2014 Şubat Anneleri

kızlar benim alt karnımda çok küçük tekmele r hissediyorum olabilir miki.öle sölendiği gbi balık kayması gbi bir durum yok da böle pıt pıt vuruyor gbi olabilirmi bana mı öle geliyor:)

Al işte aynı ben. Bende öyle bişeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi diye geçiştiriyorum. Hemşire bağırsak hareketine çok benziyor dedi. Genelde de o kıpırtıdan sonra gaz çıkartıyorum..Hayallerim suya düşüyor.
Zaten artık hissediyor musun diyenlere ahanda söyle bakıyorum :53::53:
Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu :1::1::1:

kızlar benim alt karnımda çok küçük tekmele r hissediyorum olabilir miki.öle sölendiği gbi balık kayması gbi bir durum yok da böle pıt pıt vuruyor gbi olabilirmi bana mı öle geliyor:)
evet büyük olasılıkla aynen bu bahsettiğin bebeğindir :34:
Canım şimdi annemi aradım sordum senin için, soyup koymak istiyorsa kavanozları kaynatsın diyor. Sıcağı sıcağına koymanız esprisiyle kaynatmanın esprisi aynı sebeptenmiş. Bpzulmasın diye :1:

canım bişi merak ediyorum bu közlenmiş biberi kışın nasıl yiyorsunuz yada yemeğin içinemi koyuyorsunuz veya yanında salata gibimi tüketiyorsunuz ?
biz hiç yapmayızda bunu o yüzden sordum

canlarım akşama misafirliğe gitcez şimdi çıkıyorum biraz daha ev işine devam,otur kalk iş yaptığım için 1 saatlik iş tüm günümü alıyor:44:
hepinizi öpüyorum şimdilik eğer işlerimi bitirirsem uğrarım yine hamarat hatunlar sizi kışlık hazırlığı yapıyorsunuz haaa:53: ahh ahhh bir ben tembel çıktım aranızdaa,neyse güzellerim hepinizi çookk öpüyorum canlarım benim iyiki varsınızz....ohhh mesajları düzeltmeyi de öğrendimm artık çeşit çeşit takılıırm :9:

bende gidem :) bu ka miskinlik yeterrr
sende iyiki varsın kuzummm
canlarımmm görüşürükkk :54:

Al işte aynı ben. Bende öyle bişeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi diye geçiştiriyorum. Hemşire bağırsak hareketine çok benziyor dedi. Genelde de o kıpırtıdan sonra gaz çıkartıyorum..Hayallerim suya düşüyor.
Zaten artık hissediyor musun diyenlere ahanda söyle bakıyorum :53::53:
Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu :1::1::1:
prolet yeri aynı yerse genelde canım gün içinde birden çok defa oluyorsa aynı yerden, bebek olma olasılığı daha yüksek bence

ben bide kırmızı biber , havuç minik minik doğrayıp buzluğa atıyorum yemeklerin içine pratik oluyor :34:

son 1,5 saat :ssz:

sağol canım tamamdır o zaman yaparken ikisinden birini denerim :54:
yarın alırım pazardan

Bence yarısını soy yarısını soyma kuzum. Hangisi daha çok hoşuna giderse bundan sonra onu yaparsın. ;)

evet büyük olasılıkla aynen bu bahsettiğin bebeğindir :34:

canım bişi merak ediyorum bu közlenmiş biberi kışın nasıl yiyorsunuz yada yemeğin içinemi koyuyorsunuz veya yanında salata gibimi tüketiyorsunuz ?
biz hiç yapmayızda bunu o yüzden sordum

Biz sirkeli turşu dışında közleyip soyup direk da kavanozlara koyuyoruz.
Onu sarımsaklı yoğurtla, nareksili, zeytinyağlı v.s şeklinde meze olarak veya doğrayıp tavada kızartıop üzerine yumurta kırıp kahvaltılarda yiyoruz canım. Zor zamanlarda öğlen veya akşam yemeği bile olabiliyor :1:

prolet yeri aynı yerse genelde canım gün içinde birden çok defa oluyorsa aynı yerden, bebek olma olasılığı daha yüksek bence

