2014 Şubat Anneleri

canlarımmmmm
haksever ne ka marifetlisin bebeğimmm maşallahhhhh
börek neyli bu arada :)
lepicimmm kronikim süt konuusunda bende tereddür yaşadım ama pınarın organik sütünde karar kıldım.pastörizenin vitaminleri yok ettiğine katılıyorum ama önemli olan kalsiyum diye düşündüm
çağlardamlam bende ota boka takıyorum yaaa

Ya bilmiyorum bunlar normal de ben mi anormal karsiliyorim ama bence normal disi ya(

kuzum tabikide bu diyalog akıl karı değil ama ne sen çocuğunu onlara verirsin ne de eşin buna razı olur sıkma o güzel canını

Günaydın canlar.nabersiniz

benim gördüğüm göbeklilerin hepsi gerçekten göbekli:)

jack güle güle kullansın bebeğin kaça gelio bu

teşekkür ederim tatlım....daha almadım ama...alacağım bu olacak kesin....dün akşam alacaktım vazgeçtim salıyı bekliyorum eşim de öyle dedi dısardaki mağazalarda 360-400 arasında değişiyo fiyatı....nette 269 du ama

hımm tamam canım anladım sonunda :)) teşekkürler mucukss

oooh nerde artık boyle komşu kuzucum kokla kokla ne oldugunu bulmaya calış... çok zor bizim bina çook :)
ama sana yavruna afıet olsun bakalım :)

canım bizim bina 3 katlı birer daire var alt katın kapısı ayrı bizim kapıdan gişrince 2. katta biz 3. katta eşimin amcası var :)) yani kokuyu bulmak kolay oluyo bide onalrın yanında burnum ladar gb kim ne yapmış anlıyorum dedim önceden artık ne yapsalar banada getiriyolar yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

oyy canım kıyamam ne takıyosun sen onları baştan kokmuş pis balılar eşin iyiyse onalrdan yana değilse üzülme boşuna elinden mi alcak lar çocunu boşversene açmassın kapıyı olur biter seni üzmek için yaptıkları baris gelme bu oyunlara çok diretirse hıhhhhhhhhhhhhh alırsın de çok kaşınma görmezsin bile dersin şaka gb sonrada bi kahkaha bırak onalr kudursun bida üzülme sen kuzuna yazık oda üzülür sonra

canım birinin içinde ne vardı anlamadım 3 yudumda yiyince soganlı filandı 2.yi yavaşladı yemem şuan sen sorunca baktım kıymalı oğluşuna söyle kızıma askerden gelirken cici alsın

nen birinizde demiyonuss ocakta süt var diye

Ocakta süt vaaaaarrr

ocagı temizlerken sütüde bol bol gördüm ıyy süt taşıncada bögg çok kötü oluyo bereket benim kayınvaldecim ocagı alırken gelinnii göz önünde bulundurarak taşınca sönen ocak almış :))) sönmese yanık kokuyo hemen temizledim kokmasın diye kuruyo bide hayatta cıkmaz

gel içelim karşlıklı

Merhaba ;

Doktora gittik herşey çok güzel sonucumuz da harika çıktı içim rahatladı çok mutluyum 1 bardak sütlü kahveyi hak ettim

günaydın kızlar dün akşam zor bir gece geçirdim böbrek ağrım çoktu hem uyumaya çalışıyorum hem bebeğime bişey olacak diye korkuyorum inşallah geçer en kısa zamanda

O zaman akıllı ve düşünceli kayınvalideciğinin şerefine kaldırıyoruz bardaklarımızı afiyet bal şeker ola

hee tamam o zaman kuzum Allah kabul etsin

Amin canım sağolasın

Merhaba ;

Doktora gittik herşey çok güzel sonucumuz da harika çıktı içim rahatladı çok mutluyum 1 bardak sütlü kahveyi hak ettim

Gözün aydın canım herşey yolunda çok şükür
Ben yine salı günü gideceğim doktora çağırdı ama bakalım neler olacak :44:

Günaydın annişler....
Yine ananemizgeldi... Sabah sabah ohhh öpüştük çıktık evden
bugün kimse tutamaz beni
kızlar bu arada dün galiba ben bişiler hissettim
4aydan sonra ilk defa dün tatlı yedim yattım
aneeemmm uyuyamadım
dışdaneşime elletiyorum bek hissedilmiyo
ama içten bi kıpırtı bi kıpırtı
demek benim zilli tatlıyı beklermiş :)))

çok şükür valla kaç gündür kendi kendimi yedim bitirdim ne olacak diye.
bende ekimin ilk cumartesi giderim sanırım

Ama bak herşey güzel ve yolunda bebişin sapasağlam sana tutunmuş sennereye o oraya
Salı belki cinsiyet gösterir diye çağırdı doktor ama ekime detaylı ultrason vs vs için randevu verecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…