iyi akşamlar hatunlar....adallycim kuranını Allah kabul etsin güzelim...dua eden dillerin dert görmesin inşallahh:)))
ayy bu akşam göbeğim bir geriliyorki sormayın yaa bir deee ben de artık bebeğimi hissetmek istiyorum gaz da olsa kıpırdasın birşeyler yaaaaaaaa((((((((
İyi akşamlar canım hoşgelmişsen
Amin inşallah dualarımız kabul olur cümlemizin...
Gerilince göbek çatlayacak diyorlar kız çatlıyor olmayasın senin göbek pörtleyecek ya birden :18:
Hissetme konusuna gelince bende henüz tık bilem hissetmiyorum ya da ayırd edemiyorum
evet galiba benimki birden fırlayanlardan olacak ama inşallah çatlamaz çünkü genetik olarak anneme çektiysem çatlamam:))) annem de 5 doğum yaptı ve ne krem sürdü ne yağ hiçbirşey hemde,o da benim gibi 6.aydan sonra göbeği belli olanlardan ve kadın bembeyaz yaa gram çatlak yok hatunda...göğüslerinde sarkma bile olmadı umarım anneme çekmişimdir duy Allahım:)))
iyi akşamlar hatunlar....adallycim kuranını Allah kabul etsin güzelim...dua eden dillerin dert görmesin inşallahh:)))
ayy bu akşam göbeğim bir geriliyorki sormayın yaa bir deee ben de artık bebeğimi hissetmek istiyorum gaz da olsa kıpırdasın birşeyler yaaaaaaaa((((((((
Duy Allah'ım duuy umarım lauranamız annesine çekmiştir ve ne çatlağı olur ne öğüslerde sarkma hayda bre pehlivan sübhaneke dinimiz amin
Maşallah annene valla benim annem iki tane erkek doğurmuş ikisinde de 7-10 kilo arası alıp hoop vermiş incecik kalmış.Ama bende 36 kilo alıp damacanaya dönmüş ve bir daha verememiş çatlak içinde.O yüzden anneme çekeyim diye dua edemiyorum
evet galiba benimki birden fırlayanlardan olacak ama inşallah çatlamaz çünkü genetik olarak anneme çektiysem çatlamam:))) annem de 5 doğum yaptı ve ne krem sürdü ne yağ hiçbirşey hemde,o da benim gibi 6.aydan sonra göbeği belli olanlardan ve kadın bembeyaz yaa gram çatlak yok hatunda...göğüslerinde sarkma bile olmadı umarım anneme çekmişimdir duy Allahım:)))
Duy Allah'ım duuy umarım lauranamız annesine çekmiştir ve ne çatlağı olur ne öğüslerde sarkma hayda bre pehlivan sübhaneke dinimiz amin
Maşallah annene valla benim annem iki tane erkek doğurmuş ikisinde de 7-10 kilo arası alıp hoop vermiş incecik kalmış.Ama bende 36 kilo alıp damacanaya dönmüş ve bir daha verememiş çatlak içinde.O yüzden anneme çekeyim diye dua edemiyorum
akşamları benimde feci gerilio sanki yırtılcak
sabahları geçio
ama demekki artık sınıra dayandım kremi sürmeye basşladım sabah akşam çatlamyım inşallah:18:
ben ........ dan lierac aldım sürmeye başladım ufak ufak,bir de bebe yağı alacam önerdiğiniz bir marka var mı kıslar?? markette dalin vardı johnson baby daha mı iyi olur acaba diye almadım,siz hangilerinden kullanıyorsunuz?
cnm ben johnson baby aldım çok memnunum her duştan sonra bi güzel sürüyorum bacak,göbek ve göğüs bölgesine..dalini pek tavsiye etmem..bende lierac aldım ama niyeyse onu sürmeye üşeniyorum eşim duysa kızar sürmüyorum diye
teşekkür ederim güzelim ben bir kişiden daha johnson baby önerisini aldım da yine de buraya sorayım dedim,o zaman dalini almamakla iyi yapmışım:) lierac günde bir kere sürüyorum işte ama ben de çok üşeniyorum yaa...göğüslerime sürmeyi hiç düşünmedim ama sürsem fena olmaz 80 beden iken şuan 95ler:)
bende tavsiye üzerine almıştım tavsiyeler birbirini kovalıyo desenebenim göğüsler şuan aynı sadece çok damarlandı süt doluyo heralde..çatlamadan bende lieracı sürsem iyi olucak artık..
aynılar mı:)))) benim elbiselerimin hepsi göğüslerim yüzünden olmuyorlar hatta şöyle söyliim tatile gitcektik evdeki bikinimi bir denedim eşim yuhhhhh dedi:)))) sonuç gitmedik neymiş göğüslerim çok güzelmiş:)
ahahah aynı durum bizdede varraynılar mı:)))) benim elbiselerimin hepsi göğüslerim yüzünden olmuyorlar hatta şöyle söyliim tatile gitcektik evdeki bikinimi bir denedim eşim yuhhhhh dedi:)))) sonuç gitmedik neymiş göğüslerim çok güzelmiş:)
yok be kuzum bir beden büyüdü sutyenlerimvalla hala aynı sütyenleri kullanabiliyorum belkide benim sütyenlerde var bi gariplikeşin çok kıskandı desene göğüslerini maşallah maşallah..söyle artık kusura bakmasın onların yeni sahibi var diye
kızlar benim arkadaşım bubclen bebek sütü sürmüş karnına ve hiç çatlamamış.banyodan sonrada vazelin sürüyormuş.bende kızıma bitkisel olduğu için bubclen setini aldım kendimede ayrıca sütünüü aldım cok güzel bi ürün
hahaha o zaman senin şuanki kilonu anlıyorum bu anadan kızına bir miras ayy çokk gıcığımmm:))) ama adallym senin gözlerin yeter hatun bee maşallah tütütütü:)))
eltangel bazen diyorum ki bu şimdi böyle geriliyorsa ilerleyen aylarda ne pok yicezz:)))
galba anneye çatlak bırakan çocuklardan biri de benim
iri bebekmişim kadının göbek kocaman olmuş çatlamış sonrada toplayamamış zaten
çatlamiyim yav benimde bu hafta büyümeye başladı artık içime çekemediğim bi kısım var
aynılar mı:)))) benim elbiselerimin hepsi göğüslerim yüzünden olmuyorlar hatta şöyle söyliim tatile gitcektik evdeki bikinimi bir denedim eşim yuhhhhh dedi:)))) sonuç gitmedik neymiş göğüslerim çok güzelmiş:)
ben ........ dan lierac aldım sürmeye başladım ufak ufak,bir de bebe yağı alacam önerdiğiniz bir marka var mı kıslar?? markette dalin vardı johnson baby daha mı iyi olur acaba diye almadım,siz hangilerinden kullanıyorsunuz?
Amaan ben bu kiloya alışalı baya olduğu için umurumda bile olmuyor inan oram şişmiş buram sarkmış
Yapacak bir şey yokbizi onlar istemiş canım bizim bebeklerimizi istediğimiz gibi
valla öyle ama gene de çatlamayalım şimcik zaten popom çatlaklı:)
Daha büyük ve kapalı bir bikini üstü alırız diyerek kocanı kandırabilirdin sonuçta tatil bu yani
günaydın hatun bi sen bi ben varız gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?