Bende öyle diyorum ama genelde birkaç dk sonra gaz çıkartıyorum canm. Tam gazwoman oldum bu kızçe yüzünden. Eşimle aramızda seviye falan kalmadı :16:

Bence yarısını soy yarısını soyma kuzum. Hangisi daha çok hoşuna giderse bundan sonra onu yaparsın. ;)

Biz sirkeli turşu dışında közleyip soyup direk da kavanozlara koyuyoruz.
Onu sarımsaklı yoğurtla, nareksili, zeytinyağlı v.s şeklinde meze olarak veya doğrayıp tavada kızartıop üzerine yumurta kırıp kahvaltılarda yiyoruz canım. Zor zamanlarda öğlen veya akşam yemeği bile olabiliyor :1:

Bende öyle diyorum ama genelde birkaç dk sonra gaz çıkartıyorum canm. Tam gazwoman oldum bu kızçe yüzünden. Eşimle aramızda seviye falan kalmadı :16:

canım ne seviyesi zaten eşle aranda ayıp falan olmaz seviye meselesi değil yani bu, ben böyle görüyorum en azından ayrıca gazı bende çok yapıyorum

anladım canım biberi bende normalde közlenmişini severimde ama bizim için akşam yemeği olmaz o
eşim kıyması veya sucuğu olmayan yumurtaya yumurta demez malesef :50::50:

canım ne seviyesi zaten eşle aranda ayıp falan olmaz seviye meselesi değil yani bu, ben böyle görüyorum en azından ayrıca gazı bende çok yapıyorum

anladım canım biberi bende normalde közlenmişini severimde ama bizim için akşam yemeği olmaz o
eşim kıyması veya sucuğu olmayan yumurtaya yumurta demez malesef :50::50:

Bizimki her türlü yumurtayı sevdiğinden sıkıntı olmaz herhalde canım.
Tabi ben yine de akşam yemeğinde pek yapmıyorum. Evde hiçbişey olmadığında yapardı annem. Çok da severim :16:

evet ona gidiyorum sendemi anteptesin :52::52::52: ve aynı doktoramı gidiyoruz :16::16:

ben de antepteydım bı aralar severim orayı

:))) bu ne bee fiyatalara baakkk:)))) ben şimdi küçük çaplı bir araştırma yaptım nisan ayında doğum yapan biri yazmış benim gittiğim hastanede normal doğum 625 imiş isteğe bağlı sezeryan 1250 eğer mesai saatinin dışında doğum yaparsan ve kendi doktorunu istersen 125 tl fark varmış...bana da gayet normal geldi aslında...eğer doğum paketi gibi birşey varsa yani fotoğrafçı oda süslemesi vs onlardan da istiyorum.gerçi normal doğurursam sadece 1 gün hastanede kalcam gelen giden pek olmaz ama ne bilim bakalım zaman ne gösterecek:)

ben hiç sormadım odalarına baktım küvez var mı dedim ama fiyatı bılmıyorum...bi de benım doktor çok sevıyeli espri falan yok ...ıyı kotu cart curt bıtıyo...

canlarım akşama misafirliğe gitcez şimdi çıkıyorum biraz daha ev işine devam,otur kalk iş yaptığım için 1 saatlik iş tüm günümü alıyor:44:
hepinizi öpüyorum şimdilik eğer işlerimi bitirirsem uğrarım yine hamarat hatunlar sizi kışlık hazırlığı yapıyorsunuz haaa:53: ahh ahhh bir ben tembel çıktım aranızdaa,neyse güzellerim hepinizi çookk öpüyorum canlarım benim iyiki varsınızz....ohhh mesajları düzeltmeyi de öğrendimm artık çeşit çeşit takılıırm :9:

aynen benden bı tane canım benım yalnız değilsin imrenerek okuyorum

benım de hafıf hafıf sancım var korkuyorum

bende her gün içiyorum ama soda sindirimi kolaylaştırdığı için mideyi tembelleştirir diye duydum
bazen soda yerine elma yiyorum aynı görevi görsün diye

sodayı hiç sevmem ama hergun yarım ben de ıceyim...

bende her gün içiyorum ama soda sindirimi kolaylaştırdığı için mideyi tembelleştirir diye duydum
bazen soda yerine elma yiyorum aynı görevi görsün diye
.Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.

