Ben son bir kaç haftadır eşofman tshirt giymeye başladım o derece hevesim kaçtı kıyafetlerden süslenmelerden ama evet bak topuklu ayakkabıları bende özledim.
merhaba hamişler hepinizin fotoları da çok tatlı bugün test sonuçlarımı aldım 1 haftadır böbrek ağrısından duramıyordum idrar yolları enfeksiyonu çıktı ilaç verdi ama tereddüt etti sağlık ocağındaki dr ben de kendi dr uma muayene olana kadar kullanmamaya karar verdim günde 3 lt su içecekmişim içim dışım su oldu kan değerlerim de düşük çıktı hayırlısı artık
aynen canım bende bunları alınca biraz kendime geldim
bahçıvan sana da yakışr bence
geçmiş olsun güzelim ama ara doktorunu hemen böyleyken böyle de ve şu ilacı verdiler ne diyorsunuz de???? su içmeyi ise sakın ama sakın ihmal etmee.....
hiç sormayın ya, ben de öğrendiğimden beri hem makyaj hem de topukluyu bıraktım...saçlar da rapunzel gibi ama tepeden topuz yapıyorum hep... bu sıcakta, nemde başka türlüsü olmuyor. ben benlikten çıktım yaniii:)
Sana elbise de çok yakışıyor zaten ama bahçıvan bir başka hava katmış valla
ayrıca ben zaten top gibiyim bir de onu giyersem bittiğimin resmidir valla takılsam yuvarlanırım yerde hem hiç alışkın değilim kullanamam tuvalete falan giderken
ayy kestirin kıslar saçları ben kestirdim acaip rahat ettim şimdi birdaha kestirmeyi düşünüyorum hatta acaba uçlarına boya attırsam mı diye kuruyorum kafamda:) süslü giymeyi hiç özlemedim çünkü süslü değilim fazla ama dar mini eteklerim var giyemicem onları((((((((( topukluyu oldum olası giyememişimdir düğündenn düğünee azap gibi bu yüzden ayakkabı konusunda da özlemim yok:) kıslar yoksa hep babet giymekten mi topuklu giyince ayağım ağrıyor çünkü taraklı felan değil ayaklarım....neyse siz giyersiniz ben bakarım ama sorum şuu kışın nasıl kaban giyecez????????????
izindeymiş canım ya ciddi sıkıntı ama yanma hele ki çalışan bayanlar için :)
ayy kestirin kıslar saçları ben kestirdim acaip rahat ettim şimdi birdaha kestirmeyi düşünüyorum hatta acaba uçlarına boya attırsam mı diye kuruyorum kafamda:) süslü giymeyi hiç özlemedim çünkü süslü değilim fazla ama dar mini eteklerim var giyemicem onları((((((((( topukluyu oldum olası giyememişimdir düğündenn düğünee azap gibi bu yüzden ayakkabı konusunda da özlemim yok:) kıslar yoksa hep babet giymekten mi topuklu giyince ayağım ağrıyor çünkü taraklı felan değil ayaklarım....neyse siz giyersiniz ben bakarım ama sorum şuu kışın nasıl kaban giyecez????????????
karnım büyüdükçe elbiseden soğudum desem yeridir hafta sonu düğün var mecbur yine giyeceğim elbiselerde daha rahat ediyorum
hatta süslenmeyi bile düşünüyorum düğünü fırsat bilipne top gibi olacaksın be sende
geniş 1 tane kabanım var onun bana yeteceğini düşünüyorum
yanma mı var??? munroul saşe var onu vermişlerdi bana hamileyken hemen geçiriyor ama bol su da çook etkili haa eğer bir de ağrılı idrar durumu varsa antibiyotikten başkası çözüm değil galiba ahh hamile olmasan hemen cipro al derdim ama hamileyken sakıncalı(( off offf
Yavrimu ben saçlarımı uzatmak için neler yaptım neler ne turplu sular ne sarımsak sütleri o yüzden şimdi kestirmek hiç istemiyorum ama bakımı da çok zor artık eehh yeter be seviyesine gelmeden kestirmem heralde
Sende bi rahat bırak şu saçlarını yahu doğurduktan sonra bol bol boyatır kestirirsin ne çekti saçların senden yahu
ben kaban işini dışarı çıkmayarak halletmeyi düşünüyorum
Karın büyüdükçe elbisenin ön kısmı yukarıya kalkıyor mu acaba :26:
Neyinden soğudun ki ben sana çok yakıştırıyordum ama kış geldiğinde kalın çoraplar çizmeler giyecektin altına onun yerine tayt çizme tunik giyer daha rahat edersin.
Bana bakma ben evdeyim acil birşey olmadıkça dışarıya çıkmıyorum sen çalışıyorsun değişik giyinmek istersin
Ama cidden top gibiyim ya ben sizin gibi 50-60 kilo ile hamile kalmadım ki
evet canım bakalım dr um ne diyecek
bu arada hamişler ben sonuna kadar hamileliğin tadını çıkarıyorum değişik kıyafetler alıyorum sağolsun eşim de beni mutlu etmek için kıyafet seçiyor yaşasın alışveriş yapmak tek sıkıntı tesettür hamile kıyafeti bulmak biraz zor
kıs ben saçlarımı hep uzatırdım ama bu sefer bıktırmıştı bir cesaret kestirdim ve hamileliğin verdiği beslenme,sigarayı bırakmam,vitamin ilaçları sayesinde çok güzelleşti saçlarım hatta uzadılar çabucak...zaten çabuk uzar saçlarım...
sen kendini fazla büyütüyorsun haa buluşunca görecez seni de sanki çok tombulsun gördük facede fotolarını:)
valla canım ben kaban almayı hiç istemiom çünkü antalya'da fazla giyilmez, bir de işe arabayla gidip geliom ben. artık eski kabanları tek tek gözden geçiricem inşallah içinden uyan bir seyler bulurum.
Oldu o fotolara ne bakıyosun sen ya eski onlar benim adam yeni foto eklettirmiyo ki bende temcit pilavı gibi eskileri koyup duruyorum
Karın büyüdükçe elbisenin ön kısmı yukarıya kalkıyor mu acaba :26:
Neyinden soğudun ki ben sana çok yakıştırıyordum ama kış geldiğinde kalın çoraplar çizmeler giyecektin altına onun yerine tayt çizme tunik giyer daha rahat edersin.
Bana bakma ben evdeyim acil birşey olmadıkça dışarıya çıkmıyorum sen çalışıyorsun değişik giyinmek istersin
Ama cidden top gibiyim ya ben sizin gibi 50-60 kilo ile hamile kalmadım ki
ne güzel demek arabayla gidip geliyorsun...ayy benim ailem psikopat bu konuda sinir ediyorlar beni...kapıda araba duruyor bir yere gitcem mesela konuşuyorum annemle hemen başlıyor aman haa sakın arabayla gitme dolmuşa bin,taksiye bin şimdi hamilesin biri ani çıkar heyecan yaparsın sakın sakın sakınnn........ ayy o kadar çok oldu ki kullanmayalı kaldırabileceğimden şüphe eder duruma geldim((
eee senin kadar güzel karım olsa ben facesini kapattırırdım:)))) kıskanç gördüm kendimi:)))))))
neren top gibi ayol? kaç kilosun canım merak ettim?
ben de geçen yıl evlenirken 168 boyunda, 60 kilo dal gibi hatundum, 68 kilo ile hamile kaldım. yani o dallar oldu bana kalas:) neyse inşallah 80 kiloyla flan tamamlayabilirim hamileliği:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?