2014 Şubat Anneleri

sana onu diyenlerin göbeğini düşünemiyorum:))))))))

kızımmmm senin göbeeğin benim göbeğimi döverrr:))))

dün ananemde gittim gelen herkes önce ne kadar büyümüş karnın dedi evet dedim bir anda çıktı
benim 4. ayımdan sonra böyle hoop diye şekillendi. sonra ne kadar oldu diyenlere 4,5 bitti neredeyse 5 te bitiyor diyince
bu ne be demeye başladılar

:))) eh olsun okadar:)))) biraz kabartı var işte ben de ondan şikayetçiyim ya hamile gibi çık ya çıkma:))) böyle olunca göbekli katagorisine giriyorum:)

Şu arabalara asılan şeylerden alın canım asın göbeeenize. DİKKAT BEBEK VAR!

bişi olmaz canım yoğurtlanıp yenen blıklar var taze ise için rahat olsun

bencede 4 buçuk gibi değilsin sen
ikizmidir nedir doktor görmüomu anlamadım

:))) eh olsun okadar:)))) biraz kabartı var işte ben de ondan şikayetçiyim ya hamile gibi çık ya çıkma:))) böyle olunca göbekli katagorisine giriyorum:)

bugün bi kızçe sordu hamilemisin diye
he dedim artık belli oluo demek
sonra demesin mi ben başta gaz falan sandım kabızlıktan olmuştur
baktım 4 gündür aynı heralde hamile dedim dedi
yani 4 günden uzun süre böyle göründüğümden kabız olmadığım kanaatine varmış hatun

hepinizin de göbüşleri çok tatlı:)

bu arada aranızda benim gibi kuyruk sokumu ağrıyan, yürürken sızlayan varsa ortası boş olan yuvarlak oturma simitlerini şiddetle tavsiye ederim. ofisteki sandalyem çok sert olduğu için ve uzun süre oturduğum için böyle bir ağrı baş göstermişti. 2 gündür kullanıyorum ve ağrı yok.

şubat 0 aylık
mart 1 aylık
nisan 2 aylık
mayıs 3 aylık
haziran 4 aylık
temmız 5 aylık
ağustos 6 aylık
eylül 7 aylık
ekim 8 aylık
kasım 9 aylık
aralık 10 aylık
ocak 11 aylık
şubat 12 aylık

bizim bebitolar böyle olacak

yok gülüm ya niye yanlış anlayayım durum öyle işte normal hayatta olsak bu kadar kafaya takmayız herşeyide içimizde bir canlı olunca aklıma hiç olmadık şeyler geliyo kötü seneryolar üretip duruyorum ,mesela kendim için yumurta bu sana can verecek deseler yemem ama bebeğim için tiksinsemde yiyorum.Herşey o minnaklar için ....

Ayyy bende sadece hafta sonları yiyorum. Hafta içi unutuyorum iş telaşından. Bende süt içemiyorum ayran peynir idare ediyoruz işte :2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…