kızlar ben geldim.
sabah demiştim ya bebk bi tarafa toplandı karnım sertleşti falan diye
doktor kontrol etti rahim ağzını suyunu falan normaller dedi
ama kendimi çok yormuşum dinlenmem gerekmiş
azıcık iş yapmıştım o da dokunmuş işte
yani kendimi yormak yook
sizde dikkatli olun bebek bi tarafa toplandı diyip sevinmeyin iyi bişi değilmiş
bebeğin boyuna kilosuna bakmadı bunlar sorun olunca artık detaylıya kısmetse
Ama mustafa kemale kurban olurum ben o ne güzel isim o ne güzel bebektir öyle maşallah size hajım
Neyi yükledin diğer topiğe?
kızlar ben geldim.
yani kendimi yormak yook
sağol teyzesi bizde sana kurbanlar oluruz
diğer topiğe aldıklarımı ekledim aga
spseeee şok oldummmneyse şimdide oğluşummm,pipini yerim ben senin diye sevmeye başlarsın ehhh pembiş hayallerin suya düşcek yanii benimki değişirse naparım bilmiyorum,heralde hemen aziz bebeye gidip bu 10lu seti erkek için olanıyla değiştirmek istiyorum derim içim gide gideee
Kızlar benim canım çok sıkkın ağlama krizimde tutu durduramıyorum sevgili eşim bugün tekirdağına kardeşiyle yamaç paraşütü yapmaya gitti hayatında ilk defa yapcakmış heyecan olsunmuş ney kızayım ne üzüleyim başına bişe gelir diyemi yoksa her hafta sonu kılı kıbırdamayan yan gelip yatan adam şöyle güzel havalarda bir tur atalım hava alalım dediğimde hep yorgun televizyon başından ayrılmayan kocam dün annemde kaldım oğlumda korkmuş baba gitme dedi ne dese beğenirsiniz bişe olmaz oğlum en kötü ihtimal gelir mezarımı sularsın amcan size bakar zavallı oğlum içli içli ağladı o sinirle sakın gelip beni alma dedim annemde kaldım bu saate kadar da hiç konuşmadım en son annesi geldi ara bakim napıyolar diye aradım aradım açmadı mesaj çektim çok meraklı değilim seni aramaya annen burda işim başımdan aşkın elinde sigaryla bir de talımat veriyo ya onu şöyle bunu böyle ya diye iyice nevrim döndü bu saaten sornra hiçbişey umrumda değil düşersede düşsün mezar sulamk için bir çocuk yeter 2.cisine gerek yok diye mesaj yolladım bugün cidden kendimi çok yordum 15 gündür rica ediyorum şu bazaları kaldırayım yorganlar havaladırayım yardım et diye bazanın birinin ayağı çıkmış okadar çirkin duruyo ki sinirimi bozuyo güya bu cumartesi bana yardım edecekti nerde e bende o sinirle bazayı boşaltım yorganları çıkardım yetmedi kaldırıp bide ayağını çaktım şimdide bel ağrısından kıpırdıyamıyorum çok sinirim bozuk umarım bişey olmaz ama kimsenin umrunda değilim kendimi okadar değirsiz hissediyorumki
kızlar ben geldim.
