2014 Şubat Anneleri

kızlar ben geldim.
sabah demiştim ya bebk bi tarafa toplandı karnım sertleşti falan diye
doktor kontrol etti rahim ağzını suyunu falan normaller dedi
ama kendimi çok yormuşum dinlenmem gerekmiş
azıcık iş yapmıştım o da dokunmuş işte
yani kendimi yormak yook
sizde dikkatli olun bebek bi tarafa toplandı diyip sevinmeyin iyi bişi değilmiş

bebeğin boyuna kilosuna bakmadı bunlar sorun olunca artık detaylıya kısmetse

kuzummm geçmiş olsunnn
yorma kurban olim kendini

Ama mustafa kemale kurban olurum ben o ne güzel isim o ne güzel bebektir öyle maşallah size hajım
Neyi yükledin diğer topiğe?

sağol teyzesi bizde sana kurbanlar oluruz
diğer topiğe aldıklarımı ekledim aga

Son düzenleme:

Geçmiş olsun tatlım nolur yorma kendini az daha sabır sonra nasıl olsa yorulacaksın bol bol.

açlıktan bayılajam sabah 7de kahvaltı yapmıştım bi gözlemeyle:26: birileri bana baksın istiyorum yemeğimi önüme getirsin temizlilk felan yapsın of pof puff:2:

Doğru bacim şok olduk:) ama sağlıklı olsunda hic onemli değil artik ben netten aldim degisemem ikinciye bir umut sakliycam sahlikli olsun hayirli eblat olsun inşallah. Dustun elime ohluna kizimi alcaktin ver şimdi kızını oglums:)

Kızlar benim canım çok sıkkın ağlama krizimde tutu durduramıyorum sevgili eşim bugün tekirdağına kardeşiyle yamaç paraşütü yapmaya gitti hayatında ilk defa yapcakmış heyecan olsunmuş ney kızayım ne üzüleyim başına bişe gelir diyemi yoksa her hafta sonu kılı kıbırdamayan yan gelip yatan adam şöyle güzel havalarda bir tur atalım hava alalım dediğimde hep yorgun televizyon başından ayrılmayan kocam dün annemde kaldım oğlumda korkmuş baba gitme dedi ne dese beğenirsiniz bişe olmaz oğlum en kötü ihtimal gelir mezarımı sularsın amcan size bakar zavallı oğlum içli içli ağladı o sinirle sakın gelip beni alma dedim annemde kaldım bu saate kadar da hiç konuşmadım en son annesi geldi ara bakim napıyolar diye aradım aradım açmadı mesaj çektim çok meraklı değilim seni aramaya annen burda işim başımdan aşkın elinde sigaryla bir de talımat veriyo ya onu şöyle bunu böyle ya diye iyice nevrim döndü bu saaten sornra hiçbişey umrumda değil düşersede düşsün mezar sulamk için bir çocuk yeter 2.cisine gerek yok diye mesaj yolladım bugün cidden kendimi çok yordum 15 gündür rica ediyorum şu bazaları kaldırayım yorganlar havaladırayım yardım et diye bazanın birinin ayağı çıkmış okadar çirkin duruyo ki sinirimi bozuyo güya bu cumartesi bana yardım edecekti nerde e bende o sinirle bazayı boşaltım yorganları çıkardım yetmedi kaldırıp bide ayağını çaktım şimdide bel ağrısından kıpırdıyamıyorum çok sinirim bozuk umarım bişey olmaz ama kimsenin umrunda değilim kendimi okadar değirsiz hissediyorumki

Canım ya kendine zarar veriyorsun ama..ben de sinirlenince hızlı hızlı iş yapardım beni rahatlatırdı.. Ama hamilesin öncelikle kendini sen düşünmelisin..aynı zamanda bebişini de..o bebişleri Rabbim bize emanet ediyor unutma..malesef erkeklerin hepsinde öküzlük var ama az ama çok..ama hemen ama bikaç senece ortaya çıkıyor..
Onları da anlamaya çalışıyorum babalık depresyonu diyorum ama yine de çocuğu niye üzmüş ki..onun minicik beyni onun şakasını nasıl kaldırsın..bizim gibi düşünemiyorlar malesef..
O yüzden canım sen bebeğini ve oğlunu düşün..o da hatasını anlar elbet..anlamazsa da yapacak bişey var mı canım..sadece kendini üzüp zarar verirsin..onların sorumluluk duygusu bizim gibi değil benciller işte..

