2014 Şubat Anneleri

şu an çok mutluyum ve bi o kadar da heyecanlıyım çünkü biraz önce bebeğimin ilk tekmesini yedim :52: inanılır gibi değil gece gece kaldırdı beni yataktan gerçekten çok farklıymış evet bu bebek diyebiliyosun gerçektende Allahım ne kadar da guzeldi ağlıcam galiba :49:
:nazar:
gözün aydın canım daha çk duycaksın ilk tekmenin devamı sık geliyor

gunaydın guzrl anneler nasılsınız?? birsey soracagım maden suyu iciyormusnz?? nezmn basladnz ıcmeye cok faydalı oldugunu biliyorum doktora sormayı unuttum

ben hergün ökz gibi yediğim için akşam içmek zorunda kalıyom zaten bi zararını görmedim :1:

hatunlar günaydıın:emir_bebek:

ona çok alışmıştım sanırım ondan garip geldi

hormonlarım benim de kötü bu isim mevzusu da üstüne geldi :30::30:

bu hormonları bi suya batırıp çıkarmak lazım hepimizin :27::27:

günaydınlar

dün gece herkez ağlamış bi ben mi mutluydum:12:allahım 3 aydan sonra ilk defa süslendim elbise giydim saçlarımı düzleştirdim pamuk gb:12::9: eh noldu yarım saat sürmedi öyle kalmam:19:bida yapmam :24:zaten göbegim fırladı elbiseden:17:

6da namaza kalk 7 de kahvaltı hazırla sonrada uyumadım saglık ocana gittim kan verdim kilomu ölçtü abuu göbek fırladı 1 haftadır diyodum kiloda almışım geçen cuma 57-58 gelirken bugün hemide sabah 59 çıktım:50: iki tost yemiştim sadici:17:

böyle kilo alırsam en az ama en az 70 olurum top gb olurum ya ben yuvarlanıp giderim yolda:27::37::52:

neyse az bakınıp uyucam gözlerim batıyo koca gece rüyalar gördüm tam doguruyodum sabah namazına kalktık doguraydım iyiydi:1::9:

:21::21::21::21:

hayatta tartışmaz artık seninle sen ne desen o olur artık evde:1::1: geçmiş olsun canım sıpada bagdaş kurmuş nasılda heycanlndırdım sizi diyo dimi aman cocukalr duymasın başlamış şimdiden:46:

bizde geçen gün ilişki şeytcektik:17::1: allahım en heycanlı yerinde anam bi agrı kasıgımda ama kesinlikle bebek sanki açmış elini bacanı geriniyo nasıl sıkıldı kasıklarım hemen eşimi kenara attım dur dedim bebiş zmanı elimle ovaladım sevdim yumuşadı eşimde diyo uyuttun mu he dedim uyuttum gel:23::9::9::52: bu sıpalar daha şimdişden parmagında oynatıyo bizi:35:

ay ne güldüm sabah sabah kahkaha attım:52::52::52::52:

:))))) demek sen adnan ziyagili buldun haaa :))))) tabii işin esprisii sabancının kendisiyle evlensem yine çalışırdım heraldee çünkü evde oturmak doğamda yokkk kodlarım böyleeee:)))) demek meslektaşız haa sen de mi matematikçisin? ohh ohh çatalca adliyesi demek maşallah:) ben istanbul yenibosnada oturuyorum güzelim sağol yardım isteğin için düşünmen yeter güzelim,herşey nasip kısmet bakalım kısmetimiz ne zaman bizim dee yoksaa 2014 kpssye çalışmak hayal benim için geriye 2016 kalıyor:(

duyduk duymadık demeyin eğer bi atanayım o ya da bu şekildee dileyin benden ne dilersenizz:))) tüm istanbul grubunu toplayıp baklava ısmarlarım vallaaaa:))))

günaydıınnn bu arada hepinizeee
:130:

he canım eşimle yaş farkım var :1::1:
bu arada matematikçi değilim ben yawrum zabıt katibiyim adliyede matematik nirden çıktıı :9::9:

bende beylikdüzünde oturuyom ya buluşak görüşek bigün metrobüs var aramızda bi tek yakın yane

