2014 Şubat Anneleri

ayy hatunlar sevinçliyim yaa afp mom değerimin sonucu çıktı...1,25 çıktı yani çok iyi değer şükür:) normalde en fazla 2,5 en az 0,4 olurmuş benimki iyi çok şükür ohhh rahatladım biraz yaaa rabbime emanetiz yine de:)

benim gördüğüm göbeklilerin hepsi gerçekten göbekli:)

buyur kuzucannn
Eki Görüntüle 795653

benden cok yasayacan bbilime sorayım dediydim bende
jack güle güle kullansın bebeğin kaça gelio bu

abisi kardeşini korur ya benim de abim var son yolladığı resim bu aramızdaki iletişimi siz düşünün.

Eki Görüntüle 795674

haha bak ne kadar sevio seni:))

Bana da çok fazla geldi yavrum ya.Zaten o bizim baktığımız set ikiz paketi olarak geçiyor.Geçen gün butikbebede vardı aynı kampanya ikiz paketi olarak

bunlar marketlerden daha mı uygun oluo bu sitelerdeki??

BENİMDE SONUCUM 0.92 ÇIKMIŞ DOKTORA ULAŞAMAYINCA MAİL İLE SORDUM ENDİŞE YOK HERŞEY NORMAL DEMİŞ:)
amaa ayrıntlı yapılınca gel tekrar değerlendirelim demiş ki ona daha bi ay var valla kovsada haftaya son kontrol günümde gitcem yiter yaa

eh beni de ayrıntılı zamanı kontrol için çağırdı yani taa 30 eylülde:))) senin de sonuçların gayet iyi çıkmış güzelim yani herşey normal çook şükür:)

eh beni de ayrıntılı zamanı kontrol için çağırdı yani taa 30 eylülde:))) senin de sonuçların gayet iyi çıkmış güzelim yani herşey normal çook şükür:)

ama bu vicdansızlık hem bisürü para veriom hem kontrol günüm yancak olcak şeymi
tabiki olmicak doktorum gene bi bebe demosu yapar bana hatır için haha

Canlar,

Ben birazdan haftayı bitirip arkadaşıma gidicem. Yarın da sabah kalkıp bebişkomu görücem Allah'ın izniyle.
Teyzelere el salla dicem dinlerse fotoğrafımızı paylaşırız. Öpüyorum sizi ve sıpacıklarınızı..

Son düzenleme:

ama bu vicdansızlık hem bisürü para veriom hem kontrol günüm yancak olcak şeymi
tabiki olmicak doktorum gene bi bebe demosu yapar bana hatır için haha

maalesef öyle ama sonuçlar çıksın hemen göstercem doktoruma sonra bakalım ne zaman gel der...artık girdik bir yola terleyecez:) bu akşam eşimle marmara foruma gitmeyi düşünüyoruz c&a diye bir mağaza var ve çok güzel şeyler var orda bakalım siftahı yapayım:)

ya kızlar moralim bozuk,
ben resmi gazetede gebeler ve emziren anneler ile ilgili çıkan yönetmelik (günde 7,5 saat çalışma+muayene izni vb.) ne zaman uygulanacak diye epeydir ik'yı arayıp soruyordum. ama sonuç alamadım. bugün de bilgisi olsun diye müdüre yönetmeliği gösterdim, ik'dan haber beklediğimi de söyledim. adam resmen çamura yattı, "biz zaten zorlayıcı iş vermiyoruz, istersen hiç gelme" dedi. sanki ondan izin dileniyorum ben. hakkım olanı kullanmak istiyorum, benimle aynı dairede çalışanların(daha doğrusu çalışmayanların!) nasıl suistimal ettiklerini, geç geldiklerini, saçma sapan sebeplerle izin aldıklarını görünce hakkım olanı istedim sadece.

o konuşma esnasında belli etmedim dik durdum ama kalbim nasıl hızlı hızlı çarptı, sinirlendim.sonra aşağıdaki arkadaşların yanına gittim gözlerimden yaşlar boşaldı.

