2014 Şubat Anneleri

kız isteyen babalar ne güzel yaa gerçi benim eşim de sağlıklı olsun yeter diyenlerden ama erkek olsa daha bir sevineceğini de ilave etmişti...aslında onu da anlıyorum erkekle daha iyi anlaşacağını düşünüyor ama bazen salonda uyuyakaldığımda hadi kızlarr kalkın yerinize yatın diye kaldırıyor beniii:)

Jackim müjdeli haberler ardarda geliyor:) çok sevindim, kısmetli, hayırlı, uğurlu bebiş olsun inşallah

slm güzel anneler ne güzel bir çoğunuz öğrenmişsiniz cinsiyetlerinizi inşallah bizim yavruda bu cumartesi gösterir kendini artık meraktan öleceğiz eşimle, öğrensek de yavruma bir şeyler almaya başlasam artık siz de dua edin teyzeleri de göstersin yavrum

valla canım bizim daha cinsiyetimiz belli olmadı ama babamız arada güzellerim diye seviyor, insan hem garip oluyor hem de hoşuna gidiyor, hayırlısı artık cinsiyetimizi öğrenince nasıl seslenecek merak ediyorum :18::18:

inşallah gösterir yavrucumm yaa ben sürekli merak ediyorum içimde atan kalbi hatta atıyor mu hala diyorum((biliyorum kötü düşünmemem lazım ama tekmelemiyorkii tembel şeyy:)

erkek olursaa eğer güzelim ve aslanı oğlum diyecek:)hayırlısı tabiki:)

inşallah gösterir yavrucumm yaa ben sürekli merak ediyorum içimde atan kalbi hatta atıyor mu hala diyorum((biliyorum kötü düşünmemem lazım ama tekmelemiyorkii tembel şeyy:)

canım ben onu bir yerde okumuştum başlarda bebeğin tekmelediğini anca şiddetli olursa hissedebiliyormuşuz aslında o zaten hareketliymiş ama hepsi bize ulaşmıyormuş ve çoğu zaman da uyuyorlarmış artık ileriki haftalarda hareket şiddeti arttıkça biz de daha çok hissetmeye başlıyormuşuz o yüzden gönlünü ferah tut kuzuma da tembel deme annesi

bu erkekler aslan kelimesine bayılıyorlarr:) bizim kızlarımız nasıl prensesse erkeklerin de oğulları aslan onlar için:)

herkes yanına yandaş arıyor canım, kadınlar kızları olsun onunla vakit geçirsinler aynı şeylerden bahsetsinler erkeklerde genelde erkek istiyor yine kendileri için evde yanlarında onlardan biri olsun maç izlesinler araba konuşsunlar falan, yavrular daha gelene kadar planlar hazır bile,

saat 3ten beri anca girebildim eve kargo işim vardı ilk defa biyere kargoyla bişey yollucam hemene vimizin 2 sokak asasında ptt gittim ilaç diye merkezden yolla dediler tarif ettiler bindim dolmuşa gittim bilmeyince dört döndüm yok ptt tarf edilen yerde kocaman bi inşaaat var sordum soruşturdum meger ptt yi yıkmışlar ee nabcam dedim adam gülüyo sorduğum dedi başka yere taşındı onu tarif etti anam yürü yürü ayacıklarıma kara sular indi bide şu üst geçitler yokmu ya anasının dini gb dönemeçli yapıyolar yada bin tane merivenli yaşlılar ve hamileler için kesinlikle asansör şartneyse buldum postaneyi onalrda ilaç diye almak istmeediler hayda dedim ya hiçmi ialç yollayan yok bu kargolardan neyse şişme poşete felan koydular aldılar sonunda sonra gene dolmuşlara kadar yürü bittim anca gelebildim eve

ya bu öyle hassas bir mevzu ki, herkes mutlaka ilk önce sağlıklı olsun der yavrusu için, ama insanoğluyuz içimizden bir cinsiyet geçiriyoruz bazı sebeplerden.bizim cinsiyet 16 haftalıkken detaylı organ kontrollerinde belli olmuştu. o an kalbine,böbreğine hatta göz merceğine sağlıklı mı diye bakılırken gözlerim yaşlandı.ne ben ne eşim kimsenin aklına cinsiyet sormak gelmedi.doktor sonradan kendi söyledi kız bebek diye. yani o anda cinsiyet konusu o kadar sığ geldi ki bana, doktorun sadece ve sadece her şeyin yolunda olduğunu söylemesine odaklandım.

biz şimdiden bizim kızı paylaşamıoz, ben diyorum ki "sen şu anda günboyu benimle birlikte diye beni kıskanıosun." o da diyor ki " kızlar en çok babalarına düşkün olur." böyle böyle kızdırıoz birbirimizi...

bak göreceksin lauranam senin çiçeği burnunda baba da kızıyla oyunlar yapmaya, ilgilenmeye doyamayacak...araba sürmesini de öğretecek, maça da götürecek...inşallah istediğiniz kadar çocuğunuz olur ve hepsi de kısmetli, hayırlı evlatlar olurlar, yüzünüzü güldürürler

Canım nihayet öğrenmene çok sevindim haydi hayırlısı :) topikten kız beğenmeye başlayabiliriz :))

ah canım ya yorulmuşsun bayağı allahtan bitmişte eve gelebilmişsin, şimdiden geçmiş olsun canım

canım o kadar güzel anlatmışsın ki gerçekten öyle hepimizi tek dileği sağlıklı olması, ama dediğin gibi insanız yine içimizden birşeyler geçiyor, ama gerçekten fark etmiyor, bizim yavrumuz olacak daha ötesi varmı yani ne olduğunun bir önemi herkes için hayırlısı olsun inşallah

ah canım ya yorulmuşsun bayağı allahtan bitmişte eve gelebilmişsin, şimdiden geçmiş olsun canım

hayırlı bi iş içindi inşallah işe yararda o zaman çok sevinicem ben tüp ebebk yapıcaktım ya bebek gelince kalan ilaçlarımı yolladım burdan bi arkadaşa inşallah onunda olur bebeği

evet kuzum femur leg.bacağımızın üst kısmındaki kemik.maşallah kocamanmış bebişkon
elimde olsa hergün giderim hehehe.senin ne kadar oldu görmeyeli
benim umo da çok istiyordu kız.hep çok hoşuma gitmiştir.hatta doktorum %90 erkek dediğinde yüzündeki üzüntüüyü görmek benii mutlu etmişti :)
haydi kızlar ha.ne tatlı bir ifadee
inşallahhhh öğrenirsin kuzumm.insan bir garip oluyor cinsiyeti öğrenince.hamileliği daha gerçek oluyor sanki
kuzum ilaç olduğunu söylemedenkargodan yollayamazmıydın

hamile kaldığımdan beri evde düzgün yemek yaptığım yoktu bu gün eşime yemek yapayım dedim, siparişlerimizi aldık ısrar sonucu şimdi onların hazırlığındayım, yazık adama evde bi kap sıcak yemek yüzü görsün

ahahah bizdede bir gün yemek varsa 2 gün olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…