:16:
kronikçim inşallah atanır senin eşin dee ben de:46:o zaman sen de napcannn benim gibi normal doğurup doğum anında dua etcen hehehe tabii o sancıyla aklına gelirsee şimdiden o kadar sipariş aldım kiii :9::9:

haksever kardeşim yahu videoyu izleyemiyorum bu video kullanıcı tarafından kaldırılmıştır yazıoooo:53: içeriği ney de yada link atta you tube den bakem:)

liste yap :72:

canım çok geçmiş olsun rabbim seni darda bırakmasın inşallah yüreğine su serpecek haberleri duyarsın en kısa zamanda...benim de bebeğimin beyninde kist çıktı doktor geçer kesin 22.haftada dedi ama yine de üzüldüm elimden ne gelir...ayrıntılıda ne diyecekler bilmiyorum bu yüzden darda kalmak nedir seni çok iyi anlıyorum....

Lauranacım doktorunda söylemiş geçer diye.Bol bol dua et canım bizlerde ederiz.İnşallah düzelir zamanla. :16::16::16:

öksuruk oldum bennn:( kızımın ismini bnde duru dusunuyorum yada ipek ama tabi bı cok kez defısır speedycim;)

İpekler çok nazik oluyor.Çıt kırıldım hemen hasta oluyor aklında bulunsun :34::34::34:

Evet canım maşallah baya kız bebiş geliyo :) bu yıla kız yılı diyolardı doğru gibi sanki :) şimdi biz bu kadar kıza nerden damat bulucaz :(

kızz ben kızım için tüm oğlan analarına mavi boncuk dağıtıyorum:)))) damatsız kalmam heraldee:)

olurmu kuzummmm .biz burda hep kah kah için yokuz.dertleşmek içinde varız

sağolun canlarım benim sizin olumlu haberlerinizi duydukça ben mutlu oluyorum unutuyoruuum gidiyor:)

canım kimse bilmiyordu söylememiştim çünküü....burda sürekli dert yanan modda olmak istemiyorum tek stress attığım yerlerden biri burasıı....zaten bin türlü insan var biri çıkıpta kardeşim amma dert yanıyorsun Allaha bırak dersee ya da psikolojim bozuluyor anlatma burda olumsuz düşüncelerini derse çok üzülürüm diye olumsuzlukları olduğunca paylaşmamaya özen gösteriyorum:)

Canım Rabbim acil şifalar versin inşallah. Bebeğim sen neden kalbini ferah tutmuyonki. Bak doktorunda geçer demiş, sen hiç kendini sıkma da üzmede. Önceden söylesen hep beraber sağlıklı olmanız için dua ederdik, içinde ferahlardı ne güzel :) Derdimizi sorunlarımızı mutluluğumuzu burda paylaşmıyacağızda kiminle konuşucaz. Sen anlat içini rahatlat hepimiz birbirimize destek, birbirimiz için dualar edicez :) kızım hepimizde Şubat annesiyiz bizi bizden iyi kim anlar başka :) öpüyorum senide tatlı bebişini de :)

sevocum ben matematik mezunuyum ama öğretmen değil düz memurluktan atanıyorum anca genel atamalar hariç açıktan atamalara da başvuruyorum mesela zabıt katipliği gibi:)) nasibim neresi ise artıkın:)))) eşinle kaç yaş var aranda güzelim??? bir de eğer çok yaş farkı varsa sana göre avantajları ve var ise dezavantajları nedir yazabilir misin?

