2014 Şubat Anneleri

sendemi aldın randevu için eee kurt düşüyo insanın içine ama doktorum demtiki bana 6 .aya kadar bişey alma niye öyle dedi acep aklıma takıldı

Son düzenleme:
doğunca bile değişenler var onlar nabsın

sendemi aldın randevu için eee kurt düşüyo insanın içine ama doktorum demtiki bana 6 .aya kadar bişey alma niye öyle dedi acep aklıma takıldı

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır giremedim sohpet etmeyi özledim sizinle ya bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyor bakalım

kızlar herkesin cinsiyetler değişmiş ben 2 doktora birden gidiyorum bi doktorum erkek dedi kesin görüyorum 9 gün arayla öteki doktoruma gittim oğlum nasıl diye sorduğumda erkek olduğunu nerden çıkardın daha küçük şimdiki tahminlerin değişme payı yüksek ayrıntılı ultroson zamanı daha büyük olur emin bi şekilde cinsiyetini söylerim dedi bende farklı duygulardayım daha hiçbişey almadım ama kendimi zor tutuyorum sağlıklı olsunlarda

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır giremedim sohpet etmeyi özledim sizinle ya bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyor bakalım
ii gidiyo canım şimdilik bulantılar dışında 17.haftaya girdim anasını satayım hala bulanıyo gece 2 de kalktım limon yedim sabah 5 de kalktım yine limon ve çıbık yedim şimdide az az bulanıyo gecmedi bir türlü :)bende kk çok giremiyorum faceden yazıyom genelde.senin nasıl gidiyo canım bizim böyle işte
doğunca bile değişenler var onlar nabsın
ayy evet o daha kötü şok şok yani insan şuphede kalır karıştımı acaba diye benim çocugummu diye allah göstermesin

daha alıveriş yapmıyorum bitti detaylıdan sonra yaparım artıkbende hepsi bi anda birikmesin diye ara ara alırım diyodum toptan zorlamasın bizi daha beşik var ana kucağı dolap onları 6 .aydan sonraya bırakmıştım.sağlık olsun n yapalım.çok almıcam zaten çabuk büyüyolar bebişler hediyeler falan doluyo heryer:)

6 aya çıkarıyorlardı ne güzel duyunca çok sevinmiştim 2 hafta daha verdiler allah razı olsun sanki sadaka gibi
Benim anlamadığım ben öğretmenim nasıl yarım gün çalışacağım çok merak ediyorum son 2 ders kalıyo öğleden sonraya hadi çocuklar evlere mi dicem çok saçma buluyorum bu paketi ben bir de herşeyi işverenin insiyatifine bırakmışlar hangi işveren ister ki çalışanım yarım gün çalışsın ben tam gün maaş vereyim...

kızlar benimde 13haftalıkken dr erkek dedi.17+5de kız dedi.bende bissürü kız kıyafeti aldım dayanamadım ne yapayım cok güzzel ürünler var ama.26sında ayrıntılı ultrason var.inş. öyle dr erkek falan demez sok oluruz herhalde

genelde erken haftalarda öğrenilenler yanıltıyo insanı ma seninki nerdeyse 18.haftada öğrenmıssın canım sanırsam değişmez benim 15 de erkek dedi 16 da erkek dedi bakalım ne cıkacak

kızlar beni neden uyandırmıyoosunuz yahu

saat kaç olmuş gerçi çok geç uyudum ama yinede geç kalmışım i:26:

canlarım ,ablamın bebeğini görmek için ordu ya geldim.burada ablamın kadın doğumcusuna gitttim :d hehehe.%100 erkek dedi bebeğin pipisini gösterdi.
bebeişko 18 cm 226 gram olmuş
sorun yok dedi.çok mutlu oldum
tetanoz aşısını 20.hafta ol dedi
özlemişim kuzumu yaaa
bu arada bebişe bişeyler aldı teyzesi vede ben fotoğraflar bir iki saate
çok keyiflendim bebişi görnce
allaha binlerce şükür olsun

Kızlar kızım oğlan oldu soktayim kızım kızım fie oğlumu sevmisim iyimi:)

spseeee şok oldummm neyse şimdide oğluşummm,pipini yerim ben senin diye sevmeye başlarsın ehhh pembiş hayallerin suya düşcek yanii benimki değişirse naparım bilmiyorum,heralde hemen aziz bebeye gidip bu 10lu seti erkek için olanıyla değiştirmek istiyorum derim içim gide gideee

kısss maşallah uzun boylu olacak senin yakışıklıben de haftaya gitcem sağlık ocağına neden aramadınız beni diyecemahh kuzum benim yaaa artıkın 15 gün kaldı bebeğimi görmeme çook özlüyorum onuu....bugün babası karnıma elini koyunca tekmeyi bir bastıı amannn yarebbim ne güzeldi yaaa,artık sırtüstü yatarken 2 kere felan hissediyorum hareketini ama öyle gün içinde kıpır kıpır değil,yedikten sonra da bir hareketlilik yok ama sırt üstü yatarken oluyor sadece,biraz daha büyüsün otururken de hissederim inşallah

neyse kimsecikler yok topiktee millet kocasıyla ya da işte galiba,ben de namazımı kılayım sonra süslenip püsleneyim eşimle bjk ye gitcez bi tavla atalım:)))) geçen verdim tavlayı koltuğunun altına bu sefer yer beni heralde:) gerçii ballı olduğumu düşünüyor ama bence ben bu işi biliyorum yaaaaa

sağol kuzum .benmde randevum 23 eylülde kaçak gittim bugün
bizde hala hareket yok D

Oy maşallah ya kuzumaaa sağlıklı haberini aldıkça mutlu oluyorum hajım biraz önce fırtlatta görelim marifetlerinizi umoyla

Ne kaa güzel ne kaa güzel gezin tabi canım hatta tavla da cabası olsun ama asla kaçak oynama sen lauranasın iddiaya gir hatta benim.gibi kaybet sonra

sağol hajıııımmm
umoyu samsunda bıraktım hajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…