benim görümce de ünv bitirdi bu sene kpss girdi atama sonucu falan belli olmadı kazanmazsam dershaneye giderim falan diyordu bakalım napacak
evet bu sene bitirdi türkçe öğr. ortaokul için
Öğretmenler topa tutacak bizi ama bu sınav muhabbetine hastayım zaten.Görümceyle kocası sınav gözetmeni oluyorlar ki onuda gönüllü olarak seçiyorlar birde isyan ediyorlar yarında sınav var diye. Eeeee niye katılmak istiyorsun isyan edeceksen.Hayır hayrına da değilki sınav başı para alıyorlar
sormaa offlamalar pufflamalar:) hakkaten öğretmenler topa tutmasın bizi ama ben de öğretmenim aynı şeyler kendim için de geçerli:))) bir keresinde açıköğretim sınavında görev alddım şansıma yedek gözetmen çıktı hem de 4 oturum:)))) ozaman oturum başı 50tl idi tüm haftasonu gittim ama 200 tl cepte bi güzel rakı balık yaptık eşimleee:)))))))
canum anaokulu öğretmeni olmak harika asıl anne gb seviyolar tapıyolar resmen otur diyosun oturuyolar ye diyosun yiyolar oyun eglence hoppidi hoppidi beyinleri bomboş ergen ergen kaprisleri yok hem çok şirinler tatlılar biri elinde biri kucanda öteki tepende duruyo masallar şarkılar oyunlareve gelincede sopa yemiş gb bişi oluyosun
yaz okulunda bizim büyük çocukalr oluyoda yok ya büyüklerde bana göre değil ergenlerden nefret ederimbende hiç çekilmezdimde
ya bu arada dolmayı yaptım ama karnı yarık iptal dolaba bütün közleyip koymuştum patlıcanları buz çözülünce mayışıp gittiler bide fırına sürsem dagılcaklaralinazige çevirdim işi patlıcanı sarımsakla zeytin yagınla şöle bi çeviririm sonra üstüne domatesli soganlı bol baharatlı kıyma yı kavurup dökerim mımmmmmmm üastünede sarımsaklı yogurt aman allahımmmmmmmmm çok acıktım çokk
ü[video=youtube;0NCxPW4MSmE]http://www.youtube.com/watch?v=0NCxPW4MSmE[/video]
ah şu kediyi tutu tutuverirsem
ah koca ciğeri kediler yediiiiiiiiiiiiiiiiiiii
slm kızlar,
uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama daha ynei üye oldum. benm de aklımda paylaşmak ve öğrenmek istediğim birçok şey var ama en acilini hemen söylemek istiyorum. 15,5 haftalık hamileyim ve ciddi mide yanması mı desem ekşimesi mi desem bilemedim var ve hiçbir şekilde geçmiyorbenimle aynı kaderi paylaşan anne adaylarının önerilerini beklemekteyim.
Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsinnn
Bende çalışmayınca çok piskolojim bozuluyor birde çok salıyorum kendimiMesela hamilelikte evde olsaydım kesin evden dışarı çıkmazdım.Daha şimdiden bir beş kilo almış olurdum
Kızlar bilin bakalım size bir soru.
Gündüz yanar, gece donar?
yahuu ben çalıştım rahattça söylüyorum devlette öğretmenler ölüp bitecek kadar çok çalışmıyorlar.....haa onlar diğer memurlarla kıyaslıyorlar kendilerini ve başka memurlukların daha az çalıştığını kendilerinin insanla uğraştığını ve insanla uğraşmanın daha yorucu olduğunu söylüyorlar....haa belki haklı oldukları noktaları var ama ben de öğretmenlik yaptım yaa hem de 5 senedir yapıyorum hala yorucu olmadığını düşünüyorum....
kız siz neden taktınız bakim öğretmenlere :)ben bak yemin ediyorum ölüyorum yorgunluktan kıpırdayamıyorum hergün migrenim tutuyor idarem çok kötü herşey çok düzensiz gelen vuruyor giden vuruyor hergün eve gelip ağlıyorum hiç o rahatlığı göremedim ha ama önceki okulumda sadece fiziksel yoruluyordum ama çalışıorum diosan o kadarınada dayanacaksın şikayet değil ama rahatta diyemem işini yapan rahat diyemez yani
Kızlar bilin bakalım size bir soru.
Gündüz yanar, gece donar?
bildimmmmmmmmmmHAMİLE
selam kizlar, baya bi ogretmenlik muhabbeti olmus, benim ablam da ogretmen, dersi olunca gidiyor bitince eve geliyor filan baya rahatti, ama tabi nerde olduguna bagli, bi ara doguya gitmisti orda cok zorlanmisti hic dinlemiyodu cocuklar
simdi yurt disindalar gerci ucretsiz izinde. her isin zorlugu var kolayligi var, ins oldugumuz yerde mutlu olmayi nasib etsin Allahim..
bi sey sorucam, benim gibi subat in sonunda dogum yapicak olanlardan bebginin hareketlerini hissetmeye baslayan var mi?
ya ben hic bi sey hissetmedim, cok merak ediyorum ve de uzuluyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?