2014 Şubat Anneleri

İşyeriyle alakalı bende sıkıntılıyım.İnanılmaz dedikodu var.Bende hiç gelmek istemiyorum hiç işe.Ekim sonuna kadar çalışıp daha sonra bir buçuk ay rapor alıp yedinci ayda doğum iznimi başlatmayı planlıyorum çok bunaltıyor beni iş yeri birde çok yoruluyorum.:50::50::50:

Bu aralar çok giremiyorum senin ne sıkıntın var işyerinde :31::31::31::31:

özel sektörmü? canım

gunaydın speedy evet bu ara alışveriş yapmıyorum gelecek ay yaparım inş. kız 216 TL bişimi :9::9::9:

kredi kartı dışında bebeğin tüm alışverişini eşimle birlikte yaptık
eşim diyor ki çok merak ediyorum herşeyini aldık hala ne alıyorsn :1::1: ortada pek bişeyde yok harbiden birlikte aldık eminçnüne gidip :34:

kronik :54: nasılsın

Bel ağrısı dışında iyiyim spidim sen nasılsın :16::16::16:

krobikimmm napim 2 haftadır doğru düzgün dokunmuyodum eve:5: ama hepsini birden yapmıcam daha dikkatli olcam bundan snra...iş biriktirince daha kötü oluyo.....dün aksam da ütü yapim dedim.2 pantolon 2 gömlek ütüledim pilim bitti devam edemedim:31:

Ben 3 aydır doğru düzgün dokunmuyorum :9::9::9: Bir gün mutfağı topluyorum diğer gün ütü yapıyorum öteki gün banyoyu temizliyorum öyle öyle yapıyorum:52::52::52: Boşver isterse koksun pislikten bizden önemli değil :34::34::34:

Son düzenleme:
İşyeriyle alakalı bende sıkıntılıyım.İnanılmaz dedikodu var.Bende hiç gelmek istemiyorum hiç işe.Ekim sonuna kadar çalışıp daha sonra bir buçuk ay rapor alıp yedinci ayda doğum iznimi başlatmayı planlıyorum çok bunaltıyor beni iş yeri birde çok yoruluyorum.:50::50::50:

Bu aralar çok giremiyorum senin ne sıkıntın var işyerinde :31::31::31::31:

canımsın bence bu dediğin olmaz doğum izni başlatmak açısından yani iyi araştır çünkü bildiğim kadarıyla doğum iznine başladığında geriye dönük en az 90 gün sigortanın yatmış olması gerek yani sen rapor aldığında o sigorta yatmamış olacak bunu iyi araştır doğum parası açısından

benim sıkıntım iş yerindeki haksızlıklar, bayanları ezme eğlimi, hakkımı alamamak gerek maddi gerek manevi SGKmın asgari ücretten yatması neticesinde rapor paramı 2000 tl kadar eksik alacak olmam v.s v.s

özel sektörmü? canım

Evet maalesef :31::31::31:

eşim diyor ki çok merak ediyorum herşeyini aldık hala ne alıyorsn :1::1: ortada pek bişeyde yok harbiden birlikte aldık eminçnüne gidip :34:

Bizde yarın doktora gittikten sonra arabamızı alcaz.Belki ıvır zıvır da alırız eminönüne inip :34::34::34:

Bel ağrısı dışında iyiyim spidim sen nasılsın :16::16::16:

otururken falan dikkat edin diyorlar koltuğuna yastık falan koy istersen devamlı masa başındayız bide

canımsın bence bu dediğin olmaz doğum izni başlatmak açısından yani iyi araştır çünkü bildiğim kadarıyla doğum iznine başladığında geriye dönük en az 90 gün sigortanın yatmış olması gerek yani sen rapor aldığında o sigorta yatmamış olacak bunu iyi araştır doğum parası açısından

benim sıkıntım iş yerindeki haksızlıklar, bayanları ezme eğlimi, hakkımı alamamak gerek maddi gerek manevi SGKmın asgari ücretten yatması neticesinde rapor paramı 2000 tl kadar eksik alacak olmam v.s v.s

blim biraz işleri sallasan nasılsa seni hamilelikte çıkartma gibi hakları yok..
işini yavaşlat en azından sen yorulmazsın anlayan da anlar

Raporluyken de sigortan yatmıyor mu guzum.Benim yengem böyle yaptı doğum parasınıda aldı normal :31::31::31: Bu doğum parasını konuştun mu.

