2014 Şubat Anneleri

benim görümce de ünv bitirdi bu sene kpss girdi atama sonucu falan belli olmadı kazanmazsam dershaneye giderim falan diyordu bakalım napacak

hayırlısı olsun hakkında görümcenin ama girsin bir dershaneye nolur nolmaz hem biraz tecrübelenir ama iyi araştırsın çoğu dershane parayı vermiyor zamanında ya da sigorta problemi çıkarıyor...benim bir arkadaşım bireyde öğretmenlik yapıyordu zamanında alamıyordu maaşını...ben fatih dershanesinde yaptım hiç alamadığım olmadı açıkçası....çok iyi araştırsın güzelim yanii haa bir de sabretsin stajyerliğini kaldırsın...

sormaa offlamalar pufflamalar:) hakkaten öğretmenler topa tutmasın bizi ama ben de öğretmenim aynı şeyler kendim için de geçerli:))) bir keresinde açıköğretim sınavında görev alddım şansıma yedek gözetmen çıktı hem de 4 oturum:)))) ozaman oturum başı 50tl idi tüm haftasonu gittim ama 200 tl cepte bi güzel rakı balık yaptık eşimleee:)))))))

Ohh afiyet olsun.Her iş zor ama öğretmenler çok şikayet ediyor

Hadi ben kaçar iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz

canum anaokulu öğretmeni olmak harika asıl anne gb seviyolar tapıyolar resmen otur diyosun oturuyolar ye diyosun yiyolar oyun eglence hoppidi hoppidi beyinleri bomboş ergen ergen kaprisleri yok hem çok şirinler tatlılar biri elinde biri kucanda öteki tepende duruyo masallar şarkılar oyunlareve gelincede sopa yemiş gb bişi oluyosun

yaz okulunda bizim büyük çocukalr oluyoda yok ya büyüklerde bana göre değil ergenlerden nefret ederim bende hiç çekilmezdimde

ya bu arada dolmayı yaptım ama karnı yarık iptal dolaba bütün közleyip koymuştum patlıcanları buz çözülünce mayışıp gittiler bide fırına sürsem dagılcaklar alinazige çevirdim işi patlıcanı sarımsakla zeytin yagınla şöle bi çeviririm sonra üstüne domatesli soganlı bol baharatlı kıyma yı kavurup dökerim mımmmmmmm üastünede sarımsaklı yogurt aman allahımmmmmmmmmçok acıktım çokk

hakkaten çok acıkmışsına sen:))))))))) yahu anaokuluna diyeceğim yok o veletlerle ben hiç uğraşamam...kiminin çişi kiminn ağıdı hadi ilkokul 4 e kadar öğretmeni bitirebilir çocuklar ama ortaokul ve lise öyle mii:))) ben hiç öyle çözülmeyecek zor kaprislere rastlamadım çünkü idare çok sertti bizim okulda ödleri kopardı cüneyt beyin yanına gönderecem diye:))))))))) tabi sevmek meselesi ben küçük çocuğu çekemiyorum yaa hiç uğraşamam onların saçma ağıtlarıylaa...ergenlerle yine konuşabiliyorsun inat etmiyorlar ama küçükler damarları tutmaya görsün:)) neyse galiba ikimiz de doğru tercih yaptık:))))

[video=youtube;0NCxPW4MSmE]http://www.youtube.com/watch?v=0NCxPW4MSmE[/video]

ah şu kediyi tutu tutuverirsem

ah koca ciğeri kediler yediiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ü

ahahahahahaha çok güldüm çok. eyvallah bacım. kadının da ammma geleni gideni varmış yahu

Merhaba canım hoşgeldin,

Bende hamile olduğumu öğrendiğimde reflü tedavisi görüyordum. Midemde yara da vardı gastrid de.
Acı, ekşi ve yağlı yemeyeceksin. Domates, salça v.s uzak durmaya çalış. Asitli içecekleri kesinlikle tüketme.
Süt içmemelisin. Gaz yapar yanman artar. Tüketeceksen de laktozsuz süt tüket. Alman gereken kalsiyumu yoğurt, peynir ve ayrandan almalısın.
Bende 3 farklı doktora gittim ilaç kullanmadan önce, 3 ü de gaviscon yazdı. evde Rennie vardı onu da içebilirsin dediler. Onu kullandım bir süre. Günde 2-4 kaşığa kadar içebiliyorsun çok yanman olunca.
Ben ilk 3 ayımda kullanmıştım. İkinci trimester de devam ederse farklı ilaçlar yazcam demişti doktorum şuan sakıncalı demişti ama geçti çok şükür. Allah acil şifalar versin. Tek çözüm doğru beslenme canım. Tüm ilaçlar sadece anı kurtarıyor bu hastalıkta. ^ay çok dikkat ettim ve şuan iyiyim.

