2014 Şubat Anneleri

PROLET bilemiyorum balım çıkmışmıdır belkide o titreşimi bebik yaptı

HUZUNBAZ demek istediğim bize onuda vermiyorlar yoksa biliyorum komik bir mebla olduğunu

Eki Görüntüle 802053

kızlar günaydın bugün görüş günüydü gördüm oğlumu geldim herşey çok güzel maşallah hiçbir problem yok bayada hareketli oğlum doktor bile şaşırdı ultrasonda bile eller ayaklar durmadı hareketli bebek sağlıklı bebektir dedi
detaylı ultrason için 2 hafta sonrasına gün aldık şeker yüklemesi de yapılacak yanlız bi problem var rahim ağzının çok fazla genişlediğini söyledi erken doğum gibisinden bişiler söledi de dikkate almalımıyım acaba :26::26:

bu rahm ağzının ultrasonu 34.6mm görünüyor geniş olduğunu söyledi :26:

Eki Görüntüle 802054

Erkeklerimzi yaramaz kızlarımızı uslu yapmışsın bir de 11 e kadar uyuyan kız istiyorsun.Senin kızçe seni uyutmasın diksin sürekli ayağa o zaman görücem be yaramaz kızları

kızım diye demiyorum ama çok usludur

ya es kaza bana çekerse inanın burnumdan fitil fitil getirir annemi kimse misafirliğe çağırmazmış çok ağlıyorum sürkli mızmız ve babacı bir kız çocuğuymuşum Allah sonumuzu hayır etsin:26:

HAstanede inanılmaz bi erkek paatlaması var yahu bütün kapılar mavi kurdeleli

boy kiloyu unuttum yazmayı boy 18 cnm kilo 237 gr tosun gibi sıpa

maşallah maşallah canım hareketli olsun tabi ya oynasın dursun

erken doğum için pek fikrim yok ama ona son zaman doktor yeniden bakar fikir verir şimdiden düşünme

kıslar doğum iznine kaçıncı haftada çıkacaksınız sordum ama yanıt alamadım?

36 hafta da çıkmayı düşünüyorum kısmetse 2014 ocak ayına evimde kızımla başbaşa gireceğiz

Evet benim de bir çok kez öyle misafilerim olmuştu ama çocuktan çok tepkisiz anneler sinirimi bozmuştur

Maşallah size herşeyin yolunda olmasına çok sevindim erken doğum ve rahim ağzı genişliği ile ilgili bir fikrim yok umarım bir sorun oluşmaz canım :)

bende bu sekılde yapmayı dusunuyorum
lepi , bblim, CuteMom.
Aldınız mı maili?
:26:

evet aldım maılı cok tesekkur ederım okuyorum cok detaylı ama benım bılmem yeterlı degıl onların bılmesı gerek benıde mesela asgıdan dosya al ımza al dıye kullanıyorlar

Evet benim de bir çok kez öyle misafilerim olmuştu ama çocuktan çok tepkisiz anneler sinirimi bozmuştur

benim anneme çok üzülüyorlarmış naparsa napsın devamlı ağlıyormuşım.
ya ağlıyormuşum yada babamı istiyorumdiye bağırıyormuşum memnunsuz çocuj

canım benim kafamda net değil açıkcası 37 diye düşünüyordum ama bi kaç gündür 32 diye düşünyüorum tamamen iş yerimin iyi niyetine bağlı benimki

SEVO maşşalah bebeğine

morallerini bozmadan ogluma anlatıyım sıze neden mı cok fazla hayal kurmamanız için hayal kırıklıgı yasamamanız ıcın hamıleyken bol bol dınlenmenız ıcın

38+3 dogum yaptım normal yolla dogdu fakat dogum esnasında nefesım kesıldıgı ıcın cocugada oksıyen gıtmemıs ve stresten altına yapmıs onuda cıgerlerıne solumustu 1 hafta kuvezde antıbıyotık tedavısı gordu kuzucum ben ıse onu hastanede bırakıp evıme...
sutumu bıle emzıremıyordum cunku temas ettırmıyolardı 4 gun evde sut sagmaya basladım ama yok 1 damla bıle gelmedı...hergun agla agla yavrum ordayken ben evde...
sonra hastaneden aradılar gelın emzırmeye baslayın dıye rabbımın ne buyuk nımetıdır kı kuzuma dokundugum anda bıttım oldum kokusuna o dakkaya kadar resımlerden gordum yabancı gıbı daha ceker cekmez sutlerım ındı kuzummm

ne ıse hastaneden cıkardık eve geldık 2 gece uyudum duzgunce dıyebılırım oda gecede 4 kez emmeye kalkıyodu ama sıkıntısı yok gerı uyuyodu emınce....