Canım Rabbim acil şifalar versin inşallah. Bebeğim sen neden kalbini ferah tutmuyonki. Bak doktorunda geçer demiş, sen hiç kendini sıkma da üzmede. Önceden söylesen hep beraber sağlıklı olmanız için dua ederdik, içinde ferahlardı ne güzel :) Derdimizi sorunlarımızı mutluluğumuzu burda paylaşmıyacağızda kiminle konuşucaz. Sen anlat içini rahatlat hepimiz birbirimize destek, birbirimiz için dualar edicez :) kızım hepimizde Şubat annesiyiz bizi bizden iyi kim anlar başka :) öpüyorum senide tatlı bebişini de :)

anaammmm kıslaarrr ağlatcaksınız beni yahuuu tamammm aaaaaa :43:

canım benim sağolun ben inanıyorum yoluna girecek her ne kadar içimde kıpır kıpır etmese de konuşuyorum defnemle ve her vakit Alllaha dua ediyorum üzülmemeyi öğrendim gibi birşey :)

sen çok güçlü bir hatunsun, inşallah hayırlısıyla müjdeli haberini alacaksın canım,
mariposa adlı arkadaşın bebeğine Allah'tan acil şifalar diliyorum, kendi kendine düzelen bir seydir inşallah, dualarımız sizlerle

sen çok güçlü bir hatunsun, inşallah hayırlısıyla müjdeli haberini alacaksın canım,
mariposa adlı arkadaşın bebeğine Allah'tan acil şifalar diliyorum, kendi kendine düzelen bir seydir inşallah, dualarımız sizlerle

rabbim hepimizin bebeğine şifa versin hepimizin bebeği hayırlı evlat olsun inşalallhhh tütütüttütü onlara severim ben popolarını :)))) lipp :54:

anaammmm kıslaarrr ağlatcaksınız beni yahuuu tamammm aaaaaa :43:

Ya bu çıkartmaları nasıl ekliyosunuz yapamadım ki:) neyse öpücük yollayan bi surat yapıcaktım, artık böyle idare edicen :) yaaaawwwwww bu kız analarının hepsi bi strateji belirlemiş, anam ben geç kaldım yaw:( benim kız evde kalmasa bari :)

sevocum ben matematik mezunuyum ama öğretmen değil düz memurluktan atanıyorum anca genel atamalar hariç açıktan atamalara da başvuruyorum mesela zabıt katipliği gibi:)) nasibim neresi ise artıkın:)))) eşinle kaç yaş var aranda güzelim??? bir de eğer çok yaş farkı varsa sana göre avantajları ve var ise dezavantajları nedir yazabilir misin?

12 yaş var canım ama inanın yalansız anlatıcam ,:ssz:

ben çok yoklukta büyüdüm babam kapıcıydı 1 oda evde yıllarca sıkış tepiş yaşadık:5:
eşim bana gelen ilk görücüydü 17 yaşındaydım ben liseden mezun oldum 2 ay sonra nişanlandım beğenmediler eşimi yaşlı dediler bunu çokmu aradın dediler abim konuşmadı benimle dayımda öyle çok zorluklar yaşadım:43::43:
mesela bi gün hiç unutmuyom mahalleden bi kadın bana dediki masada yemek yerken sen dedi tabağında çok yemek bırakmışın dedi:53: gerisini getirmedi anladım ben nişanlın çirkin demeye getiriyordu çok utandım :30::30:

sonra evlendim 5 yıldır hiçbir büyük problem yaşamadım eşimle ilgili (ufak tefek şeyler hariç) hiçbişeyimi eksik etmedi çok sevdi çok saygı duydu yaşım küçük ondan ama inanın hiçbişeyimi eksik etmez ne boğazımızı ne üstümü başımı arabamı evimi vs evet eşimin maddi durumu oldukça iyi kapıcı dairesinden çıktım 5 yıldır kendi evimde dubleks bi eevde oturuyorum arkadaşlarımla vakit geçirmeme karışmıyor ağzımdan çıkıcak bi lafa bakıyor alayacağın yeri gelir kendine harcamaz bana harcar :16:

