Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bbilimcim bugün bizde de aynı seyler yaşandı desem inanır mısın gülüm? müdür olmadığı zaman bazı tipler arazi hastayım ustayım,işim var ayağına, öğleden önce gelmiyorlar. ne ayıp ama ya! el insafff!
o senin dediğin getir götür yapan elemanlardan bize de çok gelir, çok iyi tanırım onları. finans işlerinde spontane belgeler çıkabiliyor,senin önceden tahmin edemediğin şeyler olabiliyor. onun görevi bu, yapmak zorunda. sen asaletini koru hayatım, az kaldı diye bak.
2006 2011 yılları arasında.... :).Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.
sırf bu nedenlerden ötürü tüketiorum ben çünkü doğru düzgün vitamin alamıyorum süt içemiyorum maden suyundaki kalsiyum hatrı sayılır miktarda,
bence her yemekten sonra içilmediği sürece mideyi tembelleştirmez
ayrıca mide yanması için başka çaremde yok elma benim mideme çöküyor
hangi ara burdaydın canım ?
çalışma konusundan bahsetmişsiniz kızlar ve bu konuda ben de çok muzdaripim...81 aldım kpss den artık kaçıncı atama olursa olsun ama atanayım artık...adliyeye de başvuracam zabıt katipliğine 10 parmak yazabiliyorum hem de f klavye de ve 3 dakikada en az 140 kelime yazıyorum,neyse sırf dualarım kabul olsun diye normal doğum düşünüyorum tam doğururkenn ahhhhh ohhhhh atanayımmmm amaannnn diye bağıracamnaparsınız işte umut fakirin ekmeği yoksa hiçbir mal sahibi olamam
ahh ahhh bi adnan ziyagil bulamadım kiii töbeeee
![]()
çalışma konusundan bahsetmişsiniz kızlar ve bu konuda ben de çok muzdaripim...81 aldım kpss den artık kaçıncı atama olursa olsun ama atanayım artık...adliyeye de başvuracam zabıt katipliğine 10 parmak yazabiliyorum hem de f klavye de ve 3 dakikada en az 140 kelime yazıyorum,neyse sırf dualarım kabul olsun diye normal doğum düşünüyorum tam doğururkenn ahhhhh ohhhhh atanayımmmm amaannnn diye bağıracamnaparsınız işte umut fakirin ekmeği yoksa hiçbir mal sahibi olamam
![]()
![]()
kızlar ya erzinden limon geldi fakat çok fazla ne yapacağımı şaşırdım:44: kışa nasıl saklayabiliirm acaba kışlık limon olur mu? burdada kimse tanıdığım yok verecek evde bozulacak ya![]()
allah snei nabmasın kızzzzzzz
[video=youtube;qDu6vwSYrWE]http://www.youtube.com/watch?v=qDu6vwSYrWE[/video]
annen böyle demedimi sana kuzum hahaaaaaaa![]()
geçen közledim bisürüden minicik çıkıo:)
hiç verimli yiyecek değil bu kırmızı biber
![]()
evet pıt pıt suruodur hayırlı olsun:)kızlar benim alt karnımda çok küçük tekmele r hissediyorum olabilir miki.öle sölendiği gbi balık kayması gbi bir durum yok da böle pıt pıt vuruyor gbi olabilirmi bana mı öle geliyor:)
Eki Görüntüle 800454
ahada buda benim göbek artı bebek o gün eşimin doğum günüydü çok yemiştimpasta börek fln azcık şişmiş
![]()
canım biberi nasıl közlüyorsun fırında mı?
kızlar sizce moral bozukluğu sinir stres bebeği ne kadar ve nasıl etkiler biliyo musunuz?:26:
kızlar sizce moral bozukluğu sinir stres bebeği ne kadar ve nasıl etkiler biliyo musunuz?:26:
o da mutsuz olur annesi![]()
Canım tıbbi açıklamasını bilmiyorum ama bir ara bende çok gerilmiştim ve arkadaşım sen gerildikçe bebeğin elini ayağını karnına çekip korkuyor demişti. İçim gitmişti.![]()