sonramı sonrası yaklasık 4 ay hıc uyumadan gecırdıgım geceler benı bekledı evın korıdoru bana mesken oldu gaz sancılı bır bebek ama nasıl bır aglama dogruyoruz cocugu sankı aksam 8 de bı baslardı sabah 9 oglum aglar ve sonra uyur...ne gaz gıderıcı seyler kullandım yok 2 gecede bır acıle gıdıyoduk gerı eve sonraları fon makınesı veya kurutma makınesı ac dedı doktor anne karnındakı sese benzıyomus bebek otomatık kendını huzurlu hıssedıyomus cogu gece devamlı supurge sesıyle uyumaya calıstık

gunduz bız trakyalıların adetlerı sagolsunlarr gelen gıden bıtmez bıde onlerıne hamur ısı seyler beklerler her gun bırı haber verır 2 ay da gunduz uykusuz gecırdım toplasan gunde 3 saat anca uyuyorumdur evde k.valide k.peder 2 gorumce 1 kaynım 8 tane 10 ay arayla bebek en kucugu 5 aylık en buyugu 4 yasında aklımıkacıracaktım 70 m2 evın ıcınde bu kadar uykusuz bıde benden hızmet beklerler ne bıcım ınsansın kalk yemek yap bılmem nee dıye bagırırlar... kendılerı boy pos gostermye gelmıs sankı be mubarekler goruyosunuz kı sabaha kadar bebekten uyumuyorum gunduz o kadar gelen gıden oluyo yuregınız sızlamıyomu ayy kız dınlesınde sutu olsun aksama daha sakın gecırır dıye... hey gıdın heyy ustune bıde gogusumun ıc sut kanalı zedelenmıs cocugum kan kusana kadar farketmedık goruntude bısı yoktu cunku bı gun sarr dıe bı kustu bıldıgın kan pıhtısı yetısın bebegıme bısı oluyo dıe bagırdıgımı hatırlıyorum bayılmısım... benıde cocuguda dogru hastaneye gogus cerrahna gıttım cocugu emzırmemı yasakladı ıc kanalı zedelenmıs sutun gıtmesın dıe pompayla sag ne zaman kansız halını gorursun o zaman ver dedı cocugum aglar aglar mama verıyorum yok ılla benı ıstıyo emmek anne kokusu almak o aglar ben aglarım sonunda alt komsum aklıma geldı 17 aylık oglu var halen emzırıyodu dedım ablam gel durmuyo bu cıcuk gunde bı kez umudunu alsın sen emzır 2 hafta gunde 1defa doyasıya emdı kuzumda sakınledı ne cektımmm beee
neysekı 50 gunluk olunca memleketlerıne donduler kaynanamlarda az bıraz kendımı dınledım...

oglum 4 aydan sonra gecelerı duzene gırmeye basladı gecede 3-4 kere kalkıyodu ama bu seferde gunduz... kımseye gıdemem evden cıkamam sancısı tuttumu ben mahvoldum 8 aylık oldu o zaman bıttı sukur saglıklı bır bebegım vardı ama en cok esımden bunaldım asırı duskun bır babaydı benı cok hırpaladı onu yaptın mı bu nıye aglıyo solemı boylemı ne yedırdın o gaz yapmıstır ayy pısık mı oldu dısarı cıkmayalım yel gırer aklımı kacırmak uzereydım....

7 aylık dıs cıkarmaya basladı gecelerı yıne uyku yok sancısından sabaha kadar ayagımda sallıyorum ben halı ustunde uyukluyorumm... yatagımda yatamıyorum cunku donup dusuyoo...
1,5 yasına geldı daha yenı yenı tamamlıyor dıslerını en arka azıları cıkarıyo heralde dun gece yıne yarım saat arayla ayaktaydımm ama sukurler olsun kı cok pozıtıf bır cocuk oldu derdı yok sozumu dınlıyo gerıde kaldı hepsı...

demem okı gusellerım anne olmak hıcc kolay degıl koca bır sabır lazım annemı dogum yaptıgımdan berı daha ıyı anlıyorum ve kıymetınıde
buda sıze bır ornek olsun nede bebekler var gormedım degıl mumya gıbı koydugun yerde duruyo hep ozenmısımdır ama rabbım en azmanından gonderdı yınede sukurler olsun elı ayagı saglam bır evlat verdı darısı sızlere canlarım

Son düzenleme:

tamam balımmm gitmem inş..Allahıms ağlık sıhhat versin hepimize,bebişlerimize

tatlım calısabilidgim kadar calısmayı düşünüyorum doğum sonrası bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için...tabi dr ne dicek bilmiyorum.ona göre karar vercem inş

gazlı bebek zor oluyor evet yaaa

ay kaynananlara zaten yorum yapılmaz şaka gibiler
allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
neyseki bebeğin şimdi iyi ve sağlıklı allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın inş. aminnnnnnnnnnnnn

amin canlarım ınsallah
yazım yarım cıkmıs devamıda var
tamamladım rabbım hepınızı kolay gecıtlerden gecırsın
ve nacızane tavsıyem sız sız olun korkmayın normal dogumdan kendımı yenıden dogmus gıbı hıssedıyorum tum rahatsızlıklarım gerıde kaldı sıddetle tavsıye edıyorum cok zordu evet bılıyorum dogumum fakat annelıgı tatmanın hıssetmenın baska bı yolu yok yıne olsa 10 kezde normal dogum dıe dua ederım rabbıme.... dogum hıkayemıde paylasmak ısterım sızlerle cutemoomcum sayesınde basa sardı duygularım

Zor günler geçirmişsin canım.. Ama dediğin gibi herkes bir olmuyor. Annem beni bırakıp dereye su taşımaya gidiyormuş daha birkaç aylıkken. Radyoyu açıyormuş yanıma. Uyansam da onun sesiyle ağlamadan bekliyormuşum. Hiç gıkını duymadık biz senin der hep.
Ama o zamanların da başka zorlukları varmış tabi. Hergün bez yıkaması başka, evlerde ne su ne banyo ne tuvalet. Bizde şimdiki çocuklar gibi olsaymışım o işleri kim yapacakmış bilmem. Allah kararlıyor derler ya. Ben ona çok inanıyorum. Elektronik aletler çıktıkça bebekler yaramazlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…