Son düzenleme:

merhaba speedy arkadaşım ben de doktora güvenmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. daha önceki yazılarda okmeydanında bir hastaneye gittiğinizi söylemiştiniz. rica etsem dr ve hastane ismini alabilir miyim. kendi gittiğim dra güvenmiyorum da(

inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize... sevgili arkadaşım sabırsızlığımı mazur gör ama önceki sayfalarda bahsettiğin hastane ve memnun olduğun dr u çok merak ediyorum ben de okmeydanına filan yakın sayılırım.. 2 aydır dr arayışındayım ama bulamadım bir türlü( özel msj gönderemiyorum msj sayım henüz 50 olmadığı için burdan yazıyorum yardımcı olursan sevinirim

amin inşallah sağlıkla gelsinler

özel okmeydanı hastanesi Osman Batur yalnız erken arayıp radevu alman lazım

çok ama çok tşk ederim canım.. dr sıkıntısı çekmekten bıktım hakikaten önümüzdeki hafta içi ilk fırsatta gideceğim inşallah... Tekrar tşk ederim:)))

yarın ara hemen al randevu yoğun olabiliyor canım inşallah memnun kalırsın 10:30 da geliyor doktor bilgin olsun

bende yarına test sonucumu alacağım inşallah sıkıtısız geçer

yarın ara hemen al randevu yoğun olabiliyor canım inşallah memnun kalırsın 10:30 da geliyor doktor bilgin olsun

bende yarına test sonucumu alacağım inşallah sıkıtısız geçer

çok sağol canım yardımın ve ilgin için... aradım meşguldü de dediğin gibi yarın arayacağım inş.. umarım stest sonucun sorunsuz sıkıntısız geçer...

biliyorum oraqyı uygunda fiyatları galba
hadi bakalım siftahınız hayırlı uğurlu olsun

amaan boşversene ya insan o an dayanamıo ama bu gibi insanlar için canını sıkmaya emin ol değmio

insafsız bu gibiler
hiç gelmede ne demek adi herif! hakkını alırsın elbet bence sen bidaha müdürle bu konuda muhattap olma ik ile görüş gerekirse

Son düzenleme:
Selamlar kızlar.Bugün kuran günü vardı hepinize bebeklerimize bol bol dua ettim.Oyüzden yazamadım.Geçmişi de bir güzel okudum

günaydın kızlarrr.benimde kızım geliyormuş.dün öğrendik cok mutlu oludmmm

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

kızlar çok fena sanatsal foto çektim
koysammı bilemedim ama ekliyorum gülmek yok yola devam tamam mıD

göbeğimi en güzel anlatan fotoo
Eki Görüntüle 795275

Allah seni ne yapmasın emi ne kadar güzek bir fotoğraf bu böyle zeki hatunsun vesselam maşallah size

kızlaaarrrr günaydıınnn kızımız oluyorr
dün 4 lü test yaptırdım iyi çıktı sonuçlar çok şükürr

Hayırlı uğurlu olsun kızçen canım sağlıcakla kucağına aldığınıda görürüz inşallah

Biz en son geçen hafta eşimle gittik e bebeğin mağazasında bakındık bir kaç parça birşey alıp çıktık.Mobilyalarını sipariş yaptırmaya karar verdik odanın her alanını kullanabilmek adına.Mesela gardrobunu köşeli yaptırıcam

Ehehehe eyvallah sosyolojim.
Zaten akşam çok komik bişey oldu artık korkuyordur benden.
Tatterevalliye bindik . Adam beni kaldıramadı. Hatta ekliyeyim de gülün biraz.

Eki Görüntüle 795336

ne güzel içinizdek çocuğun hala yaşıyor olması

adallyim nerede, yok mu bugün?

