Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de oğlum olsaydı arabasını falan kırmzı alacaktım bana kalırsa erkeğe de gider
hazır indirimdeyken al git sonuçta alınacak
abisi kardeşini korur ya benim de abim var son yolladığı resim bu aramızdaki iletişimi siz düşünün
kızlar galiba yatağımıza karar verdik akşama alabiliriz
http://www........./kraft-coral-extra-cocuk-oyun-parki-park-yatak-P14505092
aynen canım.yatak odasına koycam
yalnız tereddüt ettiğim bi konu var.şimdi bana pipi göremiyorum dedi ya dr bi ay önce,salı günü gittiğimde erkek derse napcam.bunu erkek kullanır mı ?![]()
ya da değiştirebilirim gönderip dimi?:26:
ya cidden aranız nasıl?bir erkek bir kız ne konuşur ne paylaşır?yavruma erkek kardeş hayali kuruyordum hatta adını bile kendi kurmuştu :)
bence kullanabilir , ama içinize sinmezse değiştirebilirsiniz :) nerden aldınız çok beğendim bu arada
jack bence çok güzel tabiki erkekte yatar kızda güle güle yatsın bebişimizkızlar galiba yatağımıza karar verdik akşama alabiliriz
http://www........./kraft-coral-extra-cocuk-oyun-parki-park-yatak-P14505092
Sen söyledin ya kampanyada diye aldım o gün ben
Bilim sence 2-5 bebek bezi 200 tane çok gelirmi :44::44::44:
ya cidden aranız nasıl?bir erkek bir kız ne konuşur ne paylaşır?yavruma erkek kardeş hayali kuruyordum hatta adını bile kendi kurmuştu :)
Bizde bir kız bir erkeğizKüçükken çok kavga ederdik ama şimdi iyi aramız.Bizim aramızda bir yaş vardı gerçi ondan kaynaklı kavgalar
ay kokrtum şimdi yaaaaaaaaaaa ya benimkide erkek çıkarsa![]()
jack bence çok güzel tabiki erkekte yatar kızda güle güle yatsın bebişimiz
bence çok fazla canım
şöyleki biz oğlumda 2 paket almıştık her biri 88liydi sanırım ikinci paketi açtım ama 10 bez falan kullandım gerisi kalmıştı çünkü hemen irileşiyorlar maşallah.
hoş benim oğlan biraz fazla kilo alıyordu ayına göre ama yinede 200 çok
bence 2-5kg olan bebek bezi başta 1 paket alınırsa yeter, sonrasında kafi gelmezse market uzak yer değil yenisini almak için![]()
aynen yaa...aksama alayım ben bunu...karta para yatırmam lazım da
inşallah 4 ürünü alan olmaz
arabayı da kırmızı düşünüyorum aslında chicco nun arabaları hoşuma gidiyo....hafif bişey olsun istiyorum bir de....bakalım arastırcam![]()
yeter canım bencedeBenim alacağım 50 li paket 2 tane alsam yeter o zamansen 98 tane filan kullanmışın bizimkide 100 tane olcak iki pakette
![]()
valla canım benimki resmen süpriz oldu..ağladım duyunca şaşkınlıktan..
evet küçükken çok kavga oluyor ama yaş ilerledikçe bir erkek bir kız daha iyi anlaşıyor gibi geliyor bana..her ne kadar kardeşte olsa aynı cinslerde bir çekememezlik olayı yaşanıyor ama karşı cins olunca daha iyi anlaşıyorlar..benim gözlemlediğim bu :)
jack bence çok güzel tabiki erkekte yatar kızda güle güle yatsın bebişimiz
bence çok fazla canım
şöyleki biz oğlumda 2 paket almıştık her biri 88liydi sanırım ikinci paketi açtım ama 10 bez falan kullandım gerisi kalmıştı çünkü hemen irileşiyorlar maşallah.
hoş benim oğlan biraz fazla kilo alıyordu ayına göre ama yinede 200 çok
bence 2-5kg olan bebek bezi başta 1 paket alınırsa yeter, sonrasında kafi gelmezse market uzak yer değil yenisini almak için![]()
hayırlı olsun canım
5 yaş var bizim aramızda kedi ile köpek gibiyizdirsürekli birbirimizle uğraşırız ama kardeş sonuçta bazen keşke 1 tane de kız kardeşim olsaymış diyorum ama ne biliyim erkekle herşeyini paylaşamazsın elbette belli noktatay kadar
yeter canım bencede
sizinkine bundan önce erkek derken kesinmi demişti ?? yada kaç gittiğinde erkek dedi??
Bence bir kız bir erkek olunca çocuk dünyası dahada genişliyor.Kardeşimle bebeklerle de oynardık arabalarlada. Ergenlik döneminde kopuyorsun bir süre ama sonrasında yakın arkadaş olunuyor![]()
saol bilimimmm...ay o bezi bana eşim dedi alacaktım ama sen böyle konusunca almayalım bari![]()