kızlar benim 3.hamilelik olmasına rağmen daha hiç kıpırtı yok benim sıpadakorkmaya başladım niye kıpırdamıyo bu yaa :18::18::18:benim diğer iki kız bu aylarda kıpır kıprdı..bebişi hissetmeyen varmı aranızda benim gibi:44:
Bende de tık yok bende de yooook napak ölek mi
annem dedi hajım; üşengeç uşağıka
isyaeeeeennnnnnNedeen Allahım nedeen diye isyan ederdim de etmeyeceğm işte
bursadada fiyatlar çok ya ben medikale gidiyorum muane 62 normal 1*250 sezeryan 1*750ymiş
baahr hastanesinde normal 340 sezeryan 370 miş herelde eski fiyattır belkide hadi 400 olsun ama benim doktorum medikalde ya(
özele gidip gidip devlette dogum yaparsak oda bi başka olur
ama o paralarla bebeğime neler alırım nelerrrrrrrr
Ben böyle bir cahilliği nasıl yaptım ya( akşam yemeğinde balık yemiştim.Baya balık yediğimi unutup koca bir bardak ballı süt içtim şimdi ve içim hiç rahat değik ( ya balık bayatsa ya bişey olursa Allahım sen koru korkuyorum (
Balığın bayat olduğunu sanmıyorum cano ama işte bi korku kapladı içimi :18:çiçem balık bayat olursa kusarsın .bebişe bişi olmaz manyuk
Balığın bayat olduğunu sanmıyorum cano ama işte bi korku kapladı içimi :18:
içini rahat tut kuzum.kaç saat oldu yemek yiyeli
isyaeeeeennnnnn
yafrum medical park mı bu
Balığın bayat olduğunu sanmıyorum cano ama işte bi korku kapladı içimi :18:
7-7:30 Civarıydı yediğimde.Baya da geçmiş artık bekleyip görücem birşey olmaz diyorsun madem uyumaya çalışayım
evit medikal park
yavrum balık mevsimia çıldı taze balıklar artıkbende yaptım salı günü bi yemişim rokaaaaaaaa balık allahım diyorum ömrümde yedigim en güzel yemek eşim geç kalmıştı nerdeyse parmkalarımı yicektimya bid eben roka çok tüketiyorum acaba bişi olurmu bol limonlu tuzlu ohh çok hoşuna gidiyo bizim ayşenin ekşi ekşi bide acı çok yiyorum ya öyle böyle degil şu top acı biberlerden her yudumumda bi tane atıyorum bizim kız acıların çocu olcak
Ben böyle bir cahilliği nasıl yaptım ya( akşam yemeğinde balık yemiştim.Baya balık yediğimi unutup koca bir bardak ballı süt içtim şimdi ve içim hiç rahat değik ( ya balık bayatsa ya bişey olursa Allahım sen koru korkuyorum (
kızlar benim 3.hamilelik olmasına rağmen daha hiç kıpırtı yok benim sıpadakorkmaya başladım niye kıpırdamıyo bu yaa :18::18::18:benim diğer iki kız bu aylarda kıpır kıprdı..bebişi hissetmeyen varmı aranızda benim gibi:44:
günaydın kızlarr taşınma işleriyle uygrasıyorum bakamıyorum foruma nöördünüz hiç haberim yok :))anket rakamları değişmiş hatunlar pipileriniz ve memişleriniz hayırlı olsun bi kaçgün daha olamıcam galıba okul ev öbür ev çok yoruldum... Sabah da hapşururken bi sancı girdi çok korktum acaba bizimkine istemeden zarar mı verdim eğilirkenn doğrulurken... neyse bu gun dr a gitcem bakalım size hiç oldumu boyle agrı sancı? muju mujuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?