Özledin mi bakayım sen beni

kızlar doktordan geldim..düne kadar erkek bildiğim bebeğim meğerse kızmış :)

Vay bebişe bak sen nasıl da kandırıkçılık yapmş Maşallah size

Benimde abim var aramızda 5 yaş var hatta benim neden kardeşim yok soruları üzerine beni yapmışlar
Ablam olsa nasıl olurdu bilemiyorum ama iyi ki abim var diyorum her gün kıymetlim o benim

Adally napıyon kız orda. Yazsana. yoktun bütün gün? İyi misin? :18:

Size dua etmekle meşguldüm canım nasıl yazem ya merak etmedim değil hani

ADALYY ;akşam sizin oradayım kayınvalideme geleceğim meydana

Hoşgelirsin sefalar getirirsin canım

aDALLY Bİ GÖRÜNÜP KAÇTI. PAS VERMİYOR BİZE BUGÜN

Nerde göründüm yahu kim gördü valla ben bişey yapmadım

Çok şükür canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

canim cevabin icin saolasin, ben de cok merak ediyorum ne zaman hissetmeye baslayacagim diye.. az kaldi insAllah :)

ev konusunda da, canim biz yurt disindayiz, annem veya kayinvalidemler gelince 6 ay filan kalicaklar, yani kisa sureli olsa idare edilir bi sekilde ama baya uzunca kalacaklari icin nasi yapicam bilemedim. salon dedigim zaman ben de iki tane oturma odasi seklinde tariff etmeye calistim. koltugun ustune silte koyduk yatak yaptik diyelim, onu her gun ac kapa yorucu olmaz mi, ya da ben mi cok detayci dusunuyorum acaba, bizim yatak odamiz da kucuk, yatak odasi mobilyamiz da biraz irice, bebege yatak alsak yanimiza koymamiz lazim onu nasi sigdircas onu dusunuyorum, pencerenin yanina konmaz di mi sanki ordan kenardan soguk gelir gibime geliyor hep. neyse ins bi cozum buluruz. ev degistirmek zor tabi, ama nakliyeci tutariz onlar tasirlar diye dusundum, bi de annem geldikten sonar tasincak olsak, o da yardim eder. uff bilmiyorum cok karisik :44:

canim benim de gecen gun kafami karstryordu bu konu, yani haftalarin kac aylik diye cevirilmesi meselesi.
ingilizce sitelerden arastrdm, soyle bi bilgi cikti. 1 ay= 4.4 haftadir diyor.

Haftalar = Ay
1-4 hafta = 1. ay
5-8 hafta = 2. ay
9-13 hafta = 3. ay
14-17 hafta = 4. ay
18-21 hafta = 5. ay
22-26 hafta = 6. ay
27-30 hafta = 7. ay
31-35 hafta = 8. ay
36-40 hafta = 9. ay

Hayir canim hafta olarak hesapla ay hesabina gecerken de 4 hafta 1 ay oluyor ona gore mesela benim son adet tarihim 24 mayis ama haftaya cuma yani 13 eylulde tam 16 hafta oluyor yani 4 ay oluyor Allah izin verirse

yani oyle hesaplayinca 40. haftada 10 aylik olmus oluyorsun. o yuzden biraz onden gidiyor o hesap. bizim mesela yukarida yazdgma gore 15. hafta 4. ayin icinde oluyor yani yaklasik 3.5 aylik filan diyebilirim soranlara. hos kimseye soylemiyorum ama cinsiyeti belli olduktan sonar soylerim belki

gamze yapmasının yanı sıra ayva yiyenlerin doğumu kolay olur derler

iyi akşamlar hatunlar....adallycim kuranını Allah kabul etsin güzelim...dua eden dillerin dert görmesin inşallahh:)))
ayy bu akşam göbeğim bir geriliyorki sormayın yaa bir deee ben de artık bebeğimi hissetmek istiyorum gaz da olsa kıpırdasın birşeyler yaaaaaaaa((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…