2014 Şubat Anneleri

bilimm sana birşey soracaktım,taytını nerden aldın? :))))))))) ben de hamile taytı almak istiyorum ama bazı yerlerde kısa tayt gördüm ben uzun istiyorum...internetten de gördüm ama ne bilim bilemedim işte fiyatı da 20 tl idi normal mi bu penye tayt için?

ilk gebeliğimde aynı doktor oğluma 11+4 iken %100 erkek demişti ama bu gebeliğimde yine 11+4 iken gittim hatta hayali pipi bile gördü ama ihtimal vermek istemedi..şimdi baktı kız dedi kesin konuştu :)
anladım canım kesin dememiş yani süpriz olmuş sana
günaydın arkadaşlarr aslında tünaydın:)) ben biraz tembelim bugün hiç iş yapasım yok hatta ortalığı toplayasım bilem yok:)))

bir konuya açıklık getirmek istiyorum gerçi kimse sağolsun kıracak şekilde konuşmamış ya da seviyeyi bozmadan cevap vermiş ama yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum...öğretmenlikteki rahatlıkta hususi belirtiyorum okul öncesi ve ilkokulu hariç tutuyorum sonuçta onlar küçücükler ve onların sorunlarını halletseniz velisi gelir...benim öğretmenlik yaptığım lisenin yanında ilköğretim vardı sürekli veliler bahçede yalvarıyorlardı resmen çıksınlar diye...bahçede örgü öreni mi dersin her tenefüs çocuğunun ders durumunu soran mı...aman Allah korusun dedim iyiki ilkokul öğretmeni değilim...benim kastım lise öğretmenlerine sonuçta velisiyle felan çok uğraşmıyorsun ama idare gıcıksa ve bazı öğretmenleri kayırırsa özellikle sabahçı öğlenci mevzusu gergin ortam olur ama bu her işyerinde var....özel daha beter çalıştım biliyorum...benim lafım lise de öğretmenlik yapıpta haftada 24 saat derse girip hatta boş günü olup bir de haftasonuna sınav görevi alıp oflamalar puflamalar yapanlara...yapma ozaman kardeşim bu işi...alma haftasonuna sınav görevi zorla vermiyorlar yaa....geliyor tenefüste nefret ediyorum öğrencilerden diyor,çocuk soru soruyor sonra diyor ve bize dönüp ekliyor ne çözcem yaa yalandan geliyorlar zaten kafaları basmıyor diyor...ne yapıyorsun öğretmenlik ozaman...zaten en fazla offlayanlar en az iş yapanlar ben öyle gördüm çalıştığım okullarda...çok kutsal bir meslek öğretmenlik bir daha dünyaya gelsem direk öğretmenlik düşünürüm ve yeni sistem umarım öğretmenin değerini düşürmez,iki tane saçma velinin oyuncağı etmez...neysee edebiyatım kuvvetli değil umarım anlaşıldım...uzun lafın kısası ben öğretmenler iş yapmıyor demiyorum bazı branşları tenzih ederek büyütücek birşey yok diyorum o kadarrrr:))) öptüm sizleri:)
cancan senin demek istediğini ben anladım açıkcası
bende 1 sene ücretli derslere girdim orta okullara
evet öğretmenlikte zor meslek fakat özel sektöre farklı alanlarda 9 10 yılımı vermiş biri olarak diyorumki yaptığım en kolay işti öğretmenlik kimsenin ağrına gitmesin evet bende yoruluyordum hatta bir gün boyunca hem sabahcu hem öğleci ful ders girdiğim aynı zamanda o gün nöbet tuttuğum bir günüm bile vardı fakat yinede dediğim gibi yaptığım EN KOLAY DEMİYEYİM AMA EN RAHAT işti. çünkü bir parası normalde şimdi çalıştığım işe göre çok iyiydi ikincisi haftanın bir günü boştum o gün ne istesem yapıyordum kendime aitti bayram seyran tatili saymıyorum bile
HA BİDE BU ARADA BEN GİRDİĞİM DERSLER İÇİN AKŞAM EVDE ÇALIŞIP GİDİYORDUM ÇÜNKÜ NETİCEDE ÖĞRETMEN DEĞİLDİM ÖNCE EVDE BEN ÇALIŞIYORDUM ERTESİ GÜN ÇOCUKLARA ANLATIYORDUM yani evdede boş durmuyordum YİNEDE KEŞKE ÖĞRETMEN OLSAYMIŞIM DİYORUM BİR BAYAN İÇİN EN İDEAL MESLEK BENCE VE EN RAHATI İNANIN PATRONUMU SİZİN 10 TANE MÜDÜRÜNÜZLE İDARECİNİZLE DEĞİŞİRİM :1::1::1:

BENİM ABLAMDA ÖĞRETMEN SÜREKLİ ZOR ZOR ZOR DER BAZEN BEN RAHATSIZ OLDUĞUMDA İŞE GİTMEM İŞ YERİNİ ARARIM BANA DERKİ NE GÜZEL İŞ YERİNİ ARADIN BİTTİ BEN OLSAM ŞİMDİ GİDİP OKULDAN SEVK ALMALIYIM YA İYİDE SEN SADECE SEVK ALIYORSUN KİMSEYE LAF ANLATMIYORSUN BEN PATRONU AYRI ARIYORUM MÜDÜRÜ AYRI ARIYORUM BİDE EVDE İŞ YÖNETİYORUM O HALİYLE DAHA BANA NE RAHAT İŞİN VAR DİYOR :9::9::9::9:

bence öğretmenlik güzel meslek bayanlar :16::16::16::16:

saol bilimimmm...ay o bezi bana eşim dedi alacaktım ama sen böyle konusunca almayalım bari:31:

saol canım..inş bi sıkıntı çıkmaz da alırım aksam:16::16:
ben henüz beze başlamadım doğuma yakın alacağım en erken aralıkta alırım nede olsa fiyatlar genelde aynı

Son düzenleme:
ya kızlar size bir şey danışmak istiyorum... daha önceleri hiç midem bulanmıyodu. son 3 gündür, öğle yemeğinden sonra bulantı oluyo.. 5 gün önce dr a gitmiştim..( ilk defa gittim o dr a) .bilinen çok iyi bi dr du. bebeğe 3 boyutluda baktı...bi sorun yok gelişimi iyi demişti.. bi de resim verdi...resme eve gelince baktım önce eli diye düşünmüştüm fakat ayrıntılı bakınca kordon oldugunu anladım. böyle resmen bebeğin boynuna dolanmış...ilçede oturuyoz aynı dr a gitmem o kadar kolay değil.. bi de evhamlı olmayayım diye gitmedim.Ya Allah korusun bebeğime bi şey mi oldu diye aklımdan geçiriyorum... bi de hiç hareket hissetmiyorum... ne diyosunuz sizce vakit kaybetmeden gitmeli miyim?:18:

ya kızlar size bir şey danışmak istiyorum... daha önceleri hiç midem bulanmıyodu. son 3 gündür, öğle yemeğinden sonra bulantı oluyo.. 5 gün önce dr a gitmiştim..( ilk defa gittim o dr a) .bilinen çok iyi bi dr du. bebeğe 3 boyutluda baktı...bi sorun yok gelişimi iyi demişti.. bi de resim verdi...resme eve gelince baktım önce eli diye düşünmüştüm fakat ayrıntılı bakınca kordon oldugunu anladım. böyle resmen bebeğin boynuna dolanmış...ilçede oturuyoz aynı dr a gitmem o kadar kolay değil.. bi de evhamlı olmayayım diye gitmedim.Ya Allah korusun bebeğime bi şey mi oldu diye aklımdan geçiriyorum... bi de hiç hareket hissetmiyorum... ne diyosunuz sizce vakit kaybetmeden gitmeli miyim?:18:

böyle önemli bir şeyi hiç bir doktor atlamaz canım ama güvenmiyorsan git gözük mutlaka doktora riske atılacak bişey değil:17:

bilimm sana birşey soracaktım,taytını nerden aldın? :))))))))) ben de hamile taytı almak istiyorum ama bazı yerlerde kısa tayt gördüm ben uzun istiyorum...internetten de gördüm ama ne bilim bilemedim işte fiyatı da 20 tl idi normal mi bu penye tayt için?

canım benimki gebe taytı değil normal beli lastikli tayt penye ama biraz kalın penyesi pazardan 10tlye almıştım ben gebe olmadan önceydi

canım öncelikle içini ferah tut...kordon olabilir gördüğün fakat boynuna dolanmış olarak yorum yapman yanlış olabilir....hareketlerini hissetmemen de çok normal güzelim bak ben 18.haftayı dolduracam nerdeyse hala hissedemiyorum hareketlerini yavrumun ama bundan korkup ta doktora gitmiyorum...sen de korkma güzelim ama çook fenaysan başka doktora git bazen içgüdüler işe yarıyor psikolojik açıdan:)

canım benimki gebe taytı değil normal beli lastikli tayt penye ama biraz kalın penyesi pazardan 10tlye almıştım ben gebe olmadan önceydi

ya bende bir tane var ama o kadar sıkı bir tayt kii giymem mümkün değil...bizim pazardaki taytlar diz izi yapıyor olaya bak yaa:))))))) koca kaçıran taytları diyorum ben onlara:))))

ay kokrtum şimdi yaaaaaaaaaaa ya benimkide erkek çıkarsa :52::52::52::52:

O zaman aldığın kıyafetleri uygun fiyata alırım ben bblim :1::1:

Canım bence endişe etmene gerek yok. Çünkü şuan bebişlerimiz küçücük olduğundan kordon dolansa bile onları zor durumda bırakmayacaktır. Doktorun böyle birşeyi atlamazdı diye düşünüyorum. Yine de bulantıların can sıkacak boyuttaysa bi git görün için rahatlasın derim.

