Ben geldimmmmmcikolata yedim zorla tik yoktu bizimkinde.uyuyodu ve gorur gormez bu yatis sekli bana tanidik geliyo dedim.ayni babasiiii elinin biri popo altinda biri yuzunde ayaklari kendine cekmis. belki on bes yirmi dakika durttu doktor ama uyanmadi.oksurdum pizisyon degistrp uyudu yine uykucuuu
Bu arada pc den girdigim anda anketi işaretleyebilirim.kesinlestiiiii.
Kizimizzzz olacakkkkkk
Adallycannn gozun aydin yavrummmm...teyzesini duydu bence.yigidin mali meydanda olur dedim ya
kız isteyen babalar ne güzel yaa gerçi benim eşim de sağlıklı olsun yeter diyenlerden ama erkek olsa daha bir sevineceğini de ilave etmişti...aslında onu da anlıyorum erkekle daha iyi anlaşacağını düşünüyor ama bazen salonda uyuyakaldığımda hadi kızlarr kalkın yerinize yatın diye kaldırıyor beniii:)
slm güzel anneler ne güzel bir çoğunuz öğrenmişsiniz cinsiyetlerinizi inşallah bizim yavruda bu cumartesi gösterir kendini artık meraktan öleceğiz eşimle, öğrensek de yavruma bir şeyler almaya başlasam artık siz de dua edin teyzeleri de göstersin yavrum
valla canım bizim daha cinsiyetimiz belli olmadı ama babamız arada güzellerim diye seviyor, insan hem garip oluyor hem de hoşuna gidiyor, hayırlısı artık cinsiyetimizi öğrenince nasıl seslenecek merak ediyorum :18::18:
inşallah gösterir yavrucumm yaa ben sürekli merak ediyorum içimde atan kalbi hatta atıyor mu hala diyorum((biliyorum kötü düşünmemem lazım ama tekmelemiyorkii tembel şeyy:)
erkek olursaa eğer güzelim ve aslanı oğlum diyecek:)hayırlısı tabiki:)
aynen canım hayırlısı herşeyin ama bence güzelimi atar bir kenarı aslanım falan der direk,
bu erkekler aslan kelimesine bayılıyorlarr:) bizim kızlarımız nasıl prensesse erkeklerin de oğulları aslan onlar için:)
kız isteyen babalar ne güzel yaa gerçi benim eşim de sağlıklı olsun yeter diyenlerden ama erkek olsa daha bir sevineceğini de ilave etmişti...aslında onu da anlıyorum erkekle daha iyi anlaşacağını düşünüyor ama bazen salonda uyuyakaldığımda hadi kızlarr kalkın yerinize yatın diye kaldırıyor beniii:)
Erkek anası dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi gördük kocaman pipiyi yavrum yine yüzüstü kocaman olmuş kurban olduğum ya Allahım sen ne büyüksün
POYRAZ'ım geliyor kızlar
Doktor balıkesire gitmeme de birşey demedi otobüsle.Çok şükür hiçbir sorun yokmuş ama ona höşmerim getirmek şartı ile
Bir de 8 ekime renkli doppler randevusu verdi.İçim rahatladı.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah
saat 3ten beri anca girebildim evekargo işim vardı ilk defa biyere kargoyla bişey yollucam hemene vimizin 2 sokak asasında ptt gittim ilaç diye merkezden yolla dediler tarif ettiler bindim dolmuşa gittim bilmeyince dört döndüm yok ptt tarf edilen yerde kocaman bi inşaaat var sordum soruşturdum meger ptt yi yıkmışlar ee nabcam dedim adam gülüyo sorduğum dedi başka yere taşındı onu tarif etti anam yürü yürü ayacıklarıma kara sular indi bide şu üst geçitler yokmu ya anasının dini gb dönemeçli yapıyolar yada bin tane merivenli yaşlılar ve hamileler için kesinlikle asansör şart neyse buldum postaneyi onalrda ilaç diye almak istmeediler hayda dedim ya hiçmi ialç yollayan yok bu kargolardan neyse şişme poşete felan koydular aldılar sonunda sonra gene dolmuşlara kadar yürü bittim anca gelebildim eve
ya bu öyle hassas bir mevzu ki, herkes mutlaka ilk önce sağlıklı olsun der yavrusu için, ama insanoğluyuz içimizden bir cinsiyet geçiriyoruz bazı sebeplerden.bizim cinsiyet 16 haftalıkken detaylı organ kontrollerinde belli olmuştu. o an kalbine,böbreğine hatta göz merceğine sağlıklı mı diye bakılırken gözlerim yaşlandı.ne ben ne eşim kimsenin aklına cinsiyet sormak gelmedi.doktor sonradan kendi söyledi kız bebek diye. yani o anda cinsiyet konusu o kadar sığ geldi ki bana, doktorun sadece ve sadece her şeyin yolunda olduğunu söylemesine odaklandım.
