HEMEN bak canım o zaman 80 TLden düşmüş
göbeğimin önünde saygı ile eğilmenizlazım
son zamanlarda bile minicik göbeği olanlar oluyor sizi lepi ile sanırım öyle olacak ikinizin de çıkmadı çünkü.
işin ilginci beni gören ve 5. ayımın sonunda olanlar göbeğin hiç çıkmamış diyoer
valla sana nasıl göbeğin yok diolar şaşırıyorum
6 aylık duruosun bence şuan
dün bi kızcağız vardı bigördüm hamile imiş göbek çıkmış:)
5 buçuk aylık tebrik ettim falan
beni anlamadı ben de bişi demedim hamileyim diye:2:
Kendim konu hakkında bilgi sahibi olmadığımdan öyle yazdım canım. Yanlış anlama emi?
Bugün yurtdışı faturalarını göndermeye diye çıkıp sağlık ocağına da uğrasam mı yaaa. Steteskop u çalıp göbemeeee dayar dinlerim azıcık gümbürtüyü
Senin bebek saklanmaç oynuyo annesi. Pek de güzel saklanmışAma sanki azıcık belli bi kabartı var gibi. Yakındır pörtlemesi
sana onu diyenlerin göbeğini düşünemiyorum:))))))))
kızımmmm senin göbeeğin benim göbeğimi döverrr:))))
valla sana nasıl göbeğin yok diolar şaşırıyorum
6 aylık duruosun bence şuan
dün bi kızcağız vardı bigördüm hamile imiş göbek çıkmış:)
5 buçuk aylık tebrik ettim falan
beni anlamadı ben de bişi demedim hamileyim diye:2:
bişi olmaz canım yoğurtlanıp yenen blıklar var taze ise için rahat olsunBen böyle bir cahilliği nasıl yaptım ya( akşam yemeğinde balık yemiştim.Baya balık yediğimi unutup koca bir bardak ballı süt içtim şimdi ve içim hiç rahat değik ( ya balık bayatsa ya bişey olursa Allahım sen koru korkuyorum (
dün ananemde gittim gelen herkes önce ne kadar büyümüş karnın dedi evet dedim bir anda çıktı
benim 4. ayımdan sonra böyle hoop diye şekillendi. sonra ne kadar oldu diyenlere 4,5 bitti neredeyse 5 te bitiyor diyince
bu ne be demeye başladılar
:))) eh olsun okadar:)))) biraz kabartı var işte ben de ondan şikayetçiyim ya hamile gibi çık ya çıkma:))) böyle olunca göbekli katagorisine giriyorum:)
bencede 4 buçuk gibi değilsin sen
ikizmidir nedir doktor görmüomu anlamadım
Kendim konu hakkında bilgi sahibi olmadığımdan öyle yazdım canım. Yanlış anlama emi?
Bugün yurtdışı faturalarını göndermeye diye çıkıp sağlık ocağına da uğrasam mı yaaa. Steteskop u çalıp göbemeeee dayar dinlerim azıcık gümbürtüyü
Senin bebek saklanmaç oynuyo annesi. Pek de güzel saklanmışAma sanki azıcık belli bi kabartı var gibi. Yakındır pörtlemesi
Ben geldim gerçi kimse yok ama
İzmir'in neresinden canım. Bende İzmir'deyim. İzmir'li görünce gözlerim ışıldıyor artık
Bende bende. Son 2 gün kustum ya bıraktım. Cumartesi sorcam doktora. Şuan sadece Omega 3 içiyorum. Balık yağı mıdır nedir
Günaydınlar:) ailemle 35 yıla yakın karşıyakada oturuyorduk.geçen sene evlenince hatay tarafına gelin gelmiş oldum.Hatay askeri hastenin oralar diyeyim
yok gülüm ya niye yanlış anlayayım durum öyle işte normal hayatta olsak bu kadar kafaya takmayız herşeyide içimizde bir canlı olunca aklıma hiç olmadık şeyler geliyo kötü seneryolar üretip duruyorum ,mesela kendim için yumurta bu sana can verecek deseler yemem ama bebeğim için tiksinsemde yiyorum.Herşey o minnaklar için ....
İzmir'in neresinden canım. Bende İzmir'deyim. İzmir'li görünce gözlerim ışıldıyor artık
Bende bende. Son 2 gün kustum ya bıraktım. Cumartesi sorcam doktora. Şuan sadece Omega 3 içiyorum. Balık yağı mıdır nedir
Günaydınlar:) ailemle 35 yıla yakın karşıyakada oturuyorduk.geçen sene evlenince hatay tarafına gelin gelmiş oldum.Hatay askeri hastenin oralar diyeyim
Anladım canım hangi hastaneye ve kime gidiyorsun peki?
Ben Gaziemir'de oturuyorum. O tarafa Egepol'e gidiyorum.
Ayyy bende sadece hafta sonları yiyorum. Hafta içi unutuyorum iş telaşından. Bende süt içemiyorum ayran peynir idare ediyoruz işte :2:
bende hafta içi iş yerine getirip burda yapıyorum ya evde haslayıp getırıyorum yada burda haşlıyorum süt aldım dolaba koydum içmeye çalışıyorum hergün birde öğlenleri yemek söyleyince yanında ayran istiyorum yani dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme.Sende işe getirebilirsin yumurta çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?