2014 Şubat Anneleri

Ben son bir kaç haftadır eşofman tshirt giymeye başladım o derece hevesim kaçtı kıyafetlerden süslenmelerden ama evet bak topuklu ayakkabıları bende özledim.

hiç sormayın ya, ben de öğrendiğimden beri hem makyaj hem de topukluyu bıraktım...saçlar da rapunzel gibi ama tepeden topuz yapıyorum hep... bu sıcakta, nemde başka türlüsü olmuyor. ben benlikten çıktım yaniii:)

Geçmiş olsun canım ilaç konusunda birşey diyemem ama evet bol bol su içmen en kolay ve sağlam tedavi yolu umarım en kısa zamanda geçer.

aynen canım bende bunları alınca biraz kendime geldim
bahçıvan sana da yakışr bence

Sana elbise de çok yakışıyor zaten ama bahçıvan bir başka hava katmış valla
ayrıca ben zaten top gibiyim bir de onu giyersem bittiğimin resmidir valla takılsam yuvarlanırım yerde hem hiç alışkın değilim kullanamam tuvalete falan giderken

ayy kestirin kıslar saçları ben kestirdim acaip rahat ettim şimdi birdaha kestirmeyi düşünüyorum hatta acaba uçlarına boya attırsam mı diye kuruyorum kafamda:) süslü giymeyi hiç özlemedim çünkü süslü değilim fazla ama dar mini eteklerim var giyemicem onları((((((((( topukluyu oldum olası giyememişimdir düğündenn düğünee azap gibi bu yüzden ayakkabı konusunda da özlemim yok:) kıslar yoksa hep babet giymekten mi topuklu giyince ayağım ağrıyor çünkü taraklı felan değil ayaklarım....neyse siz giyersiniz ben bakarım ama sorum şuu kışın nasıl kaban giyecez????????????

Saçları zaten hiç sorma ben ki sürekli dalgalısı ayrı su dalgası ayrı tostu ayrı şekilden şekilde sokardım saçları şimdi yıka tara kendi kendine kurusun iyice saldım çayıra mevlam kayıra piii

karnım büyüdükçe elbiseden soğudum desem yeridir hafta sonu düğün var mecbur yine giyeceğim elbiselerde daha rahat ediyorum
hatta süslenmeyi bile düşünüyorum düğünü fırsat bilip ne top gibi olacaksın be sende

geniş 1 tane kabanım var onun bana yeteceğini düşünüyorum

izindeymiş canım ya ciddi sıkıntı ama yanma hele ki çalışan bayanlar için :)

yanma mı var??? munroul saşe var onu vermişlerdi bana hamileyken hemen geçiriyor ama bol su da çook etkili haa eğer bir de ağrılı idrar durumu varsa antibiyotikten başkası çözüm değil galiba ahh hamile olmasan hemen cipro al derdim ama hamileyken sakıncalı(( off offf

Yavrimu ben saçlarımı uzatmak için neler yaptım neler ne turplu sular ne sarımsak sütleri o yüzden şimdi kestirmek hiç istemiyorum ama bakımı da çok zor artık eehh yeter be seviyesine gelmeden kestirmem heralde
Sende bi rahat bırak şu saçlarını yahu doğurduktan sonra bol bol boyatır kestirirsin ne çekti saçların senden yahu
ben kaban işini dışarı çıkmayarak halletmeyi düşünüyorum

Karın büyüdükçe elbisenin ön kısmı yukarıya kalkıyor mu acaba :26:
Neyinden soğudun ki ben sana çok yakıştırıyordum ama kış geldiğinde kalın çoraplar çizmeler giyecektin altına onun yerine tayt çizme tunik giyer daha rahat edersin.
Bana bakma ben evdeyim acil birşey olmadıkça dışarıya çıkmıyorum sen çalışıyorsun değişik giyinmek istersin
Ama cidden top gibiyim ya ben sizin gibi 50-60 kilo ile hamile kalmadım ki

geniş 1 tane kabanım var onun bana yeteceğini düşünüyorum

kıs bir kaban ne kadar geniş olabilir kii anca modelinin göğüs altından bollaşan model olması lazım ahh ahh ben anneme diktiririm artıkın naparsın...

