2014 Şubat Anneleri

hahahah iki yandan da senle sohbet etmek çok komik kızzz:))) az sonra ev işi yapmak üzere çıkcam çok öpüyorum şimdiden hepinizi...dayanamayacam perdeleri yıkıcam artık....

Hayde kolay gele bacım eğlenceli kadınsın vesselam :))

F

Ovvv 2 hafta mi burdasin. Nete gireceksen ozelden tlfonumu gonderirim. Sen once anacigin babaciginla hasret gider :)) bi program yapip gorusuruz canim.

Evet canım 2 hafta orada olucam inşallah.At sen numaranı müsait olduğumuz bir gün görüşürüz :)

jackooo gelmişsin yaz hadiii

Ahandraa bir gelin adayı daha yavrucum çok sevindim ya seninde gözün aydın hadi

oyyyy yerim onuuuuuuuu.hayırlı uğurlu olsunnnnnn
kaç cm olmuş

adally poyrazın boyu posu neydi

Gözün aydın kuzucummm. Kendi de bahtı da güzel olur, Bizimkine kanka olur inşallah.

iyidir senden naber nasıl gidiyor ?

*
yok bana erken daha

------------

jackkkkkkkkkkkkk

iddiayı kaybettim ama can yeğenimi ısırmak istiyom oyy maşallah babasının kızı

zamanı gelince diyelim ozaman Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu artık düzeldim mutluyum huzurluyum ve bol bol tekmeleniyorum bizim kıza bişeyler oldu yaw coştu bugün

jack ; kızıma arkadaş geliyor ne güzel sağlıkla gelsin

Günaydınlar..
bende pek bi keyifsizim yahu.. :100:
en iyi olmam günlerde niye böyle hissediyorum bilmiyorum..
Aynen aynen bende, internette vs. de okuyorum evet bu hafta iyi olmalısınız artık diyor. Ee hani nerde :) Yine de Allaha şükür...

Canım hamileliğin başındanda hem rapor hem izin aldım problemli geçtiği için artık yüzüm yok ya alamıyorum.
Bence hiç öyle dşünme, komple yatanlar var. Bu da bir rahatsızlık seninkisi sonuçta ve canınla ilgili. X bir rahatsızlığın olsa 2-3 ay rapor verseler yine aynı öyle düşün. Bence hemen rapor al, yarın marın.

Ahandraa bir gelin adayı daha yavrucum çok sevindim ya seninde gözün aydın hadi

Saol balim benim.ikimizinde gozu aydin darisi ogrenemeyenlere

oyyyy yerim onuuuuuuuu.hayırlı uğurlu olsunnnnnn
kaç cm olmuş

adally poyrazın boyu posu neydi

Saol teyzesii
Boyu 18.4 cm kilomuz da 255 gr.

iyidir senden naber nasıl gidiyor ?

*
yok bana erken daha

------------

jackkkkkkkkkkkkk

iddiayı kaybettim ama can yeğenimi ısırmak istiyom oyy maşallah babasının kızı

Oyyy iddaayi bosver.ben alirim sanaa
Valla ayni babasi asli teyzesiiii

Gözün aydın kuzucummm. Kendi de bahtı da güzel olur, Bizimkine kanka olur inşallah.

Saol proletimmmm.insallahhhh

Tesekkur ederim canim.hepimiznki saglikla gelsin inss.evett arkadas geliyo aden duruyaa

Kızlar ben az kaçıyorummalum gece yolculuk var biraz hazırlık yapayım yazarım yine öptüm hepinizi

Canlar yeni bişey öğrendim. Bebişlerimizin fotoğraflarında FL (Hadlock) diye bir satır oluyor. Onun karşısındaki rakamı 7 ile çarptığımızda bebişimizin boyunu ifade ediyormuş. Bizim 3 gün önce 16,24 cm miş

Bilgilerinize arz ederim

Son düzenleme:
Geçen hafta baktığı için bu hafta boy kilo söylemeyecekmiş bende üstelemedim ama boyunun uzun olduğunu biliyorum cano

ağzına yapışır sanki bu doktor milleti alem yaaa
Saol balim benim.ikimizinde gozu aydin darisi ogrenemeyenlere

Saol teyzesii
Boyu 18.4 cm kilomuz da 255 gr.
anammmmm nerdeyse benim kadar uzun haaaa
Kızlar ben az kaçıyorummalum gece yolculuk var biraz hazırlık yapayım yazarım yine öptüm hepinizi

tamam hajım öperinnnnn

ayyy bacım hayırlı uğurlu olsun kız:) okuldan yeni geldim hemen baktım:) inşalalh hayırla alalım kucağımıza

oyy öğrendik en sonunda nazlı hanımın cinsiyetini hadi bakalım çağla alışverişlerin daha rahat olur artık

Canım banada onikinci haftada erkek dedi benimde içime hep kız doğuyordu ve 17. Hafta şoooook bebeğim kızmış, güzel bir kızçem olacak bu arada şoku geçiren ben değilim babası ve etraftakiler herkes erkek kesin diyordu dr dahil:)

Pipileride ne güzel oluyo dimi ya ben takla atarken görmüştüm çok komiktii pipisi
evet erkek anası olcam kız doğuyordu içime ama erkek çıktı dayısı yüzünden 5 haftalık hamileyken çocua yarış arabası alırsan erkek olur tabiii
ben 13.haftada öğrendim illaki yanılma payı olur ama yinede erken canım ya başlama hazırlıklara hemen
naber kız seni de aramıza görmek isterim artık

öylemiymiş :26:

hee bide bu 3lü test şeker yüklemesi fln kaçıncı haftada yapılıyor kızlar:26:

herkes doktora gitmiş ya benimde göresim geldi oğlumu cuma günü randevum şimdi atlayıp gidesim var ya tekmelemeye başlayalı gitmedim doktora çok merak ediyom napıyo içerde

16*22 arasında 4 lü test
24*25 te falan ayrıntılı yine aynı hafta da şeker testi veriyor bizim doktor her doktor da değişebiliyor

ne yalan söyliyeyim mutlu ettin beni evladın kızı erkeği olmaz evlat evlattır tabi ama gönül işte bide kızım olsun istiyorum hem yedi sülale özellikle kocam kız istiyor doktor söylediğinde dondu kaldı okadar kıza endexlemiştiki kendini halen yüzde onluk mucizeyi düşünüyor:)

Hayırlısı olsun o haftalarda demekki yanılma oluyor test edip onayladık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…