kesıntı oluyormu ben ekım ayında zam alacagım ama asundakı brutle hesaplayınca 6500 tl gelıyor bundan ne kadar kesıntı yapıyorlar?konuyu tam anlamadım ama bır muhasebecı olarak ve gecen sene subatta dogum yapmıs bırı olarak olaraktan solıyım
16 hafta ucretlı izin mevcut
dogum yaptıktan 4 ay sonra paranı herangı ptt den tc kımlık no ıle alabılıyosun
malesef hkeske her ay verselerdı paramızı bırde bordo uzerınden yatıyo ucret net maasın *4
iş yerine verilen rapor hemen ısleme konuluyo ve senın dogum yaptıgın tarıh baz alınıyo
ayrıyetten arzuya baglı 6 ayda ucretsız ızın kullanabılıyosunuz
bu kadar arkadasım dılerım aydınlantmısımdır
LEPİ SEN DEVLET MEMUSURUNYA CANIM SENİNKİ BİZİM GİBİ DEĞİL İŞLEYİŞ SEN DEVELTTEN NORMAL AYLIĞINI ALACAKSIN ÖYLE BİLİYORUM BEN BİZİM İŞÇİLERİN DURUMU FARKLI AMA BİZE İŞ YERİ DEĞİL DEVLET RAPOR PARASI ÖDÜYOR
canım atıyorum hemen mesaj sağol
Kızlar mail adreslerinizi iletin bana atayım.
konuyu tam anlamadım ama bır muhasebecı olarak ve gecen sene subatta dogum yapmıs bırı olarak olaraktan solıyım
16 hafta ucretlı izin mevcut
dogum yaptıktan 4 ay sonra paranı herangı ptt den tc kımlık no ıle alabılıyosun
malesef hkeske her ay verselerdı paramızı bırde bordo uzerınden yatıyo ucret net maasın *4
iş yerine verilen rapor hemen ısleme konuluyo ve senın dogum yaptıgın tarıh baz alınıyo
ayrıyetten arzuya baglı 6 ayda ucretsız ızın kullanabılıyosunuz
bu kadar arkadasım dılerım aydınlantmısımdır
17:00'de canım. Bende senin gibiydim 1 saat erken çıkıyorum artık. Bana özelden mail adresini yaz. Sana yönetmeliğin tamamını mail atayım. İnsan Kaynakları atmıştı bana Resmi gazeteyi. Öyle birşey yok derlerse gözlerine sokarsın..
tatlım kesıntı dıye bısı yok soyle dıyım ıs yerı senı 30 gun ssk gosterıyosa bundan hıcbır kesıntı yapmaz devletkesıntı oluyormu ben ekım ayında zam alacagım ama asundakı brutle hesaplayınca 6500 tl gelıyor bundan ne kadar kesıntı yapıyorlar?
bırde ucretsız ızın bızım ıse gerı donusumuzu tehlıye sokmazmı
hos ben o kadar uzun alamamda
ınsallah ısler pek o kadar kolay olmuyo malesef yasa cıksada yururluge gırmesı epey zaman alıyo yınede ınsallah sızlerede denk gelır ayyy ne gusel hamılesınız sımdı yerınızde olmayı cok ısterdım saltanat donemındesınızzteşekkürler
inş. şu yeni yasa çıkarda görürüz ne olacak ne olmayacak 18 haftaya çıkacak diyorlar ayrıca esnek çalışma saatleri oalcakmış bakalım o nasıl bişey güya ekimde kesin çıkacak yasa bakalım
ben il sağlık müdürlüğünde izin rapor işlerine bakıyorum bizim burda konuşulan doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta süresine 2 hafta daha ekleneceği yönünde ister doğum önü ister doğum sonrası kullanılacak, son 3 haftaya kadar çalışanlar 13 hafta kullanıyodu doğum sonrasını, şu durumda o 13 haftaya 2 haftayıda eklerler 15 hafta kullanırlar 4 ay falan yapıyo galiba
günaydın proletim;
ben bankadayım, ik'yı defalarca aradım, en sonunda da resmi gazeteyi müdürün gözüne soktum ama yanıt alamadım. neymiş bu gibi kararların alınması için yönetimin toplanması gerekirmiş, iç tüzüğe ancak bu şekilde girermiş, yakın tarihte bu tarz bir uygulama olmayacakmış. her yere mail atıldı ama ilgilenen yok. en sonunda "mızmızlandığıma" kanaat getirildi.
hakkımı yiyenlerden Allah kat kat fazlasını çıkarsın inşallah diyorum başka sey diyemiyorum...
38 haftaya kadar calısmıstım bende hamıleyken babamın yanındayım dıe tıye almadımevet bunu bende duydum canım benım 32 subat sonu gıbı gelıyor martın 2 haftası veya 3 hafat bızım ce denetımımız oluyor ve cok sıkıntılı gecıyor onu burda gecırmek sıtemıyorum aslında oncesındede olmak ıstemem ama 2 hafta 2 haftadır dıye 34 kadar calısabılırım sonra raporu kapattırır ızne ayrılırım dıye dusunuyorum 10 sonraya kalıyor 12 eder ıste bı 8 haftada ucretsız ızın alsam cok ıyı olur ben yıllık ıznımı kullanmak ısıtemıyorum bızım fabrıka topluca cıkıyor en onu eylule bırakıp eggenın okul donemınde kullanmayı dusunuyorum
o basbakanın ben....................................................başbakan uc cocuk yap dıyor 2 cocugu doguracagız psıkolojımız bozuldu
dogumdan sonra 2.5 ay kesınlıkle kısa bır sure + ıse donsu garantımız bıle yok ben suanda bunu dusunuyorum kara kara
memuru işçiyi özel sektör çalışanlarını ayırmadan tüm annelere 6 ay ücretli izin vermeliler, süt izni git geline son verilmeli kadın kesintisiz olarak bebeğine en az 6 ay bakabilmeli lafa gelince dünya bize hayran ekonomi şöyle güzel böyle güzel demeyi biliyolar ee zam vermeye gelince %3 gözlerinde büyüyo ücretli izne yanaşmıyolar, ekonomi bu kadar güzelse bu kaymağı kim yiyo bizim yemediğimiz açık
lepi , bblim, CuteMom.
Aldınız mı maili?
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?