Son düzenleme:
otururken falan dikkat edin diyorlar koltuğuna yastık falan koy istersen devamlı masa başındayız bide

blim biraz işleri sallasan nasılsa seni hamilelikte çıkartma gibi hakları yok..
işini yavaşlat en azından sen yorulmazsın anlayan da anlar

canım onuda düşündüm ama bana dicek bişileri olmasın dilleri uzun olmasın diyorum hep, şimdi sgkmı söylicem işte bana tutupta sende şunu eksik yapıyorsun demelerini istemiyorum güya

ama işte bunlara ne yapsan yaranamıyorsun o ayrı azımızla kuş tutsak neden iki tane tutmadım dicek kapasitede insanlar malesef
üstelik sağolsunlar ben gebeyim güya iş yüküm azaltılmalıyken iş yüküm artırdılar bu ay çok düşünceliler çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk :41::41::41:

Raporluyken de sigortan yatmıyor mu guzum.Benim yengem böyle yaptı doğum parasınıda aldı normal :31::31::31: Bu doğum parasını konuştun mu.

raporluyken sigortan yatmaz canım mümkün değil bu yani bunu kesin biliyorum ama doğum parası alması konuısunda bişi diyemicem onu araştır

bu işyerleri ne kötü
devlette isen dedikodu gırla
özelde ezilmek :S

benim de görevli olduğum bi yer daha var
görevlendirmeler yapılıodu onu ben yapamam özel durumum var x kişiye dedim demiştim.
sen git herkese (daha söylemediklerim dahil) lepi giremicekmiş galba hamile diye mail yaz
sana mı düştü ya telle söyle o kısmı valla öküz çok memlekette
en az 30 kişi bilio hamile olduğumu bunların 5 ine anca ben dedim
millet ne meraklı haber yaymaya valla sinir oldum

aslında daha cok erken kızlar bılıyorsunuz dımı Allah korusun ama aılelerınız kızmıyormu :) ben ılk bebegımde ılk kez ona gıysıyı 12 haftadan sonra almsıtım sonrada 28 haftada oda bebek arabası ve alısverıs yapılmıstı bu seferde 32 sonra alırımd ıye dusunuyorum

bence mutlaka konusmalısın canım bızım sukurmaaslarımız ıyı aldıgımızdan gosterılıyor 6500 tl gıbı bır dogum parası almam lazım ama benımde sıkıntım bu parayı toplu degılde her ay alamıyormuyum ?
Evet maalesef :31::31::31:

Bizde yarın doktora gittikten sonra arabamızı alcaz.Belki ıvır zıvır da alırız eminönüne inip :34::34::34:
ne almaya karar verdıgınız benım ıkı arabam var bırı 1 sene kullandıgımız kraf horn puset ıcın dıgerıde maclaren bunuda gecen sene almıstım :) 6 ay dan sonra kullanabılıyoruz puset ve bebek arabası kılıfını yenıden alıcam :) sıyahtı kırmızı dusunuyorum :)

ama sanırım yatmıyor sıgortan

KORNİKİM selam canım sanada
PROLET tatlım gunaydın bişi sorcam şu iş yerinde az mesai yapma meselsini bende talep etmeyi düşünüyorum napayım biz hakkımızı istemedikçe daha çok tepemize biniyor bu hırbolar, haftaya SGKmin maaşımdan yatmasını ve bu mesai saatlerini konuşmayı planlıyorum duruma göre sana şunu sorcaktım sanırım o 7,5 saatlik mesai olayı zorunlu değilmi tatlım işverenin insiyatifi değil yani

Günaydın canım. Evet zorunlu. Hamile ve emzirenler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor yasa. Linki aşağıda gönderiyorum. Ancak yemek saatleri düşülüyor sanırım. Çünkü ben 8:30 17:00 çalışıyorum artık. 1saat yemek molamı düşüyorlar.

Çalışan hamilelere yönelik yeni uygulamalar - Milliyet

günaydın ;

daha yeni geldim ne güzel uyumuşum ya aşı olucam diye izin aldım ama sonra karar değiştirdim doktora sormadan olmayım dedim
bi güze fazladan 1 saat uyumuş oldum :1::1:

gece bacağımın ağrısına uyandım kramp mı sancı mı bilmiyorum ama 1-2 dk içinde geçti :30:

ADALY ; maşallah kuzu nasıl büyümüş öyle sende yolun yarısına gelmiş bulunmaktasın bundan sonrası daha güzel geçer inşallah :54::54:

lepi ; oğluşun cicileri çok güzel sağlıkla giysin kuzucum.

jack ; hoşgeldin sende bel ağrısı bu haftalarda normal sanırım bende de çok oluyor :45:

kronik :54: nasılsın

bblim alışveriş yapmıyorsun bu arada bizim kredikartım 216 TL gelince eşim şok oldu:1: neyseki ona aldığım telefonda içinde :51:

prolet :54: nasılsn

Müdürüm Diyarbakır'a düğüne gitti cennet gibi ofis. Kötü olur muyum hiç? :27::27: Sen nasılsın canım?

