eğer şu doktora gidene kadarki birkaç günlük sürede birşeyler alırsam beyaz sarı falan alayım bari bende mavili tonlarda 2 tane tulum ve bir yelek ,bir de teyzesinin aldığı 2 3 parça mavili yine...kalanı yine ara renklerdeydi ama ders oldu buçarşambaya randevu aldım..
sendemi aldın randevu için eee kurt düşüyo insanın içine ama doktorum demtiki bana 6 .aya kadar bişey alma niye öyle dedi acep aklıma takıldı
ii gidiyo canım şimdilik bulantılar dışında 17.haftaya girdim anasını satayım hala bulanıyo gece 2 de kalktım limon yedim sabah 5 de kalktım yine limon ve çıbık yedim şimdide az az bulanıyo gecmedi bir türlü :)Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır giremedim sohpet etmeyi özledim sizinle ya bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyor bakalım
ayy evet o daha kötü şok şok yani insan şuphede kalır karıştımı acaba diye benim çocugummu diye allah göstermesindoğunca bile değişenler var onlar nabsın
daha alıveriş yapmıyorum bitti detaylıdan sonra yaparım artıkkızlar herkesin cinsiyetler değişmiş ben 2 doktora birden gidiyorum bi doktorum erkek dedi kesin görüyorum 9 gün arayla öteki doktoruma gittim oğlum nasıl diye sorduğumda erkek olduğunu nerden çıkardın daha küçük şimdiki tahminlerin değişme payı yüksek ayrıntılı ultroson zamanı daha büyük olur emin bi şekilde cinsiyetini söylerim dedi bende farklı duygulardayım daha hiçbişey almadım ama kendimi zor tutuyorum sağlıklı olsunlarda
Günaydın kızlar.
Gözümü açar açmaz doğum iznini araştırdım
Linki gönderiyorum bi okuyun derim. İlk çocuğa 2, 2.çocuğa 4, 3.çocuğa 6 ay esnek çalışma. Yarım gün çalışıp tam maaş alcaz yani
3 ocua sper forml geliyor - Yazarlar - Resul KURT - Star Gazete
genelde erken haftalarda öğrenilenler yanıltıyo insanı ma seninki nerdeyse 18.haftada öğrenmıssın canım sanırsam değişmez benim 15 de erkek dedi 16 da erkek dedi bakalım ne cıkacakkızlar benimde 13haftalıkken dr erkek dedi.17+5de kız dedi.bende bissürü kız kıyafeti aldım dayanamadım ne yapayım cok güzzel ürünler var ama.26sında ayrıntılı ultrason var.inş. öyle dr erkek falan demez sok oluruz herhalde
sendemi aldın randevu için eee kurt düşüyo insanın içine ama doktorum demtiki bana 6 .aya kadar bişey alma niye öyle dedi acep aklıma takıldı
Kızlar kızım oğlan oldu soktayim kızım kızım fie oğlumu sevmisim iyimi:)
canlarım ,ablamın bebeğini görmek için ordu ya geldim.burada ablamın kadın doğumcusuna gitttim :d hehehe.%100 erkek dedi bebeğin pipisini gösterdi.
bebeişko 18 cm 226 gram olmuş
sorun yok dedi.çok mutlu oldum
tetanoz aşısını 20.hafta ol dedi
özlemişim kuzumu yaaa
bu arada bebişe bişeyler aldı teyzesi vede ben fotoğraflar bir iki saate
çok keyiflendim bebişi görnce
allaha binlerce şükür olsun
kısss maşallah uzun boylu olacak senin yakışıklıben de haftaya gitcem sağlık ocağına neden aramadınız beni diyecem ahh kuzum benim yaaa artıkın 15 gün kaldı bebeğimi görmeme çook özlüyorum onuu....bugün babası karnıma elini koyunca tekmeyi bir bastıı amannn yarebbim ne güzeldi yaaa,artık sırtüstü yatarken 2 kere felan hissediyorum hareketini ama öyle gün içinde kıpır kıpır değil,yedikten sonra da bir hareketlilik yok ama sırt üstü yatarken oluyor sadece,biraz daha büyüsün otururken de hissederim inşallah
canlarım ,ablamın bebeğini görmek için ordu ya geldim.burada ablamın kadın doğumcusuna gitttim :d hehehe.%100 erkek dedi bebeğin pipisini gösterdi.
bebeişko 18 cm 226 gram olmuş
sorun yok dedi.çok mutlu oldum
tetanoz aşısını 20.hafta ol dedi
özlemişim kuzumu yaaa
bu arada bebişe bişeyler aldı teyzesi vede ben fotoğraflar bir iki saate
çok keyiflendim bebişi görnce
allaha binlerce şükür olsun
neyse kimsecikler yok topiktee millet kocasıyla ya da işte galiba,ben de namazımı kılayım sonra süslenip püsleneyim eşimle bjk ye gitcez bi tavla atalım:)))) geçen verdim tavlayı koltuğunun altına bu sefer yer beni heralde:) gerçii ballı olduğumu düşünüyor ama bence ben bu işi biliyorum yaaaaa
Oy maşallah ya kuzumaaa sağlıklı haberini aldıkça mutlu oluyorum hajım biraz önce fırtlatta görelim marifetlerinizi umoyla
Ne kaa güzel ne kaa güzel gezin tabi canım hatta tavla da cabası olsun ama asla kaçak oynama sen lauranasın iddiaya gir hatta benim.gibi kaybet sonra
sağol hajıııımmm
umoyu samsunda bıraktım hajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?