yani kendimi yormak yook
canım üzme kendini bebeğini düşün orada yawrucak senden etkileniyo ben bi kere moralım bozuk gitim doktora inanırmısın her gittiğimde kıpırdak olan oğlum öylece yatıyordu.onu öyle görünce daha çok üzüldüm.lütfen moralini yüksek tut ..Kızlar benim canım çok sıkkın ağlama krizimde tutu durduramıyorum sevgili eşim bugün tekirdağına kardeşiyle yamaç paraşütü yapmaya gitti hayatında ilk defa yapcakmış heyecan olsunmuş ney kızayım ne üzüleyim başına bişe gelir diyemi yoksa her hafta sonu kılı kıbırdamayan yan gelip yatan adam şöyle güzel havalarda bir tur atalım hava alalım dediğimde hep yorgun televizyon başından ayrılmayan kocam dün annemde kaldım oğlumda korkmuş baba gitme dedi ne dese beğenirsiniz bişe olmaz oğlum en kötü ihtimal gelir mezarımı sularsın amcan size bakar zavallı oğlum içli içli ağladı o sinirle sakın gelip beni alma dedim annemde kaldım bu saate kadar da hiç konuşmadım en son annesi geldi ara bakim napıyolar diye aradım aradım açmadı mesaj çektim çok meraklı değilim seni aramaya annen burda işim başımdan aşkın elinde sigaryla bir de talımat veriyo ya onu şöyle bunu böyle ya diye iyice nevrim döndü bu saaten sornra hiçbişey umrumda değil düşersede düşsün mezar sulamk için bir çocuk yeter 2.cisine gerek yok diye mesaj yolladım bugün cidden kendimi çok yordum 15 gündür rica ediyorum şu bazaları kaldırayım yorganlar havaladırayım yardım et diye bazanın birinin ayağı çıkmış okadar çirkin duruyo ki sinirimi bozuyo güya bu cumartesi bana yardım edecekti nerde e bende o sinirle bazayı boşaltım yorganları çıkardım yetmedi kaldırıp bide ayağını çaktım şimdide bel ağrısından kıpırdıyamıyorum çok sinirim bozuk umarım bişey olmaz ama kimsenin umrunda değilim kendimi okadar değirsiz hissediyorumki
kuzummm geçmiş olsunnn
yorma kurban olim kendini
Geçmiş olsun tatlım nolur yorma kendini az daha sabır sonra nasıl olsa yorulacaksın bol bol.
Kızlar benim canım çok sıkkın ağlama krizimde tutu durduramıyorum sevgili eşim bugün tekirdağına kardeşiyle yamaç paraşütü yapmaya gitti hayatında ilk defa yapcakmış heyecan olsunmuş ney kızayım ne üzüleyim başına bişe gelir diyemi yoksa her hafta sonu kılı kıbırdamayan yan gelip yatan adam şöyle güzel havalarda bir tur atalım hava alalım dediğimde hep yorgun televizyon başından ayrılmayan kocam dün annemde kaldım oğlumda korkmuş baba gitme dedi ne dese beğenirsiniz bişe olmaz oğlum en kötü ihtimal gelir mezarımı sularsın amcan size bakar zavallı oğlum içli içli ağladı o sinirle sakın gelip beni alma dedim annemde kaldım bu saate kadar da hiç konuşmadım en son annesi geldi ara bakim napıyolar diye aradım aradım açmadı mesaj çektim çok meraklı değilim seni aramaya annen burda işim başımdan aşkın elinde sigaryla bir de talımat veriyo ya onu şöyle bunu böyle ya diye iyice nevrim döndü bu saaten sornra hiçbişey umrumda değil düşersede düşsün mezar sulamk için bir çocuk yeter 2.cisine gerek yok diye mesaj yolladım bugün cidden kendimi çok yordum 15 gündür rica ediyorum şu bazaları kaldırayım yorganlar havaladırayım yardım et diye bazanın birinin ayağı çıkmış okadar çirkin duruyo ki sinirimi bozuyo güya bu cumartesi bana yardım edecekti nerde e bende o sinirle bazayı boşaltım yorganları çıkardım yetmedi kaldırıp bide ayağını çaktım şimdide bel ağrısından kıpırdıyamıyorum çok sinirim bozuk umarım bişey olmaz ama kimsenin umrunda değilim kendimi okadar değirsiz hissediyorumki
saol canı benimGeçmiş olsuncanım benim de oluyor arada..hatta sinirlendiğimde de oluyor..sen de dinen bol bol bebişi de kendini de yorma..