biz şimdiden bizim kızı paylaşamıoz, ben diyorum ki "sen şu anda günboyu benimle birlikte diye beni kıskanıosun." o da diyor ki " kızlar en çok babalarına düşkün olur." böyle böyle kızdırıoz birbirimizi...
bak göreceksin lauranam senin çiçeği burnunda baba da kızıyla oyunlar yapmaya, ilgilenmeye doyamayacak...araba sürmesini de öğretecek, maça da götürecek...inşallah istediğiniz kadar çocuğunuz olur ve hepsi de kısmetli, hayırlı evlatlar olurlar, yüzünüzü güldürürler
ah canım ya yorulmuşsun bayağı allahtan bitmişte eve gelebilmişsin,şimdiden geçmiş olsun canım
hayırlı bi iş içindi inşallah işe yararda o zaman çok sevinicemben tüp ebebk yapıcaktım ya bebek gelince kalan ilaçlarımı yolladım burdan bi arkadaşa inşallah onunda olur bebeği [/QUOTE
rabbim bu güzelliği arkadaşına da yaşatır inşallah canım
evet kuzum femur leg.bacağımızın üst kısmındaki kemik.maşallah kocamanmış bebişkonCanlar yeni bişey öğrendim. Bebişlerimizin fotoğraflarında FL (Hadlock) diye bir satır oluyor. Onun karşısındaki rakamı 7 ile çarptığımızda bebişimizin boyunu ifade ediyormuş. Bizim 3 gün önce 16,24 cm miş
Bilgilerinize arz ederim
elimde olsa hergün giderim hehehe.senin ne kadar oldu görmeyelihee bide bu 3lü test şeker yüklemesi fln kaçıncı haftada yapılıyor kızlar:26:
herkes doktora gitmiş ya benimde göresim geldi oğlumu cuma günü randevum şimdi atlayıp gidesim var ya tekmelemeye başlayalı gitmedim doktora çok merak ediyom napıyo içerde
benim umo da çok istiyordu kız.hep çok hoşuma gitmiştir.hatta doktorum %90 erkek dediğinde yüzündeki üzüntüüyü görmek benii mutlu etmişti :)kız isteyen babalar ne güzel yaa gerçi benim eşim de sağlıklı olsun yeter diyenlerden ama erkek olsa daha bir sevineceğini de ilave etmişti...aslında onu da anlıyorum erkekle daha iyi anlaşacağını düşünüyor ama bazen salonda uyuyakaldığımda hadi kızlarr kalkın yerinize yatın diye kaldırıyor beniii:)
inşallahhhh öğrenirsin kuzumm.insan bir garip oluyor cinsiyeti öğrenince.hamileliği daha gerçek oluyor sankislm güzel anneler ne güzel bir çoğunuz öğrenmişsiniz cinsiyetlerinizi inşallah bizim yavruda bu cumartesi gösterir kendini artık meraktan öleceğiz eşimle, öğrensek de yavruma bir şeyler almaya başlasam artık siz de dua edin teyzeleri de göstersin yavrum
kuzum ilaç olduğunu söylemedenkargodan yollayamazmıydınsaat 3ten beri anca girebildim evekargo işim vardı ilk defa biyere kargoyla bişey yollucam hemene vimizin 2 sokak asasında ptt gittim ilaç diye merkezden yolla dediler tarif ettiler bindim dolmuşa gittim bilmeyince dört döndüm yok ptt tarf edilen yerde kocaman bi inşaaat var sordum soruşturdum meger ptt yi yıkmışlar ee nabcam dedim adam gülüyo sorduğum dedi başka yere taşındı onu tarif etti anam yürü yürü ayacıklarıma kara sular indi bide şu üst geçitler yokmu ya anasının dini gb dönemeçli yapıyolar yada bin tane merivenli yaşlılar ve hamileler için kesinlikle asansör şart neyse buldum postaneyi onalrda ilaç diye almak istmeediler hayda dedim ya hiçmi ialç yollayan yok bu kargolardan neyse şişme poşete felan koydular aldılar sonunda sonra gene dolmuşlara kadar yürü bittim anca gelebildim eve
hayırlı bi iş içindi inşallah işe yararda o zaman çok sevinicemben tüp ebebk yapıcaktım ya bebek gelince kalan ilaçlarımı yolladım burdan bi arkadaşa inşallah onunda olur bebeği
hamile kaldığımdan beri evde düzgün yemek yaptığım yoktu bu gün eşime yemek yapayım dedim, siparişlerimizi aldık ısrar sonucu şimdi onların hazırlığındayım, yazık adama evde bi kap sıcak yemek yüzü görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?