Güvenmediğin bir yerde hiç manikür yaptırma.Dezenfekten sıktıysa sıkıntı olmaz bence ama onun makinaları var ordan çıkarmadı mı yapan kişi kullandığı aletleri :44::44::44:
Yok makinadan falan çıkartmadı ojeleri falan koydugu bir dolap var ordan çıkardı hiç böyle bir hata yapmazdım nasıl olduda yaptırdım ya hala şoktayım zaten manikür yaptırmam normalde ben.
bbilim ;
kendime rakip gördüm seni şuanda
tunik ne güzel olmuş
valla bizim göbekler çekişirfotoyu küçültmeyide bilmiyolrum fotoda büyük çıkıyo bende baya iri kıyım çıkıyorum doğal olarak
Ben Ayşen Hanım'a gidiyorum canım. MEdikal Park'tan gelmiş Egepol açıldığında. Bi arkadaşım daha var onunla birlikte gidiyoruz çok memnunuz. Tavsiye ederim. Hastane biraz kalabalık oluyor hafta içi ama biz c.tesi gidiyoruz. Ayşen Hanım kendi veriyor bir sonraki randevuyu. Bir de randevu uydurmaya çalışmıyoruz. İyi oluyor. Kafan karışıksa. Bi git dene derim. Bundan önce Tahir Özgüder in muayenehanesine gittim pek memnun kalmadım..[/QUO
Evet denemyi düşünüyorum.Zaten ayrıntılı ultrason için oraya gidicem gitmişken randevu alayım bari.C tsi alıyorsa ne iyi.benim doktorumda cok tecrübeli ama hastane çok yoğun o ürkütüyor.teşekkür ederim canım
Ayrıntılı ultrason ne kadarmış canım? Biz daha görüşmedik o konuyu C.tesi açılır muhtemelen mevzusu.
canım 20.haftada çağırdı beni sağlık ocağı,
sen doktorunu dinle sağlık ocağı gelip evindne zorla götürecek değil 20.hafta gibi gidersin niye geç geldin derlerse şehir dışındaydım anca geldim doktoruma sordum 20.haftada yaptır bişi olmaz dedi dersin
ayyy bende korkuyodum sırf karnı çıkmayan ben miyim diyekızım ve ben hepinize günaydın diyoruuuzzzz:)))) gördüğünüz üzere göbeğimdeki çıkmaya niyetli değil:)hamile bluzu almak için beklemem gerekecek biraz daha sanırsam:))))
Eki Görüntüle 794229 Eki Görüntüle 794228 Eki Görüntüle 794230
bilimmmm maşallh yaa gerçi iyi kapatmışsın ama yine de belli:))) speedyyy senle kimse boy ölçüşemez güzelim bizler senin yanında sinek siklet kalırız:)))) sen ise ağır siklet:))) yanlış anlama göbeğin için kastettim haaa...
aDaLLy iyisin mi ki? Öğlene kadar uyanmanı beklicez merakla:18:
çok rahat tuvalette falan sıkıntı olmad ama alaturka olursa belki askıları falan rahatsız edebilir
buna bayıldım
Eki Görüntüle 794223
kızım ve ben hepinize günaydın diyoruuuzzzz:)))) gördüğünüz üzere göbeğimdeki çıkmaya niyetli değil:)hamile bluzu almak için beklemem gerekecek biraz daha sanırsam:))))
Eki Görüntüle 794229 Eki Görüntüle 794228 Eki Görüntüle 794230
kaç gündür yediğim karpuz kavunun haddi hesabı yoktuvaletten cıkamıom ha bire çişşş
valla ben çok yakıştırdım sana bahçıvanı kendime yakıştıramıyorum ayrıca zevkine de hayranım yani
Bence birşey olmamıştır ama güvenmediğin kuaförde manikür değil kaş bile aldırma
sağol canımhamilelik bende zevk falan bırakmadı topuklu ayakkabı giymeyi özledim kış gelse de kısa topuklu botlarımı falan giysem
Ben son bir kaç haftadır eşofman tshirt giymeye başladım o derece hevesim kaçtı kıyafetlerden süslenmelerden ama evet bak topuklu ayakkabıları bende özledim.
merhaba hamişler hepinizin fotoları da çok tatlı bugün test sonuçlarımı aldım 1 haftadır böbrek ağrısından duramıyordum idrar yolları enfeksiyonu çıktı ilaç verdi ama tereddüt etti sağlık ocağındaki dr ben de kendi dr uma muayene olana kadar kullanmamaya karar verdim günde 3 lt su içecekmişim içim dışım su oldu kan değerlerim de düşük çıktı hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?