kaç haftalık bebeğin ben gittiğim de 17+1 idim ultrasonda 191 gram çıktı
boyunu söylememişti
boyu artık baş popo değil baş ayak ondan sana uzun gelmiştir
kafa çapına göre yapılan ölçüm şuan en tutarlısı fl çok sapma yaparmış
karın çevresi de sapması çok olan bi ölçüm
kuzum günaydınnnnn,
o ölçüler ortalama ölçüler takılma onlara.doktorum şöyle demişti;bir hafta bbek hızlı gelişir haftasından öne geçer,diğer hafta yavaşlar hafta gerisine düşer.takılma sakın.şimdi bende sana söylüyorum.sakın takılma tatlım
Normalde bende üşürüm de hamilelikte daha bi havaleli oldum hep havalandırmalar, klimalar açık olsun istiyorum. Benimde derdim zırt pırt parfüm sıkanlar, ne oluyorsa ...cık cık, eskiden bende sıkardım ama tabi olayı bildiğimden hamile varsa yanında sıkmam tabi kisibugun patron ve müdür hakkında sanırım çok konuştum ikisi de geldi
ve günah çıkarıyor gibi çalışıyorum sıkıldım bıraktım tüm işleri yeter bu kadar
bide ofisimizde bir kız var sağolsun klimayı üşüyorum diye kapatıyor açık açık 5 kişi adına karar veremezsin desekte anlamıyor
az sonra boğabilirim menapoza mı girdi bilmiyorum
Canım ben kocaman bardak limonata içmşitim, ama ne limonata şeker dolu fena olmuştum içince, ama benimde suçum..normalde 50 gr. yapılan bana 100 gr. şekerle yapılmıştı, ben doktora kendim benim babamda, anneannemde şeker var benimde açlığa hiç direncim yok, bir de ani sinirleniyorum demiştim o da 2 katı yapmıştıhmm evet bir şeker yüklemesi lafı geçti de artık ne zaman olcaksa (internette de 24. hafta diyor), yaşayıp göreceğiz...ben doktora gittikten sonra olanları burada bilgi veririm. sen özel durumunu beyan edersin doktora canım, zaten bildiğim kadarıyla bir bardak şekerli su içiriyorlarmış.
Minoseti ve türevlerini öneriyor benimde dr.um, zaten yaşadım bizzat benim kızım sezeryan ile doğdu doğum sonrası bi dolu ağrı kesici veriyolar, e o da sütten bebeğe geçiyor, zararlı olsa vermezlerdi. Anneye de dokunmuyormuş, yne de dayanabileneceği kadar dayanaılsın zihniyetim de devam ediyor hanikızlar yine geçen haftaki gibi o şiddetli baş ağrısı başladı
ben ilk hamileliğimi örendiğimde doktor minoset ve mide şurubu yazmıştı
bunları alabilirsin diye
ama nede olsa ilaç hiç içime sinmiyor
ama geçen hafta içmedim sabaha kadar deli oldum
siz ağrı kesici alıyor musunuz
güvenemiyorum ama dayanamıycak gibiyim bu sefer
annemde var yazık bu geldiğinden içbişey anlamadı hergün bişey çıkıyo
Al bende sen gibiyim, ben normalde severim oysaki özellikle de kalamar, midye ama geçende deneyim dedim yiyemedim....Malum..Kokusu zaten bitiriyor, ama yakın zamanda denemek istiyorum, bakalım birisine yaptırayım kokusunu duymadan yiyeyim diyorum :) Dr. la da konştuk o da alternatif ceviz ye diyor, omega hapını da sordum da..Siz böyle yazdıkça hevesleniyorum yane balığa el değebiliyorum nede her hafta şöyle güzelce pişirip çoluğa çocuğa yedirebiliyorum ( kokusu mahvediyo beni.sadece çupra alıyoruz senede 2-3 defa mangal yapıyoruz zar zor yiyorum, bebek için şimdilik balıkçıda yiyorum. normalde hiiiççç balık düşmez aklıma ama gebelik sebebiylede yemem gerek. Ahh babam ahhh azcık sana çekseydim bu konuda ne vardı sanki gel gör ki anama çekmişim
Bebekken 6 aya kadar kızım klasik beşikte yatmıştı, sonra sallanan büyük beşiğe geçtik, o mini sallamaların işe yaradığını çok net hatırlıyorum, mesela gözünü açar gib oluyo mesela bi sallıosun hop dalıyor filankızlar ikeadaki beşik nasıl .düşünmezmisiniz siz olsanız.sallanmıyo büyümüyor ama 2 -3 yaşına kadar yatsa sonra ona oda alırımEki Görüntüle 802679
