2014 Şubat Anneleri

Bende diyorum da denk geldi bir kaç yerde yazıyordu saçma geldi ama size de bir sorayım dedim.Sanırım kimse birşey bilmiyor :44:

havucu sormuşsunuz kızlar, havuçta ve karaciğer gibi besinlerde A vitamini olduğu için çok yenilmesi gebelikte doğumsal anomalilere yol açabiliyor diye okumuştum ben. yenilmesinde hiç bir sıkıntı yok ama abartmamak lazım.

bana da dereotu ve maydonoz yeme demişlerdi, düşüğe sebep oluyormuş. önüme gelince bir kaç dal maydonoz yiyorum, önemli olan fazla yememek bence.

öncelikle hoşgeldin aramıza ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....gaviscon şurup varmış o çok iyi geliyormuş dene istersen...bir de süt te iyi geliyor diyorlar...Allah yardımcın olsun sadece 1 gün yaşamıştım 2 ay önce çok fenaydı rabbim yaşatmasın bir daha...

Benim eşimde ortaöğretim matematik öğretmeni.Ücretli öğretmenlik yaptı ama erkek olunca ücretli öğretmen maaşı yetmiyor diye dersaneye geçti.İlk iki sene pestili çıktı dersanede ama geçen seneki dersanesi iyiydi.Bu senede kolejle anlaştı inşallah daha iyi olur dersaneden

eh tabi bir erkek için hiç yeterli değil ücretli öğretmenlik....bu sene biraz iyi maaş aldım full girdiğm için galiba ama ben sonuçta bir bayanım ve çalışmasam da gayet iyi geçiniyoruz çok şükür fakat benim psikolojim bozuluyor çalışmayınca...öyle evde oturup komşu ziyaretine giden akşama yemek yapan kadınlardan olmak istemiyorum ühüü duy ya rabbim 3.atamada atanmayı nasip ett:)

Valla bilemicem bende çok çalıştıklarını düşünmüyorum ama şimdi bilip bilmeden de konuşmak istemedim Benim kayınvalide,görümce,ve görümcenin eşi öğretmen devlette bir araya geldiler mi onlardan çok çalışan yok ama kimse benim kadar yorulmuyor

ya ben çok severim biliyo musun anaokulu öğretmenliğini, ne güzel mesleğin varmış...:)

hadi yaaa hayatta katlanamam o küçücük çocuklara...1 sene 6-7 ve 8. sınıflara girdim de kabus gibiydi hiç mi sevemedim hiçç...liseliler için yaratılmışım:)))) hatta üniversite:)

Bende çalışmayınca çok piskolojim bozuluyor birde çok salıyorum kendimi Mesela hamilelikte evde olsaydım kesin evden dışarı çıkmazdım.Daha şimdiden bir beş kilo almış olurdum

yahuu ben çalıştım rahattça söylüyorum devlette öğretmenler ölüp bitecek kadar çok çalışmıyorlar.....haa onlar diğer memurlarla kıyaslıyorlar kendilerini ve başka memurlukların daha az çalıştığını kendilerinin insanla uğraştığını ve insanla uğraşmanın daha yorucu olduğunu söylüyorlar....haa belki haklı oldukları noktaları var ama ben de öğretmenlik yaptım yaa hem de 5 senedir yapıyorum hala yorucu olmadığını düşünüyorum....

Son düzenleme:

Bende insanla uğraşıyorum Herşey bir yana yaz tatilleri yeter yahu hangi memur o kadar izin kullanıyor başka Ben her işin kendine göre zorlukları olduğunu düşünüyorum aradaki tek fark haklarımız

Amiiinnnnn. İyi dileklerin için :) Tavsiyen için çok teşekkür ederim. daha bugün doktora gittim heyecandan soramadan çıktım gaviscon şurubu danışarak içmeliyim galiba

tabi danış güzelim ama hamileler rahatlıkla kullanıyorlar....çok iyi geliyormuş kullananlar diyorlar:)

benim görümce de ünv bitirdi bu sene kpss girdi atama sonucu falan belli olmadı kazanmazsam dershaneye giderim falan diyordu bakalım napacak

Bende insanla uğraşıyorum Herşey bir yana yaz tatilleri yeter yahu hangi memur o kadar izin kullanıyor başka Ben her işin kendine göre zorlukları olduğunu düşünüyorum aradaki tek fark haklarımız

aynen katılıyorum sana....okulun ilk haftası zaten tırı vırı son 2 haftası da öyle hele ki yazılını bitirmişsen el ensee....sonra da bütünleme sınavları var ama gidiyorsun yalandan duruyorsun başlarında sonra okuyorsun kağıtları bitti gitti....çok rahatlar çookkk....haa diyorlar ki sınavda gözetmenlik yapmak çok sıkıcı ehh bi zahmet yani o kadar da sıkıl para alıorsun extra:)

Öğretmenler topa tutacak bizi ama bu sınav muhabbetine hastayım zaten.Görümceyle kocası sınav gözetmeni oluyorlar ki onuda gönüllü olarak seçiyorlar birde isyan ediyorlar yarında sınav var diye. Eeeee niye katılmak istiyorsun isyan edeceksen.Hayır hayrına da değilki sınav başı para alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…