Son düzenleme:
Ya evde biraz iş yapınca öbür gün belim ağrıyor :50::50::50:
Evet unkapanından alcaz. Wei-B aklımızda ama şeyi sorcaktım sana siz mamas papasdan neden vazgeçtiniz.:26::26::26:

ev işleri artık beni de yoruyor yaklaşık 15 gündür ütü masası bebek odasında duruyor 1 gömlek ütülüyorum her gün hepsini aynı anda yapamıyorum.

mamas papas tan daha uygun ve daha fonksiyonlu olduğu için vazgeçtik ürün hemen hemen aynı ama mamastan sonra graco gördük sonra da weib e kesin karar verdik :34:

canım onuda düşündüm ama bana dicek bişileri olmasın dilleri uzun olmasın diyorum hep, şimdi sgkmı söylicem işte bana tutupta sende şunu eksik yapıyorsun demelerini istemiyorum güya

ama işte bunlara ne yapsan yaranamıyorsun o ayrı azımızla kuş tutsak neden iki tane tutmadım dicek kapasitede insanlar malesef
üstelik sağolsunlar ben gebeyim güya iş yüküm azaltılmalıyken iş yüküm artırdılar bu ay çok düşünceliler çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk :41::41::41:

sgk değştirmezki artık nasılsa doğuma gideceksin diye sallar yani gibi geliyor bana ,

bide bu şekilde hem yoruluyorsun hemde kimse kıymet bilmiyor bırak en azından kendini yorma her gün iyi değilim de otur dinlen :34:
son 3 ayının keyfini doya doya çıkart :54: ( çok mu kötüyüm ne )

raporluyken sigortan yatmaz canım mümkün değil bu yani bunu kesin biliyorum ama doğum parası alması konuısunda bişi diyemicem onu araştır

:31::31::31: Ben araştırayım bu durumu da.

bu işyerleri ne kötü

görevlendirmeler yapılıodu onu ben yapamam özel durumum var x kişiye dedim demiştim.
sen git herkese (daha söylemediklerim dahil) lepi giremicekmiş galba hamile diye mail yaz

Al işte bizim densizlikler sizdede var.:50::50::50:

aslında daha cok erken kızlar bılıyorsunuz dımı Allah korusun ama aılelerınız kızmıyormu :) ben ılk bebegımde ılk kez ona gıysıyı 12 haftadan sonra almsıtım sonrada 28 haftada oda bebek arabası ve alısverıs yapılmıstı bu seferde 32 sonra alırımd ıye dusunuyorum

öyle yada böyle onlar alınacak canım
kv dışında söyleyen olmadı oda kötü niyetle söylemedi ama çokta umrumda yani :1::1::1:
maddi açıdan zor döneme giricez zaten bide bebeğime şunu da alsaydım demek istemiyorum
şimdi aldıklarımı ödüyoruz bile :34::34: doğduğunda mobila , kıyafet borcu olmayacak :34:
ama tabi herkesin kendi tercihi burada da son aya bırakn var :54::54:

Müdürüm Diyarbakır'a düğüne gitti cennet gibi ofis. Kötü olur muyum hiç? :27::27: Sen nasılsın canım?

:1::1::1:
bizim müdür bazen bana x yere bilet alsana diyor banane be asistanın mıyım senin diyorum :1::1:
kıza söylerim gidiş biletini alır uzun süre kal orada ama diyorum :1:
sizin asistanda öyle yapsaydı giidiş alsın dönüş almasın kalsın orada :52::52:

bence mutlaka konusmalısın canım bızım sukurmaaslarımız ıyı aldıgımızdan gosterılıyor 6500 tl gıbı bır dogum parası almam lazım ama benımde sıkıntım bu parayı toplu degılde her ay alamıyormuyum ?

ne almaya karar verdıgınız benım ıkı arabam var bırı 1 sene kullandıgımız kraf horn puset ıcın dıgerıde maclaren bunuda gecen sene almıstım :) 6 ay dan sonra kullanabılıyoruz puset ve bebek arabası kılıfını yenıden alıcam :) sıyahtı kırmızı dusunuyorum :)

ama sanırım yatmıyor sıgortan
yok cute topluca alabilirsin yada ikiye bölünme şeklinde oda şu şekilki doğum öncesini doğumu yaptıktan sonra doğum sonrasını ise işe başladıktan sonra şeklinde alabilrisin

bu işyerleri ne kötü

heryerde var işte öyle soysuzlar dedikodu kazanı illa kaynayacak
ve şunu söylüyorum birde bi laf var bizim burda kadının o...sundan korkamayacaksın çünkü onu bilirsin önlem alırısn ama erkeğin o...su çok fena alıyor onu tanımak zor ayrıca çok daha tehlikeli :47::47::47:

Back
X