Geçmiş olsuncanım benim de oluyor arada..hatta sinirlendiğimde de oluyor..sen de dinen bol bol bebişi de kendini de yorma..

Ay kızlarr ne kadar çok cinsiyet değişen var:)ben demiştim ama bu dr lar aceleci..deneyimli dr lar 4 aydan önce söylemiyor..bir de kızken erkek neysede o pipi nası kukuya dönüyo onu anlamadım bir türlü:))
Neyse bizimkinin xx kromozonu da değişmez heralde;P
Allah sağlık versin kız erkek farketmez..doğumdan sonra değişenler de var neyseki erken belli olmuş..

canım üzme kendini bebeğini düşün orada yawrucak senden etkileniyo ben bi kere moralım bozuk gitim doktora inanırmısın her gittiğimde kıpırdak olan oğlum öylece yatıyordu.onu öyle görünce daha çok üzüldüm.lütfen moralini yüksek tut ..

kuzummm geçmiş olsunnn
yorma kurban olim kendini

Geçmiş olsun tatlım nolur yorma kendini az daha sabır sonra nasıl olsa yorulacaksın bol bol.

yormuşum kızlar ya hep böyle oluo bşi olmaz diyince
abartıom
bi de bu hafta çok şey üst üste geldi işte
neyse daha da yapmam demekki öyle tarlada çalışıp da doğuracak hatunlardan değilmişim
Allahtan şehirde yaşıom :))

canım fevri hareket edip de baza niye kaldırıosun bak bana iki iş yaptım
hiç takma bırak sorumsuzluk yapmış
hiç düşünmemiş naparsın arkasından nekdar merak edersin
bebeğinle ilgilen inatlaşma gerek yok sen üzülürsün en çok
Geçmiş olsuncanım benim de oluyor arada..hatta sinirlendiğimde de oluyor..sen de dinen bol bol bebişi de kendini de yorma..
saol canı benim
bu hfta başta çok üzüldüm sonra gerildim sonra temizlik yaptım falan bir de 4 tekerli bavul çektim
abarttım aslında bidaha da yapmam zaten böyle
doktor dedi sonra sen üzülürsün diye
hiç değmez sen de üzme kendini

Gittigimde 16+4 idim.

Umarim oyledir ya!

Kızlar bugün dr. randevum vardı, gidene dek iiçimde bi heyecan bi heyecan, eşim de arkadaşları ile gezmelerde ya...gitmek bile gelmedi içimden, benimki git lütfen ben çok merak ediyorum gidince dr. da telefonu açık tut duyayım muyayım diyor. Neyse aldım yanıma kızımı annemi, gittik dr. a, adam ultrasonu açar açmaz bizim yavru bacağını açtı dr. da hemen erkek bu pipisi de burada işte demez mi Gördüm hakkaten de bi heyecan dışarıda duran anneme seslendm filan, sevindik hepimiz birimiz hariç :26: benim kız ya üf neden kız olmadı dedi, falan fişman. Ben çok sevindim kızlar, kız erkek gerçekten fark etmiyor ama işte öğrenince de insan rahatlıyor, Allah sağlıklı, akıllı, iyi huylu yavrular versin hepimize kardeşleri ile de geçinsinler bi güzel
İlk iş girdim, anketi cevapladım
Şimdi kimbilir kaç sf. geri dönüp eski yazıları okumaya çalışcam

Normalde bende üşürüm de hamilelikte daha bi havaleli oldum hep havalandırmalar, klimalar açık olsun istiyorum. Benimde derdim zırt pırt parfüm sıkanlar, ne oluyorsa ...cık cık, eskiden bende sıkardım ama tabi olayı bildiğimden hamile varsa yanında sıkmam tabi kisi

Canım ben kocaman bardak limonata içmşitim, ama ne limonata şeker dolu fena olmuştum içince, ama benimde suçum..normalde 50 gr. yapılan bana 100 gr. şekerle yapılmıştı, ben doktora kendim benim babamda, anneannemde şeker var benimde açlığa hiç direncim yok, bir de ani sinirleniyorum demiştim o da 2 katı yapmıştı

Minoseti ve türevlerini öneriyor benimde dr.um, zaten yaşadım bizzat benim kızım sezeryan ile doğdu doğum sonrası bi dolu ağrı kesici veriyolar, e o da sütten bebeğe geçiyor, zararlı olsa vermezlerdi. Anneye de dokunmuyormuş, yne de dayanabileneceği kadar dayanaılsın zihniyetim de devam ediyor hani

Al bende sen gibiyim, ben normalde severim oysaki özellikle de kalamar, midye ama geçende deneyim dedim yiyemedim....Malum..Kokusu zaten bitiriyor, ama yakın zamanda denemek istiyorum, bakalım birisine yaptırayım kokusunu duymadan yiyeyim diyorum :) Dr. la da konştuk o da alternatif ceviz ye diyor, omega hapını da sordum da..