Cnm şimdiden bunları kafana takma, üzme kendini belkide sevinmelisin bakacak birisi var diye. Çalışanlar bilir çocuğu bakıcıya emanet etmek nasıl da zordur. Kv konusnuda da ne kadar canını sıkma desem de insan sıkılıyor biiyorum, çocugunu doğal olarak sakınıyorsun herkesten ona birisinin bebeğim demesi çok zor geliyor, ama takma kafanı. Benim bir arkadaşımın kv'si de aynı seninki gibiydi, ama kız işe başladı hiç bakıcı derdi olmaıd, sonra onu bırak o kadar rahat etti ki h.sonları bile çocugu kadına bırakıp sağa sola kaçıp bol bol gezdi kocasıyla, tabi o kadarı fazla ama hiç düşündğü gibi olmadı, her yerde Allah raz ıolsun o bir tane der hale geldi. Benimkisi de çok iyi kalplidir, melektir, sağolsun da rahatına çk düşkün, çok narin birisi, pek becerikli de deildir, çocuk ağlasa ayy ağlıyo der kaçar, üzülür bakar öyle. Alıştım ona da böyle, hep neyse beceriksz ama bilmiş değil derdim ama bazen o haliyle de bilmişlik tasladığı olmadı deilben bakıcam canım ama ilk torun benim de onuncu çocuğum değil ve çok bekledik gelmesinianlamazsa diye endşie ediyorum...herşeye karışma potansiyeli var zaten sağolsun...havalar bir iyi bir kötü olunca,burnum tıkandı...tuturdu grip aşısı ol diye...neyse dra bir sorayım kabul edeceğini pek sanmıyorum dedim...dün tetanoz aşım vardı sağlık ocağına gttim..gtmişkende hemşireme sordum ve rezil oldum....kesinlikle olmaz dedi ne diye sordum diye kızdım kendime de...sonra şey diyor kv birde,doğumdan sonra da grip olurmuşsam bebeği emzieremezmişim hemşire de dedi yani sen hasta da olsan emzirmeyi kesemezsin ki....böyle şeyler söyleyip şimiden karışıyor...en son çocuk 25 sene önce büyütmüş....şöyle yıkarım,böyle bakarım,sütüm şukadar gelir diye anlatıp duruyor.....tamam onlarda heves ediyordur ama öyle söylemesi beni bir tuhaf yaptı.....senin için de hayırlısı olsun...daha ortada çocuk yok,bebeğim falan demesi normal mi sence
ii gidiyo canım şimdilik bulantılar dışında 17.haftaya girdim anasını satayım hala bulanıyo gece 2 de kalktım limon yedim sabah 5 de kalktım yine limon ve çıbık yedim şimdide az az bulanıyo gecmedi bir türlü :)bende kk çok giremiyorum faceden yazıyom genelde.senin nasıl gidiyo canım bizim böyle işte
Bende sen gibi...Çok şükür 3. aya kadar ki zamandaki gib iolmasam da...Koku hassasiyetim maksimum bi anda kendimi tuvalette kusarken bulabiliyorumSonrası tatsızlık, yorgunluk..Özellkle işte çok zorlanıyorum, toplantı vs. gereği yemeğe azcık geç gitsem midem çok fena oluyor..
ayy evet o daha kötü şok şok yani insan şuphede kalır karıştımı acaba diye benim çocugummu diye allah göstermesin
O esnek çalışmayı bende anlamadım, ben de bankadayım. Patronlar istemez ki...6 aya çıkarıyorlardı ne güzel duyunca çok sevinmiştim 2 hafta daha verdiler allah razı olsun sanki sadaka gibi
Benim anlamadığım ben öğretmenim nasıl yarım gün çalışacağım çok merak ediyorum son 2 ders kalıyo öğleden sonraya hadi çocuklar evlere mi dicem çok saçma buluyorum bu paketi ben bir de herşeyi işverenin insiyatifine bırakmışlar hangi işveren ister ki çalışanım yarım gün çalışsın ben tam gün maaş vereyim...
Geçmiş olsun...Canım şaka maka yolun yarıısnıd a geçtin, kendini yormamaya çalış. Gerçi geçen birşey fark ettim işte yoruluyorum..evde ev işinden yoruluıyorum da..Alışverişte pek yoılmuyorum yakızlar ben geldim.
yani kendimi yormak yook
Ay kızlarr ne kadar çok cinsiyet değişen var:)ben demiştim ama bu dr lar aceleci..deneyimli dr lar 4 aydan önce söylemiyor..bir de kızken erkek neysede o pipi nası kukuya dönüyo onu anlamadım bir türlü:))
Neyse bizimkinin xx kromozonu da değişmez heralde;P
Allah sağlık versin kız erkek farketmez..doğumdan sonra değişenler de var neyseki erken belli olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?