2014 Şubat Anneleri

bbilimcim bugün bizde de aynı seyler yaşandı desem inanır mısın gülüm? müdür olmadığı zaman bazı tipler arazi hastayım ustayım,işim var ayağına, öğleden önce gelmiyorlar. ne ayıp ama ya! el insafff!
o senin dediğin getir götür yapan elemanlardan bize de çok gelir, çok iyi tanırım onları. finans işlerinde spontane belgeler çıkabiliyor,senin önceden tahmin edemediğin şeyler olabiliyor. onun görevi bu, yapmak zorunda. sen asaletini koru hayatım, az kaldı diye bak.

canım keşke bankaya falan göndersem haklısın otogara bir evrak bırakıp gelecek altı üstü yaptığı afra tafra hepsi bunun yüzündendi

sabrediyorum zaten tatlım

neyse kızlar bende çıkayım artık bugün yeterince sinirlendim iş yerime eve gidip oğlumu öpeyim sarılayım rahatlıyayım biraz

.Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.

sırf bu nedenlerden ötürü tüketiorum ben çünkü doğru düzgün vitamin alamıyorum süt içemiyorum maden suyundaki kalsiyum hatrı sayılır miktarda,
bence her yemekten sonra içilmediği sürece mideyi tembelleştirmez
ayrıca mide yanması için başka çaremde yok elma benim mideme çöküyor

hangi ara burdaydın canım ?
2006 2011 yılları arasında.... :)

oyy sonunda şu 2-3 gündür ertelediğim kendi temizlik işimi hallettim amanın siz neyle epilasyon yapıyosunuz ya ben makina kullanıyorum ama daha şimdiden zorlanıyorum ilerde göbegim burnuma degdiğinde hayatta yapamam :(( temizlik gbsi yok ama bu akdınların işi çok zor ya:50:

dün akşam baya eşime sitem ettim tabi işi gene şeye getirmeye kalktı sanki ilgilen sev demek o:19:

dün gece sakın işi o tarafa getirme boğarım seni dedim:47: aslında temiz değilim diye durdurdum :1::1:

bu gece kaçınılmaz son:12:süsleneyim dedim:51::21:

elbise giydim saçlarımı düzleştircem şimdi ama elbiseden göbek fırladı hiç seksi olmuyo böyle:37:

sanırım bizden geçti böyle şeyler:49::17:

çalışma konusundan bahsetmişsiniz kızlar ve bu konuda ben de çok muzdaripim...81 aldım kpss den artık kaçıncı atama olursa olsun ama atanayım artık...adliyeye de başvuracam zabıt katipliğine 10 parmak yazabiliyorum hem de f klavye de ve 3 dakikada en az 140 kelime yazıyorum,neyse sırf dualarım kabul olsun diye normal doğum düşünüyorum tam doğururkenn ahhhhh ohhhhh atanayımmmm amaannnn diye bağıracam :9: naparsınız işte umut fakirin ekmeği yoksa hiçbir mal sahibi olamam:25: ahh ahhh bi adnan ziyagil bulamadım kiii töbeeee :9:

çalışma konusundan bahsetmişsiniz kızlar ve bu konuda ben de çok muzdaripim...81 aldım kpss den artık kaçıncı atama olursa olsun ama atanayım artık...adliyeye de başvuracam zabıt katipliğine 10 parmak yazabiliyorum hem de f klavye de ve 3 dakikada en az 140 kelime yazıyorum,neyse sırf dualarım kabul olsun diye normal doğum düşünüyorum tam doğururkenn ahhhhh ohhhhh atanayımmmm amaannnn diye bağıracam :9: naparsınız işte umut fakirin ekmeği yoksa hiçbir mal sahibi olamam:25: ahh ahhh bi adnan ziyagil bulamadım kiii töbeeee :9:

:1::1::1::9:allah snei nabmasın kızzzzzzz

[video=youtube;qDu6vwSYrWE]http://www.youtube.com/watch?v=qDu6vwSYrWE[/video]

annen böyle demedimi sana kuzum hahaaaaaaa:9:

Bende denedim 2 sene önce canım onu ama kısmet olmadı. İzmir'de kadrolu birkaç kişi alınacaktı binlerce kişi başvurmuş. Uçtu ortalamalar. İnşallah sen başarırsın..

aman biz buldukta noldu gene çalışıyom evde sıkılıyom diye :31:
kız laurana:23::23:

senle hem meslektaşız hemide aynı gün doğuruvercez garii :1::1::1:

hangi şehirdesin sen bakem azcık yardımım dokunur belki

ben çatalca adliyesinde çalışıyorum şuanda istanbuldamısın :26:

kızlar ya erzinden limon geldi fakat çok fazla ne yapacağımı şaşırdım:44: kışa nasıl saklayabiliirm acaba kışlık limon olur mu? burdada kimse tanıdığım yok verecek evde bozulacak ya :19:

canım bol bol limonata yap iç ohhhhhhh misssss:56::56::56::56: sıkıp cam şişeye koysan nasıl olur acaba kışın kullanmak için:26:

:1::1::1::9:allah snei nabmasın kızzzzzzz

[video=youtube;qDu6vwSYrWE]http://www.youtube.com/watch?v=qDu6vwSYrWE[/video]

annen böyle demedimi sana kuzum hahaaaaaaa:9:

Allahımmm nasıl güldüm yaaaa.....alemmiş anası :27::27::27:

canım hiç böyle düşünmemiştim bende normal doğurursam atanayım diye dua edeyim bari güzel fikir:)))

ne çok sayfa olmuş hepsini tam okuyamadım okul telaşımız olduğu için sık giremiyorum herkes iyidir umarım öpüyorum canlar:54:

kızlar sizce moral bozukluğu sinir stres bebeği ne kadar ve nasıl etkiler biliyo musunuz?:26:

kızlar benim alt karnımda çok küçük tekmele r hissediyorum olabilir miki.öle sölendiği gbi balık kayması gbi bir durum yok da böle pıt pıt vuruyor gbi olabilirmi bana mı öle geliyor:)
evet pıt pıt suruodur hayırlı olsun:)
ilkinde ben emin olamadığımdan gününü kaydedememiştim sen et:)

Eki Görüntüle 800454

ahada buda benim göbek artı bebek o gün eşimin doğum günüydü çok yemiştim:56: pasta börek fln azcık şişmiş :9::9:

çok cici göbeğin akşam zaten yesen de yemesen de şişiosun boşver:)

canım biberi nasıl közlüyorsun fırında mı?

canım en son fırın poşetine koyup fırında közledim
hem nemiyle kabuklarını daha kolay attı hem de etraf kirlenmedi
sonra çıkarınca soğutup soydum

kızlar sizce moral bozukluğu sinir stres bebeği ne kadar ve nasıl etkiler biliyo musunuz?:26:

bilmiyorum canım heralde sık olmaması gerekli,
insanın elinde olmuyor malesef ben de cumadan beri mutsuzdum pazartesi oturdum ağladım iş yüzünden
bugün iyiyim şükür
rahatlatmaya çalş kendini bebeğini düşün nekadar sakinleşirsen oakdar kar

yahu bu resimdeki gibi sıkış tepişmi duruyor benim oğlum içerdee:52::52::52:

ay dayanamam onun yerine ben yatam öyle :25::25::25:

Canım tıbbi açıklamasını bilmiyorum ama bir ara bende çok gerilmiştim ve arkadaşım sen gerildikçe bebeğin elini ayağını karnına çekip korkuyor demişti. İçim gitmişti. :30::30:

o da mutsuz olur annesi :(

Canım tıbbi açıklamasını bilmiyorum ama bir ara bende çok gerilmiştim ve arkadaşım sen gerildikçe bebeğin elini ayağını karnına çekip korkuyor demişti. İçim gitmişti. :30::30:

ben de istemiyorum moralim bozulsun ya da stres olmak ama elimde değil işte.. şimdi siz böyle diyince içim gitti ben meleğimi üzüyorum diye.. hiç ona kıyabilir miyim kıyamam kuzuma hep aklıma geliyo ağladıkça üzüldükçe o da üzülüyo biliyorum ama engel olamıyorum bazı şeylere:5:

Back
X