2014 Şubat Anneleri

benimki de göbek deliğimin hizasında sanki hiç oynamadı bugün uyuyor herhalde diyorum sabah

eşimde diyor sana çekmiş her fırsatta uyuyor inşallah doğunca da böyle olur dedim

benimki de göbek deliğimin hizasında sanki hiç oynamadı bugün uyuyor herhalde diyorum sabah

eşimde diyor sana çekmiş her fırsatta uyuyor inşallah doğunca da böyle olur dedim

Uyumasın kız. Ben bi yere bebek görmeye gidince uyansın da seveyim diye gözünün içine bakıyorum. Dayanamam uyandırırım sevmek için
Gerçi anaları da uyusun diye bakıyordur kesin gözünün içine. Başına gelmeyen ne bilsin :18::18:

lepi , bblim, CuteMom.
Aldınız mı maili?
:26:

aldım canım saolasın:))

artık bebek hareketlerini kontrol vaktimiz geldimi bilimciğim
1 saatte hareket hissetmezsek sorun mu var demek oluo

bi de ben de bu hafta göbek deliğime yakın hissettim
ama artık hem yukardan hem aşağıdan vuruo
bazen de dediğin gibi kasıklarımda hissediyorum
boylandılarondan galba döndükçe vurduğu yerin çapı artıo

tünaydın bebişlerrrr

jackooo dün yazdım burda ;nerde bu jacko diyee
bu arada biz devlet memurları doğum parası alıyruz ya sıkı durun kaç lira olduğunu söylüyorum;185 tl
yuh anasını dedim

20.haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyor demek ki...benimki de göbek deliğinin sağına vuruyordugeçen haftalarda, şimdi yer değiştirdi galiba daha aşağı kısımlara vurmaya başladı. 10 gün sonra kontrolüm var, bakalım çok merak ediyorum.

ama o zaman o bebeğin anası ben olacağım :26: uyusun uyusun şöyle sabah 10*11 gibi kalksın ohhh
valla böyle bebeğe can kurban düşünsene 11 de kalkıyor

bebişkonun cicilerini beğenmenize çokkk sevindim ama bunlar bbliminde dediği gibi ağırlıklı badi.yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır

canım benim oğlam karnımda inanılmaz hareketliydi ama onu 20.haftadan sonra hissetmiştim sürekli içerde oynardı helede büüğüdüğünde çok hareketli oluyor 25.hafatdan sonra falan ama bir doğdu maşallah çok uysal çok uykucuydu hiç kanrımdaki gibi değildi yani görümcemin oğluda aksine hiç oynamazdı 3 kez bu çocuk oynamıyor öldümü acaba diye doktora gitti ama sağlıkla doğdu çok şükür fakat inanılmaz hareketli bir bebekti vede uykusuzdu yani karnındaki görüntü seni yanıltmasın

yok canım daha erken hareketleri dinlemek için bunu 25.haftadan sonra öneriyor doktorlar yani ozamandan sonra hareketsiz olduğunu hissederseniz doktora gidin diyorlar şimdi için değil

bakıyorumda demekki bebikler göbeğimize yaklaşmış iyice

Rica ederim kuzum.
Pöffff benimki de bi kıpraşsa

kıpraşır canım dediğim gibi ben oğlumda 20.hafta gibi hissetmiştim

tünaydın bebişlerrrr

bu arada biz devlet memurları doğum parası alıyruz ya sıkı durun kaç lira olduğunu söylüyorum;185 tl
yuh anasını dedim

vay anasını zengin olcaz desene
birden vermesinler Allah korusun aklımızı falan kaybederiz

herksein bebik havalara çıkmış desenize
ben yarın gidiom doktora
son 24 saat

bebişkonun cicilerini beğenmenize çokkk sevindim ama bunlar bbliminde dediği gibi ağırlıklı badi.yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır
hepiciği çok şeker ama artık üstüne giyicek şeyler al
bak bana 3 parça şey aldım onları da donsuz giydircem

tünaydın bebişlerrrr

yuh anasını dedim
biizm oda yok bacım şükür et
badi tarlası olmuş o resim

evet sanırım tatlım birde büyüdüler ya artık eli bir yerde kolu başka bir yerde vuruyor

tünaydın bebişlerrrr

yuh anasını dedim

gördün hüzünbazım gördümm...saolasın...dün tlfndan okudum sabah geçmişe geri dönmeyuince alıntı yapmadım

cicileriniz de çok güzel maşallahhhhh

Neyse ki 18.haftaya bugün girdik biz. O yüzden telaşlanmıyorum henüz.
Bunları yazarken bişeyler oldu içerde ama öyle tekme değil de derinin altında bi titreşim gibi ama dediğiniz gibi göbek deliğinin sağında. Benim ki oraya çıkmış mıdır ki?

O ZAMAN benim kızımda içerde enerjisini tüketiyor gelince uslu uslu anasının sözünü dinleyecek inşallah .
merak ediyorum nasıl bebek olacak kime benzeeyecek neler yapacak
kurban olurum ya onu verene şimdi karnımı severken kendimden geçiyorum rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın herkese bu güzel duyguyu anneliği yaşatsın AMİN

Yuhhhhh speedy. Sen gördün mü hiç öyle bebek Bana 8'de 9'da kalksın yeter 5'te ayağa dikenini gördüm çünkü

benim kzıım ilk olacak sizinkilere de örnek olsn işte :2::2:
ana kız paso uyuycaz biz

ahahhah he ya bende iç taraf sağlam aldım badi.battaniyelerle sararım cıbıl olursa
biizm oda yok bacım şükür et

badi tarlası olmuş o resim

evet sanırım tatlım birde büyüdüler ya artık eli bir yerde kolu başka bir yerde vuruyor
bbilimim inan şükredilcek bi para değil.şaka gibi

gördün hüzünbazım gördümm...saolasın...dün tlfndan okudum sabah geçmişe geri dönmeyuince alıntı yapmadım

cicileriniz de çok güzel maşallahhhhh

seni özledik gitme bi daha bi yere yaaa

bu arada benim ördüğüm battaniyelere hiç bişi demediniz

kız sipidi ben çevremdekilere hala bebek oynamadı diyorum;uslu olacak diyorlar :)

Benim oldum olası göbeğim vardı ama son bir ayda iyice ben burdayım demeye başladı 16 haftalıkken falan işte :)

Eki Görüntüle 802042

topiğin pipilileri kaçmış yakalayın

Erkeklerimzi yaramaz kızlarımızı uslu yapmışsın bir de 11 e kadar uyuyan kız istiyorsun.Senin kızçe seni uyutmasın diksin sürekli ayağa o zaman görücem be yaramaz kızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…