kıslar çalışmayacam ya bu kış ismeğin dikiş kursuna gitmeyi düşünüyorum çünkü psikolojim bozuluyor evde oturunca bazen ağlıyorum((( sizlerle olumsuz düşüncelerimi ve ruh halimi anlatmamaya çalışıyorum olabildiğince ama çalışmaya alışık biri olarak çalışmama fikri ve para kazanmama durumu beni çok rahatsız ediyor(( neyse ismekteki kursları araştırdım bize yakın olan var orda bağlama,artistik çizim ve dikiş üzerine baya bir branş var artık seçecem birini...gerçi sabırsız biriyim dikiş becerebilirmiyim bilmiyorum ama artık bakcam bir çaresine...

evet canım bakalım dr um ne diyecek

bu arada hamişler ben sonuna kadar hamileliğin tadını çıkarıyorum değişik kıyafetler alıyorum sağolsun eşim de beni mutlu etmek için kıyafet seçiyor yaşasın alışveriş yapmak tek sıkıntı tesettür hamile kıyafeti bulmak biraz zor

kıs ben saçlarımı hep uzatırdım ama bu sefer bıktırmıştı bir cesaret kestirdim ve hamileliğin verdiği beslenme,sigarayı bırakmam,vitamin ilaçları sayesinde çok güzelleşti saçlarım hatta uzadılar çabucak...zaten çabuk uzar saçlarım...

sen kendini fazla büyütüyorsun haa buluşunca görecez seni de sanki çok tombulsun gördük facede fotolarını:)

ayy tesettür sevimli kıyafetleri kapatıyor malum...açık bayanlar için daha çok altarnatif var ve çok sevimli olabiliyoruz:) gerçi sevimlimi görünmem lazım sexi mi bilemedim( eşim için)...karnım büyüdükçe sexi olamayacağım kesin bare sevimli olayım:)))

bak sizler için de göğüs altından lastikli fiyonklu çok tatlı tunikler var,eğer ben pantolon giymiyorum tunik bile olsa diyorsan elbiseler var rengarenk:))) ben elbise ve tayt üstü tunik giycem bol bol:)))

valla canım ben kaban almayı hiç istemiom çünkü antalya'da fazla giyilmez, bir de işe arabayla gidip geliom ben. artık eski kabanları tek tek gözden geçiricem inşallah içinden uyan bir seyler bulurum.

Oldu o fotolara ne bakıyosun sen ya eski onlar benim adam yeni foto eklettirmiyo ki bende temcit pilavı gibi eskileri koyup duruyorum

valla canım ben kaban almayı hiç istemiom çünkü antalya'da fazla giyilmez, bir de işe arabayla gidip geliom ben. artık eski kabanları tek tek gözden geçiricem inşallah içinden uyan bir seyler bulurum.

ne güzel demek arabayla gidip geliyorsun...ayy benim ailem psikopat bu konuda sinir ediyorlar beni...kapıda araba duruyor bir yere gitcem mesela konuşuyorum annemle hemen başlıyor aman haa sakın arabayla gitme dolmuşa bin,taksiye bin şimdi hamilesin biri ani çıkar heyecan yaparsın sakın sakın sakınnn........ ayy o kadar çok oldu ki kullanmayalı kaldırabileceğimden şüphe eder duruma geldim((

neren top gibi ayol? kaç kilosun canım merak ettim?
ben de geçen yıl evlenirken 168 boyunda, 60 kilo dal gibi hatundum, 68 kilo ile hamile kaldım. yani o dallar oldu bana kalas:) neyse inşallah 80 kiloyla flan tamamlayabilirim hamileliği:)))

benim de ev işe çok yakın da ondan bi sey demiolar kuzum:) gerçi kaçıncı aya kadar kullanabilicem hiç bilmiom:S

eee senin kadar güzel karım olsa ben facesini kapattırırdım:)))) kıskanç gördüm kendimi:)))))))

Buluşmaya gelebilirsem ne demek istediğimi anlarsın cano

Sen 80 ile hamileliği bitirebilmekten bahsediyorsun canım ama ben 87 ile hamile kaldım ve 3 küsür aldım bile yani halim harab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…