2014 Şubat Anneleri

bunu bende çok beğendim kuzum hatta bunu alcaktım ama ayağı patikli 9-12 ay için rahat olmaz
ama 0-3 ay için güzel olur

evet 0-3 bu tarz çok şeyimiz oldu vazgeçtim bende almayacağım
zaten eşim kredi kartıma ne zaman baksa ne aldın diyor

dün kargo geldi gösterdim son aldığın mı dedi yok diyorum ooooo daha gelecek var yani diyr

dün kim sordu lierac unnado da 49 TL

Son düzenleme:
kız insan bir müddet sonra gebeliği özlüyor öle diyim
ben son 1 yıldır gebeliği özledim deyip duruyordum

ilk aylar ben Allah affetsin ama çok isyan ettim sürekli kusma bulantı baş dönmesi yeter diyordum
şimdi ama sürekli mutluyum çok şükür göbeğimin varlığı kilo almam falan inan öyle çok mutlu ediyor ki beni
bu haftasonu 4 lü testimde güzel çıkarsa harika olacak

ben sordum ben sordummmm teşekkür ederimmm

bu arada maşallah size birlikte büyüyosunuzzzçok tatlı olmuşsunuz

kızım ve ben hepinize günaydın diyoruuuzzzz:)))) gördüğünüz üzere göbeğimdeki çıkmaya niyetli değil:)hamile bluzu almak için beklemem gerekecek biraz daha sanırsam:))))

oyyyyy kız maşallah anacım kim derki gebesin diye fit gebesin maş.

aslında böyle olmakta iyi ya çocuk şimdiden masrafsız az kıyafet al anne kendine diyor onun yerine bana harca diyor
bazı gebelerde böyle 24.hafatdan sonra falan çıkıyor karın sende öyle olcan belki

bilimcim akşam biraz daha çıkıyor malum gaz,yediklerim felan ama öyle dişe dokunur cinsten değil:) valla ne yalan söyleyim çıksın istiyorum ama yok olmuyor benim istememle değilki:))) ben hamile görünmek istiyorum ama şimdiki görüntüm özellikle kot giydiğim zaman adanayı fazla kaçırmışım gibi oluyor:)))) karnım biraz sivri olsa hamile dicekler ama böyleyken göbekli diyorlar:))))

Canım doktorumu dinledimde ben manikür yaptırmıstım dezenfektan sıktı aletlere yaparkende kanadı sonra manikür bitince tekrar ellerime dezenfektan sıktı ama benim içime bir kurt düştü netten araştırdım o sıralar ceşitli hastalıklar bulaşabilir falan diye okuyunca sağlık ocagını aradım ilk gel tetenoz zamnın gelmiş yapalım aksatma dedi sonra doktoruma gıttım soyledıgım gıbı 20.haftada yaptırırsın acele etme dedi ondan şimdi şüpheye düştüm sürekli manikür yaptıran biri değilim cahillik ettim nasıl düşünemedim o anda yaptırdım hala kendime kızıyorum 3 ay sonra kan tahlili yaptırırcam umarım bişey cıkmaz.

Canım doğrudur konuşulmuştur mutlaka ama ben arada girebiliyorum geçmişi her zaman okuyamıyorum maşallah bacılarım döktürüyor zamanım olmuyor her zaman.Sadece kimliğini götür canım sana form doldurtturacaklar ve şimdiye kadar ne kadar tahlil test yaptırdıysan dosyalayıp gotur bakarlar ve inan bana sağlık ocaklarının cok faydası var benim hemşire detay detay anlatıyor herşeyi çok memnunum.

ikinizde aynı haftanın ürünlerini taşıyosunuz ama göbek farkı fazla
iç karın meselasi nekadar fark ediyor yahu

ben sordum ben sordummmm teşekkür ederimmm

bu arada maşallah size birlikte büyüyosunuzzzçok tatlı olmuşsunuz

HEMEN bak canım o zaman 80 TLden düşmüş

ayy yerim yaa çook tatlı...yavrumu düşünüyorum da içinde ayy çabuk gelsin şubat:)

ayy maşallah kıs ne güzel göbeğin var öyle...ben de azönce ekledim ama seninkine abla der benim göbeğim:)

göbeğimin önünde saygı ile eğilmenizlazım
son zamanlarda bile minicik göbeği olanlar oluyor sizi lepi ile sanırım öyle olacak ikinizin de çıkmadı çünkü.

işin ilginci beni gören ve 5. ayımın sonunda olanlar göbeğin hiç çıkmamış diyoer

Kendim konu hakkında bilgi sahibi olmadığımdan öyle yazdım canım. Yanlış anlama emi?
Bugün yurtdışı faturalarını göndermeye diye çıkıp sağlık ocağına da uğrasam mı yaaa. Steteskop u çalıp göbemeeee dayar dinlerim azıcık gümbürtüyü

Senin bebek saklanmaç oynuyo annesi. Pek de güzel saklanmış Ama sanki azıcık belli bi kabartı var gibi. Yakındır pörtlemesi

valla sana nasıl göbeğin yok diolar şaşırıyorum
6 aylık duruosun bence şuan
dün bi kızcağız vardı bigördüm hamile imiş göbek çıkmış:)
5 buçuk aylık tebrik ettim falan
beni anlamadı ben de bişi demedim hamileyim diye:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…