ya bende bir tane var ama o kadar sıkı bir tayt kii giymem mümkün değil...bizim pazardaki taytlar diz izi yapıyor olaya bak yaa:))))))) koca kaçıran taytları diyorum ben onlara:))))

bizim bursa sosyete pazarı var canım mazalardan ürün getiriyorlar
o ince penye taytlardan değil mesela bu resmideni benim taytın kenarladı deri kenarları metal zımbalı olanlarda vardı sosyetik yani :9::9::9::9:

O zaman aldığın kıyafetleri uygun fiyata alırım ben bblim :1::1:

Canım bence endişe etmene gerek yok. Çünkü şuan bebişlerimiz küçücük olduğundan kordon dolansa bile onları zor durumda bırakmayacaktır. Doktorun böyle birşeyi atlamazdı diye düşünüyorum. Yine de bulantıların can sıkacak boyuttaysa bi git görün için rahatlasın derim.

proletttttttttttttttttttt çok fırsat düşkünü gördüm seni :47::47::47: :9::9::9::9::9:

böyle önemli bir şeyi hiç bir doktor atlamaz canım ama güvenmiyorsan git gözük mutlaka doktora riske atılacak bişey değil:17:

canım öncelikle içini ferah tut...kordon olabilir gördüğün fakat boynuna dolanmış olarak yorum yapman yanlış olabilir....hareketlerini hissetmemen de çok normal güzelim bak ben 18.haftayı dolduracam nerdeyse hala hissedemiyorum hareketlerini yavrumun ama bundan korkup ta doktora gitmiyorum...sen de korkma güzelim ama çook fenaysan başka doktora git bazen içgüdüler işe yarıyor psikolojik açıdan:)

Canım bence endişe etmene gerek yok. Çünkü şuan bebişlerimiz küçücük olduğundan kordon dolansa bile onları zor durumda bırakmayacaktır. Doktorun böyle birşeyi atlamazdı diye düşünüyorum. Yine de bulantıların can sıkacak boyuttaysa bi git görün için rahatlasın derim.[/QUOTE]

kızlar öncelikle teşekkür ederim, içimi biraz rahatlattınız.. 3 boyutlu resim var mı elinizde bilmiyorum ama görseniz anlardınız ne demek istediğimi... ya işte yine de duramıyorum... şimdi ilçedeki dr a gidiyorum.. umarım iyidir bebişim..

proletttttttttttttttttttt çok fırsat düşkünü gördüm seni :47::47::47: :9::9::9::9::9:

Herşey senin sıpacan ın için yavrucum. Kız kıyafetleri giydirip psikolojisini bozma çocuğun :33::33:
Bu arada bende yarın doktora gidiyorum. Bakarsın benimkisi erkek çıkar ben size yollarım elbiselerimizi :1:

kızlar öncelikle teşekkür ederim, içimi biraz rahatlattınız.. 3 boyutlu resim var mı elinizde bilmiyorum ama görseniz anlardınız ne demek istediğimi... ya işte yine de duramıyorum... şimdi ilçedeki dr a gidiyorum.. umarım iyidir bebişim..

İnşallah canım. Haber ver olur mu? Gece yatağa yatınca aklıma geliyosunuz yoksa, düşünüp duruyorum..

Son düzenleme:
Bizde bir kız bir erkeğiz :9::9::9: Küçükken çok kavga ederdik ama şimdi iyi aramız.Bizim aramızda bir yaş vardı gerçi ondan kaynaklı kavgalar

aynen biz de ufakkene sizin gibiydik kronikim...şu anda aramız iyi maşallah...hatta öğlen beraber yemek yedik...kardeşim benim yaaa(gerçi her gören abim sanıo:))

ben "gebe"nin taytını aldım lauranam, yeri çok güzel kalın, kışın da rahatça giyerim diye düşündüm. karın kısmı da tam hamile göbeğine göre çok güzel sarıyor. benimki 30-40 arası bir seydi, daha uygun fiyata da bulunabilir tabi

mrb bernacım, bizim bebişin ultrason resimlerinde ve görüntülerinde de kordon dolanması yok ama kordon başının arkasından geçiyor ve göbeğine bağlanıyor. doktor bir sorun görse söylerdi herhalde ama zaten şu aşamada kordonun sıkması gibi bir sey söz konusu olamaz diye düşünüyorum. bebekler çok küçük zaten ve devamlı hareket ediyorlar. ileride başları aşağı konuma geçecekler ve hareket edecek yerleri kalmayacak, işte o zaman son aylarda öyle bir sıkıntı görürse doktor sezaryene alabiliyor diye biliyorum. yani şu an için rahat olsun, ben 2 hafta sonra fln kontrole gidicem bu konuyu doktora sormayı düşünüyorum, sen de forumda olursan söylerim canım.

müdür yanıma gelince direk iznimi imzalattım
21.10 ile 30. 10 arasında izinliyim :D:1::1: ayrıntılı test şeker testini falan hep bu zamana denk getireceğim kısmetse
yarın doktora sorarım 24. haftama denk gelecek

Back
X