selam güzel anneler, ya siteye girip te sohbet etmeyi özledim valla, bu aralar sürekli birşeyler çıkıyor, iş ev derken fırsatım olmuyor hiçbirşeye, cuma günü eşimin doğum günü var bir haftadır onunla uğraşıyorum derken arada girer çıkar oldum umarım hepiniz iyisinizdir, kendinize dikkat edin ve tabiki yavrularınıza görüşmek üzere

merhaba bayanlar.
bende lise matematik öğretmeniyim.öğretmenlik mesleği eğer devlette olunursa gerçekten rahat bir meslek.tabi çeşitli sorunlar muhakkak çıkıyor ama gene olsa gene bu bölümü seçerdim.
bende bu yıl 5. kez kpss ye girdim ve bebeğimin kısmetiyle çok şükür atanıcam.eşimle ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kalıcaz ama katlanırız artık bir süre.kız bebekler kısmetli olur demişlerdi gerçekten ben fazlasıyla yaşıyorum.sizin meleklerinizde uğur getirsin.

kızlarrrrrrrrrrr selam. Sabah korkuttu bebek ama dr herşey yolunda deyoo. hapşurunca içimden birşey kopmuş gibi olmustu ama kalp atışları da gelışımı de normal dedı ben de gelım bi arkidişlerimi öpüiim dedim mujuxxaa :)

Bende çalışmayınca çok piskolojim bozuluyor birde çok salıyorum kendimi Mesela hamilelikte evde olsaydım kesin evden dışarı çıkmazdım.Daha şimdiden bir beş kilo almış olurdum

yerden yere değişiyor canım fiziksel olarak evet çok abartılacak kadar değil ben önceki okulumda hiç yorulmazdım ama bu okulumda o kadar yoruluyorumki anlatamma en kötüsü çok huzursuz ve mutsuzum çok zor düğer birçok işten yorucu olabiliyor öğretmenlik

kız siz neden taktınız bakim öğretmenlere :)ben bak yemin ediyorum ölüyorum yorgunluktan kıpırdayamıyorum hergün migrenim tutuyor idarem çok kötü herşey çok düzensiz gelen vuruyor giden vuruyor hergün eve gelip ağlıyorum hiç o rahatlığı göremedim ha ama önceki okulumda sadece fiziksel yoruluyordum ama çalışıorum diosan o kadarınada dayanacaksın şikayet değil ama rahatta diyemem işini yapan rahat diyemez yani

konuya dahi oldum ama benim ilk gebeliğimde çok sıkıntılı günler geçirdim ben hep etrafımı suçladım doğru payı vardı şimdi 12 yıl sonra piskolojim aynı 1 .oğlumda gibi kendimi kötü hissediyorum yetersizlik umutsuzluk sıkıntı mutsuzluk güçsüzüm bu dönemin hamilelikten dolayı olduğnu unutmayın doğum yapınca 2 ay sonra eski halinize döneceksniz üzülürseniz heşey üstüme geliyor sorunlara başedemiyorum durumu oluyor normal 12 yıldır iyiyidim ama ben şimdi ben değlim ama tecübeli olduğum için esnek davranıorum

Kizlaarr nasilsinizz??
Kendimi cok iyi hissediyorum dun bebe yagi aldim bugun de lierac aldim.artik birseyler surmeye baslamaliydim.normalde duzenli olarak hamama giderdim ama yaklasik 4 aydir gidemiyorum.ilk once olu derilerden kurtulmaliydim sonra kremlere baslamaliydim.ben de kendi kendime kese yapip bebe yagini surdum yatarken de lierac hadi bakalim hayirli olsun:))
Bu arada ben 3 yil dersane sektorunde calisip 2.5 yildir devlette kadrolu calisan bir ogretmenim ama rahatlik kisiye gore degisiyor eger gorevini benimsersen ve hakkini vermek istersen yorucu oluyor her tenefus ogrenciler yakani birakmiyor soru yagmuru.bunu belirtmek istedim.

selam kizlar, baya bi ogretmenlik muhabbeti olmus, benim ablam da ogretmen, dersi olunca gidiyor bitince eve geliyor filan baya rahatti, ama tabi nerde olduguna bagli, bi ara doguya gitmisti orda cok zorlanmisti hic dinlemiyodu cocuklar
simdi yurt disindalar gerci ucretsiz izinde. her isin zorlugu var kolayligi var, ins oldugumuz yerde mutlu olmayi nasib etsin Allahim..

bi sey sorucam, benim gibi subat in sonunda dogum yapicak olanlardan bebginin hareketlerini hissetmeye baslayan var mi?
ya ben hic bi sey hissetmedim, cok merak ediyorum ve de uzuluyorum :26:

Benim tahmini dogum tarihi 28 subat ben hicbirsey hissetmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…