sırf bu nedenlerden ötürü tüketiorum ben çünkü doğru düzgün vitamin alamıyorum süt içemiyorum maden suyundaki kalsiyum hatrı sayılır miktarda,
bence her yemekten sonra içilmediği sürece mideyi tembelleştirmez
ayrıca mide yanması için başka çaremde yok elma benim mideme çöküyor

ben de antepteydım bı aralar severim orayı

ben hiç sormadım odalarına baktım küvez var mı dedim ama fiyatı bılmıyorum...bi de benım doktor çok sevıyeli espri falan yok ...ıyı kotu cart curt bıtıyo...

aynen benden bı tane canım benım yalnız değilsin imrenerek okuyorum

benım de hafıf hafıf sancım var korkuyorum

sodayı hiç sevmem ama hergun yarım ben de ıceyim...

hangi ara burdaydın canım ?

hepimizin çilesi aynı aslında allah dert hastalık vermesin sağlıklı olalımda gerisi boş diyoruz öyle teselli ediyoruz zaten kendimizi, ama inan üzerimde burdaki 8 yılın yorgunluğu var çok yoruldum burdan bebek benim için bir kaçış bir bahane bir kurtuluş oldu, gidip geri gelmemek istiyorum

11 yıldırda iş hayatındayım bir bu kadar daha çekemem iş hayatını yani emeklilik hayal bizim için günümü bile doldurabileceğimi sanmıyorum

senin iş yerin sonradan çalışman açısından ne düşünecek hiç fikrin varmı ? yada sen ne düşünüyorsun lip ?
vede SSK senin nasıl yatıyor asgarimi kendi aldığın asıl ücretmi

o kadar yıldır burdayım hala benimki asgariden yatıyor sinir oluyorum bu duruma hakkımızı yedikleri yetmiyor birde afra tafralarını dinliyoruz bize kendilerine muhtaç muamelesi yapıyorlar :47::47::47:

ben de 6 yıldır bankadayım, önceden 1.5 yıl özelde çalışmıştım canım.banka olduğu için aldığım ücret üzerinden yatıyor.aynı seyleri yaşıyoruz seninle, benim için de bir kurtuluş olacak diye düşünüyorum. burada müşterileri avutacağıma sinir stres olacağıma evde yavrumu avuturum diye düşünüyorum. valla henüz kesin bir karar vermesem de ücretsiz izinden sonra yerimi değiştirmeye kalkıp başka şube/bölüme göndermeye kalkarlarsa tazminatımı yakmak pahasına ayrılırım. ama aynı yerde devam etme şansım olursa gittiği yere kadar devam etmek isterim canım, kazancı iyi çünkü. benim eşim hiç para biriktiremez mesela, o harcamaları yapar ben de birikimi yaparım. bu yüzden benim mutlaka öyle ya da böyle çalışmam lazım. ama burada ama başka yerde ama devlette memur olarak...

bu arada senin ücretini asgariden gösterip de hakkını yiyenler kazandıkları parayı helaliyle yiyemeyecekler, kul hakkını yemenin günahı büyüktür.Yavrularımız kısmetli gelir inşallah duam, Allah başka güzel kapılar açar bizlere...

ben de 6 yıldır bankadayım, önceden 1.5 yıl özelde çalışmıştım canım.banka olduğu için aldığım ücret üzerinden yatıyor.aynı seyleri yaşıyoruz seninle, benim için de bir kurtuluş olacak diye düşünüyorum. burada müşterileri avutacağıma sinir stres olacağıma evde yavrumu avuturum diye düşünüyorum. valla henüz kesin bir karar vermesem de ücretsiz izinden sonra yerimi değiştirmeye kalkıp başka şube/bölüme göndermeye kalkarlarsa tazminatımı yakmak pahasına ayrılırım. ama aynı yerde devam etme şansım olursa gittiği yere kadar devam etmek isterim canım, kazancı iyi çünkü. benim eşim hiç para biriktiremez mesela, o harcamaları yapar ben de birikimi yaparım. bu yüzden benim mutlaka öyle ya da böyle çalışmam lazım. ama burada ama başka yerde ama devlette memur olarak...