çocuğumuz olmadı uzun bi süre evlendiğimden beri 5 yıldır korunmuyorum oldu ama ya öldü yada dış gebelikti vs 6 tane kaybım var zor günler geçirdim eşim hep elimi tuttu destek oldu hatta ben bi ara çocuğum olmuyor diye boşanmayı bile düşündüm bırakmadı asla ne bileyim çok seviyorum onu tamam yakşıklı değil dışardan görenlere göre ama o allahın bana bebeğimden sonraki tek mucizesi onu çok seviorum allah onu benim ve oğlumun başından eksik etmesin :84:

herşey geçici yawrım ya para pulda öyle insanlık baki kalıcak olan:kkk::kkk: (bu arada 23 yaşındayım ben eşim 35 )

:14::14:

Ya bu çıkartmaları nasıl ekliyosunuz yapamadım ki:) neyse öpücük yollayan bi surat yapıcaktım, artık böyle idare edicen :) yaaaawwwwww bu kız analarının hepsi bi strateji belirlemiş, anam ben geç kaldım yaw:( benim kız evde kalmasa bari :)

heheh ben de dün öğrendim:) kullanıcı kontrol panelinden solda seçenekleri düzünle var hesap seçeneklerinin altında ona gir sonra indir sayfayı aşağıı indir indirrr çeşitli seçenekler başlığının altında mesaj editörü var ordan 1.ya da 3. seçeneği seç:)) umarım anlatabildim:))) yok yok senin kız kalmaz evde burda çok oğlan anası var veee kız analarından daha nazlılar:))) olmadı ilk çocuğu erkek olanlara yamanırız hehehe hazır büyük iyidir:)

ben çok yoklukta büyüdüm babam kapıcıydı 1 oda evde yıllarca sıkış tepiş yaşadık:5:
eşim bana gelen ilk görücüydü 17 yaşındaydım ben liseden mezun oldum 2 ay sonra nişanlandım beğenmediler eşimi yaşlı dediler bunu çokmu aradın dediler abim konuşmadı benimle dayımda öyle çok zorluklar yaşadım:43::43:
mesela bi gün hiç unutmuyom mahalleden bi kadın bana dediki masada yemek yerken sen dedi tabağında çok yemek bırakmışın dedi:53: gerisini getirmedi anladım ben nişanlın çirkin demeye getiriyordu çok utandım :30::30:

sonra evlendim 5 yıldır hiçbir büyük problem yaşamadım eşimle ilgili (ufak tefek şeyler hariç) hiçbişeyimi eksik etmedi çok sevdi çok saygı duydu yaşım küçük ondan ama inanın hiçbişeyimi eksik etmez ne boğazımızı ne üstümü başımı arabamı evimi vs evet eşimin maddi durumu oldukça iyi kapıcı dairesinden çıktım 5 yıldır kendi evimde dubleks bi eevde oturuyorum arkadaşlarımla vakit geçirmeme karışmıyor ağzımdan çıkıcak bi lafa bakıyor alayacağın yeri gelir kendine harcamaz bana harcar :16:

çocuğumuz olmadı uzun bi süre evlendiğimden beri 5 yıldır korunmuyorum oldu ama ya öldü yada dış gebelikti vs 6 tane kaybım var zor günler geçirdim eşim hep elimi tuttu destek oldu hatta ben bi ara çocuğum olmuyor diye boşanmayı bile düşündüm bırakmadı asla ne bileyim çok seviyorum onu tamam yakşıklı değil dışardan görenlere göre ama o allahın bana bebeğimden sonraki tek mucizesi onu çok seviorum allah onu benim ve oğlumun başından eksik etmesin :84:

herşey geçici yawrım ya para pulda öyle insanlık baki kalıcak olan:kkk::kkk: (bu arada 23 yaşındayım ben eşim 35 )

İnsanların başkaları için söyleyecek bir sözü her zaman vardır.Çok takılmamak lazım sözlere sen mutluysan eşin mutluysa gerisi boş.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.:16::16::16: Bende derim eşim şimdiye kadar başıma gelen en güzel şey.Allah onları eksik etmesin yanımızdan.:16::16::16:

Maşallah size :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

öncelikla Allah bu mutluluğunu daim etsinn...dışardan kimin güzel gördüğü önemli bile değil sanki bizim eşlerimiz antonyo banderas ya da ne bilim kıvanç tatlituğ mu:)) önemli olan bizim eşimizi nasıl gördüğümüz,dediğin gibi insanlık bakii...ne yakışıklılar var ama huyları beş para etmez...6 kayıp ne demek nası yıpratıcı bir süreç rabbim yaşatmasın kimseye eşin destek olmasa nasıl atladırdın ya da nasıl dayanılabilirdii bu acıyaa bence sen Allahın sevgili kuluymuşsun eşin gibi biri çıkmış karşına....

ben de senin tam tersin zenginlik içinde büyüdüm kolejlerde okudum üniyi bile özel üni de okudum,eşim orta direk bir ailenin oğlu evimiz kendimizin değil şükür maddiyatımız da kötü değil çalışmasam da geçiniyorum seninki kadar olmasa da:) ama huzurum yerinde,mutluyum hala eşim zili çalınca kalbim atıyor o geldii diyee,kapıyı açtığım an dudaklarına yapışırım:17:haa evim yok arabam yok ama huzurum var gerçii bu muhteşem üçlü birlikte olsa daha iyiydi ama hehehehhe :))))) Allah bana sağlık versin hepsi olur inancındayım,çalışmayı da hem psikolojim için hem de daha rahat yaşamak için istiyorum,ilk defa bu sene çalışmayacam çok garip hissediyorum kendimi....maddi özgürlük ayrı birşey yaa daha rahat harcıyorsun ne de olsaa neyse öyle işte ayyy çok yazdımm neysee iyiki 10 parmak var hehehehe:))))

öncelikla Allah bu mutluluğunu daim etsinn...dışardan kimin güzel gördüğü önemli bile değil sanki bizim eşlerimiz antonyo banderas ya da ne bilim kıvanç tatlituğ mu:)) önemli olan bizim eşimizi nasıl gördüğümüz,dediğin gibi insanlık bakii...ne yakışıklılar var ama huyları beş para etmez...6 kayıp ne demek nası yıpratıcı bir süreç rabbim yaşatmasın kimseye eşin destek olmasa nasıl atladırdın ya da nasıl dayanılabilirdii bu acıyaa bence sen Allahın sevgili kuluymuşsun eşin gibi biri çıkmış karşına....

ben de senin tam tersin zenginlik içinde büyüdüm kolejlerde okudum üniyi bile özel üni de okudum,eşim orta direk bir ailenin oğlu evimiz kendimizin değil şükür maddiyatımız da kötü değil çalışmasam da geçiniyorum seninki kadar olmasa da:) ama huzurum yerinde,mutluyum hala eşim zili çalınca kalbim atıyor o geldii diyee,kapıyı açtığım an dudaklarına yapışırım:17:haa evim yok arabam yok ama huzurum var gerçii bu muhteşem üçlü birlikte olsa daha iyiydi ama hehehehhe :))))) Allah bana sağlık versin hepsi olur inancındayım,çalışmayı da hem psikolojim için hem de daha rahat yaşamak için istiyorum,ilk defa bu sene çalışmayacam çok garip hissediyorum kendimi....maddi özgürlük ayrı birşey yaa daha rahat harcıyorsun ne de olsaa neyse öyle işte ayyy çok yazdımm neysee iyiki 10 parmak var hehehehe:))))

10 parmakta kapışalım senle bigün bakalım :23:

heheh ben de dün öğrendim:) kullanıcı kontrol panelinden solda seçenekleri düzünle var hesap seçeneklerinin altında ona gir sonra indir sayfayı aşağıı indir indirrr çeşitli seçenekler başlığının altında mesaj editörü var ordan 1.ya da 3. seçeneği seç:)) umarım anlatabildim:))) yok yok senin kız kalmaz evde burda çok oğlan anası var veee kız analarından daha nazlılar:))) olmadı ilk çocuğu erkek olanlara yamanırız hehehe hazır büyük iyidir:)
Yaptım mı acaba http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1wacko.gif

Back
X