için çaktırmadan
Rennie diyebilirim bende, hem tadı o kadar iğrenç değil
Bu arada ben de soğuk su içe içe boğazı üşüttüm sanırım sonunda köhür köhür öksürmeye başladım
o konu nerde kuzum
bu arada midem fena yanıyor kızlar.soğuk süt içtim ama banamısın demedi
fikri olan varmı
jfk iken de aynıydi yani yine acıbademe aitti. ama ismi koyunca extra artmış olabilir
Benim arkadaş oraya gidiyordu jfk iken 50 idi muayene acıbadem olunca 85 olmuş.Bu senede 100 olduBaşka içime sinen doktor bulamadım yoksa zorlar biraz bizi doğumda
kızlar ayakkabılar pamukkale bebe diye bi siteden... fiyatları 35 tl.. 45 gün içinde geliyomuş.. yurtdışı ürünü oldugu için..
Benim arkadaş oraya gidiyordu jfk iken 50 idi muayene acıbadem olunca 85 olmuş.Bu senede 100 olduBaşka içime sinen doktor bulamadım yoksa zorlar biraz bizi doğumda
direk ismini alınca fiyatta da yüklenmişlerdir
o siteden çok şikayet vardı canım iyi araştırdınmı????????
kronik doğum ne kadarki orda
bizim burda özel gitsem muayeneye 100 tl alıyorlar ya ne o öyle güya ssk var
2600 normal 3200 sezeryan ama pazarlık yapcam indircem
OHAAAAAA desem sana ayıp olmaz umarım
ben o paraya burda 10 tane doğrurum kısssss
ben senin yerinde olsam yol yakınken yeni bir doktor bulurum kendime daha uygunda bir hastane
lan sanki sancıyı kendileri çekiyor hey allahım
bu arada doktoruna sordunmu gecede olursa gelirmiymiş burdan bunu çok okudum çünkü ben istda ankarada falan doktor gece olursa gelmiyormuş yada ancak sezeryab olursa geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?