bu arada senin ücretini asgariden gösterip de hakkını yiyenler kazandıkları parayı helaliyle yiyemeyecekler, kul hakkını yemenin günahı büyüktür.Yavrularımız kısmetli gelir inşallah duam, Allah başka güzel kapılar açar bizlere...

anladım tatlım haklısın ama tazminatını yakma derim nap yap al onlardan hakkını yedirme
bak mesela 6 ay ücretsiz izin hakkımız varya onu vermeyi red ederlerse biz işten ayrılsak bile haklı olarak iş yerinden ayrıldığımız için aynen bizi çıkarmışlar gibi hak elde ediyoruz.
ben bunu kullanmayı düşünüyorum şu aşamada açıkcası
canım devlet memurluğu şansın varsa çalış çabala kullan bence bunu

öncelikle bu ay sonundan önce müdür müsvettesiyle şu SSKmı kendi ücretimde yatırma işini konuşacağım bakalım ne dicekler :24::24::24:

Speedy nerden yolladın o linki. Ağzımın suyu aktı. Neler yapmış o öyle yaaaa :52::52::52:

dimi hepsi harika valla bende bayıldım :23:

.Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.

sırf bu nedenlerden ötürü tüketiorum ben çünkü doğru düzgün vitamin alamıyorum süt içemiyorum maden suyundaki kalsiyum hatrı sayılır miktarda,
bence her yemekten sonra içilmediği sürece mideyi tembelleştirmez
ayrıca mide yanması için başka çaremde yok elma benim mideme çöküyor

bebeğin kemiklerine ciddi etkisi oluyormuş neyse günde 1 tane içeriz o zaman
yanmaya da dondurma iyi geliyor bana:37:

haklısın canım zaten en çok belimizi büken maddiyat ve borçlar :50: dediğin gibi bazen katlanmaktan başka çare yok

ay bak yine sinir oldum sizde yine sadece müdürmüş bizde herkes müdür oldu bu yeni gelen patronlar herkes müdürlük taslıyor erkek hakim bir iş yeri olduk erkekler istedikleri gibi at koşturuyor bayan personeli eziyorlar boyuna
bak bizim banka işlerine giden biri var burda konumu belli yani şuraya buraya gönderiyorsun işi bu yani küçümsemek değil amacım
bi yere gönderdim adamı bi evrak teslim edecek zaten gönderirken bi dolu surat yapıyor sanki ben babamın işini yaptırıyorum adama, yok bunu neden önce yollmadım yok bilmemne neyse yolladım geldi verdinmi abi dedim bi sinirle verdim ceza yedim bide gelirken dedi
lan benmi yedirdim cezayı düzgün gitseydin yemeseydin cezayı banane, ayrıca finansla arası iyi normalde kendi ödemesi gereken cezaları bile şirket ödüyor sanki ben bunları bilmiyorum gibi bana afra tafra yapıyor sonra başka bir erkek personel sordu verdinmi dedi hallettinmi dedi ona sakin sakin evet verdim diyor ölürmüsün öldürürmüsün adamlara bayanlardan iş söylenmesi çok koyuyor ya
sinir oldum yine sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bak bugün patron yokmuş şehir dışındaymış, biizm şirketin erkekleri arazi olur sabah 9 da tıraşa gittiler iki kişi, 10 da geldiler, ordan geldi yarım saat oturdu kendine şahsi telefon alacak teknosa senin vatan bil. benim gezdi geldiler daha yeni geldiler öğlen yemeklerini yer yine giderler
ama bunun 10 da birini biz yapsak hemen patrona şikayet edilirrrrrrrrrrrrrrrrr :14::14::14: çok dolmuşum çok ağlıcam nerdeyse

bbilimcim bugün bizde de aynı seyler yaşandı desem inanır mısın gülüm? müdür olmadığı zaman bazı tipler arazi hastayım ustayım,işim var ayağına, öğleden önce gelmiyorlar. ne ayıp ama ya! el insafff!
o senin dediğin getir götür yapan elemanlardan bize de çok gelir, çok iyi tanırım onları. finans işlerinde spontane belgeler çıkabiliyor,senin önceden tahmin edemediğin şeyler olabiliyor. onun görevi bu, yapmak zorunda. sen asaletini koru hayatım, az kaldı diye bak.

Back
X