QUOTE=__laurana__;31892814]kıss betüül benim de normalde canım hiç balık istemezdi yani senede bir defa ancaaa ama noooldu bana bilmiyorum birden aşerdim resmen balığa haa bir de eşim çok güzel yapar balığı ne de olsa istanbul çocuğu ve anne tarafından da trabzonlu heheh kan çekmiştir bir yerden yoksa ben Allahın adanalısı olarak ne bilirim cinselliğe gelincee eşime söz verdim dedimkii bak valla bi doğurayım ve lohusalığım bir geçsin yeminle her gece istersen gündüz de yapcam söz dedim:)))) aslında libidolarım bir gelse deneyecem ama gelmiyorkii,kıs dur bakem şimdi banyoya girem sonra sexi bir kıyafet giyem mis gibi kokular sürem belki eşim bana yanaşırsaa bişiler olurr artık olmadı sadece adama çalışırım [/QUOTE]
Bende söz vermiştim her gün her gün diye ama, hem çalışıp hem bebek bakılan dönemlerde mod böyle oluyordu bende UYKU>CİNSELLiK diyorsun tabi o da bi dönem sonrra düzene giriyor.

kızlar ikeadaki beşik nasıl .düşünmezmisiniz siz olsanız.sallanmıyo büyümüyor ama 2 -3 yaşına kadar yatsa sonra ona oda alırımEki Görüntüle 802679
Bebekken 6 aya kadar kızım klasik beşikte yatmıştı, sonra sallanan büyük beşiğe geçtik, o mini sallamaların işe yaradığını çok net hatırlıyorum, mesela gözünü açar gib oluyo mesela bi sallıosun hop dalıyor filan

Cnm şimdiden bunları kafana takma, üzme kendini belkide sevinmelisin bakacak birisi var diye. Çalışanlar bilir çocuğu bakıcıya emanet etmek nasıl da zordur. Kv konusnuda da ne kadar canını sıkma desem de insan sıkılıyor biiyorum, çocugunu doğal olarak sakınıyorsun herkesten ona birisinin bebeğim demesi çok zor geliyor, ama takma kafanı. Benim bir arkadaşımın kv'si de aynı seninki gibiydi, ama kız işe başladı hiç bakıcı derdi olmaıd, sonra onu bırak o kadar rahat etti ki h.sonları bile çocugu kadına bırakıp sağa sola kaçıp bol bol gezdi kocasıyla, tabi o kadarı fazla ama hiç düşündğü gibi olmadı, her yerde Allah raz ıolsun o bir tane der hale geldi. Benimkisi de çok iyi kalplidir, melektir, sağolsun da rahatına çk düşkün, çok narin birisi, pek becerikli de deildir, çocuk ağlasa ayy ağlıyo der kaçar, üzülür bakar öyle. Alıştım ona da böyle, hep neyse beceriksz ama bilmiş değil derdim ama bazen o haliyle de bilmişlik tasladığı olmadı deil

O esnek çalışmayı bende anlamadım, ben de bankadayım. Patronlar istemez ki...

Geçmiş olsun...Canım şaka maka yolun yarıısnıd a geçtin, kendini yormamaya çalış. Gerçi geçen birşey fark ettim işte yoruluyorum..evde ev işinden yoruluıyorum da..Alışverişte pek yoılmuyorum ya

Kızlar bu arada ben heyecandan bugün bebonun ultrason resimlerini hastanede unuttum bi yerlerde yaa...Geri döndüm oraya sor buraya sor, yok bılamadum, resimlere bakmamıştım bile, boyu da hatırlamıyorum pek ama 150 gr. kalmış aklımda. Kilo deseniz neyseki vermemişim artık da aldığım mini mini.

Sevgiler, öpücükler, şmdden iyi pazarlar herkeseee

cidden ha kızlar erkeğe dönüşüyor neysede :)
bayağı değişen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…